-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #20503 üzenetére
Matchbox??
Szerintem próbáld ki és meg fogsz lepődni, hogy megy a GTS sehol sincs hozzá képest, ja igen és ez fordul is. -
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #19759 üzenetére
Én is emiatt befutok egy vásárlásra, köszönöm az infot
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #18723 üzenetére
Igen sőt már bent is vannak!
(#18724) noblem1983 Jaja két újabb dög a gyűjteménybe.
-
cuebler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17546 üzenetére
you're right, sir! az új lambo neve tényleg veneno...
szerintem humbug, jobban örülnék egy tényleges 918 concept-nek.
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17546 üzenetére
Jöhetne de az overall is túl sok meg az ára is 10k fölött lesz szerintem vagy kereken 10000 boost
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #17392 üzenetére
Nekem is egyik kedvencem a Fairlady, kettő is van. Elsőre megijedtem a gyári zöld színtől, de aztán nem bántam meg, mikor megvettem. Aztán annyira bejött, hogy a TheRun-ban is azzal kezdtem a játékot...
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17382 üzenetére
Érdekes nálam nincs baj a kanyarodásával, csak gyorsulni nem akara 370-es. Az Aventador-t meg nem tudom miért nem szeretitek. Ma is cinkéket ütöttem vele meg F1-est is, sőt ma a 670-essel is vertem 1v1-be Cinque-t mert fekszik nekik a mostani S-es pálya és szép a hangjuk is. Az Aventadort meg kell tanulni kezelni és akkor ütőképes lesz.
-
cuebler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17382 üzenetére
köszi. ketten fikáztátok, ez már nem lehet véletlen.
még egyszer köszönöm... -
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #17153 üzenetére
Lehet hogy fetuningolom B-be, de oda már nem kell autó.
noblem1983 5000 versenyre adta.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #17011 üzenetére
Lamborghini Diablo-hoz keresem a hozzávaló sárgát. Eddig lila volt, de rátettem egy V12 rendszámot és így nem passzolnak a szinek össze.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #16684 üzenetére
Lehet hogy hónap elejét akartak
De ez a rental...ezen kiakadtam. Mégha garázshely nélkül kapunk egy D-s kocsit, annak is örültem volna...de hát ez vicc. Vagy egy Zack-es scirocconak -
Micsurin
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #16684 üzenetére
figyi lehet bebsztak a hétvégén mint a disznó eddig keresték az egyik haverjúkat , és asziszik beveszük h még mindig a hét elején vagyunk
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #16186 üzenetére
Ma nekem is csak 1db jött és én is toltam vegyesen ez Construction Route-n esett meglepő módon ott se kaptam jót mostanság.
Előtte nekem is volt, hogy 3 hónapig semmit nem adott. TH is 130 naptol 190-ig kb alig.. High stakes-l meg nem tudom mi lett, de nyomtam rajta 4000-t biztos és csak pro-k estek nagy ritkán.
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #16184 üzenetére
Én kb egyhete sandboxival is nyomok elég sok versenyt, de a legjobb cuccok TH-n esnek azért.
Ha egyszer sikerül boost-t vennem tudok ultrákat rakni verdákba ingyen azért szarakodom.
No meg elég nagy mennyiséget kell tolni, míg nincs melo ráértem. -
knoz91
tag
válasz
PR0JECTNR56 #16068 üzenetére
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #16020 üzenetére
Az van hogy egy orosz World oldal ugyanolyan lájkolási versenyt hirdetett mint a hivatalos csapat Facebook oldala. Csak ők 15-30-45 ezer lájkolóként adnak ajándékot. Múlt héten meg lett a 15ezer, akkor adtak egy Porsche 911 GT3 RS 4.0 kódot. Tegnap meglett a 30ezer és most mindenki várja az ajándékot.
Viszont nagyon úgy tűnik hogy porszem lépett a gépbe, mert állítólag az az infó jött, hogy a 30ezres ajándékra még heteket kell várni. Hát így. Egy csirkém van arra, hogy az EA keze van a dologban.
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #16020 üzenetére
kiadtak egy közleményt kód 2 vagy 3 hét múlva
-
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15947 üzenetére
Természetes az, hogy kinek mi tetszik az szíve joga, de hogy jellegtelen az RS 4.0 az nem fogható rá, mivel hogy is nézhetne ki egy 911, mint a klasszikus cseppforma, kicsit modernizálva. Nemsokára érkezhet ez is!
(#15949) sunny84
Én sem kaptam, matricát meg nem is akartam. Egy másik acc-ba jött egy bömös Z4, de csak tiszta fekete nem az a zöld matricás/felnis valami. -
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15935 üzenetére
Jellegtelen? Még ha azt mondtad volna, hogy Suzuki, Opel, Ford (német) na, azok jellegtelenek. A Porsche az egyik legjellegzetesebb kultuszmárka a maga cseppformával, amit a kezdetek óta megtartottak még a lámpája is közel hasonló az első modellével (1-2 kivétellel). Olyan, mint pl. a Bentley, Jaguar, Aston Martin, de mondhatnám a BMW-t is a maga kocka formáival.
(#15939) -Rolika-
Ez! -
-Rolika-
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15932 üzenetére
Mi ez a collector? Mit kapok ha van 4 Porschém? Nem játszottam már pár hónapja, ezért nem vágom ezeket az új dolgokat.
-
UFO1
senior tag
válasz
Eladni egy közel Zonda, F1 szintű (tudású) autót?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Egy másik 3-as szintű Acc-ba most váltottam be a kódot és ott egy RS3 4.0-át adott.
-
F22Reventon
tag
válasz
PR0JECTNR56 #15920 üzenetére
el nem add! a porsche collector-ba mó lesz
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15924 üzenetére
Nem akarom eladni semmi képpen, úgy öntöttem hogy csak Porsche-val nyomulok.
Ez lesz a negyedik, legalább nem kell Boost-ért megvenni.
Azt hittem hogy ez is ilyen 1 napos kód, de mire fel adtak egy ilyen jó gépet mindenkinek?
Már csak egy jó színsor kellene bel.
-
callmeakos
veterán
válasz
-
sunny84
senior tag
válasz
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15866 üzenetére
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15834 üzenetére
Gyere érte és vihetsz egyet
(#15836) csako
Ez már csak így megy látod
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15645 üzenetére
Kösz
-
Shokkolo
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #15645 üzenetére
Értem, köszi a választ, tekintve hogy a paypal nem jó, én pedig nem igazán merek másra regisztrálni valaki "bérvásárlást" vállal?
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #15640 üzenetére
Köszönöm
Hát már elalszok min utolsó escapeken már aludtam is sztem..
Vicces, hogy most normális játékosok voltak escapen is. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #15640 üzenetére
Jaja, erre én is gondoltam már, meg spoilert is adhatna
Nyernénk pl egy prime wide bodyt, akkor azt csak arra az autóra lehet feltenni, amire alapból lehetséges -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #15178 üzenetére
fúj,de rusnya.......
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15178 üzenetére
Az biztos, hogy az egyediségét nem érheti kritika. Talán a következő Transformers filmbe beleteszik mert ilyen durva kinézetű autókat nem sok autógyár talál ki.Nekem tetszik ahogy a Sesto is mert kicsit hasonlít rá de brutálisabb verzióban
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #15069 üzenetére
Köszi szépen
Tegnap lett meg az ára gyors meg is vettem. Már csak alkatrészek kellenének bele, de nem akar adni a játék.
-
chris1997
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #14687 üzenetére
Inkább leárazás a lehetséges..vagy majd behozzák a Miura Conceptet
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #14636 üzenetére
az nem autó hanem dodgem
#14637) }{3@Đ$}{0ot hogyne persze , én eddig söröztem most meg böngészek
, keresgélje a halál ezeket elég volt már a majd 3 év alatt
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #14089 üzenetére
Most sikerült pár kört menni, és végtelen betöltés miatt kellett kilépnem. Már tényleg csak a Fatal Error hiányzik, és pár órán belül az összes "kidobós" bug megfordul nálam...
-
Desmond74
tag
válasz
PR0JECTNR56 #14037 üzenetére
Lotus Evora jó, csak furfangos alkatrészek kellenek bele.
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #14037 üzenetére
Karaly Skyline-t vártam már.
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13949 üzenetére
Ez most komoly???????
-
GrotESC
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #13838 üzenetére
Köszönöm a választ neked és cuebler-nek is. Akkor igyekszem minél előbb beszerezni a Lotus Europa S-t. Féltem, hogy az Audi felejtős a kanyarokban, de annyira jól néz ki...
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13829 üzenetére
Értem.
Amúgy az előbb mentem pár kört, és nem voltak röpködő meg pattogó autók. Viszont memóriahibával megint úgy kivágott, mint a szart... gratulálok, NFSW.
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #13760 üzenetére
Megnéztem a Car dealerben de nekem tetszik. A Romeo feliratot a motorháztetőn azt egyből kukáznám de úgy összességében nekem tetszik csak még így is drága. A CCX-R se lenne rossz de a piros meg a rózsaszín nem tűnik túl jó színkombinációnak
-
Bekő Tóni
tag
válasz
PR0JECTNR56 #13752 üzenetére
delete: vissza gombbal trükközés-szerkesztés után dupla
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Csak szólok, hogy a zseniális 2007-es magyar Project Torque -> Level-R még mindig játszható Heat Online név alatt.
A grafika olyan amilyen, kiverni rá már nem lehet. screen1 screen2 screen3 A megjelenés napján megvett überLambókkal, Koenigseggekkel sem lehet gizdulni. +a elmúlt két évben a játékosok részéről nem kívánt irányba mentek az újítások. (és ezt a fejlesztők tudják már: [link])De még mindig ott van alatta a zseniális netkód, a jó szinkronizáció (szerver kicsit messzebb van most, de PIT manőverekkel még mindig ki tudjuk pörgetni a versenytársakat ha olyanok vagyunk) a félszimes irányítás és minde más amit a hasonló játékokba ezután tesznek be, vagy vesznek ki (nfsw lol).
A pár licencelt autón kívül minden megkapható játékpénzért. Megválaszthatjuk hogy kikkel megyünk.
Kevesen vannak játékosok - mert akik elfogyasztották / "kipörgették" / "kitolták" a játékot azok már vissza se néznek. De még megvan és rendszeresen játszik a rajongókból álló keménymag. Vannak ilyen "300 méter hosszú és 400 méter hosszú a leszállópálya kapitány, vagy fordítva?" pályák is de sokkal a több a háztömbök körüli, villanyoszlopokat, fákat kerülgetős, ellenfelet lelassító szemetet a pályára döntögetős.
Ha valaki ilyesmt keres és még nem ismeri, annak egy jó kis sim-es multi versenyt kötelező menni rajta. -
tutuhawer
őstag
válasz
a simraceway az alternatíva. Vannak a Worldből ismerőseim, akikkel összefutok. Kiváló alternatíva. Aki hardcore simulator-fan, annak van igazából hiányérzete pont azért, mert olyan a játék, hogy te is, én is, mindenki játszhasson vele. biill-gamepad-kormány-egér ... akármi jó
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13636 üzenetére
Cseréljünk.
-
Desmond74
tag
válasz
PR0JECTNR56 #13514 üzenetére
Kivesznek-betesznek..., ezzel ki is merült..., már csak az új játékosok által befizetett zsében bíznak.., ha már egy fokkal tutibb vagy..., na akkor Te már nem számítassz...
-
válasz
PR0JECTNR56 #13510 üzenetére
És ez a 3 pedig kikerül: Porsche 959, Nissan GT-R SpecV (R35) és Aston Martin V12 Vantage.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13485 üzenetére
Látom már mi a gond.
Akkor kerék sincs egyelőre.
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13373 üzenetére
Az utolsó szép lambo a Countach volt. A többi csak késpenge különböző variációkban, és egyre nagyobb hátsó kufferral....
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13313 üzenetére
900k körül lesz szerintem....
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13230 üzenetére
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13230 üzenetére
Azaz, már régóta nézegettem. Meg emlékszem, nagyon kicsi gyerekkoromban megvolt nekem matchbox formájában, kedvenc játékom volt...
-
chris1997
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #13183 üzenetére
150 alkatrész.. ez van, ha nem pakolok
De egész vidáman tűrtem.
-
cuebler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #13151 üzenetére
ezzel a teleportálós "fícsörrel" én már a patch előtt is sokszor találkoztam, sajna... leginkább akkor fordult elő, amikor nem első helyen voltam, hanem az előttem lévő átpasszírozta magát a road blockon és az ellökött rendőrautók előbb eltűntek, majd hirtelen megjelentek - jellemzően a legkellemetlenebb helyeken...
azért én a gts-ért nem haragszom, a mustangot meg be lehetett vásárolni, volt rá egy napunk
-
GrotESC
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #13151 üzenetére
Az ünnepekre adtak dupla pénzt és reputációt (kincsvadászatra, versenyre). Ennek vége, ez a normális, amit most kaptál. Mellesleg a golfpályáról is letakarították a hót.
-
stefyY
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13114 üzenetére
Danke.
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13046 üzenetére
Értem, akkor megint tanultam valamit. Én meg az összeset 3-as szintre ültetem, mer' jól néz ki...
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13043 üzenetére
Nem tudom, én nem vettem észre, bár az összes kocsim porba van rakva, lehet azért, azt szoktam meg...
-
GrotESC
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #12889 üzenetére
A gép teljes újraindítása közben egy ima és egy káromkodás után kipróbálni újra.
Thunderzolee: Véletlenszerűen választ ki területeket az aktuális napra kincsvadászathoz, de a területek meghatározottak, tehát igazából csak néhány darab van belőlük.
-
válasz
PR0JECTNR56 #12889 üzenetére
Beléptem az előbb, nekem megy, össze is szedtem a gyémántokat.
Azt nem lehet tudni, h a gyémántok mindig ugyanabban a körzetben vannak?
Csak pár napja reaktiváltam magam, de azóta mindig ugyanott vannak a gyémántok.
Az All In Team Escape pálya körzetében. -
Robokutya
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12665 üzenetére
a rendes matrica csomiból ha ki kellett volna vágnom bele se kezdtem volna
így is 31 matrica az egész pedig semmi sincs rajta viszont a fekete sárga csík az sok matrica.
-
WASPZotya
tag
válasz
PR0JECTNR56 #12655 üzenetére
Lamborghini akció van.
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #12652 üzenetére
Igen én is tudom
és majd akarok Audit is pont azért amiért a Lanciát.
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #12650 üzenetére
Tudom,hogy a játék és a valóság nem mindíg fedi 1mást az Nsfw-ben,de itt 1 [link] a Lanciáról.Elolvashatod,hogy a maga idejében milyen autó is volt.Addig is 1 idézet a szövegből"Az 1987-es évben - mikor beléptek a rali VB-be - rögtön nyertek is egy világbajnoki címet, és ezután még zsinórban ötször. "Szóval ez 1 legendás auto és bár az nsfw-ben nem nagy durranás ,de én nem adom el.
-
GrotESC
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #12598 üzenetére
Vagy a Car Dealer-nél felül az alapból ALL -on álló legördülő menüt váltsd át GIFTS -re és itt látod az összes ajándék autódat.
Sirkonyak / Loveless: A Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder került 1,4M igc-be, a Murcielago LP 650-4 Spyder 1,8M igc. Az utóbbi a különösen ajánlott jelenleg.
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #12594 üzenetére
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #12594 üzenetére
fail
így már értem -
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #12592 üzenetére
Minek?
Amíg a B kategória csúcsán trónol az MR2 addig csak felesleges betenni új autókat a B-be. -
Robokutya
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12505 üzenetére
ahm akkor jól emlékeztem ez is egy kuriózum
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12360 üzenetére
Motorháztetők vannak a sima R34-hez, Corvette Z06+a Carbon Edition-höz és a ZR1-hez is pl és még biztos van jó néhány autóhoz de gyanítom kevesebb mint 20 autóról lehet szó amihez van
-
NFree
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #12245 üzenetére
Gratt hozzá, ha okosan tuningolod barátságos verda lessz, és nagyn fog menni, de a nitrotol ne várj sokat.
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12074 üzenetére
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12051 üzenetére
normál esetben nem de én nem vagyok normális eset
, tudod mint a lovak szemellenzővel csak előre csőlátás
tuned civic 4ever .. , amúgy komolyra fordítva persze nem 1 kategória hogy is lenne az , aviból jó pár db tuned civic jönne ki
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12048 üzenetére
Sok autó van mi csodálatos de ennél az autónál nincs semmi ami csodálatosabb. Ez az mi szürke utakon átkel, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára és hangjával könnyeket fakasszon eme típus lelkes híveinél. Legyen szó kupéról, roadsterről vagy a J-ről, mind mesterművek.
-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #11860 üzenetére
Egyébként mennyi a csaló, ha van egyáltalán?
Befizetni nem fogok, mert nem erre kell a keret, szóval boostom az nem lesz.De az LFA jó lesz érzem.
-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #11855 üzenetére
Not Bad vazeg.
-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #11853 üzenetére
Nekem egyszer kétszer volt olyan, hogy amikor beléptem a mapra, akkor kidobott exe hibával, de amúgy minden oké.
Még 700k és Lexus LFA.
-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #11850 üzenetére
Nálam csak annyi van, hogy néha nem tölti be a versenyt, csak tölt, csak tölt, perceken keresztül és semmi. Ilyenkor alt+f4 aztán újra belépek.
-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #11843 üzenetére
Értem, a poén még az, hogy mondjuk nem csak ők nem tudnak vezetni, okés, nem egy szimulátor, de hogy a kanyarokat úgy veszik, hogy bumm neki a falnak, aztán majd visszadobja valamennyire.Hát én annyit lassítok, amennyit kell és akkor magasabb sebességem marad mint neki a kanyarból kijövet.
De tényleg faltól falig mennek
Ma volt egy olyan, hogy ahányszor meg akaram előzni a 2-at, végig nekem jött, bumm belém oldalról, nyilván én lelassulok.
Ő meg nem.
-
V.Dave
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11840 üzenetére
ezen a kommenten besírtam
És a "bucskázott" szó sem tett jót a vihogásomnakEgyébként teljesen igazat adok neked
-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #11840 üzenetére
Hát undorító az ilyen, ez van. Shieldel némileg lehet védekezni ellene?
Erőből sokkal élvezetesebb megelőzni valakit az utolsó pillanatban, mert már volt ilyen, szívta is a fogát.
Frankón nem értettem mit írta gyerek nekem priviben, nem tudok oroszul.
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11773 üzenetére
mc ne felejtsd ki a sorból buta 1 autó , én mp4 el dragolok és 911 gt3 al nagyon jól muzsikálnak
ui : nismo-t is használom jó dög az oda is meg a sima futamokra
-
UFO1
senior tag
válasz
Lehet este (21ó után) megkereslek kíváncsi vagyok erre (de nem fogom megvenni), bár az épített Murci egy titkos acc-on van, de majd keresek helyette másikat.
(#11774) noblem1983
Én még csak 1 csalót láttam drag-on, de az is a rajtál előbb indult a betöltő képernyő alatt (mert lesek). -
noblem1983
senior tag
válasz
Akkor nem jártál rosszul vele, nem hiába szeretem én is a Lambokat de a kanyarodási képességeire visszatérve ahogy emlékszek a valódi teszteteken is azt írták nehezebb vele kanyarodni mint egy Ferrarival pl. 599 GTB . Tegnap engem is rendesen elvert egy 670-es Dover Streeten pedig a GT3 RS-em nem gyenge bár volt pár trafik.
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #11750 üzenetére
Én az LFA val tudtam alkotni.... tegnap 5 versenyből 3 at vittem
-
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11752 üzenetére
Draghoz nem Murci kell hanem izomautó. Nekem pl. az egyik RTR-X-em alap utcai cuccal-al jó-pár full ultra Zonda cinege előtt ért be. Este vagy holnap lepróbálom mi a legjobb oda, előzetesen a fiatalabb Boss nagyon gyorsult versenyeken (és most IGC-s) még az Aston Martin V12 Vantage-on (esetleg DBS, de az kevésbé) vettem észre hasonlót.
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11752 üzenetére
Azt én is akarok meg Nismo-t is de megvárom míg leárazzák mert a 670-es ennyiért drága meg a Carrera GT sem lenne rossz de 8000 boostért nem
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11750 üzenetére
Nem mentem még sokat dragban de láttam egy LFA-t drag skillekkel megpakolva és az ment.
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11734 üzenetére
Szerintem illik hozzá a piros neon. Brian autója sem lett volna az igazi ha este nem kapcsolja be az R34-es kék neonját
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #11693 üzenetére
Azaz tipikus sznobautó Vér Istvánoknak.
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #11691 üzenetére
A mi Tutuhaverünk információi szerint kuka. Gyenge a nitrója. Ráadásul még nem is S osztályos, "csak" A. Ezt azért nem váltam volna. Carrera GThez közeli teljesítményre számítottam.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11673 üzenetére
Ez akkor szokott előfordulni, ha mondjuk túl sokáig tölt és legalább 1 embert nem tölt be.
-
Severinus
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #11600 üzenetére
Kár, h. most olvasom a hsz-d...
Corvette-t vettem legutóbb és ugye ingyé (IGC), befért a garázsba a Z06... erre most jön a ZR1 IGC-ért
... Sebaj, max. 2db lesz, de előtte egy kis megerősítésre lesz szükség!
ZR1 mennyivel erősebb a Z06-s testvéréhez képest? TY -
Bekő Tóni
tag
válasz
eh autók így, autók úgy...Pályákat már basszus. Hastings hol a bánatban van már, Seaside Interchange? Túl hosszúak - többen, hosszabb ideig lennének versenyen - kevesebben a garázsban? Nem bírná szegíny szerver?
ZR1-nek meg gyenge a nitróója, salalala ...
-
vakond5
őstag
válasz
Istenem, ilyen retek gépeket. Talán, mondom talán, a ZR1 ér valamit. A sima Z06 se rossz, mert hajtottam olyat is, de természetesen nem boostos mivoltából adódóan kanyarodni nem tud
-
gyuszito
senior tag
válasz
egy álom vált valóra a ZR1 EL! remélem van olyan jó, vagy jobb mint a carbon edisön
-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #11562 üzenetére
ma elkezdek vele menni, megmondom, miért: nyilván ha kiszállok az R34-ből és megyek az R35-tel, akkor az nehezebb kicsit. De ennyire... valami nem tuttifrutti az R35-ben, kérek egy kis időt, megpróbálok megérezni valamit. Nagyon kiválóan nyomja a PH fórumból Bekő Tóni is, még megvárom, ő mit mond, mivel megy és kisütünk valamit. Az én gépem, habár AMS... nem OK:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest