- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #17397 üzenetére
Igen persze próbáltam többször is, de nem vezetett eredményre
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #17397 üzenetére
igen és újra telepíteni, javítás, majd eltávolítás+reg clean aztán reinstall de semmi erredmény majd sok kutakodás google és így sem sikerült, hogy egy ttf fontot is emlegetnek.
-
joe007
tag
válasz
tatabike #17362 üzenetére
Sziasztok!
Vki tud ebben segíteni, hogy a fiam egy jó pár hónapig nem játszott a programmal és most már L indítani se tudjuk? Xp Sp3 32bit hun és a hiba üzenet --> These has been an error starting the application. Please contact Customer Support if the problem is persists.
Köszi az nfo-kat!
Természetesen Gúgliztam és a szükséges font-ot is letölötttem és felraktam de nem hinném, hogy emiatt ne menne a program, mert a hiba még mindig meg van!
-
joe007
tag
válasz
callmeakos #13763 üzenetére
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, mivel én is ezzel játszom mostanság! .)
-
joe007
tag
válasz
eLit-MiLan #13748 üzenetére
Én meg a jól bevált XP SP3 32bit-et Hun-t
Egyébként a netem már 10Mbit--> 60-ra növeltem és most átlagosan 35körül van és mégis a játékban azt érzem, hogy mintha Lagg-olna a téma és olyankor elengedem a kormányt és a gázpedált és csak gurulok üresben ezek után rövidesen várható az Out of memoryTehát hiába minden speed és Xtrem HW akkor se változik semmi, hja és semmilyen más add-on-t meg semmit se raktam fel a gépemre, ami miatt ez bekövetkezhetne, de a neten keresgélve kicsi guugliztam és ott vmi hangkártya drv-t rebesgettek, de szerintem ez a probléma a szerverüknél van és csak a nép szédítése (prg-zási hiba) miatt kapjuk az elfogyott RAM üzenetet
-
joe007
tag
Na most végeztem a 3 karakterrel egyszerűen vicc az egész amit ezek produkálnak és persze hozzá teszem egy teljesen más gépen más hálózaton szintén dettó úgyan ezt adja elő az EA
FS-World
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #13740 üzenetére
E8400 és 4GB ram XP-vel és 3,7GB free a system particion
-
joe007
tag
Nem hiszem el hogy ezzel kell pöcsölnöm, hogy a 3 karakteremnél (Joe007Hun, Balu007Hun és Baluworld, ha vki keresne
begyűjtsem a napi szükséges TH adagomat
már 1:40h óta szivok az Out of Memoryval ez szánalmas!
De akkor is meg akarom csinálni rohadjanak meg!
Végre sikerült a kinkeserves 147-ik nap is
-
joe007
tag
válasz
tatabike #13673 üzenetére
Ott a pont a régi géme a közelébe se ér ennek és akkor se izgatott hogy milyen a festése meg a matrica hanem az igazi jó kis arcade-os verseny és kész. Vissza sírjuk mind azokat az időket ahol még híre se volt az ilyen őrült nagyo probram hibáknak és LAG-nak szerintem!
-
joe007
tag
válasz
WASPZotya #13657 üzenetére
Igen teljesen egyetértek és mer tele a hócipőm az egésszel, hogy ezért még pénzt is kérnek?? Vettem kemény magyar FT-ért autókat és még rendesen a napi TH-kat se tudom begyűjteni a szaros 'Out of Memory' error hiba miatt és állandóan ez a jelszó mizéria is már nekem is kezd elegem lenni
-
joe007
tag
A fene hát nem új skill-t kaptam ami szintén tele van
No mindegy most már tudom mit kell tennem!
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #13639 üzenetére
No megtaláltam! a Bal felső sarokban van egy félköríves ellentétes nyíl és arra kell kattintani majd utána már látszik hogy a teljesítmény cuccoknak nincs már $ ára és azok a nyert cuccok itt volt 130 tételem
ebből most adtam el 24 motort!
-
joe007
tag
A Performance Shop -ban hogy tudom kiválasztani, amiket nyertem mert sehol se találom a Lambo LP670-esemhez!
-
joe007
tag
Bázzz a második karakteremnél pont megvolt a 15-ik TH és erre Out of Memory fákkkááááá (fuck)
-
joe007
tag
Vki megprobált már ez ügyben reklamálni ill. ha most nem tudom miattuk összegyűjteni a 141-ik napomat akkor kinél lehet ezt megtenni?
-
joe007
tag
Sziasztok!
Ti is találkoztatok már a "Out of Memory!"
Vajon miért kapom ezt és már két külön gépen is uez a helyzet. -
joe007
tag
válasz
noblem1983 #13558 üzenetére
Köszi a tippet ezt tettem és a Mazda Rx8-at rögtön 100-assal meg tudtam növelni a szintjét
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #13552 üzenetére
Én csak hobby szinten játszok ezzel és nem vagyok überfan, mivel a fiam játszik vele és ő volt szives szépen bevásárolni ezért is vagyok tele kocsikkal
De akkor eladok mindent oszt gyúvann ahogy van. Én úgy emlékszem a Silvia-t tuningoltam és a listában amit néztem már nemtaláltam jobbat, majd ha gép közelben leszek és nem meozok akkor megnézem és leírom a kódokat hogy F-F-F-S-K-B-C stb.
-
joe007
tag
válasz
Robokutya #13431 üzenetére
Mióta gyémántozól?
Én már 140 napja van ennek értelme és sőt a fejlesztői cuccaim v. legalább is amit kapok ilyenkor azt mindig eladja a gép, de nem tudom, hogy van e értelme mert szerintem minden cuccom full-ra tunningolva, de majd ha lesz időm akkor végig nézem mert így hogy mindig tele a raktár és eladja apró pénzér a program nem sok értelmét látom a minden napi függőségnekKöszi a válaszokat aki tudja a megoldást!
-
joe007
tag
Tovább próbálkozom egy NFS-Stat kép beszúrással .)
-
joe007
tag
ill. a megadott Lancia Integrale-t, hol tudom kiválasztani a listámba, ha a megadott kódot elfogadta az EA rendszere, mert a kocsik között mégse tudom kiválasztani!
Köszi a tippeket.Üdv, Joe007Hun in NFSW .)
-
joe007
tag
Sziasztok!
Továbbra is várom a választ hátha vki tudja a Hóemberkés problémámra mert a fiam nagyon szeretne egy olyantot a gépházára .) Kösszi a helpet.
-
joe007
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hogy a hóemberes matricához való kódot miért nem kaptam meg a hírlevélben?
Ez ügyben kihez lehet fordulni segítségért?
Persze, amit a neten találtam kódot INB4-.... es kód már nem jó.
Köszi a segítséget. -
joe007
tag
Sziasztok!
Régen a chat ablakban ha jól emlékszem a GN-t kellett választani és vmelyik csatornát, hogy magyarokkal találkozhassak, de most már nem tudok csatornát választani! Nálatok is ez a helyzet, ha igen akkor mi a megoldás a problémámra, hogy lássam ki van bent a hálóban közülönk magyar versenyző?
Köszi a helpet. -
joe007
tag
Királyság köszi müködik
A fene se tudta, hogy az Apex-EU-sat kell kiválasztani, de így már mindjárt más a kedve az embernek a játékhoz!
SpeedBoost pontokat csak pénzért lehet vásárolni vagy versenyben is kaphat az ember?
Van 11 kocsim a fiamnak köszönhetően ha eladom őket, akkor a garázs helyem is törlödik? -
joe007
tag
Sziasztok!
Vki tud segíteni, hogy ne kelljen a több 1000x hozzászólást végig olvasnom, miért lett törölve a Driver-em a játékban?
Nick:Joe007Hun volt.
Kb fél évig nem is léptem be és nem játszottam vele.
Köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged