- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
joe007 #13749 üzenetére
A hangkártyadolog mókás egy kicsit, mert az EA másik ingyenes játékánál a BF P4F-nél pl. bizonyos chip-el rendelkező alaplapi hangkari szétfagyasztja a játékot véletlenszerű időközönként. Nekem szerencsére külön hangkártyám van, de ha nem azzal használnám nekem is szétfagyna a laptop tőle.
Az NFSW-ről meg annyit, hogy a játékban annyi és olyan szövevényes bugok vannak, hogy kb. bármire rá lehet fogni. -
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13739 üzenetére
Nincs véletlenül túl kevés hely a Windows partícióján vagy ahová telepítetted mert ha ennyit küszködsz vele akkor nem biztos, hogy a játék hibája. Nekem is előfordult már párszor ez a hiba de nem egymás után annyiszor, hogy megkeserítette volna a kavicsozást vagy a versenyzést.
-
UFO1
senior tag
válasz
joe007 #13641 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a jobbakat tartsd meg a 3-4*-osokat, persze ha sok autód van némelyikbe jó az 1-2*-os is, mert nem árt S, A, B classon kívül, C-D-E-s járgányokat is tartani. Sőt némelyiket nem is szabad feljebb vinni a maga kategóriájától, mert ott nem lesz ütőkepés. Ha e témában itt rákérdezel biztos válaszol valaki, mit meddig kel húzni, pl. a 911 GT3-ba is jó az 1*-os és akkor nem esik át S-be, persze feljebb se rossz.
-
tatabike
őstag
-
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13555 üzenetére
Csak az egy csillagos cuccokat add el mert azok amúgy is vehetők a boltban és a raktáradban a helyet foglalják csak ha tele van. A skilleknél ugyanúgy az egy csillagosok, ha nem használod fel akkor kuka és lesz elég játékpénzed a már abból is sok felesleges van. A Silviától már régóta vannak jobb autók akár osztályon belül is játékpénzért is.
-
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13551 üzenetére
Arra nem jöttél még rá , hogy a fos 1*-os boltban is vehető cuccokat eladd
? Mert így jó nagyokat szívhattál ha mentek a levesbe az ultra cuccaid esetleg mert tele volt a raktár. Ha meg egy kocsira sem raktál semmi teljesítménynövelő alkatrészt akkor milyen autód van tuningolva ?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
joe007 #10291 üzenetére
Nem csak pénzért lheet SB-t venni. Vagy időnként osztanak ingyenesen is. Sajnos utóbbi ritkán és kevésszer fordul elő.
Nem a garázshely megmarad akkor is ha eladod a kocsikat. Nekem is van most 1 üres helyem mert eladtam a Lotusom. Nekem nem jött be annyira, pedig dícsérték nagyon.
mod:
gamepad-ot nem tudom, nekem nincs olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest