-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21306 üzenetére
wow
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21233 üzenetére
Egy Agerát begyűjtöttem, mentem vele kicsit, nagyon jó autó, kár, hogy korábban nem volt alkalmam venni egyet.
-
Július 14-én lelövik a szervereket, nem lehet már SB-t venni és regisztrálni sem mától kezdve.
Szerintem jó játék volt. Még ha nem is voltam túl jó sofőr, szerettem játszani vele, voltak érdekes pillanatok/versenyek
Kedvenc autóm amúgy a BMW Z4 M volt -
válasz
LamerGyuri #21051 üzenetére
-
McLaren MP4-12C IGC a hétvégén, $2,100,000.
-
-
válasz
tupacamaru #20957 üzenetére
Be is vásároltam, hátha egyszer megint játszani fogok, s nem csak a híreket nézegetni
-
Reventón IGC hétfőig: "Starting now, everyone will be able to pick up the Reventón for $2,400,000 until the cash version leaves the dealer on Monday, February 16 at 13:00 ingame time."
-
válasz
SylarHUN #20060 üzenetére
1. Keress egy régi screenshotot, amin látszik a neved is.
2. Indítsd el a játékot ugyanazzal a névvel és próbáld meg reprodukálni a régi screenshotot.
3. Töltsd fel a netre
4. Posztold ki a fórumra, úgy ahogy a példában van.
5. Írd bele még: neved - autó típusa - régi kép dátuma - új kép dátuma
6. Írj valamit a játékról, pl. mi változott a két kép közötti eltelt időben -
Chevrolet Camaro SS és BMW M3 E92 Grip King
-
Nekem egy Ford Mustang Boss '12 volt benne. Rég nem léptem be a játékba, de ezt azért megnéztem, hátha valami jó lesz belőle
-
-
válasz
tupacamaru #19329 üzenetére
Az szép, nekem egy BMW Z4M-mel sikerült elverni egyszer egy elég kezdő (38 és 25-ös szintű) Cinque - Carrera GT párost
-
válasz
callmeakos #18825 üzenetére
+1 lengyel boostos merci kasztni, magát az autót még 42-es szinten vettem igc-ért
-
Szeretnélek kijavítani, ha nem nagy gond: az 1600x1200 4:3-as arányú felbontás, a 16:9-es wide (ennél felbontásnál maradva) az 1600x900, illetve van a 16:10-es, ami általában 1440x900, 1680x1050 stb.
Még kétféle képarányt ismerek, az 5:4-et (pl. 1280x1024) és a 21:9-et (pl. 2560x1080). -
válasz
callmeakos #18243 üzenetére
-
-
Új(ra) IGC kocsik:
BMW M3 GTS
Audi R8 4.2 FSi Quattro
Lamborghini Miura SVEzek pedig mennek: Aston martin V12 Vantage, Subaru Impreza WRX STI és a Nissan Skyline GT-R (R-32)
-
Én hülye... most először nem szedtem össze patch előtt a gyémántokat
Holnap ingyen lehet folytatni? Vagy pont most nem lesznek ennyire "kedvesek"? -
válasz
eLit-MiLan #16847 üzenetére
Már mindhárom volt IGC-s...
-
Szerintem így van egyensúlyban a rendszer, két átlagos autó helyett adtak egy egész/nagyon jót, meg egy semmire se jót...
-
2 hete csak a TH-t csinálom, mert nem vagyok otthon, 80 fokos laptoppal meg nem egy leányálom játszani
De a lényeg, hogy még nem crashelt, a free roam filter be van kapcsolva, senkivel se találkozok a szedegetés közben...
Amikor még játszottam lobby-ból csak akkor dobott ki hibaüzenettel, ha egy bizonyos játékos is bent volt, valami Arthemis, sok számmal a végén... -
1 millió lájknál jön a Lamborghini Miura Concept
-
Na ilyen kellene nekem is, mert már csak 1-2 db van...
Egyébként haragszok magamra amiért nem használtam ki a végtelen Porsche bugot, elszalasztottam az egyetlen lehetőséget a 150 kocsis öcsire, azt hittem úgy is visszaállítják egy korábbi időpontra vagy vmi mást tesznek ellene -
válasz
noblem1983 #16202 üzenetére
A 996-os az most bent van a boostos autók között? Most nem találtam meg, hogy rápillanthassak
Bár úgyis minden Porsche egyforma -
válasz
callmeakos #16130 üzenetére
Akkor is olyan pici lakatot tesz oda? Azt nem tudtam...
Más: Valaki látott már Audi A3-at?
-
válasz
noblem1983 #16109 üzenetére
Vele én is találkoztam többször is más pályákon, és nagyon ismerős a neve az achi rendszer előttről is... de akkor még nem volt csaló az emlékeim szerint... az is lehet, hogy egy más számozású Reinhold volt...
-
Micsurin & UFO1: Értem, köszi, akkor nem rakom bele
}{3@Đ$}{0ot: Mivel nem belevalószín, inkább meghagynám a következő orosz kódos kocsira (ha lesz) vagy egy későbbi top autóra, kevés normális ultra fék esik nekem...
-
-
Az Origin bírja, viszont a world.needforspeed.com úgy besz@rt, ahogy annak a rendje...
És az a problémájuk ezzel (szintén a fordításból olvastam ki), hogy senki nem tud (ott!) ilyenkor SB-t venni vagy regisztrálni a játékba, meg persze átvenni az ingyen kocsitGondolom még mindig többen vannak akik a weboldalt használják, és az Origin alkalmazást "messze elkerülik"...
-
Nem az lesz az ajándék, az csak egy vicces válasz, google fordítóból:
"Követeljük, hogy megbüntesse a bűnös!
A: a felelősök kötve a lökhárító (perednemu!) Ford F-150 SVT Raptor, és részt vesz csapat Escape."Egyébként az is kiderült a fordításból, hogy 3-4 hét múlva lesz csak kód, addigra sikerül megoldaniuk, hogy kibírja a rohamot a weboldaluk, és pár nappal előtte fog kiderülni, hogy milyen autót adnak.
-
válasz
eLit-MiLan #15937 üzenetére
-
-
válasz
callmeakos #15833 üzenetére
Ebből nekem is van/volt, habár csak kettő...
Korábban meg zöld 3 csillagos szürke-betűs turbóból adott többet is rövid idő alatt -
válasz
tupacamaru #15401 üzenetére
Grat, üdv a klubban, nekem sincs asszem több egyelőre
-
-
válasz
eLit-MiLan #15182 üzenetére
Tényleg, már látom, akkor csak nekem nem volt még ilyen, de az enyémen több a nulla
Nem tudom miért ignorállak ennyire... -
-
válasz
eLit-MiLan #15133 üzenetére
Azért a több, mint 200 drag győzelem (vagy mennyi a 3 csillagos öcsi) gyanús tud lenni
Nem sokat dragolok (csak, ha az "R" betűre azt adja...), de most már a képed alapján látom, hogy kb 6,5 tizedet dobnak skillek.
És azt is látom, hogy nem váltottad be az öcsi pontokat -
válasz
callmeakos #15094 üzenetére
Nekem számolja, megnéztem most direkt, 35:14-ről 35:17-re változott egy menet után.
-
válasz
eLit-MiLan #15035 üzenetére
-
Bent van a 150. autó, a Caterham R500 Superlight, fb kommentek között 6900 SB-s árat olvastam.
-
válasz
Old Cyborg #14596 üzenetére
Nekem tetszik
-
válasz
Tayuya #14451 üzenetére
A kép beillesztést még gyakorolnod kell
A legegyszerűbb, ha feltöltés utána a "Beillesztés"-re kattintasz és kész
Ha meg linkként kell akkor jobb klikk és hivatkozás címének másolása vagy hasonló.
Egyik
MásikKözben látom megoldottad másképp
(#14453) tatabike: Fentebb már sokszor csináltam... ez a kettő meg az övé amúgy, csak segíteni akartam
-
-
Jönnek újabb autók IGC-nek: Aston Martin DBS, Mazda RX-8, Mitsubishi Lancer Evolution X
Ezek pedig "eltűnnek": Aston Martin V12 Vantage, Lotus Europa S & Ford Focus RS -
Valamennyi A-osztályos autón 40%-os engedmény van egy ideig.
-
válasz
PR0JECTNR56 #13510 üzenetére
És ez a 3 pedig kikerül: Porsche 959, Nissan GT-R SpecV (R35) és Aston Martin V12 Vantage.
-
Új IGC autók a patch után: Lamborghini Murciélago LP640, Audi R8 4.2 FSI Quattro, Mazda RX-7 RZ
Ezeket pedig kiveszik: BMW M6 Coupé, Renault Sport Clio V6, 1969 Ford Mustang Boss 302 -
válasz
eLit-MiLan #13021 üzenetére
Én csak, ha fogyóban a nitró, akkor szoktam nyitogatni a skillesből, mert az olcsóbb, és néha kapok ilyen "gyöngyszemeket"
Egyébként a treasure hunt elég szépen dobál az utóbbi napokban-hetekben, jó néhány ultra motor, váltó, kerék landolt az inventory-ban, kár hogy ezekből már van egy tucat... féket, felfüggesztést bezzeg nem ad
-
válasz
- = Zk = - #12980 üzenetére
-
válasz
Thunderzolee #12894 üzenetére
Nem lehet venni, csak más kocsikból is van már gyémántos változat.
-
Hello, az lp-640-esemben érdemes-e kicserélni a zöld 11/8-as turbót kicserélni egy kék 9/13-asra? 741-ről 742-re növeli statot, egyébként kék-zöld-zöld-fehér-( az attack motorsport gumi milyen színű?) az aktuális színsora.
-
válasz
tupacamaru #12306 üzenetére
Megerősítem, hogy 3 sor a szabálybéli maximum, afelett tudtommal már nem is jeleníti meg.
-
válasz
callmeakos #11956 üzenetére
Engem egy picit zavar, mert élveztem, hogy csak nagyon ritkán (amióta a játékban van és megvettem kb. 10 alkalommal és akkor lehet sokat mondtam..) találkoztam olyannal, akinek szintén lp-650-ese van
-
Mai patch fontosabb jellemzője, hogy megint látni lehet a végsebességet, a leggyorsabb köridőt és a powerup használatot a veresenyek végén és bekerül a Ford Crown Victoria Police Interceptor “Cruiser” Drag Edition. Teljes lista a változtatásokról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest