-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
Something_ #12518 üzenetére
Köszönöm szépen, de elfelejtettem hozzáírni, hogy készüléket vásárolnék új előfizetéssel. Ebben az esetben is megoldható?
Nekem előfizetésre lenne szükségem a jelenlegi Domino helyett, apámnak meg új készülékre. -
jozsi252
veterán
válasz
Something_ #12498 üzenetére
Jah értem, így már okés, köszönöm
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Something_ #12491 üzenetére
Konkrétan azt mondta az ügyintézőnek egy pali, amikor töltötte ki az átadásit, hogy független árat írjon. Szeptemberben egy ARC listaáron nem volt 180000,-Ft.mert annyi van ráirva a papírra.
-
válasz
Something_ #12477 üzenetére
mindjárt indulok is!
akkor mindjárt rendelem is! -
bozsozso
őstag
válasz
Something_ #12477 üzenetére
Ez komoly.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Something_ #12459 üzenetére
Amelyik a legtöbb szavazatot kapja azt lehet majd 1 napig a feltüntetett áron megvásárolni. Hogy mikor lép érvénybe az egy jó kérdés, elméletileg már le kellett volna zárni a szavazást de még mindig aktív, szóval valamikor a hét elején.
Aki esetleg Dominos Nokia 500 -ra vágyik az szavazzon amíg lehet mert a MédiaMánia L -es HTC Rhyme áll nyerésre.
(#12460) kisÁdi
Á, dehogy, nekem sem engedik megnézni
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
Something_ #12455 üzenetére
Köszönöm ezeket már néztem.És a naptárt nem is lehet előre megnézni?
-
Huroq
senior tag
válasz
Something_ #12443 üzenetére
Sajnos az importálást meg sem néztem :/
Én a főképernyőt beállítottam mit mutasson:Hívások:
-Hálózaton belül
-Hálózaton kívül
-Ingyenes
SMS:
-Hálózaton belüli SMS
-Hálózaton kívüli SMS-Adat
Nálam csak ennyi szerepel a főképernyőn.
Sajnos asszem előző hónapot nem lehet megnézni, mert valahol figyelmeztetett, hogy a beállított idő előtti adatok törlődnek. És asszem a beállítás a 12.01.
Hát most teszt időszakban 1-2 hétben kiderül minden jó-e. -
Huroq
senior tag
válasz
Something_ #12428 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek
Na ma állítgattam egy sort a Call Meter 3G-n, és szerintem sikerült beállítanom a Like díjcsomaghoz a hívásokat és az smseket is (tesztelgettem és egyenlőre stimmel amiket számol), bár SMS be lehet még hiba. Ez akkor derül ki ha a hálózaton belül lebeszéled az 1500 öt vagy le smsezed.
Még az MMS-t kell beállítani és elvileg kész. Ja és aki ezt fogja használni a számcsoportoknál az ingyenes résznél írja át a 3 ingyen hívható számot
Ha valami nem stimmel szólj, mert lehet hogy valamit rosszul csináltam
U.I.: Kíváncsian várom nálad, müxik -e?
-
Huroq
senior tag
válasz
Something_ #12428 üzenetére
Egyet értek
Azért írtam a program túl bonyolult egy ilyen egyszerű díjcsomaghoz. De talán holnap neki fekszem friss aggyal, mert lassan azt sem tudom merre áll a fejem.
Na de jóét, és ha esetleg jutottál valamire akkor ne tartsd magadba
-
Huroq
senior tag
válasz
Something_ #12426 üzenetére
Hogy felvetetted a témát , azóta én is nyüstölöm a progit, leírás tömkelegét olvasgatom, de nekem se sikeredik. Sajnos túl bonyolult, egy ilyen egyszerű Like díjcsomaghoz
Na meg aztán a leírások sem a leg felhasználóbarátabban fogalmaznak. Hát esetleg meg kéne kedves T-s barátainknak említeni, hátha vannak okos kollégák a központban
.
-
Huroq
senior tag
válasz
Something_ #12424 üzenetére
A Like díjcsomagra egy szabály tényleg jól jönne
-
Coolmat
őstag
válasz
Something_ #12416 üzenetére
Nekem nem kellett x-elni semmit, mégis van hívószámkijelzés, a havidíjban pedig nem jelenik meg +200Ft.
-
Coolmat
őstag
válasz
Something_ #12414 üzenetére
+Fun és Like-ban is díjmentes, szóval lehet már nem aktuális ez a lista.
-
djculture
félisten
válasz
Something_ #12380 üzenetére
Hozzám jöttek még este 6 kor is.Tavaly télen havazáskor.
-
koni016
tag
válasz
Something_ #12380 üzenetére
Hétköznap dunaújvárosi vagyok, de péntektől nem
Szerdán vagy csütörtökön kapok pénzt és szeretném ha péntekre már megjönne a mobil, de lehet hogy inkább személyesen veszem meg az egyik boltnál csak úgy nem kapok 10% kedvezményt. -
bozsozso
őstag
válasz
Something_ #12382 üzenetére
Ok meg is néztem és meglévőhöz is jár a jelenlegi akció valamint ha az MM xl csomagra aláírok valamint a többihez is van a 10%-os webshopos kedvezményen felül is
-
HardRic
addikt
válasz
Something_ #12367 üzenetére
HTC szervizügye speciálisabb, a samsung túlságosan néptelefongyártó, nem csodálkoznék ha a T külön javitja.
-
válasz
Something_ #12361 üzenetére
Igen, de az előbb az aktuális egyenleg volt a kérdés...
-
Teaway
veterán
válasz
Something_ #12343 üzenetére
"még sosem kért PIN2-t, azt mikor szokta?"
-
porse
őstag
válasz
Something_ #12340 üzenetére
Jó csak épp felhívni se tudom őket mivel nem él a kártyám..., de bemegyek hozzájuk, ha nem oldják meg ingyen, akkor nem leszek tovább 30as ...
-
porse
őstag
válasz
Something_ #12338 üzenetére
Tmobilenál kaptam róla papírt, viszont úgy, hogy ha a tulaj 30napig nem igényli, hogy az övé a kártya, amit ugye nem tett meg mert beszéltem vele akkor az enyém, így nem kellett bejönnie a tmobileba velem. És kaptam róla papírt. Viszont a puk kódot már elk*rtam nem tudtam, hogy csak 10szer lehet próbálkozni...
A domino jelszót tudom, mivel én hoztam létre. -
porse
őstag
válasz
Something_ #12333 üzenetére
Egy barátom apja vette, de mint mondtam át lett iratva az én nevemre. De most már a nokiában is azt irja, hogy a sim kártya elutasítva.
És igen, nem néztem mit kér, mivel bevan állítva, hogy kérjen pin kódot így fel sem merült bennem, hogy mást kérne, beírtam a pint es letiltott.Papirom is van róla, hogy át lett iratva a nevemre.
-
krystman
őstag
válasz
Something_ #12318 üzenetére
Köszi szépen!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Something_ #12313 üzenetére
Ez olyan mint amikor elmész tévét venni és azt mondod az eladónak, hogy olyat szeretnék mint amilyen a szomszéd Pistának van
Közalkalmazotti flottából több tucat van, mond az anyósnak, hogy kérdezze meg a kollégáját a részletekről, mástól úgysem nagyon fogsz információt kapni (és nem azért meg köcsög a T-Mobile staff).(#12322) Dyrtyho
Tudtál hívást kezdeményezni ? Tudtad a mobilnetet használni ? Ha mindegyikre igen a válasz akkor nem tudom, hogy mit akartál volna még aktiválni rajta
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #12305 üzenetére
Hard resettel megoldódott
Igaz elszállt minden, de a névjegyzék 90%-ét sd-n lévő vCard-ból vissza tudtam állítani.
Már csak a marketes alkalmazásokat kéne, azt hiszem azt is menti, vhogy gmail-re. (Sensation-öm tuti menti, gondolom ez is) -
tjb007
nagyúr
válasz
Something_ #12302 üzenetére
Nyugodtan viheted oda is a telefonodat.
Hogy tudnak e adni cserekészüléket az meg majd csak ott fog kiderülni.(#12303) Dyrtyho
Azt én látom de azt még mindig nem értem, hogy mit akartok/akartatok aktiválni ?
-
Indiant
addikt
válasz
Something_ #12278 üzenetére
Kösz, mindenkinek! Lehet én voltam a béna, mert én nem a google-ban kerestem , hanem a t-mobile weblapján.
-
válasz
Something_ #12276 üzenetére
Né... ilyen még van?
-
válasz
Something_ #12271 üzenetére
De ha a Like 50-ét kihagyod, akkor még oké...
-
válasz
Something_ #12267 üzenetére
Csak azt nem tudom mi a sorrend. Ha először 50, utána 100, akkor még nem is kellett jönnie...mert ugye nem vonódik össze a kettő...
...semmi. Csak rájöttem, hogy ezek túlforgalmazási díj nélküli csomagok...
-
válasz
Something_ #12263 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Egyébként is tökmindegy!
-
válasz
Something_ #12253 üzenetére
Nekem 150 megás csomagom van
Milyen díjcsomag is az?
djculture:
Ez az összeg teljes egészében leforgalmazható... akkor most mennyibe is van?
Aki használ ennyit, annak mindenképpen megéri. Aki nem, az bukik.
-
n00n
őstag
válasz
Something_ #12252 üzenetére
@dedike: Köszönöm a gyors választ!
@HGabor89: Androidos telóm van, tudom, hogy sokat szinkronizál, ezért majd a számomra nem kellő dolgokat ki is akarom kapcsolni. Egyébként Opera Minit használok.
Nem zavar, ha elérem hamar a limitet (nem fogom) a sok szinkronizálás miatt, egy a lényeg, más forrásból (van még ilyen? [wap pl?]) ne töltsön ami fizetős.
-
válasz
Something_ #12208 üzenetére
Nem tudom mi volt az oka a dolognak, bár valami biztosan...
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Something_ #12189 üzenetére
De én általában bekapcsolva hagyom a telot,még akkor is amikor alszok...szóval ezért kérdezem.De amúgy már rájöttem a megoldásra,a telefonban azt kell beállítani,hogy adatforgalom letiltása
-
giigz
veterán
válasz
Something_ #12162 üzenetére
Ebben az esetben 10e Ft-ot fizetni kell, nem?
-
kungzi
veterán
válasz
Something_ #12162 üzenetére
ja igen, de akkor rámsózzák a kötbért, ami már nem olyan poénos
-
sifarr
senior tag
válasz
Something_ #12144 üzenetére
70 inkább az a 63, legalábbis a honlap szerint (most ellenőriztem le). Meg az orange ízlés kérdése, nekem semmiképp se kellene.
A szürke viszont 90. Én ehhez hasonlítottam.Ha valaki pedig egyébként is magas tarifában van, akkor megkaphatja 0-ért is. Havi 16 rugó +tarifaemelés.
Viszont a srác nem publikus tarifában van. Ilyennél előfordulhat, hogy a készülékekre is külön akciós lista van. Akár olcsóbb is, mint a publikus.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Something_ #12115 üzenetére
Erre vonatkozó apróbetűs rész valóban nincs azonban ezt az ÁFSZ tartalmazza (aminek a nem ismerése nem mentesít annak tartalma alól) amit a rendelés elküldéskor magad is elfogadtál.
"4.2.7. A Szolgáltató az Előfizetői Szerződés megkötése előtt és annak hatálya alatt bármikor jogosult
az Előfizető hitelképességét akár harmadik személyek igénybevétele útján vizsgálni és az Előfizetőtől
ehhez szükséges információkat illetőleg ezt igazoló okmányokat kérni. A vizsgálat eredményének
függvényében a Szolgáltató jogosult a Szolgáltatás igénybevételét vagyoni biztosíték, óvadék vagy
egyéb más biztosíték (pl: bankgarancia, kezesség, előleg stb.) adásához kötni. Kivételt képez ez alól,
amikor az Előfizető saját elhatározásából a Szolgáltatás igénybevétele előtt a Szolgáltató által
meghatározott összeget előlegként a Szolgáltatónál befizeti. Ebben az esetben az Előfizető a
Szolgáltatást az előleg mértékéig veheti igénybe. Az előleg teljes felhasználását követően az Előfizető
újabb előleget fizethet be, ellenkező esetben a 4.2.6. pont szabályai érvényesülnek." -
válasz
Something_ #12059 üzenetére
Ha Te leszel Édesapád (az ő nevére lesz a telefon), akkor legyél ő, s ugye akkor a kérdések adottak. Ha a saját nevedre veszed, akkor meg elmondod, hogy az édesapád fogja használni, de Te egy annyira áldott jó lélek vagy, hogy szeretnéd Te fizetni...
(Tőlem sosem kérdezték minek akár 4-5-6 havidíjas meg vagy 2-3 Domino-s előfizetés...
)
-
Teaway
veterán
válasz
Something_ #12059 üzenetére
Ilyenkor örülök annak, hogy a szomszédomban van egy T-Pont
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #12054 üzenetére
Nem vagyok mebolondulva, hogy hetente kell előfizetéses telefon, de valahogy a családtagok képtelenek webshopon rendelni és levezényelni a folyamatot, ezért kérdezem, hogy van e rá opció.
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
Something_ #12034 üzenetére
köszönöm neked is a választ!
-
HardRic
addikt
válasz
Something_ #12038 üzenetére
Pontosan. Kár, hogy nincs ilyen lehetőség. Köszönöm a segítséget.
-
HardRic
addikt
válasz
Something_ #12034 üzenetére
Ezek szerint nem létezik olyan amire én gondoltam. Nem akarok + havidíjat, csak vásárolni pl. 1-2GB-ot amit lenetezhetek, és ha elfogy, akkor nincs.
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #12000 üzenetére
Az ügyintéző azt mondta hogy pénteken fogja hozni a futár.Elküldtem bescannelve az igazolványok mindkét oldalát és a rendelési azonosítómat a hazhozszallitas@telekom.hu címre ahogy mondtad.
Ha jól értem akkor már semmit sem kell csinálnom, pénteken úgyis egész nap otthon leszek úgyhogy jöhet bármikor -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #11998 üzenetére
Szia!
Idáig csak az ügyintézővel beszéltem,fog még más is hívni majd pl.: futár?
És köszi a tippet valószínű hogy előfizetek majd rá -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #11862 üzenetére
Nem rég hívtak, nem tudom mi tartott ennyi ideig de jobb később mint soha
.
ECO-val és hívószámkijelzéssel rendeltem és 15ezret kérnek előlegbe.Valószínűleg pénteken már meglesz a telefon -
Nordik
őstag
válasz
Something_ #11990 üzenetére
Közbe beszéltem egy ismerőssel, őt például nem hívták, csak 2 nap múlva megérkezett a telefon.
-
sdavic01
tag
válasz
Something_ #11986 üzenetére
sziasztok nem tudtok segíteni ??
vodás telóm volt és kilett függetlenítve most tmobilt használok de az internetje vodás maradt nem tudna valaki segíteni a wap megcsinálásában ??? -
PierNight
aktív tag
válasz
Something_ #11978 üzenetére
Tudom,hogy zavaros.Nekem is az
a kérdésem lényege az lenne, hogy nem baj-e ha 2 hét után ismét bemegy a t-be előfizetni. Hisz papír készült a múltkori sikertelen előfizetésről.
-
PierNight
aktív tag
válasz
Something_ #11968 üzenetére
Már elmùlt 20 és még tanul, az volt, hogy az anyja kitalálta vegyen neki előfizuval egy alap mobilt (?) 3-4 ezerért és bevitték az adatai, és ugyebár 10+-t kellet volna fizetni ezért félbemaradt. Most meg kitalálták hogy a csaj kap karácsonyra egy iphonet és most azon aggódnak, hogy mivel 2 hete volt ilyen hitelképesség felmérés tök más adatokkal, most majd nem vehet elöfizuval telót, vagy elutasítják és ezért megkértek járják utána.
-
giigz
veterán
válasz
Something_ #11972 üzenetére
Köszi!
-
Nordik
őstag
válasz
Something_ #11964 üzenetére
Domino-s lesz, nemtudom az minek minősül, de már mind1 is.
-
1430
senior tag
válasz
Something_ #11935 üzenetére
Ők sem mondhatják fel kötbér nélkül.
A Like nincs benne a díjszabásban, így az eleve nem szerepelhet a listában.
Viszont a teljesség kedvéért bemásolok még egy mondatot a tájékoztató végéről:
"A táblázatban nem szereplő díjak maximum az ÁFA kulcs emelkedésével megegyező mértékben, és az ehhez kapcsolódó kerekítésekkel emelkednek."Zsolt_72
Jól kezeled a stresszhelyzeteket!Mivel a havidíjas tájékoztató minden előfizetőnek kimegy, gondolom túlórázni fogunk a héten, hogy legyen időnk végighallgatni azokat, akik nem szeretik a "békát".
Mika1227
Például a Go!Net-eket, de csak (telefonos/személyes) ügyintéző tudja aktiválni, és rendszerint csak jelszó (személyi) ellenében. -
krisi047
senior tag
válasz
Something_ #11929 üzenetére
Köszi gyors a választ. Lenne még egy elrugaszkodott kérdésem. Tegyük fel veszek egy Domino SIM-et a saját nevemre. Van arra valami mód, hogy a hűség alatt álló, jelenlegi előfizetésem telefonszámát és a Domino-s számot megcseréljem? Tehát a hűség alatt az új szám legyen, így kvázi á tudnám hordozni a jelenleg számomat más szolgáltatóhoz kötbér nélkül.
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #11928 üzenetére
krisi047
Nem érné meg kedvezményes telefont vásárolnod ha kifizeted a kötbért sztem. Hozzácsapod a kötbér árát a választott telefon kedvezményes árához és megveszed függetlenül
Ha van felsőoktatási diákod (vagy a családban) akkor a Like díjcsomag. -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #11860 üzenetére
Köszi nektek,majd holnap megrendelem aztán kiderül.
Ha jól alakul a dolog a rendeléstől számítva kb. mennyi idő mire a kezemben foghatom a telót?
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #11857 üzenetére
Hali!
Ha neten rendelek telefonon kérdeznek?
A nagyobb előleg nem feltétlenül lenne baj ,gondolom a teljes összegnél azért kevesebb és legalább a havi részlet is alacsonyabb lenne.
Egyébként karácsonyra akartam meglepni magam vele csak hát az még olyan soká lesz -
St3ven
addikt
válasz
Something_ #11823 üzenetére
Nem állsz messze a valóságtól, egy Nokia X3-02-m van, és a legnagyobb megelégedettséggel használom.
Na de ne túlozzunk, nem az a bajom, ha telepítgetni kell progikat (sőt, ez hiányzik legjobban android után, hogy kedvemre testre szabhassam a telómat mindenféle alkalmazással), hanem az, ha az elvárható minimális szintű használhatósághoz és/vagy sebességhez buherálni kell.
@dedike:
Igen, hát egy iPhone-t nem dobnék vissza, ha megdobnának vele, de önerőt tekintve cirka egy százassal meghaladja a lehetőségeimet. -
Integra
titán
válasz
Something_ #11816 üzenetére
meg persze, és köszönöm
-
Integra
titán
válasz
Something_ #11812 üzenetére
haha, jól megterhelem akkor az övét is, örülni fog aszondod?
-
Integra
titán
válasz
Something_ #11810 üzenetére
te sem gondolod, hogy a csajomtól majd bevasalom az 1050ft-ot..
-
válasz
Something_ #11795 üzenetére
A Családbarát kedvezmény Mix és Fun Aranytárskártya díjcsomag kivételével törthavi, míg Mix és Fun Aranytárskártya díjcsomag esetén féltörthavi számlázású jóváírás nélkül
Tehát akkor nektek jó!
Ehhez mit szólsz?: XY XY+1 001
Integra:
Legalább 2 rugó, 2 szám, és számonként 100 óra
giigz:
Igen, a rendszer felkínál elég sokat, s azok közül választhatsz!
-
Integra
titán
válasz
Something_ #11794 üzenetére
vagyis 1rugó 1mobilszám 100 órára havonta.
-
válasz
Something_ #11788 üzenetére
Hát igen. Nagy általánosságban s későbbi készülékek jobbak, mint az előbb bemutatottak...
-
válasz
Something_ #11786 üzenetére
Pedig majdnem a tied lett az utolsó T-s...
-
Simtu
senior tag
válasz
Something_ #11770 üzenetére
Köszi, ez gyors volt.
Én a defy-t ill., ha nem lehet kapni, akkor a defy+-t néztem ki.
Valamint az iphone 3gs-t. (Bár ez utóbbinak fent van a részletfizetési konstrukciója).Most akkor hogy is van ez? Tényleg szoktak kérni kauciót?
Köszi!
-
kpal
nagyúr
válasz
Something_ #11759 üzenetére
Én bezinkuton akartam kézpénzel de azt mondja csajszi nincs ilyen ..
Hol lehet 1500-el mert nincs bankkártyám és amiat ez nem jöhet szóba .
-
válasz
Something_ #11759 üzenetére
Vagy a "mobilvásárlás" app-al is lehet 1500-al tölteni.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Something_ #11736 üzenetére
Sim kártya az van,csak le van járva,mert eddig az összes érintő kijelzős telefonom Vodafone-s volt,és az előtte lévő telefonomban pedig lejárt a T-Mobile sim kártya,úgy hogy újat kell majd vennem,majd bemegyek valamelyik T-Mobile üzletbe.Szóval hogy ha megrendelem a 100mb csomagot,akkor majd minden hónapban kiküldenek egy 1000ft-os számlát ?
-
krystman
őstag
válasz
Something_ #11713 üzenetére
Értem köszi!
-
1430
senior tag
válasz
Something_ #11641 üzenetére
1. Itt regisztráld az adatokat
2. válaszd ki a készüléket, és a rendelésed mindaddig állni fog,
3. míg be nem mész T-Pontba, hogy elintészd az egy- vagy kétkapus számhordozást.
Tehát ha WS-on rendeled, mindkettő lehetséges, de én is a kétkapust javaslom. Ja és nagyon fontos, hogy a kollégának mond, hogy rendelés lesz hozzá, mert ha nem írja be a rendelési azonosítót a számhordozási rendszerbe, akkor a rendelésed nem fog továbbkerülni a házhozszállításra. Onnantól minden olyan, mint normál rendelésnél, illetve a SIM aktiválását nem kell kérni, mert az az időablakban fog megtörténni (kétkapus hordozáskor gyakorlatilag azonnal megtudod, mikor lesz az időablak, és ha 72 órával előbb a házhozszállítás elkészíti a szerződést, akkor végbe is megy, egyébként csúszik).AsusBoy #11648
Nem, ahhoz fél éven belül 360 pontot kell gyűjteni.Mika1227 #11672
Megrendelni megrendelheted, de átvenni annak kell személyi ellenében, akinek a nevén van (tehát a címet és az időpontot ennek függvényében kell kiválasztani). Az új szállító (GLS) komolyan veszi a személyit. Volt már olyan akinek azért nem adta át a futár, mert megváltozott a személyigazolvány száma, hiába írta bele a szállítási infóba az új igazolványszámot az ügyfél...HGabor89 #11674
Lezárt egyenleg = utolsó számla összege. Ha csak egy hívószám van a számlában, akkor úgy is látszik a számla a My T-Mobile-ban, szóval erre kár költeni 56 Ft-ot. Ha valakinek több száma van, és tudni akarja, mennyi lett az egyik szám számlaösszege (mert el akarja kérni tőle), akkor érdemes ezt lekérdezni.rizso #11677
Csak annyit mond neked az ügyintéző, hogy le van e tiltva a készülék, más számlafizetéseiről nem kapsz infót.Morris és HGabor89
3 munkanapon belül cserélik, azon túl szervizelik. De olyan nincs, hogy pénzt visszakapsz, legfeljebb ha WS-on rendeled, akkor 8 napon belül visszaküldheted.HGabor89 #11695
Ha csak előfizetést vett, akkor 5000-et fizetett (hűség nélkül) vagy 810-et (hűséggel)? Mert ha az előbbi akkor lehet "készülékváltásban" vásárolni, ha az utóbbi, akkor 5000 Ft kötbér után lehet "készüléket váltani". No persze az új előfizetéshez képest magasabb áron...Mec #11696
Nincs olyan forgalom, amit nem venne figyelembe a rendszer, minden az 500 MB-ból megy. A még felhasználható keretet le lehet kérdezni például a 1730-ra küldött "G" betűvel, de ez alkalmanként 56 Ft, illetve most "betegeskedik", mert az jön vissza, hogy "az Ön egyenlegéről nincs elérhető adat". Szóval még ne akard lekérdezni... Ha elhasználod, a sebességkorlátozásról kapsz SMS-t. -
válasz
Something_ #11691 üzenetére
Felejtős, ilyen ma már a mesében sincs...
-
válasz
Something_ #11686 üzenetére
Részletesen leírva, e-mail az ugyfelszolgalat@t-mobile.hu címre. Azt izzadjon a kedves értékesítő....
-
Morris
veterán
válasz
Something_ #11679 üzenetére
kiestem a 3 napból sajna. 5-nél tartok
-
exguard
csendes tag
válasz
Something_ #11667 üzenetére
Szia,
a számlám annyi.
Vettünk egy készüléket kb 1 év és 10 hónapja, részletre. A készülék részletei már lejártak. Elvileg mivel aranykártyás a szám, a 2 év letelte előtt lehet "büntetlenül" váltani díjcsomagot.A baj az, hogy 46.000 lett a számla, és nem tudom jelenleg kifizetni. De emellett persze váltanék is csomagot, mert ez így nem igazán éri már meg. :S
46.000 Ft-os számlára kérnék tehát haladékot, és minél kevesebből szeretném elintézni a váltást is.
Köszi a segítséget előre is!
-
Nietzsche_
tag
válasz
Something_ #11641 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem sok a rossz tapasztalatom az egykapus átvétellel. A számhordozást jóváhagyó nyilatkozatot csak úgy tudják kiadni, ha minden klappol.
Az érintett dolgokat meg ellenőrizzétek azért.
-
Nietzsche_
tag
válasz
Something_ #11638 üzenetére
Áú... lehet mégsem ilyen követekezetes a telefonos/webes rendelés...
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/szamhordozas
Nálamnál telefonos/webes ügyintézésben okosabb: ezek szerint csak egykapusat lehet indítani így?
Ha így van akkor arra kell odafigyelni, hogy az adatokban eltérés ne legyen, számlatartozás ne legyen, ill. külön számlán szerepeljen az érintett szám (ha havidíjas).
Lehet egyszerűbb lenne ezt az általam leírt papírral, az általam leírt módon, személyesen...
Nem túl rugalmas ez így. Nálunk - T-pontban - valahogy egyértelműbb a folyamat...
-
Nietzsche_
tag
válasz
Something_ #11636 üzenetére
Senki sem tiltja le, számodra csak a számhordozást jóváhagyó nyilatkozat a lényeg. A kártya továbbra is aktív marad a vodafone-nál. Majd a T-mobile részéről betudnak állítani egy esti időpontot, ún. "számhordozási időablakot", amikor az egyik szolgáltató kártyájáról átállsz a másikra. Ebből te szinte semmit sem veszel észre, max annyit, h. az új kártya már aktív. Az új kártyához, amit kivisznek (a készülékkel) majd értelemszerűen ua. a szám lesz rendelve, annyi csak h. amég nem aktív (meg nem történt a tényleges számhordozás), addig nem is tudsz beszélni, forgalmat bonyolítani az új kártyáról (a vodás kártya is ezzel egyidejűleg szűnik meg). Személyes ügyfélszolgálaton dolgozok, nem telefonoson így csak következtetni tudok, h. elvileg (időablakon felül) így történik majd a folyamat nagyjából, ahogy leírtad.
Lehet, van olyan aki elindítaná az egykapust is, de én (és gyak. mindenki akinek már van egy kevéske tapasztalata) nem szívesen indítanak ilyet. Túl sok a hiba, túl nagy az esély az adatpontatlanságnak (ezen is megbukhat), ill sok a feltétel, amit egy ilyen papír kiadásakor már ellenőriznek (tartozás, logikailag külön 'folyószámla', stb), ha a papír a kezedben van, akkor gyak. már nem igazán csúszhat el semmin - ezért is jobb, ha így csinálod/csináljátok.
-
Nietzsche_
tag
válasz
Something_ #11634 üzenetére
Üdv!
Nincs külön díja, de célravezetőbb egykapus átvétel helyett kétkapust rögzíteni (sokkal kisebb a problémára futás lehetősége (adategyezés, egyéb számhordozáshoz szükséges 'technikai' feltételek)). Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy be kell mennie egy Voda üzletbe és kikérni egy számhordozást jóváhagyó nyilatkozatot, majd ezt követően elindítani az új előfizetés aktiválását, ha ez már megvan (ált. postán küldik utólag).
Hogy telefonos ügyfélszolgálaton mi ennek a menete azt nem tudom biztosan (személyes ügyfélszolgálatra tudok inkább támaszkodni), de gondolom hasonló lehet mint a sima előfizetésnél, csak itt amikor felhívják adategyeztetés és Hitelképességi vizsgálat miatt, akkor az is hangsúlyossá kell, h. váljon, h. számhordozással szeretné (kétkapus átvétel) és hogy ehhez minden papírja is megvan. Ha megvan a papír célszerű azonnal indítani a folyamatot, hogy dehogy kifusson a lejárati idejéből a számhordozást jóváhagyó nyilatkozat.
-
Dave1984
őstag
válasz
Something_ #11596 üzenetére
Ilyesmi térképre gondoltam.
vodafone
EDGE lefedettségi térképet pedig végképp nem értem miért szedték le az oldalukról -
infectedmann
őstag
válasz
Something_ #11557 üzenetére
Többször kértem őket szépen csak hát tudod, ezek a droidok ez után kapják a pénzt, aztán 1 hónapig bírtam és elkezdtem ingerültebben beszélni majd anyázni most meg fel sem veszem.
-
infectedmann
őstag
válasz
Something_ #11555 üzenetére
Mire oda kerül a sor, hogy beszélek valami illetékessel az egy egész munkanap.
Számtalanszor kértem a csajt, hogy ne hívjon, de mindig vagy ő vagy más felhív arról a számról.
Ha ez törvényben van, akkor tényleg feljelentem őket vagy először csak megfenyegetem ezzel őket, de azért jó lenne a számot is tiltani, mert amilyen hülyék nem értenek a szép szóból. -
blueye
veterán
válasz
Something_ #11550 üzenetére
Magyarul csak a Telekom hálózatán kívülről érkezett hívások után kapsz pontot.
-
blueye
veterán
válasz
Something_ #11547 üzenetére
Ugyanabból idézek:
"Fogadott hívás (T-Mobile)
A tárgyhónap során fogadott hívások időtartamának percben kifejezett, egészre kerekített értéke, csökkentve a Magyar Telekom magyarországi mobil rádiótelefon hálózatán belül indított fogadott hívások és a nemzetközi roaming keretében külföldön fogadott hívások egész percben kifejezett időtartamával."De igazán átolvashatnátok a titeket érdeklő részeket...
-
válasz
Something_ #11524 üzenetére
Készülékváltásnál, Webshopos rendelés esetén nem fogják felhívni.
Megrendeli (13 óra előtt), másnap viszi a futár, öröm... -
tovaab
csendes tag
válasz
Something_ #11524 üzenetére
az a baj a netes rendeléssel h én egy speciális flottában vagyok aminek igénybevételéhez egy igazolást állítanak ki és ezzel a papírral nekem be kell mennem és így tudom hosszabítani a hűségnyilatkozatot és nem tudom h ha neten rendelek akk hogyan juttatom el nekik az igazolást??? (scannelés?)
-
tovaab
csendes tag
válasz
Something_ #11519 üzenetére
igen azt kifelejtettem h azért szeretném megcsinálni h tudjak kedvezményes telefont venni...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Something_ #11489 üzenetére
Fáradj be valamelyik T-Pontba és mondd el a problémád.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Something_ #11463 üzenetére
Köszönöm a kímerítő választ, de mint ügyfélszolga nem vagyok. Így csak hasamra ütöttem, de ahogy kivettem neked is ugyan az a problémánk a szöveg értelmezésben 1-es.
Nem vagyok szolga, de jővőre már csak nevezél bér rabszolgának. Most még csak robotolok és bér rabszolgává léptettek elő.
Szóval vettem egy telcsit annó és kezdó szolga rosszul aktíválta, de előre szólt, hogy 3 napjuk lessz erre az akcióra vagyis aktíválásra. És én jó is gyerek voltam jött az esemes, nem az emese.
Én meg tvz-tem vele, mert ahhoz a dij tarifájú extra ként adta csak mikor jöt a másik sms tartozással ott volt egy kicsi asztal borogatás. Ők állásuk szerint igazam van csak elötte ne felejtsem el befizetni. Akkor tudtam meg, hogy az csak egy alválalkozós pultocska volt oda többet be nem tettem a lábammat azóta se. És jött a számla és csak a havídijjon kivül csak az én túl forgalmazott beszédemet kellet kifizetnem.xD Szóval nehogy te is az alválalkozós csajszit kaptad, ha igen akkor igazam van....
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Something_ #11459 üzenetére
Ez olyan, mint az iskola padban nem figyeltél volna.
72 órájuk van aktíválni. És még tré-s se voltam. hehe
-
tjb007
nagyúr
válasz
Something_ #11446 üzenetére
Csak személyesen vagy a telefonos (önkiszolgáló)ügyfélszolgálaton, a kör havonta egy alkalommal módosítható.
-
1430
senior tag
válasz
Something_ #11413 üzenetére
Igen, a számlában jóváírásra kerül az előleg, illetve látható a számlában, hogy mennyi a fel nem használt előleg, vagyis nyomon követhető, mennyi maradt még belőle.
Revolit #11416
A Like kedvenc számok önkiszolgáló felületen nem kezelhetőek.HGabor89 #11426
Attól eltekintve, hogy az adatforgalom lekérdezése az utóbbi héten elég bizonytalanul működik, igen, naponta többször (6 óránként) frissül, illetve új hívószámok esetében akár két hét is eltelhet, míg bekerülnek az első adatok. Amúgy a napi lekérdezés nem túl praktikus, mert 56 Ft/alkalom.Rhino666 #11366
Nekem egyik sincs... De szerintem nincs nagy különbség közöttük, ráadásul az elsőt és a harmadikat már nehéz lesz beszerezni. -
válasz
Something_ #11426 üzenetére
adatforgalomszamlalo
Az meg hol van?
-
Padlás
senior tag
válasz
Something_ #11413 üzenetére
Létezik, ugyan így jártam én is.
Ügyfélszolgálatot felhívtam 1 perc volt az egész és aktiválták.
-
infectedmann
őstag
válasz
Something_ #11391 üzenetére
Engem még sosem hívott fel egyetlen futár sem ha nem reagált senki a csengőre. Pedig volt, hogy kb. 1 percnyire voltam a címtől, csak SOS el kellett intéznem valamit. Szoros a munkarendjük a futároknak, nem igazán van idejük telefonálgatni + várni a címzettre. Tudom, mert dolgoztam már szállítmányozó cégnél.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Something_ #11394 üzenetére
Lehet módosítani, persze ha már Szállítás alatt van akkor nem.
-
1430
senior tag
válasz
Something_ #11389 üzenetére
Nem ügyfélazonosító hanem rendelésszám kellene, de biztos ami biztos kérdezz rá a 1430-on, hogy ki fogja kivinni, ugyanis tegnap kiderült, hogy mától a DHL helyet a GLS fogja szállítani a csomagokat...
A GLS elérhető a szállítás napján 7-20 óráig a +36-1/802-0265-ös számon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged