- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kisÁdi #13242 üzenetére
Hali,
Ha van t mobile előfizetésed akkor elvileg tudod részletre venni. Ha nincs akkor nem tudom, valószínű akkor nem tudsz, csak személyesen. Viszont ha nem vagy T-s és iphone-t akarsz és részletre akkor hiába írják ki hogy 49990Ft +12x 9800Ft, mert előleget kell fizetned, hogy mennyit azt ők mondják meg, hogy miért? azt is ők tudják. Ezt onnan tudom, hogy nekem mindig rinyálnak hogy lejárt a hűség az iphonera és vegyek másikat és egyszer rákérdeztem a dolgokra és elmagyarázták.
Az előleget meg fokozatosan levonják a havidíjadból, tehát nem zsebre megy.manchester85: jah mostmár világos..Majd akkor leülök számolgatni.
-
manchester85
veterán
válasz
kisÁdi #12701 üzenetére
Szerintem lehet. Lévén, hogy a pofátlan T pont most emelte meg szépen a 4S árát a legtöbb csomagban 10-15 ezerrel, az ünnepekre való tekintettel, persze csak azt verik nagy dobra, hogy a kifutó, 32 gigás i4 ára esett. Kérdem én, van ilyen a világon? (minden esetben az aktuális alapmodell ára
3G ikon 200= 63 ezer. (2009 tavasza, ugyanis ekkor jött be az ikon 200)
3GS ikon 200= 100 ezer (2009)
iPhone 4 ikon 200= 118 ezer (2010)
iPhone 4S ikon 200=125 ezer, majd 135 ezer. (2011)
Nem gond, ismét a legmagasabb ár, ezúttal rendhagyó módon még az induló áron is emeljünk egy 15 ezret.
(sima előfizuval 160, ami azért übergáz, mert még webshop kedvezmény sincs, egyedül iPhone-ra vonatkozólag...)
Értem én, hogy szar a forint, már tökre megbékéltem a jelenlegi bevezető árakkal. De hogy a jó p*csába gondolja már ezt a két szolgáltató, hogy minden évben drágább az aktuális iPhone? Tavaly nyáron is szar volt a forint. És akkor még ennek tetejében az aktuálisan legdrágább árat is, rendhagyó módon először tovább emelik, amire már tényleg szavak nincsenek. Remélem rájuk rohad a teljes készlet. A tippem, hogy az ünnepek után esni fognak valamit az árak, de a T ügyesen manipulál, ugyanis a 10k-s csomagban már teljesen vállalható az ár, sőt, az alacsonyabb a tavalyi indulóárnál, és most se emeltek rajta. De az ikon 200, és a díjcsomag nélküli ár botrányos. A sima i4 8GB ára szintén rendben van, hisz korrekten megkapta a 3GS tavalyi árát, de a 4S árai kisebb csomagokban botrányos. Ez már tényleg pofátlanság.
-
Something_
őstag
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisÁdi #12454 üzenetére
iPhone akcióra várhatsz még egy darabig (mondjuk úgy 1-2 évtizedet
), a többi akció pedig már november eleje óta megtalálható a főoldalon is (plusz van adventi kalendárium is).
-
Nietzsche_
tag
válasz
kisÁdi #12444 üzenetére
Lesarkítva: ha van olyan szám, amire nem vállaltál külön hűséget, vagy amiről lejárt, vagy olyan, ami legalább aranykártya szinttel rendelkezik és 6 hónapnál kevesebb van a lejáratig, akkor vásárolhatsz minőségi készülékcserével előfizetéses számra vállalt hűséggel készüléket. Ha netre is hűségidőt vállalsz/vállaltok, akkor lényegesen olcsóbbak a készülékek is...
Ha te vagy az aláíró, akkor egy aláírási címpéldányra szükség lesz, ha nem te akkor egy érvényes meghatalmazásra.
Éncégem árlista:
Ha netre nem vállaltok külön hűséget (normál előfizetés) és arany/platina szinttel rendelkeztek akkor pár ezer forinttal kedvezőbb lehet az ár készülékcserénél...
-
válasz
kisÁdi #12444 üzenetére
Igen, az! Ha viszont ezek a feltételek fennállnak (ezt a My-T-be belépve, majd a készüléket kiválasztva könnyen ellenőrizheted), akkor nyugodtan cseréld le a készüléket. A két év hűséged újra fog indulni. A Webshopban igénybe tudod venni a 10% online kedvezményt is! (iPhone esetében ez a kedvezmény nincs!)
-
válasz
kisÁdi #12441 üzenetére
Az előrehozott készülékváltás feltételei:
-18 hónap eltelte a szerződés megkötésétől,
-legalább arany kiemeltségi szint,
-és nem lehet 14 napnál régebbi lejárt számlatartozásod.A sima készülékváltásé pedig a szerződéskötéstől eltelt 23 hónap, s a számlatartozás hiánya.
Ezek a lakossági készülékváltási feltételek, bár nem hinném, hogy üzleti esetében ezek mások lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest