-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz dptrsk #92688 üzenetére
Délelőtt megpróbáltam a weboldalon lebonyolítani a díjcsomagváltást, és nem fogjátok elhinni de sikerült elsőre! Megkaptam az erről szóló sms-eket, átállítottak Mobil L-re, és aktiválták a 2Gb internetet is. Viszont amit észrevettem, hogy ha belépek az online ügyfélszolgálatra akkor ott még azóta is Next S-t ír az én telefonszámomnál... szóval valamiért az online rendszerben nem jól mutatja. Viszont már nincs ott a díjcsomagváltás. Ráadásul délelőtt óta az applikáció sem jó, nem tud beléptetni technikai karbantartás miatt. Kíváncsi leszek ha helyreáll akkor ott mit fog írni! Nem bánnám ha legalább itt a helyes adatokat látnám, a felhasználható adatmennyiséggel.
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest