- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArNick
tag
Lehet én nem értem jól, vagy itt egyesek bonyolítják túl.
De miért kellene adategyeztetés előtt (a 30 napos procedúrával) "átíratni" azaz Felhasználót rögzíteni?
" ...friss, sikeres adategyeztetést követően - nem fog elkülönülni az előfizető és a felhasználó. Az újonnan rögzítésre kerülők már teljeskörű előfizetők lesznek. "
Így szerintem elég egy szimpla online adategyeztetés az új tulajdonos adataival és kész is az átírás:
"Ha az előfizetői adataid megegyeznek a hatósági nyilvántartással, az adategyeztetés sikeres lesz, új szerződést kötünk veled, és a SIM-kártya a nevedre kerül (amennyiben eddig nem te voltál az előfizetője)."
Csak a telefon legyen kéznél az érkező sms miatt. Ennyi. Percek alatt megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest