- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #92048 üzenetére
Van 3 előfizus és 3 kártyás hozzáadva az accomhoz, egyiknél sincs ilyen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #92046 üzenetére
Nekem ilyen nincs. Se iPhone-on se Huawein.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #92034 üzenetére
Most működik itthon is rendesen a VoLTE.
Bent a városban leparkoltam az ügyfélszolgálattól kb. 300 méterre, próbálgattam a kocsiban is, hogy megy-e de mindig visszaváltott. Aztán míg gyalogoltam többször is próbálgattam és a Yettel ajtótól 30 méterre egyszercsak jó lett. Ott megálltam, lepróbáltam az összes telefonszámommal és azóta jó. Nem mentem már be hozzájuk.
Mi történhetett, hogy most hirtelen működik ?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
4Grider #92041 üzenetére
Na jó ennyit én is vágok, de első képen látható, hogy a Mobilvásárlás TILTÁS aktív, le lehetne mondani VAGY módosítani összetevőnként.
Az összetevős részt a második kép mutatja -> de ott meg egyik sem aktív?
Tehát akkor mi van má itt GyöngyösönSzerk.
De kipróbáltam -> mindenhez pipa, kivéve a közlekedés, majd Rendben gomb és végül lett egy lenyitható ikonka, aminél ez látszik:
Na, majd ha legközelebb szeretnék mobilparkolni kiderül, hogy azon megmaradt-e a Tiltás avagy sem
-
zzola
titán
válasz
SpongyaBob #92038 üzenetére
Én nem, csak a nem flottás feltöltősön
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Olvasva a másoknál "véletlenszerűen" megjelent rejtélyes előfizetéseket letiltottam az EDSZ hitelkeretet és a Mobilvásárlásokat. Lásd kép
Viszont jómúltkor szerettem volna mobilparkolni, de jelezve lett, hogy nem él ez a szolgáltatás. Ránéztem, hogy a Módosítom gomb alatt mit lehet ténykedni és ezt találtam
Aki vágja ezen sorok elnevezései mit is takarnak, felvilágosíthatna
Gondolom itt a Közlekedés, személyszállítás mobilvásárlás tiltása, amin kellene változtatnom, de egyébként ha ezen sornál teszek pipát az Aktív? alá, akkor az annyit tesz, hogy aktiválom a tiltást? Ami már amúgy is aktív, de sem a Beállítás alatt sem az Érték alatt nem látni aktuális állapotot
Vagy itt úgy kellene a módosítást véghez vinni, hogy minden sornál pipa az Aktív? alá kivéve a Közlekedés..... sort és úgy nyomni egy Rendben-t?
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #92021 üzenetére
Ez érdekes, bejöttem a városközpontba (Szombathely), és most működik minden telefonszámról a VoLTE, nem vált vissza.
Otthonról ide 5km, ott nem működött semmi, kíváncsi leszek ha hazaérek. -
Statikus
senior tag
Yettel TV-ben hogyan lehet a csatorna sorrendet módosítani? Elsősorban Apple TV-n használnám.
-
zzola
titán
válasz
Csocsesz75 #92025 üzenetére
A Hello Data az adatkártya, ott mi szükség lenne VoLTE-re?
Nekem is prepaid eSIM -em van egy okosórában.
-
zzola
titán
válasz
4Grider #92024 üzenetére
AZ a kép a feltöltős számom, az nem flottás, ott látni.
A flottás előfizetéseknél semmit nem látni. Nem értem ez mire jó, de biztos megvan az oka.
Amúgy meg nyilván működik a VoLTE, mert megy a 4G beszélgetés közben, már amikor nem vált le 2G-re.
Komoly problémák lehetnek, zasszony Samsung A52-jén atomstabil a 4G (HD és HD+ hang) beszélgetés közben, az én iPhoneomon pedig rendszeresen levált. Nyilván gondolkodtam, hogy sokáig miért nem kerülhetett be az iOS-be a Telenor VoLTE....
Sokra nem jutottam, nem tudom hogy ez a ZTE hálózatnak köszönhető, vagy csak valami szoftveres probléma lehet. De egy biztos, iPhonenal ez a hálózat nem túl jó.... -
zzola
titán
válasz
Csocsesz75 #92021 üzenetére
-
Csocsesz75
őstag
Ezt hol találom pontosan ? Keresem appban és netes felületen is a fiókomban de egyenlőre nem találom.
Csak azért lenne érdekes mert múlt héten voltam bent ügyfélszolgálaton és ott ellenőriztettem illetve bekapcsoltattam a VoLTE szolgáltatást de telefonáláskor még mindig levált H+ ra.
-
Diák66
őstag
válasz
4Grider #92018 üzenetére
Nem ez volt a probléma, hanem az, hogy annak ellenére, hogy nyaralás előtt direkt bementem, hogy minden rendben legyen, erre elkerülte az ügyintéző figyelmét a hordozható internetemen van egy aktív roaming tiltás opció. Ennek ellenére appban is simán ott volt, hogy x GB roamingban felhasználható. Valószínűleg ez téveszthette meg az ügyintézőt is. Mivel nem volt ilyen ügyfélszintű azonosítás beállítva, az ügyintézés is nehézkes volt. De végül megoldódott. A Tp-Link M7650 is nálam volt, nyilván abban se működött.
-
bkiky01
senior tag
Rendeltem irodanetet. Elvileg jön az ont postai csomagként hétfőn. Telekom optika, amin szolgáltatnak a lakásban van, csak rádugom az ont-t és minden happy?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Diák66 #92016 üzenetére
Legközelebb ide kell írni, rögtön mondjuk, hogy nyár eleje óta csak az A1 HR-en van 4G.
Én 5G routereket használok (odakint jellemzően D-Link mifi-t), ott nem volt gond az automatikus hálózatválasztással. Ott inkább a töltés közbeni túlmelegedés a jellemző, amit persze itthon is csinál. -
Diák66
őstag
válasz
4Grider #92011 üzenetére
Engem Horvátországban jól megszivattak. Előtte bementem a veszprémi márkaüzletbe, nehogy odakintről kelljen nehézkesen intézni. Végén csak telefonálgatás és videochat lett belőle az első napon. Közölték minden rendben, aktív a roaming a céges kártyán és a magán hordozhatónetes routeren is. A céges ment, bár a határt elhagyva nehézkesen ment fel bármelyikre is, rövid ideig semmi hálózat sem volt rajta. A hordozható netes SIM-en (köszi szépen innen is az ügyintézőnek) roaming tiltás volt. Telefon, majd közölték a céges flottáról indított hívás a flotta ügyintézőhöz futott be, az átkapcsolt a lakosságira, majd egy hölgyike közölte, hogy válasszam az O2, vagy Tele2 hálózatát (mivan?? itt olyan nincs
). Mire megértettem vele, hogy HT HR, A1 HR és Telemach van elmondta melyikre kellene manuálisan menni. Oké, de csak 3G-re áll rá, nincs internet sem rajta, a 4G hálózatot visszautasítja mindet. Aztán csak megszületett a megoldás, videochat, ott okmányok bemutatása stb..... aztán lett net, de ugyanúgy szenvedtem vele, mint itthon. A csodás huawei B818 router, ami random dobálja a netet, olykor kikapcsolni/ujraindulni sem hajlandó. csoda egy szerkezet.
-
4Grider
nagyúr
válasz
#73820095 #92014 üzenetére
Az EU évről évre csökkenti az 1 GB roamingért felszámolható összeget, nem csoda, hogy romlik a minőség. Úgy láttam, hogy a Telekomosok és a Vodások is csak a saját hálózatukon (HT HR és A1) kaptak 4G roamingot, mondjuk ott legalább az automatizmus ezekre a hálózatokra terelt.
-
SpongyaBob
veterán
Igen, és nagyon jó volt, hogy ha beléptem rögtön láttam mindent. Most nem így van, nem mintha bonyolult lenne csak na. Nem régóta vagyok a Yettelnél, májusban asszonykámat hoztam át, én meg egy hete jöttem a vodától, viszont határozottan emlékszem, hogy az első számláját Apple Pay-en keresztül fizettem. Most már ilyen lehetőség sincs. Barion van, meg bankkártyával szarakodás.
Nem értem, ami jó miért kell szétcseszni.
-
trec12
addikt
válasz
4Grider #92011 üzenetére
Sok-sok év Voda után jöttem a yetihez; a hangminőség az ami jobbnak tűnt a pirosaknál, főleg hálózaton belül. Persze ettől még simán élhető a yeti is. A másik érdekesség, hogy ott egyenletesebb volt a lefedettség de a net lassú volt. Yetinél ha jó a térerő baromi gyors a net de ha nem hajlamos visszaugrálni H+-ra E-re. Ez zavaró tud lenni sajnos.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Kevin8997 #92010 üzenetére
A yetinél az automatikus hálózatválasztásos roaming tavaly év vége óta az eu-s országok egy részében vacak/nem működik, ha viszont tudod, hogy kézzel melyik szolgáltatót kell az adott országban kiválasztani, akkor teljesen jól használható. Itthon semmi bajom a yetivel, leszámítva, hogy a VoLTE-juk nem egy csúcsminőség (3G HD hang jobb volt) és erősen válogat a telefonok között. A mobilnetjük meg egyre jobb, a fejlesztéseknek köszönhetően.
-
-
zzola
titán
válasz
Kevin8997 #92007 üzenetére
Pécs környékén és Balatonalmádiban nekem iPhone-nal sokkal jobb volt a hangminőség mint Yettellel. Yetinél rengetegszer levált 4G-ről a beszélgetés közben, igaz Vodánál is, de nem annyiszor. Összességében nekem rosszab a szájízem Yettellel.
Ha Vodánál ügyet kell intézni, arra készülj, hogy ki fog hullani a hajad. Legyen szó mobil vagy vezetékes szolgáltatásról....
-
Kevin8997
tag
Felmerült bennem, hogy a vodától váltok, van akinek van összehasonlítása a yettel hálózatával a vodafonehoz képest ?
-
zzola
titán
iOS appot mi lelte? Eddig szépen láttam minden előfizetésem tarifa adatait, fennmaradó, elhasznált stb.
Most csak az alapértelmezett számnál látom.
Ami jó azt minek kell elkxrni?Megvan.
-
törölt tag
Amióta megy a 3G lekapcsolása, a yetin roamingoló külföldi kártyám csak H+-t mutat, 4G-t még véletlenül sem. Ez mitől lehet?
-
Landsmann
addikt
válasz
Szaraz #91998 üzenetére
Ismerősnek Redmi 8-al ugyanez a helyzet. VoLTE kapcsolgatása nem oldotta meg a gondot, tehát nem ez áll a háttérben. AKkor válik elérhetetlenné a Yettel SIM, ha az adatforgalomra a Vodafone-os SIM van beállítva. Amint a Yettelre teszem, azonnal elérhető. Redmi 9-en ilyen jellegű probléma nincs, igaz ott Telekom/Vodafone páros van. VoLTE mindkét kártyán aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest