-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
SpongyaBob #104255 üzenetére
Yeeeeeee, aktiválták.
-
FattyDove
őstag
válasz
Köszi! Már jött is az SMS, hogy rögzítették az igényt, reméljük be is kapcsolják.
Update: Már be is kapcsolták! Köszi!
-
MadMancs
veterán
válasz
Nekem csak annyi jött vissza hogy rögzítették az igényt. Prime+
-
Landsmann
addikt
válasz
Elég felemás a helyzet. A 3 db Redmi készülékből a legrégebbin (Redmi 6) simán megy, de a két újabbon (Redmi 9 és Redmi Note 10 5G) nem. Valószínűleg már nem is fog, mert szerintem már nem kap frissítést egyik sem. A Redmi 9 tuti nem, de szerintem a másik sem.
Én azt nem értem, ha egy régebbi készüléken megy, akkor abban valamelyik szolgáltató profiljával megegyezik a Yettel által használttal. Akkor a későbbi készülékekbe az a profil vajon miért nem került bele? -
szabonagyur
félisten
válasz
Nekem SMS-t sem enged küldeni a 1744-re, bár pénz sincs a számon
-
Kronk
őstag
válasz
Erősen készülékfüggő is a dolog, Samsunggal, és ájfonnal szinte biztosan megy, a többi 50-50%.
Ettől még a kártyán aktív tud lenni a szolágáltatás az idők végezetéig, ha a telefonod mégsem tudja!!! -
válasz
SpongyaBob #98120 üzenetére
& Gubu0101 : most már nálam is működik, amikor már nincs rá szükség
.
-
Somatom
veterán
válasz
SpongyaBob #96731 üzenetére
Yettelpéntek. Olyan, mint a húsvéthétfő, vagy a Skálakedd.
-
válasz
SpongyaBob #93012 üzenetére
hónapokig így fizettem, de valamikor a nyár folyamán valamiért kivették
most visszakerültmaradjon így
-
zzola
titán
válasz
SpongyaBob #92707 üzenetére
-
martonl
senior tag
válasz
SpongyaBob #92585 üzenetére
Meg lehet, hogy nem fogják automatikusan bekapcsolni minden előfizetésre, és külön kell majd kérni.
-
eastsider
nagyúr
válasz
SpongyaBob #92504 üzenetére
jo volna tenyleg, kinn 5G van, a hazban neha edge sem. telekomnal szepen mukodik
-
kekedi
senior tag
válasz
Arra én is felfigyeltem. Várjuk szeretettel.
-
Landsmann
addikt
válasz
Mondjuk, napokon belül véget ér a III. negyedév amire ígéret volt.
De tényleg jó lenne ha bevezetnék. Ismerősnél Debrecen mellett olyan szar a térerő, hogy a Telekomos kártyám még kint az udvaron is át-át ruccan a VoWiFi-re. A Vodafone pár hónapja rakott tornyot a pusztába, az megoldott. Diginek is van, mondjujk ez utóbbival nincs semmiféle kapcsolatom, de a bázisállomás ott van. Én azért bizakodok, hogy a Redmi telefonjaim gond nélkül mennek majd. A VoLTE-val sem volt bajom, pedig az egyik készülék nem támogatott.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Ez jó hír. De tényleg nem értem mi tartott ennyi ideig. Egy évek óta meglévő szolgaltatás, ami ráadasul tehermentesíti a hálózatát, ezert arra gondolnánk hogy soron kívül bevezetik... de nem, vártak vele éveket. Bár ha olyan lesz, mint a VoLTE - hogy nem minden telefonnal hadználható - akkor gáz..
-
zzola
titán
válasz
SpongyaBob #92038 üzenetére
Én nem, csak a nem flottás feltöltősön
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
SpongyaBob #89443 üzenetére
A kedvezményeket nem mutatja az app.
-
pdr755
aktív tag
válasz
SpongyaBob #89443 üzenetére
Nekem is flotta csomagom van (nem ez ami neked) és nekem is többet ír ott az internetre mint amennyit tényleg fizetek érte.
-
4Grider
félisten
válasz
SpongyaBob #89292 üzenetére
Igazából kell kapjál egy számhordozási időablakot. Valószínűleg online szerződtél, így az aláírt dokumentumok visszaérkezése után aktiválják a kártyát és az után kapod meg az időintervallumot. Jellemzően hétköznap este 8 és 10 között történik meg a számhordozás.
-
FattyDove
őstag
válasz
Igazabol semmit se kell csinalnod, mert mar folyamatban van az ugyed. Irj ra a KUF-re fb-n, hogy megjott a kartya es kesz
-
válasz
Ha nem is a 1220, de igen, az egyik háttércsoport.
Teendőd annyi van hogy időként rápróbálsz, van-e már térerőd/szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged