- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz DrDobos #93399 üzenetére
A telefon szolgáltatótól, hivatalosan üzletben lett vásárolva, vagy magánimport? Ha utóbbi, esetleg azt a sávot nem tudja ahol a Yettel adja az 5G-t. SIm kártya nem régi? Ja, 4G-d van, akkor az nem lehet probléma.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
DrDobos
őstag
válasz Landsmann #93398 üzenetére
Ahol jelenleg vagyok nem, de Budan mozgok foleg, sokszor a Szell Kalman es Batthyany kornyeken, ott meg kene legyen. volt telekomos kartya a telefonomban 5 percig, meg a lakasban is 5G-n voltam, igy a telefonnal nem hiszem hogy gond lehet. nyilvan akkor a telekom halozatan, mas teszta..
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Tovabb nyomozom a "miert nincs 5G-m" dolgot. A beallitasok, a telefon nevjegye, allapotinformaciok, sim allapota menu alatt (samsung) ezt latom. [kép]
Nem lehet, hogy az itt szereplo mobilinternet halozattipusa LTE a problema? Vagy ez csak a jelenlegi halozatra vonatkozik, ami valoban 4G?Samsung Galaxy A55 5G
-
donjohnson
addikt
ezt találtam neked:
"Hívd a 1220-as telefonos ügyfélszolgálatot és automatikusan megkapod díjmentes SMS-ben az elérhető egyenlegedet a hozzátartozó érvényességi idővel; továbbá, ha kiválasztod az 5-ös menüponton belül az első lehetőséget (5/1), akkor ezt az egyenleget automatán keresztül be is mondjuk."
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Yettel fiókomba belépe hol tudom megnézni,hogy a prepaid kártyám mikor jár le pontosan?
(Valamikor a napokban,de nem tudom pontosan mikor...) -
tomp
félisten
válasz Landsmann #93387 üzenetére
De ha le volt írva, hogy nagyon nem ajánlott Xiaomin bekapcsolni de te mégis bekapcsolod akkor ne lepődj meg ha nálad bugos lesz az IMS.
Az egy dolog, hogy egy ideig nem okozott problémát. Nincs normálisan megcsinálva MIUI oldalon az IMS reg elutasítása így egy idő után kiakad a telefon. -
félisten
-
Landsmann
addikt
válasz szabonagyur #93386 üzenetére
Azért, ha bevezetik, lássam. Nem okozott problémát nagyon régóta.
-
félisten
-
Landsmann
addikt
Utóbbi 2-3 napban többször előfordult, hogy a hívás nem jött be, csak értesítő sms. Akkor csinált ilyet, mikor be volt kapcsolva a vowifi. Viszont ma ezt sikerült überelni. Visszahívtam aki hívott volna. Nálam kicsöngés, majd egy idő után a kicsöngés hangja megváltozott. Kicsit távolibb, tompábbnak tűnő volt. Azután pár másodperccel később bontódott is a vonal. Visszahívott akit hívtam, akkor rendesen kicsöngött nálam. Mondja, hogy felvette, de nem hallott semmit. Nálam meg csak kicsöngés volt.
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
válasz bozarjoska #93380 üzenetére
Ha támogatott a készülék, 72 órán belül aktiválódik magától. Ha nem támogatott, akkor az ügyfélszolgálatnál kell könyörgőre fogni, hogy kapcsolják be. Ne lepődj meg, ha azt mondják, hogy nem tudják kézzel bekapcsolni. Be tudják, csak nem akarják. Próbálkozni kell később, másik ügyfélszolgálatossal.
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Hogy lehet bekapcsolni a VoLTE-t? Pár napja váltottam Yettel Prime csomagra és iPhone-ra. Alapból kéne mennie vagy a szolgáltatónak kell szólni hogy kapcsolja be? Feleségemnek megy.
Köszi -
KaqXar19
tag
hello!
online rendelt telefon eseteben bontatlan csomagolasu keszuleket kuldenek, vagy bontottat?
ha bontatlant, akkor az lehet szolgaltatofuggo?
kosziInWin Chopin MAX eladó
-
martonl
senior tag
válasz gboszi #93374 üzenetére
Semmit nem tudsz tenni. Sajnos hívás esetén a másik SIM-et a készülék nem jelentkezteti le a hálózatról. Ilyenkor a hálózat keresi és a hívó fél sokáig csak csendet hall, mire bemondja, hogy a szám nem elérhető. És csak ekkor jön létre a hívásértesítés is. Más dolog, ha kikapcsolod a készüléket, vagy repülőre teszed. Ilyenkor lejelentkezik a hálózatról, a hálózat tudja, hogy nem elérhető és a hívó fél azonnal hallja a szöveget, valamint megy a hívásértesítés.
-
gboszi
senior tag
válasz 4Grider #93371 üzenetére
Köszi hogy leírtad azt amit én. Szóval jelenleg az van, hogy ha a másik számom beszélek akkor a yettel kártya a hivofélnek még azt sem jelzi hogy kapcsolt vagy valami. Ezért kérdeztem hogy milyen beállítás lehet még telefon és vagy szolgáltató által
"If you're good at something, never do it for free!"
-
winbox
senior tag
válasz Landsmann #93372 üzenetére
Yettelesen nálam nincs vowifi kapcsoló. Sajnos ma is ugyanúgy csinálta, sőt, egyik hívásomnál ki sem csengett, síri csend, majd 4-5 mp múlva egyszercsak felvette akit hívtam. Most újraindítottam megint a telefont, meg megnézegettem a beállításokat. Ha továbbra is ilyen lesz inkább visszarakom majd a másik telefonba a T-s kártyát.
-
Landsmann
addikt
válasz winbox #93359 üzenetére
Ha a Telekomos kártyára volt beállítva a vowifi, az nemigen befolyásolja a yetteles kártya működését. Viszont ha a yettelesre is be volt kapcsolva, akkor az okozhat ilyen hibajelenséget. Én is tapasztaltam ilyet, igaz androidos készüléken és nem esimmel.
-
4Grider
nagyúr
válasz gboszi #93367 üzenetére
Számomra logikus, hogy ilyenkor a másik kártya leszakad a hálózatról. Olyankor pedig a "nem elérhető" esete forog fenn, amire meg kell tegyed a beállításaidat. Pl. ilyen esetre én hívásértesítőre küldöm (átirányítással) a hívást, ergo értesülök róla, hogy valaki keresett, amíg a másikon telefonáltam.
-
Bl.Gyo.
őstag
-
gboszi
senior tag
sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy adott iphone kétkártyás teló. Fő kártya Yettel illetve esim T. Ha a T vonalon megy a beszéd a fő kártya ki se csörög. Nagyon rossz annak aki hív, mert az se tudja, hogy egyátalán sikerült e a hívás. Tudom hogy egy modem meg minden, de másik telón valahogy be tudtam lőni, hogy foglaltat jelezzen vagy ilyesmi. Itt nem megy, pedig hivástartás/várakoztatás aktív. Mit hibázok?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
MODERÁTOR
-
Diák66
őstag
Tegnap szenvedtem az internettel, hol volt, hol nem volt. A router látott hálózatot és a kapcsolat sem szakadt meg a toronnyal. Másnak volt hasonló problémája?
-
TeeJay
félisten
válasz 4Grider #93342 üzenetére
B7-et meg csak ritkán nyomják be
Nálunk is 3 irányból csak felém van 1 cellán B7, gondolom ott sűrűbben voltak előfizetők és kellett3 árbóc van és így alakulnak az irányok
B1 B3 mindhárom irányba van
B20 B28 B8 2árbócon van és azzal 360 fokot lefednek így is
B7 pedig eddig csak 1 árbócon láttam, a másik kettőn nincs és ezzel is több mint 180fokot lefednek igaz a másik irányba nincs semmi belőle
5G AAU pedig szintén mindhárom irányban nézMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
winbox
senior tag
Van egy iPhone XS-em yettel kártyával. Van egy céges telóm is ami telekomos, de hogy ne kelljen kettő telót használni kértem tegnap reggel a yetteltől e-simet, beállítottam elsődlegesnek, a telekom céges simet pedig beleraktam másodlagosnak. A hiba az, hogy tegnap észrevettem, hogy a yettel kártyára hívásom jött volna de csak nem fogadott hívás sms jött, amit persze csak később vettem észre és ezalatt biztosan nem beszéltem egyik kártyán sem. Ma pedig 2 ilyen sms is jött, de megint biztosan nem beszéltem akkor egyik kártyán sem. Hívásvárakoztatás és ilyenek mindkettőn bekapcsolva, mobilnetnek is a yettel az elsődleges és a 2 sim óta csinálja ezt, azelőtt soha nem volt ilyen sms. Nem minden hivásnál csinálja mert többen is hívtak tegnap és ma is yettel kártyán. Esetleg van valami ötletetek? (Ma este vettem ki a Telekom simrol a wifi hívást, nincs engedélyezve a kártyára, de telón be volt kapcsolva, az okozhatott ilyet?)
-
delibab
senior tag
válasz Bl.Gyo. #93351 üzenetére
Persze
Minden ugyanúgy mint korábban hiszen biztonsági mentésből lett visszaállítva az új ipad de semmi… próbáltam újként is. Sőt először még ios 15 volt rajta aztán lett frissítve ios 16-ra de se így se úgy" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz delibab #93348 üzenetére
Amatőr kérdés de: mobiladat engedélyezve van a készüléken?
Én jártam úgy hogy nem értettem miért nincsen net pedig minden beállítás jó, aztán valahogy ki lett kapcsolva mobilnet a készüléken, az volt a baj. Nem gondoltam rá, soha nem kapcsolom ki és nem is volt ilyen, de megtörtént...[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni mert elakadtam...
Évek óta használok mobilnetet iPad-be de most átraktam a kártyát egy új eszközbe és nem csatlakozik a hálózathoz. 10.5 iPad pro-ba jó volt 12.9 iPad pro-ba nem megy, ez utóbbi már az M1 chip-es. Voltam szervizbe de a táblagép hibátlan, más kártyával megy, cserélték a szolgáltatónál a kártyát és ott próbálta belőni a srác, de semmi.... beállításokba látszik, hogy yettel kártya van benne de továbbra sem csatlakozik a hálózathoz
Táblagépet újratelepítettem, beállítottam újnak is de semmi...
Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
malor
aktív tag
Számhordozással másik szolgáltatóhoz vittünk két számot a Yetteltől. A Yettel kiállította az utolsó számlát és látszik, hogy a korábbi 20% havidíj-kedvezményt elvette, így az utolsó számla a szokásosnál magasabb lett. Csak azt szeretném kérdezni, hogy ez így rendben van vagy érdemes megreklamálni?
-
4Grider
nagyúr
A hálózatmodernizáció során legalább 4-5 4G frekvenciát egyszerre használni képes rru-kat tesznek fel. Hogy ebből mit kapcsolnak be, az viszont helyszínfüggő. A B28-at, B3-at és B1-et jellemzően mindenhol bekapcsolják, a B8 szokott még kérdés lenni vidéken. És persze ott a B20 is, amit viszont a Dunától keletre a yetiseknek a Telekom ad, így a modernizáció tekintetében ott nem igazán játszik.
-
törölt tag
-
-FreaK-
veterán
válasz Somatom #93333 üzenetére
Ugyan ez nekem is, de én nem dolgozom külföldön, utoljára áprilisban jártam a Németeknél.
"Kuldemenykiserlet 2/2 - 3630*** - az On IPS208855542HU csomagja, vissza lesz kuldve 14-11-2022, ha nem erositi meg: upiyici.com/*****"
Ráadásul én Telekomos vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy esetleg van-e tapasztalatotok arról, hogy a Yettel a B1-es tornyait a hálózatmodernizációból kifolyólag általában milyen frekvenciákra szokta fejleszteni? Látom felkerült a településünk a modernizációs listára most novemberben és a fejlesztendő torony ID-je alapján ez egy B1-es torony. Egyébként egy teljesen másik B20-as torony van még a környéken, ami már eléggé lassú. Ez a B1-es torony jelen pillanatban pedig még csak 3G-t sugároz.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #93336 üzenetére
Köszi! Akkor valahogy felkerült a számom az adatbázisukba. Örömatta bódottá!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
válasz Somatom #93335 üzenetére
Régen találkoztam már ilyennel.
Letöltetne veled egy appot, ahol elvileg megnézhetnéd a küldeményt, gyakorlatilag pedig SMS-ekkel, nemzetközi SMS-ekkel bombázná a telefonkönyvedben szereplőket, ezzel szép számlát generálna neked, lekapná a kártyádról a pénzt.Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
Hátha idetartozik a kérdésem. Mostanában volt pár hívásom egzotikus számokról. Ezt a visszahívós trükköt ismerem. De, ma egy német számról kaptam egy ilyen SMS -t:
"Kuldemenykiserlet 2/2 - 003620 a számom - az On IPS számok HU csomagja, vissza lesz kuldve 14-11-2022, ha nem erositi meg: ijaked.com/betűk"
A szám: +491779032334
Van közöm Németországhoz, ott dolgozok, de nem várok semmilyen csomagot. Tud vki ilyen trükközésről?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
4Grider
nagyúr
válasz -FreaK- #93328 üzenetére
Közben leesett, hogy már 2021 óta van az új értéktől függő jótállási szabályozás, így a jótállási jegyet is kötelesek (sőt elsősorban azt kell) elfogadni.
A jogszabály ui. így szól:
4. § * (1) * A jótállásból eredő jogok - a (3) bekezdésben foglalt kivétellel - a jótállási jeggyel érvényesíthetőek, amelynek nem tehető feltételévé a fogyasztási cikk felbontott csomagolásának a fogyasztó általi visszaszolgáltatása.
A négyes paragrafusban szereplő harmadik bekezdésre utalás arra vonatkozik, ha a fogyasztó nem kapta meg a jótállási jegyet, akkor számlával is igazolhatja a jótállási igényét.
A Samsung márkaszervíz ebből ki tudja számla nélkül húzni a fejét, mert ha nem minősül a vásárló fogyasztónak, akkor nem köteles egy év után a jótállást vállalni. A yeti viszont a saját maga által kiadott jótállási jegy által biztosított jogok alól nem igazán húzhatja ki a nyakát. -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Tavaly áprilisban vettem használtan egy telefont (S21U), amit az eladó kb. Két nappal azelőtt vett, szerintem cég nevére a Telenor-nál. Csak a lepecsételt garancia jegyet adta oda, a számlát nem.
A Yettel-nél el tudom így vajon küldeni garanciális javításra?A Samsung ügyfélszolgálattal beszéltem, nekik mindenképpen kell mindkét dokumentum, tehát a számla és a garancia jegy is.
-
őstag
Sziaszok!
Samsung Galaxy S21FE-n és Galaxy A52s-en minden hívás után megjelenik egy olyan felirat hogy Connectivity false, és yettel appos ikonja van. Ez mi lehet?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
FattyDove
őstag
Azt meg lehet nézni valahol, hogy hol vannak Yettel adótornyok?
-
dokee78
félisten
Hali.
Hol tudom jelezni,ha egy adott településen rossz a térerő azaz akad a hang hívás meg is szakad sok esetben. -
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #93314 üzenetére
Yettelnek nem telik ilyesmire. Inkább kapacitásgondok lesznek ezen a bázisállomáson. Ha jól sejtem, idáig még nem ért el a hálózatfejlesztés.
-
bacus
őstag
válasz burgatshow #93310 üzenetére
Köszi a választ. Elég szomorú. hogy lassan 5 éve van telekomnak, yettel meg leszarja.
Ez a hívásátirányítás elég nehézkes, meg kifele ugye nem is működik..Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
aprokaroka87
nagyúr
A letöltési sebesség az összes mérés esetén szinte fix volt...
Alig volt eltérés amíg tartott a mérés, olyan mint ha lenne valami limit.
Ma sok hbo Max-ot használtam, nekem továbbra is él a gyanúm hogy ha azon belül elér egy bizonyos adatmennyiséget a forgalmazott adat, akkor elkezdik be lassítani annyira hogy már a sima HD felbontást se bírja el. -
rin33
senior tag
Orosházán pár éve volt komolyabb fejlesztés, bekapcsolták mindenhol a B3-at, lett pár saját (B3 only) állomás. Nem tudom hogy ez egy újabb fejlesztés vagy Cellmapper hiba: megjelent a már létező eNB2254 újra, mintha új bázisállomás lenne, be igazítottam a helyére de nagyon úgy tűnik hogy ez a bázis egyik (új?) szektora ami eddig nem volt fel térképezve, most pedig valamiért új bázisállomásnak veszi a Cellmapper.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Ma délelőtt ismét kóvályogtam Debrecenben. Auchan, Tesco és a Segner téri MOL kútnál. Most rendesen mutatja a Network Cell Info, hogy nagyjából fele időben 5G-n volt a telefon. Van amikor meg egyáltalán nem mutatja, hogy 5G-n volt a telefon.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz zenefalo #93309 üzenetére
Nálam működik a képfeltöltés.
Ha aktív bármilyen reklám- vagy egyéb blokkoló, akkor azt kapcsold ki, nézd meg úgy. Esetleg böngésző restart, előzmények, sütik törlése.
A továbbiakban ide írj: Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládonXiaomi 13T
-
zenefalo
csendes tag
Gyöngyös, Tesco-parkolóban is megjelent az 5G! Sajna nem töltődik fel az erről készült screenshot! Miért?
[ Szerkesztve ]
-
bacus
őstag
Aki sim-es okos órát használ, hogy érdemes használja? Gondolok itt arra, hogy ha telefon nélkül akar hívást fogadni, akkor át van irányítva a telefon?
Nincs valami belső info, hogy yettel mikor vezeti be a multiSIM-t? a yettel.bg -n már feldobta a googli keresés, azaz a bulgároknál már van.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Márton
nagyúr
válasz Viktor0610 #93303 üzenetére
értem köszi
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
MODERÁTOR
-
Márton
nagyúr
válasz Viktor0610 #93301 üzenetére
de most a honlapon nincs is ingyenes ajanlat.
akkor vegeEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest