Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Ügyfélszolgálat aktiválta a kártyát, mert azt mondták nincs aktiválva. Ismerős beszélt velük, ismerősé a kártya, és bunkóan mondta a kedves ügyintéző hogy valami el lett rontva akkor. De könyörgöm, a végén el fogadta a rendszer. A rendszer el fogadta csak éppen nem aktiválta a számot. Miért bunkóznak amikor ők a bénák? Csak user error lehet, más nem? Ők perfektek. Imádom az ilyet. Nem lett szimpibb a Yettel.
Másodszor is engedte az aktiválást ami fura volt, és ezt írta a végén ugyanúgy mint elsőnek:
És mi vagyunk a bénák. Olyan Voda feelingem van ilyenkor.
-
donjohnson
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
a sima G betű azt jelenti, hogy GPRS szóval még Edge sincs.
szerintem ez a szokásos ipv4/ipv6 hiba. elakadt. tedd ipv4 only-ba az apn protokollt, jobb felül 3 pötty, mentsd el.Letter G stands for GPRS (General Packet Radio Service).
It indicates the slowest speed of Internet data transfer in your mobile phone. When you see G near your signal strength indicator, it is certain that your net connection is working at the slowest speed.
-
-
-
4Grider
félisten
-
-
CellWalker
tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Nem, a B20-at nem engedi elsődlegesnek CA környezetben, csak ha egyedüliként állítom be. Gondolom más a torony konfigja. Ha összeeresztem a B1-gyel, akkor mindig a B1 az elsődleges, és hozzácsapja a B20-at, ha a terhelés indokolja.
A B3 a határhoz közel csak fél sávszéllel használható (10MHz a 20 helyet, ami elterjedt országszerte) így még ha jó is lenne, akkor is jobban járok a B20-szal, bár azt meg a T-s ügyfelek is szipkázzák. Sajnos ez ilyen így járás kategória, adottság. A B7 segíthetne sokat ezen, ahogy a szintén határmenti Sopronban, Rajkán, Mosonmagyaróváron már meglépték, de itt egyelőre álomnak tűnik.
Annyit tudni kell, hogy hiába tud a B818-as modem akár 5 sávot is összefogni, az csak a letöltésre vonatkozik, felfele irányban csak kettőt. Tudtommal még a legkomolyabb telefonok és az 5G-s modemek is csak ennyit tudnak. Feltöltés tekintetében ezért is fontos rátalálni a két legjobban használható sávra, és csak azt a kettőt engedélyezni a modemnek, különben a modem maga és/vagy az állomás határozza meg, hogy melyik lesz az a két sáv, ahol a feltöltésed menni fog.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Ha adott tornyon elérhető a B20 akkor azt is figyelembe veszi, esetemben pl nincs B20 ott ahol csatlakozik, nem messze van egy másik torony, ami csak Yettel B20, mivel kelet Magyarország így az valószínűleg valami közös dolog a T-mobile-al.
A telefonom nagyon ritkán csatlakozik fel arra a toronyra, mondhatnám úgy is hogy olyan mint ha csak valamilyen tartalék torony lenne vagy mi.Itt B3+ B1 a legjellemzőbb, B8 vagy B28 ritka.
-
zseko
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Mobilvásárlást parkolásra, lottóra, autópályára és ilyesmikre lehet elkölteni, talán play áruház vásárlásra is. Ja igen, és ahogy írták, vissza is kell fizetni, nem 'ajándék'.
Lottóra viszont érdemes nem a Yetteles appot használni, az feleslegesen 'lehúz' plusz pénzzel. (mikor anyuméknak többet adtam fel egyszerre, egyenként küldte el, holott mehetne egyben is, így majd' 1000 forinttal húzott le csak az sms díjjal, ami egyébként valami max ~150ft volt másik alkalmazással. Hacsak azóta nem javították.) -
EA's hit
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Igen, belföldről hívható róla a 1220.
A keretet felhasználhatod emelt díjas szolgáltatásokra, piactér vásárlásokra (App Store/Google Play), illetve többek között pakrolásra, lottóra, autópálya matricára, stb. Amit felhasználsz belőle, azt a következő számládban számlázzák ki. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Igen, azért ez a nappali meg éjszakai megoldásnak van egy olyan csapdája, hogy ha a nappali rész elfogy akkor az éjszakai terhére nem lehet használni, fordítva viszont igen.
Legalábbis utoljára még így volt.De ha bele van építve az árba, akkor tényleg nem értem hogy mi értelme ketté szedni :D
-
-
-
Spush
csendes újonc
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Nekem a honlap azt írja címeden elérhető az OtthonNet Lite is de mikor rákattintok a linkre egy olyan oldalra visz ahol a hordozható csomagok vannak és ott már nem szerepel ez a csomag csak a 30/80/250GB-os csomagok. Ebből én arra következtetnék, hogy ez is megszűnik.....
-
-
-
-
Spush
csendes újonc
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Kipróbáltam, de a linken a megrendelem gomb után a Yettel fiókba léptet, ahol a megrendelhető szolgáltatások között ilyen nincs. Pedig jó lenne ha egy évben egyszeri egy-két alkalommal megtoldhatnám az adatkeretet, de úgy tűnik a cég érdeke a tarifacsomag váltásra való rákényszerítés, nem pedig az adatjegy értékesítés.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
-
-
htc07
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
"központi hiba" ja.
a chromecastos app meg tényleg egy kalap ___ néha, nem lehet lépkedni a csatornák közt, random be kell jelentkezni napi többször, meg ilyenek.igazán csinálhatnának már egy natív webos appot hozzá, hátha azt jobban megírnák. meg akkor nem kéne a chromecast-al bohóckodnom.
-
-
CellWalker
tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Eddig látszólag megvoltak jól enélkül is, furcsa, hogy ezt pont a streaming korszakban kell bevezetni.
Nálam is előfordul hogy nem éled fel a kapcsolat - úgy a B818-cal mint a ZTE MC801A-val is.
Akkor van para, ha valami egyéb hiba miatt felborul a menetrend, ezt nem veszem észre időben, és akkor indul újra, mikor kellene a hálózat, de senki sincs a közelben aki újrarúgná. Erre még sajnos a napi villanymegvonós módszer sem biztos megoldás.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Azért várjuk ki a végét, simán lehet hogy már megvan erre a megoldás.
Csak majd valamikor március-ban lesz publikálva.
Egyébként meg inkább a Yettel tv-sek szívhatnak majd, pláne kisebb csomagok esetén.
Nyilván megoldás hogy veszi valaki az adatcsomagot, de szerintem az hosszabb távon senkinek sem éri majd meg. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
komolyan mióta ez a téma itt ma nagyon xar a yettel tv, pedig nem volt ilyen. jött megmutatja magát nézd csak tényleg ilye xar vagyok ahogy itt írják.
megvárom a nagy yettel tv átalakulást ha ezek a hibák nem változnak, akkor mondom le. valószínű mondanám le március 31-én is, de ha esetleg szépen működne akkor meg oldanám valahogy hogy maradhasson. de így ez meg plusz az is... -
RoyalAirForc
senior tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Mi romlott? Most említettél párat.

De van, hogy csak tölt, megszakad a stream, az előfizetett csomagban lévő csatornára kiirkálta, hogy nincs előfizetve, némely stream zavaróan pixelesedett, stb. Az áruházak hozzászólásaiban tudsz szemezgetni. AppStore-ban 1,8-ra süllyedt az értékelése... -
Avayasoft
aktív tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Azért szerintem ez nem ennyire egyszerű:
A térerő pálcikák kijelzése nem szabványosított. Simán el tudom képzelni, hogy egyes gyártók készülékei szinte az utolsó méterekig a max pálcikaszámot mutatják marketing célból.
A térerő függ a telefon adóteljesítményétől is. Ha valóban jobb a vétel, akkor vélhetően nagyobb a teljesítménye is, lehet hogy már egészségügyi határértéket meghaladóan is (bevallom a kínai gyártmányoknál el is hiszem), mindezt pár mm-re a fejünktől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Yettel tv is jól muzsikál, mobilon is szuper, laptopon nem próbáltam.