Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmartin
csendes tag
Köszönöm!, hívom őket! bár nem értem hogy miért nem tudták ezt megcsinálni, miután el mondtam nekik a problémámat.
-
Landsmann
addikt
-
nmartin
csendes tag
Sziasztok. Nemrég váltottam Yettelre. Lenne egy kérdésem eSim-el kapcsolatosan. Telefon bealításaiban nincs lehetőség bekapcsolni a VoLte szolgáltatást. Gyerekeknek fizikai sim kártyát raktam a telefonokba, és minden hibátlanul működik. Hívás indításnál minden esetben vissza vált 3G-re vagy E-re, függetlenül attól hogy Full 4g van,vagy 5g. Ugyanez a helyzet a párom készülékén is.Lehet az eSim kavar be? esetleg váltsak át fizikai sim-re? Az ügyfélszolgálat át irányított az Apple-hoz,az Apple meg vissza.
-
4Grider
félisten
-
Pato77
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne, hogy pár hete kötöttem yettel flottát, de a helyen, ahol dolgozunk általában, szendvicspanel épületben nagyon gyenge a térerő, net nulla. Létezik valamifajta belső jelerősítő a yettel hálózathoz, akár konnektorba helyezhető vagy bármilyen megoldás van erre?Köszi előre is.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi.
User error volt... A jobb felső sarokban nem váltottam át a megfelelő szerződésre...
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bő egy éves ez a csomag, akkor vettem az s21et 2 év hűséggel...
-
-
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Az normális hogy emelkedett az előfizetés összege az elmúlt két hónapban? Jó 15%-kal...
Illetve az S21-em wifis készenlétben, vagy mobilnet nélkül nem merül óránként 1%-ot sem, de mobilnettel simán 4-5%-ot merül óránként, néha kapok új konfigurációs sms-t, mert elvileg a teló rosszal próbálkozik, ehhez lehet köze? -
Sziasztok!
A mobilalkalmazásban miért nem tudok a kártyás számaimhoz mobilnetet rendelni? Szerintem ez korábban működött.
Most csak meg tudom nézni a szerződéses adatokat, illetve a a szám elnevezését tudom változtatni.Köszönöm a választ.
-
Gloob
addikt
OpenSignal jelentés a magyarországi mobilhálózatokról. Lehet, hogy volt már!
-
eastsider
nagyúr
Balatonboglár
[kép] -
AtHoS
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Más meg az EDSZ hitelkeret tiltását írta....de a Mobil Piactér Vásárlás-t megrendelni tudom a Szolgáltatások -> Szolgáltatások módosítása -> Beállítások részen, tiltani nem.
Akkor azt mondod, hogy az EDSZ hitelkeret tiltását mondjam le, Mobilvásárlás tiltását szintén mondjam le kompletten és mivel a Mobil Piactér Vásárlás előbbiekből kiindulva nincs megrendelve, nem aktív így nem lehet belőle problémám?
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
A fő becsapás benne az, hogy elég egy a telefonra juttatott trójai segítségével feltelepített app a rendeléshez, amit persze annak megtörténte után letakarítanak a jutalékért és nagy tételben dolgozó hekkerek. Alapból nem szabadna engednie a yettelnek az ilyen, csak alkalmazásból megerősített rendelések teljesítését, vagy ha már engedi, akkor alapból tiltania kellene a mobil piactér szolgáltatást.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az nálunk nem volt megoldás, mivel nem SMS-el szedték le a heti 600 Ft-ot.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát az f.sza. Akkor most vagy mindent engedélyezek és bekaphatom a Y töketlensége miatt a fals előfizetéses cumót, de legalább tudok mobilparkolni vagy pedig nem tudok mobilparkolni, de védve érezhetem magam a fals előfizetésekkel kapcsolatban....jó kis dilemma
-
-
AtHoS
nagyúr
Ismét mobilparkolás
ami valamiért meghiúsultHajdúnánàson szerettem volna ma parkolni a piac előtt, de az alábbi üzenetet kaptam vissza SMSben:
"Sikertelen parkolás! Nincs elegendő egyenlege a parkolás megkezdéséhez. Egyenleget bankautomatán, Internetbankon, Telebankon, MOL töltőállomásokin tölthet fel."
Elvileg a minap engedélyezett Mobilvásárlás Közlekedési része már aktív lenne, de milyen egyenlegen problémázott?
EDSZ hitelkeret tiltva van, azt hiányolta?
-
Lacpac
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Van olyan szolgáltató.
Igaz T volt, adsl net. 2700-ért/hó. (Akkoriban a legolcsóbb volt 5k fölött) A szerződött csomag nem a legolcsóbb volt, de még akciósan köttettem ennyiért, majd emeltek is sebességet az idők folyamán... Ha jól emlékszem 50/5-ös netnél mondtam le. Lett párszáz forintal drágábban sokkal gyorsabb kábeles.
Hosszabbításra mentem be, majd jelezték hogy ezt nem lehet, mert már nincs a kínálatban.
Én meg mondtam, hogy hosszabbítani jöttem, nem új szerződésért. Persze próbálták mondani hogy ezt nem lehet, én meg említettem, hogy ezt a központtal beszéljék meg hogy mit lehet és mit nem. Nekem nem új szerződés kell!
Csörgött egyet, majd hosszabbítottMeg még utána ötször, szerintem nem volt már az országban olyan, aki annyira olcsón netezett a T-nél mint én.
Szóval bepróbálkoznak, de ha a hűség lejárta előtt mész hosszabbítani díjcsomagot, akkor nem kell elfogadni az új szerződést. Neked nem új kell. A régit HOSSZABBÍTOD! -
tomp
félisten
válasz
Landsmann
üzenetére
Semmi mivel az NSA egy működési kategória. A DSS pedig egy megvalósítás.
Itthon jelenleg az 5G hálózat NSA-ként működik azaz a core hálózat 4G! Ha leáll a 4G hálózat akkor az 5G is leáll.
Az N78 és N1 DSS is NSA.
N78-on NR Only van mivel ott nincs 4G.
N1 viszont már DSS mivel 2100-on van 4G(B1) és 5G(N1) is egyszerre.
DSS mint Dynamic Spectrum Sharing azaz jelen esetben a 10MHz-es sávon osztoznak de nem mint 5-5MHz.
Ha 2100MHz-en lekapcsolnák a 4G-t és csak 5G lenne rajta akkor az már nem DSS lenne hanem NR Only. -
Killing
addikt
Sziasztok!
Sosem voltam yetteles, de mikor a velem beszélő fél tartásba teszi a hívást akkor eszeveszetten pittyeg a telefonja a vonalban, ezt se a telekom, se a voda nem csinálja. Van erre valami mód hogy ne pittyegjen amíg tartásban van a hívása (mint ahogy ez a telekomnál és a vodafone-nál kulturáltan működik is...)
-
tomp
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
A DSS is NSA jelenleg mivel ugyan úgy kell hozzá egy 4G alap band csak mivel DSS így ugyan azon a frekin lévő 4G nem lehet.
Jelenleg ugye 2100-on adják a DSS-t azaz az N1 DSS-t. Ha nem lenne azon a frekin 4G csak 5G akkor már nem DSS lenne hanem NR Only de attól még az is NSA.
Az egy dolog, hogy szerintem senki sem lépi meg a következő években az N1 NR Only-t mert kell minden frekin a 4G. -
kekedi
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok, hogy díjcsomagok szűnnek meg. De a lényegen nem változtat, hogy az új csomagjaik nem jól sikerültek és drágák.
Szerk.: Át éltem már pár díjcsomag változást. Csak általában eddig annyi változott, hogy több netet adtak mint az előző díjcsomagban...az az jobb lett.
Mindegy....
-
4Grider
félisten
válasz
kekedi
üzenetére
Nincs olyan szolgáltató, ahol 1-2 évente nem zárnak le díjcsomagokat.
Nincs olyan szolgáltató, akinél lezárt díjcsomagra lehetne újabb határozott idejű szerződést kötni.
Nem mellesleg az idei évben a cégek működési költségei az inflációt meghaladó mértékben nőttek, ezért kényszerülnek áremelésekre. Nem úri passzió tehát az inflációkövető áremelés, hanem kényszerhelyzet. -
kekedi
senior tag
Tegnapihoz hozzászólva.
Nekem nagyon fájó pont volt mikor a Yeti törölte a régi tarifacsomagokat. Mármint nem lehetett a régi csomagokat meghosszabbítani hűségben.
Mindig is szolgáltatónál vetem telefont, de e húzás miatt, nem cseréltem le náluk most. Sőt még a lakossági régi csomagot is leváltottam.
Szóval nem elég, hogy drága, semmit érő új tarifacsomagjai vannak, de még drágák is. És akkor még emelnek is (nem a mértéke a kiakasztó, hanem az elv) Igen, számomra ez szánalmas. Főleg úgy, hogy annyira beharangozta magát. -
bul07
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, erre van is példám tegnapról
Édesapám(72éves) horgászott a Sebes-Körösön, éjszakai munka után
Ült a horgász székbe és elaludt, és azzal a lendülettel bele is fordult a vízbe
Hát elmondása szerint csapkodott rendesen
Kimászott
Aztán mászhatott vissza a telefonért a vízbeUgye ez hagyományos SIM esetén nem olyan nagy gond, másik telefonba be a SIM és annyi,és még a telefonszámok se vesznek el
És esetleg akár benzinkúton is tud venni egy pár ezer forintos készüléket és egyből tud hívást kezdeményezni
Na ezt csináld meg eSIM-el. -
Imi1981
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát ja akkor gondban leszek. Jó lesz úgy, hogy csak az egyik esim. Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
Imi1981
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Akkor csütörtökön bemegyek. Amúgy mik a tapasztalatok esimmel? Elvileg jobbnak kéne lennie mert nincs elmozdulás, pontatlan szabás ha micro simből lett nano sim vágva stb. Van ellenérv ellene amiről jó tudni? IPhone - t csak így tudok dualsimesként használni ha az egyik esim.
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Esimre váltás csak személyesen lehet vagy online is? Yettel oldalon nem igazán találtam erről információt.
-
gabor9991
addikt
Mindkettőtöknek kössz.
-
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó olcsó. Megfelelt neki 2 év +625.000 Ft otthagyni.
Végül is van akinek nem számít ebben igazad van.
-
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nyilván jó volt neki úgy azért csinálta.
Egyébként egy ilyen SIM csere normális esetben mennyi időt vesz igénybe?
VoLTE tiltás most nincs rajta a csere kapcsán ez változhat?Vagy minden beállítás marad a régi? -
-
gabor9991
addikt
válasz
kekedi
üzenetére
Délután ki akartam cseréltetni a SIM kártyát így kénytelen voltam végighallgatni az előttem álló ügyfél sztoriját.
A lényeg,az eddigihez képest kicsit több adat lesz az 1 simen Kicsit több, már 150 hálózaton kívüli perc lesz a 2. simen A gyereknek pedig korlátlan lesz a net a 3. simen így 33300 lesz a havidíj
De ebben benne van hogy egymást ingyen hívják.Ingyen!
Plusz 6900-ért ment fel az új iPhonera egy kijelzővédő és csak egy kis porszem maradt alatta de 3-4 óra múlva lehet hogy már nem fog látszani.Plusz 6900-egy szivargyújtó töltő is meg lett vásárolva mert így lett valami kedvezmény
Ha nem ott állok és hallgatom végig el nem hiszem hogy valaki ezt kifizeti mikor flottás csomagban 5ezer a korlátlan beszélgetés és a net
és erre 2 évet aláír.Ja és 35 perc várakozás után mennem kellett így nem tudtam kicseréltetni a SIM kártyát.
-
tomp
félisten
válasz
adam1400
üzenetére
Keletinél továbbra sincs!
A keleti mögött lévő kéményen(Récsei reklámos kémény) van 2db AAU!
Emiatt a Dózsán a Hősök tere felé van 5G illetve másik irányba a Keleti déli oldalán és az Aréna Mall előtt a Stadionokig.
Keleti mellet a Garay utcában van mikor látja a Dózsa felé néző AAU jelét a telefon és kirakja az 5G jelzőt de nyilván nincs 5G mivel nem azon a 4G-n van. De emiatt meg jobban merül.
-
adam1400
tag
eddig még nem volt a keletinél 5G. viszont lehetne a pápa tér környékén is, mivel a blahán már van...
sopronban az egész városban van 5G, de elég keveset tud, a 4G pedig ott 3G-s értéket mutat, ott is a 3G a legmegbízhatóbb. Telekomnál stabil a 4G. Szinte még az A1 is jobb 2G-n

-
törölt tag
Csak 1 baj van ezzel: (általánosságban) ha mindenki, minden szektorban természetesnek véli az általános áremelést, akkor pont ez lesz, mindenhol emelnek.
Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva.
A szomorú az, amikor valaki nemtetszését fejezi ki, a többiek nekiugranak: "de hiszen ez így egy természetes folyamat, emelni kell...mit képzelsz!"
Létezik olyan, hogy bojkott, bár tudom a magyar társadalom számára ez idegen.
Szóval addig is marad a kínálat/kereslet. -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért ennyire nem mélyedtem el a dolgokban, lévén, hogy nem érint: nincs yetteles havidíjas csomagom. Ha lenne, akkor sem publikus...
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha jól gondolom, a bevezetést követően 1 évig nem emelhetik az új tarifákat.
Ezért szerintem nem a yettel "jófejsége" hogy csak a régieket emelik: ha megtehetnék emelnék az ideieket is. -
-
leo81
aktív tag
S21u-ra jött ma frissítés és megjelent a WiFi hívás kapcsoló a menüben...de még nem működik...
-
bociusz
aktív tag
Óriási 5G DSS felkapcsolási hullám van Budapesten a 2.,3. és 12. kerületben, csak munkából hazafelé 12 új helyszínt számoltam össze (ezeken mind hónapokkal korábban volt már 4G bővítés, de 5G eddig nem):
Szarvas Gábor utca (761), Kútvölgyi út (300), Rózsakert (296), Pusztaszeri körönd (81), Szépvölgyi út (233), Pusztaszeri út (377), Kiscelli út (661), Bécsi út/Vörösvári út (561), Zay utca (279), Kunigunda útja/MTVA (657), Kunigunda/ELMŰ (7), Óbudai buszgarázs (659)Érdemes megnézni máshol is, ahol volt korábban fejlesztés, a fentiek egyike sem szerepelt a mostani hálózatmodernizációs listán.
-
törölt tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Zte rru, jellegzetes bordázással. Messziről kb. ilyennek látszik: [link]
Az ericsson (Tkom) és a huawei (voda) másképp néz ki.bociusz:
Passz, a yetteles kártyán nincs adatcsomagom.
Meg nem 5G képes telefonban van.
Bár átrakhatom egy i13-ba (céges) , de nem tudom adatcsomag hiányában fellép-e az 5G hálóra. -
törölt tag
Ha valakit érint/érdekel: a 382-es állomáson (Bp. 15. ker) ma láttam, hogy ott figyel az 5G-s antenna.
Nperf, cellmapper, yettel térképen nincs feltüntetve. -
Szupercsirke
tag
Kiskőrös ön megjelent az 5G tegnap valmart koncerten voltam 150/30 simán vitte sok emberrel is szóval nemvolt gond
-
bopeti98
őstag
Van itt aki szokott Yettel Wallet appban Budapest bérletet venni? Eddig nekem volt metró megálló választási lehetőség, így metró esetén nem kellett QR kódot olvasni, csak kiválasztani a megállót ahol felszállok és megjelent az animáció. Ez mára eltűnt és csak a kód beolvasást ajánlja fel. Nálatok jó?
-
Kb. 1 órája kötöttem yettel-es szerződést számhordozással. Már az sms is megjött, hogy az átadó szolgáltató befogadta a számhordozási kérelmet, de a szerződést magát nem kaptam meg még e-mail-ben. Kezdhetem feltételezni, hogy az ügyintéző elírta az e-mail címemet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ami valamiért meghiúsult

De ebben benne van hogy egymást ingyen hívják.Ingyen!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)