- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz darvinya #61195 üzenetére
Csak neked:
https://www.telenor.hu/letoltes/kozlemeny-20180727.pdfIII. Kártyás Előfizetőkre vonatkozó változások
1. A kártyás egyenleg terhére igénybe vehető rendszeres (havidíjas) kiegészítő szolgáltatások működésének jobb átláthatósága és az időszaki szolgáltatások működésének egységesítése érdekében a rendszeres szolgáltatások érvényességi (és elszámolási) ideje az aktiválástól számított 30 napra változik. Ennek megfelelően, a havidíjak 30 napos időszaki díjra módosulnak. [ÁSZF Törzsszöveg 1.6.1, 5.2.4; Kártyás Díjszabás I.2, II, III; Számlás díjszabás III.4.2, Akciós ÁSZF 4.3, 4.6.]
A lejarat napja=a megrendeles napja-1 nap valoban korrektebb lett volna, de hat ez van.
Arról.nem beszélve, hogy ÁFSz változásról értesítést 2 éve nem kapok, ami miatt utólagos önkényes változások rejtett bevezetésével…
A jogszabaly weboldalt, uzletet es 2(?) orszagos napilapot ir elo kotelezokent tajekoztatasi modkent ha aszf-valtozas van. Ezt nyilvanvaloan teljesitettek, tehat a jogalkotonal kopogtass, ha ez nem tetszik. (en pl. az aszf-valtozas aloldalra rakasat, es az ehhez tartozo rss feed letrehozasat tennem kotelezove)
(Errol amugy mintha veletlen kaptam volna sms-t is, de nem talalom az istennek sem, szoval lehet, hogy megsem).[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz aprokaroka87 #61198 üzenetére
Kit érdekel másik 2 szolgáltató Telenor topikban.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Telenor úgy látszik átment teljesen Parasztba feltöltősnél.
Mostantól minden szolgáltatás 30 napra szól (kivéve február), ami azt jelenti havidíjas szolgáltatásoknál 10 nappal megrövidítenek.
Ráadásul aktíválástól számolják 30 napokat.Arról.nem beszélve, hogy ÁFSz változásról értesítést 2 éve nem kapok, ami miatt utólagos önkényes változások rejtett bevezetésével…
Úgy látom Telenor szeret fizetni, ha már Óriási bukást könyvelt el HD csomaggal.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
-
MODERÁTOR
-
TODI1111
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz TODI1111 #61183 üzenetére
A VoLTE hívásokra is vonatkoznak a szolgáltatókra meghatározott hívásminőségi paraméterek. Ezek betarthatóságát az egyes modelleket a szolgáltató központi rendszeréhez kötő konfigurációs állományok létrehozásával próbálják megoldani. Így sejthető volt, hogy valamelyik kínai telefongyártó modelljeinek támogatásával fog indulni a VoLTE.
-
TODI1111
veterán
Lemaradt az előbb, hogy arra is kiváncsi leszek, szegeden elérhető lesz-e egyáltalán. Úgy gondolom szeged nem egy kisváros mégsem találkoztam a mai napig a készülékemen 4G+ kijelzéssel, és nem azért mert a készülékemmel lenne próbléma. Nagyon sok helyen még kisebb településeken is használható 4G+ hálózat van ahol jelzi is a telefonom.
-
snooze
veterán
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
válasz Viktor0610 #61179 üzenetére
Utólag linkeltem.
-
takcslajos1
tag
válasz Dave1984 #61158 üzenetére
Nálam se jó tegnap óta (flottás vagyok, 10-edikén délelőtt kötöttem szerződést... jó kezdet a Telenorral )
Egyébként megnéztük, más telefonon is kilépkedett az alkalmazás, ha meg akartuk nézni az előfizetésemet (Samsung S9+, LG G4, Xiaomi Redmi Note 5).Szerintem bizonyos előfizetések működnek simán, bizonyosoknál meg valami szerverhiba féle van. Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy náluk még az internet is szakadozik, és a telenor oldalát se nagyon tudják tegnap óta elérni...
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Tervezek a napokba Hipernet Home L csomagot 2 évre kötni. Milyen lehetőségek vannak most? Tabletokat látom a weblapon azok kevésbé érdekelnek, láttam még egy honapja, hogy 5 ezer ftért Huawei routert és Apple TV-t adnak. Az létezik még? Van valami bennfentes itt aki tudná hogy üzletben milyen akciók vannak?
Előre is köszi
-
törölt tag
"Mennyire volt feltörhető?" Miért? Hány ilyen esetről tudsz? Voltak erről cikkek? Nagy port kavaró user id azonosító lopások?
Csak azt tudnám mi a fenének kell mindig más irányba vinni az eredet felvetést ami az volna, hogy itt az esim, miért kell ennek bevezetését halogatni, pont mint a volte-t: balkáni országok 3-4 éve köszönik, de bevezették. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz lugosi #61162 üzenetére
Igen, nalam is ez a jarhato ut.
Mondjuk ettol fuggetlenul siman bevezethetne ket dolgot a telenor.
Siman arulhatna a keszulekeit fuggetlenul, mint a telekom, es ok is bevezethetnek minel hamarabb az e simet, mint a telekom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #61159 üzenetére
Köszi,webes felületen beenged de bármit akarok intézni hibára fut
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz lugosi #61155 üzenetére
Igen, most visszaolvasva, tenyleg hibazram. Elnezest!
Egyebkent hivtam a 1220-at, es nem tudtak az esim-rol semmit.
Mondjuk itt is kerdeses, hogy mindket kartyanak telenorosnak kell-e lennie?
Ha igen, akkor a telenortol nem tudok venni esim kepest telefont.
En is az iphone xs max-on gondolkodom, viszont az egyik kartyam telekomos.
Ott sincs meg esim es infojuk sem, hogy a meglevo telefonszamhoz hogyan lehet hozzaremdelni a virtualis sim-et.
Sot nekem az a kartyam a munkahelyi es arra sem tudtak mit mondani, hogy azt en intezhetem-e, vagy azt csak a ceg.
Tehat a telekom sincs a helyzet magaslatan.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Tegnap rendeltem online a Telenornál egy Honor 10 telot, pénteki szállítással kérve. De se visszaigazoló email vagy bármi róla nem jött.
Melyik futár céggel vannak szerződésben?WOT: kissio
-
MODERÁTOR
-
DDalmayr
csendes tag
Sziasztok! Az árlistaban (üzleti, nem tudom ez mennyit számít) hamarosan jelzéssel van egy új huawei p20 64gb dualsimes telefon. Ez ugyanaz lenne mint egy sima p20 csak a memória kevesebb? És a hamarosant tudja valaki, hogy kb mit takar? 1-2 hét? Csak hogy nehogy lemaradjak róla köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #61143 üzenetére
Mindkét slot?
Azta...annak mi értelme van?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DrBubo77
veterán
Mi értelme van a dual simnek, ha függő a telefon?
Flottás topik alapján lehet így is haszna, de azért mégis...ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Anybody
csendes tag
válasz Viktor0610 #61145 üzenetére
Nagyon szèpen köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
Anybody
csendes tag
Mindkettőtöknek köszönöm a választ!
Mèg egy kérdés, ha 10 havi rèszletre veszem, teljes kifizetès után függetleníthető? -
MODERÁTOR
-
Anybody
csendes tag
Üdv, èrdeklődnèk, hogy a Samsung Galaxy J6 dual simes telo e, illetve ha igen, sim lockos e?
-
HUTCHDB
nagyúr
Telenor E-Sim ről valakinek infoja?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Amarth
aktív tag
válasz Viktor0610 #61034 üzenetére
Nos, a sztori röviden:
El se küldték szervizbe a telót.
Szombaton bementem,megkérdezni,mi a szitu.
Mondta a csaj,nézzek másikat,vagy kipótolom,vagy a különbözetet visszaadják.Tehát hiába lett volna pár hónap hátra,akkor is cserélte volna.(20.hónapja van meg a teló)
Kinéztem egy telót,a csajszi kihozza,pár perc múlva elment,majd visszahozta a javításra leadott készülékemet.
Természetesen minden szervizes papír nélkül. Anélkül ugye nem küld vissza a szerviz semmit.
Megbeszéltük,rákérdez a szervizben,hogy mi történt a készülékkel,illetve hogy ma felhív,hogy mit egyeztetett a szervizzel. Ekkor derült ki,hogy nem is járt ott a telcsi.
Kompenzálásként felajánlott 2X 5K jóváírást,illetve a teló javítását,függetlenítését.
Most kíváncsian várom,mikor szólnak,hogy elkészültPorfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
allein
addikt
válasz lugosi #61122 üzenetére
Ezt az infót kaptam tegnap személyesen az egyik Telenor üzletben. Annyit mondtak még, hogy még nem publikus és ez az oka amiért sokan még nem tudják.
(#61126) Viktor0610 - oktatást állítólag nem sok ügyintéző kapott, a hölgy akitől ez az infó jött arra hivatkozott, hogy biztos drága az oktatás és nincs pénz rá
(#61130) Sify - fel kell hívni a Camponaban a Telenort és meg kell kérdezni, ennyire egyszerű.
Tehát az infó, az egyik Telenor üzletből jön, nem én találtam ki.
Szerk: felhívtam őket és nem működik akkor vagy kamuznak ott ahol én voltam, vagy működik csak még nem publikus. Nem is tudják mikor fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Pont emiatt válaszoltam azt, amit.
Az új iPhone-ok kapcsán ez a legutolsó infónk: "A készülékek rendelkeznek eSIM támogatással is viszont ez Magyarországon jelenleg nem elérhető szolgáltatás."Tudom, a másik T-nél van már eSIM valami Huawei okosóránál, de nálunk 99%, hogy nincs még.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Sify
senior tag
válasz Viktor0610 #61126 üzenetére
"Sziasztok. Telenornal is működik az eSIM helyileg a Campona Telenornal, ezt az infót kaptam tőlük." Iphone topikban irták.
Ennek érdemes lenne azért utána nézni! A Telenor weboldalán semmilyen infó nincs erről.[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
namenlos
tag
válasz Viktor0610 #61125 üzenetére
Sajnos 3G sincs, és igen, képes rá a telefonom. Köszi szépen
-
MODERÁTOR
-
krystman
őstag
válasz radio100jozs #61120 üzenetére
Köszi szépen! Ha jól veszem ki, akkor azért van, hogy a határidőn túl fizettem be!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
namenlos
tag
Azt lehet valahol jelezni a tisztelt szolgáltatónak, hogy ahol eddig 4G volt, ott már 3G sincs és EDGE-re vált vissza a telefon?
-
Black_Raven
veterán
válasz radio100jozs #61120 üzenetére
Nekem is e-számla van, de mindig a hirlaposnál fizetem, mert az is onlinenak számít, pedig kp.(ez kimaradt)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
allein
addikt
válasz Ron Swanson #61114 üzenetére
Szia. Én Budapesten élek, általában a 4G hasít. És a legkisebb csomagom van, rendeltem külön hozzá 3GB csomagot mert a csomagomban csak 50MB internet van. Mértem most egy sebességet, 77/30. Ez nyilván attól is függ hol vagy helyileg.
Vásárolt már valaki XS Max készüléket Telenoros előfizetéssel? Nagyon töröm a fejem, BlueXXL csomag havi 18.870 HUF, készülékért készpénzben 3kilót kell fizetni, kemény
-
radio100jozs
őstag
válasz krystman #61119 üzenetére
Valószínű az az e-számla (e-komfort) nem teljesítés miatti díj, az kerül +1000 Ft-ba.
Ez a feltétel:
1) Az Előfizető az egy számlázási címe alá tartozó valamennyi előfizetése tekintetében
Elektronikus számlát vesz igénybe az ÁSZF Törzsszöveg 7.1.3.3. pontja szerint.
2) A számla kiegyenlítése a következő fizetési módok valamelyikével történik:
- banki átutalás,
- csoportos beszedési megbízás,
- elektronikus felületen (pl. MyTelenor) keresztül történő fizetés belföldi
kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával,
- banki ATM-automatán keresztül történő befizetés
3) A számla kiegyenlítésére a számlán feltüntetett fizetési határidőig sor kerül. -
krystman
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Blue S előfizetésem és a számlán mi ez a " Számla szintű díjak" ? Ez kereken 1000ft. Van egy másik előfizetésem is, Hello Data csomag, azon nincs ilyen számlázás egyáltalán.
-
Sify
senior tag
Kb. 1.5 év óta használom teljes megelégedéssel. Én Budapest területén használom, itt is általában a budai részen, sebességgel nincs problémám.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Bferibörs
addikt
Igen, nekem átlag 60-70.Az utóbbi időben csökkent 80-90-ről ennyire,fix helyeken értendő,lakás,munkahely.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Littoral
aktív tag
válasz Viktor0610 #61099 üzenetére
De, igen, hülyének nézik az ügyfelet. OK, hogy te véded a mundér becsületét, de van olyan helyzet, amikor a zsigerből eredő védelemnek nincsen semmilyen alapja. Mennyi ilyen van... És mennyi olyan, amire nem fogható rá, hogy "valaki tévedett", "rossz napja volt", "leállt a rendszer", stb.
Ugyanakkor a három mobilszolgáltató közül ez az egy van, ahol szót lehet érteni valamelyest a "rendszerrel".[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
igen
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
senior tag
15 év T-Mobile/Telekom után átálltam a kék oldalra, Hello Data Start csomagba. Ideje volt már, nagyon untam, hogy mindig figyelnem kellett arra, hogy ne fogyjon el hónap közepén a 2,5GB netem. Ez a díjcsomag tűnt a legjobb opciónak.
Toltam egy speedtestet a lakásban, elég gyengére sikerült: 20 Mbps letöltés, 3 Mbps feltöltés. De mindegy igazából, itthogy úgyis wifizek, az utcán gondolom jóval gyorsabb lesz (vastagak a falak).
Ti meg vagytok elégedve a Telenorral? -
Maist
senior tag
Üdv! Pár dolgot nem értek kártyás expressz csomaggal kapcsolatban:
Több, mint két hete aktiváltam az internet a csomagot, de nem érkezett még levél a kóddal, és nem is hiányolják, a számot a mytelenor aktívnak mutatja jövő év február végéig. Esetleg újabban már nem jön levél, és aktív lesz a kártya, míg el nem jutunk az évenkénti adategyeztetésig?
Továbbá mytelenorba belépve egy régi fiókomba már ott volt ez az új szám, pedig én nem adtam hozzá, gondolom összehozta a Telenor a fiók adatai alapján?
És a bónusz: kártyaszintű jelszó már van megadva a mytelenor szerint, de én nem emlékszem rá, hogy az aktiválás folyamán a neten adtam volna meg(?) -
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #61110 üzenetére
Mert az csak pult alól kapható?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
DDA40X
aktív tag
Sziasztok! A 0-24-es ügyfélszolgálat azt meg tudja mondani, hogy melyik üzletben van készleten bizonyos készülék?
-
adam1400
tag
vez hívó iqproba nem megy? gondolom amúgy se lenne mp alapú és olvastam a lebeszélést sem lehet rá használni?
-
Somatom
veterán
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #61104 üzenetére
Rendszerhibát javitani szokták..és ha nem,és tudnak rola,akkor lehet simán lehuzás..vagy ha neked elromlik az autodba valami,de még menni tud,használod tovább?junius elég messze van már,akkor el is ismerték a hibát!!!erröl van emailem is!!!
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #61099 üzenetére
De sajnos annak nézik az ügyfelet,hiába szol,hogy mi a bibi,csak háritanak!
Az nem lehuzás,hogy fizeted az adatkeretet,és ami ingyenes azt is leszedi?akkor mi?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Formula-1
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest