- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz snooze #60498 üzenetére
Elméletileg rendben van minden, ők megfelelő összegeket látnak a rendszerben. Azt mondták, hogy a MyTelenor még nem mutat valós értékeket. Majd hó végén kiderül! A Telekomnál is voltak érdekes dolgok, ott is 2-3 napos ügymenet volt bármi és én fizethettem a kötbért, vagy a tört havi drágább díjakat, mert a hó végén indított változások nem léptek életbe az ügyintéző miatt. Csak egy pipa marad ki és 2 napig nem voltam elérhető, meg ilyenek...
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz r3dsnake #60492 üzenetére
Én is tegnap intéztem a számhordozást, 22 év után vettem "fájdalmas" búcsút a Telekomtól. Nagyon oda kell figyelni, és fogni az ügyintéző kezét. Én is kifogtam egy aranyos kis szőke hölgyet, de a négy szám ügyintézése majd két órát vett igénybe. Én vittem egy Telekomos számlát és felhívtam a figyelmét a hölgynek, hogy pontosak legyenek az adatok. Már majdnem a végére értünk, mikor kaptam az sms-t, hogy elutasították a számhordozási kérelmemet, mivel nem tudnak beazonosítani. Persze hogy elírta a nevemet és a címemet is, illetve most indulok vissza, mert a MyTelenorban semmi sem stimmel. A négyből három előfizetés egyforma elméletileg, de így is sikerült neki háromféle variációt csinálnia. A havidíjakról nem is beszélve. ~13.000 Ft helyett ~35.000 Ft a havidíj úgy, hogy nem hoztam el készüléket. És most persze 8db előfizetésem van, mert a hónap végére kértem a számhordozást, de a Telenoros előfizetések már is élnek, ideiglenes számokkal. Elméletileg jóvá fogják írni az első hónapot...
Robi73
-
MODERÁTOR
-
8
senior tag
válasz r3dsnake #60494 üzenetére
Nem kell jelezned semmit a telekomnál.
Viszont érdemes bemenni és egyeztetni az aktuális adataidat, hogy biztosan az legyen a telekomnál, mint ami az igazolványaidban van, mert ha valami régi és nem stimmel, akkor meghiúsul a hordozás és indíthatod újra.[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Viktor0610 #60493 üzenetére
Köszi! És ha előfizuról viszem át (de nincs már hűség a Telekomnál), akkor ezt jeleznem kell náluk valamilyen felfüggesztésre?
-
MODERÁTOR
-
r3dsnake
nagyúr
Ha Telekomtól szeretném elhozni a számom, azt a Telenornál kell kezdeményeznem? Kb mennyi ideig tart az átállás az előfizetés kötésétől? Köszi!
-
törölt tag
válasz szabifotos #60332 üzenetére
-
jociolaszi
tag
Sziasztok ha én a kislányom kártyás csomagját akarom átváltani a hello telenor data startra akkor is kell fizetni az üzletbe 1havi dijjat?
-
Sify
senior tag
válasz #65675776 #60476 üzenetére
Hivatalosan 30 napon belül kell válaszolniuk.
"A fentiek szerint beérkezett és rögzített reklamációkra adott válaszát a Telenor a panasz kézhezvételétől, rögzítésétől számított legkésőbb 30 napon belül megküldi az Előfizető részére. "
[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
törölt tag
Hármo nap miért nem elég, hogy válaszoljanak egy panaszra?
-
Sify
senior tag
válasz whiskeys #60467 üzenetére
Hülyeség! Én tavaly óta folyamatosan osztom a telefonról a netet, havi kb. 200 GB forgalmam van így. De még sosem szóltak miatta és semmilyen tiltást nem kaptam. Sőt a szerződésben benne is van hogy lehet osztani, csak havi 1 hívásnak meg kell történnie.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
whiskeys
őstag
Az igaz ha data start korlátlan netet megosztjuk stick vagy modem utján, akkor tiltják? Ma mondták a helyi telenornál....
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Somatom
veterán
válasz kinder93 #60465 üzenetére
Mármint mindenkiét? Sztem sehogy. A tiedet így: whatismyip.com
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kinder93
aktív tag
Minden net apn publikus ip címet ad?
Hogyan tudom ezt ellenőrizni? -
r859
csendes tag
Másnál is volt ma, hogy nem jelezte ki a telefon a hívást? Egyik esetben a hívó félnek nem elérhetőt jelzett a számom nekem nem jelzett semmi, de hasonlóképpen jártam fordítva amikor én hívtam telenor számot, kicsöngött, de a hívott félnek nem jelezte a hívást. A hiba a mi készülékeinkben van vagy hálózati probléma volt?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
MyTV Spektrum Home-ot kivették a programból? Már napok óta azt írja rá “Ismeretlen hiba”.
-
8
senior tag
válasz 4Grider #60455 üzenetére
Ja azt hittem van egy központi adatbázis, ahova mindegyik szolgáltató beírja hogy +1 ha kötök nála kártyásat, kötés előtt pedig ellenőrzi, hogy n < 10 legyen. Ezek szerint nincs is központi adatbázis?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz Viktor0610 #60454 üzenetére
Biztosan én vagyok a hülye hogy nem értem.
Alábbi kép mellékelve. Itt mi értelme a kiválasztásnak és mit tudok vele kezdeni?Innen semmit sem tudok kezdeni a "kiválasztott" előfizetéssel.
Ha ügyintézni szeretnék, ahhoz be kell mennem a "Saját fiók"-ba a baloldalon, de ott megint csak a számok listáját adja és újra ki kell választanom a számot amin ügyintézni szeretnék, ergo az első kiválasztásnak nem látom értelmét.
Nem olyan lényeges, csak kíváncsi vagyok, egy telenor alkalmazott tudja-e.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
4Grider
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
8
senior tag
Úgy látom megint azon megy az oldalas hozzászólás-áradat, mert egyesek elképzelni sem tudják, hogy valaki máshogyan/máshogy/másra/más prioritásokkal használja a telefonját/előfizetését mint ő. Csak úgy jó ahogy ő elképzeli, mert csak úgy éri meg, máshogy nincs is értelme.
Hogy ON is legyek, a kártyás jogszabályból azt olvasom ki, hogy egy előfizetőnek max 10 előrefizetős száma lehet. A szolgáltatók pedig úgy értelmezik, hogy szolgáltatónként lehet 10db.
Hogy is van ez?Másik kérdés:
A telenor weboldalon belépek.
Jobb oldalon ott vannak a számaim, valamelyik mellett ott van, hogy "kiválasztva". Ez mire való? Mihez választottam ki?
Mert ha rámegyek ott a Saját fiókra, ahol szintén látom az összes számomat ("Előfizetéseid"), ahol megint csak mindegyik szám mellett van egy "Kiválaszt", amivel bemehetek az adott szám ügyintézésébe.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Otisz
őstag
Sziasztok!
On-line meghosszabbítottam az előfizetői szerződésem, melyhez új készüléket is választottam.
Itt is él a 14 napos elállás az on-line rendelés miatt, vagy van valami kisbetűs rész, ami miatt nem?(OO[IIII][IIII]OO)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz KamuMazsola #60447 üzenetére
Valaszoltam, de kitoroltem... szerintem jobb lesz igy...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
válasz Viktor0610 #60448 üzenetére
A magyar ember szeret más zsebében kotorászni, amihez még ideológiát is gyárt
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MODERÁTOR
Szerintem nem a mi tisztünk eldönteni, véleményezni, hogy ki hogyan, miért, milyen telefont vesz.
Legyetek szívesek ezt a témát mellőzni.
Köszi!Xiaomi 13T
-
KamuMazsola
őstag
Na a mai napon eljutottam arra a kérdésre, hogyha valakinek van 3-400 ezer forintja telefonra, akkor mi a tökömet filléreskedik? Vegye meg kp és ne rinyáljon a kedvező(tlen) részlet miatt! Vagy vegyen olyan telót amire futja! Mert ugye tudjuk, hogy amikor előveszi és megy a vagizás, nem közli, hogy olyan csöves, hogy csak részletre tudta megvenni és még két év hűséget is aláírt, amire saját ideológiát gyárt, hogy neki az ígyis-úgyis olyan költség amit egyébként is kifizetne.
Bocs, hogy tapló vagyok, de ez most kijött belőlem!
Amúgy keresek annyit, hogy akár meg is tudnám venni a csúcstelót, csak nincs rá igényem és hasonlóan használom, mint pl Somatom. Mások meg azzal sincsenek tisztában, hogy mi micsoda, csak osztják az észt, pl VoIP.
Mikor jutunk el oda, hogy a tényleges igényeinknek megfelelően vásárolunk és nem magamutogatunk?[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
MODERÁTOR
Üdv!
Vettem egy Huawei B525-ös típusú routert, kártyás csomagban.
Ennek a függetlenítését hogyan lehet kérni?20 éve a Prohardveren
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60441 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Off off, lécci! Köszi!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
mikung
aktív tag
válasz DonMaster #60434 üzenetére
VoIP = Voice over IP
Tehát Nem csak a SIP vagy H.323 a VoIP, hanem vacapp, messenger, viber, skype, ... is !
Amúgy VoIP -al kb. bármit hívhatsz ha olyan a rendszered. Pl. nálunk a család+barátok, ismerősök jelentős részével ingyen beszélünk (ok, tudom, fel kell tölteni árammal a mobilt, amortizáció, net is kell, mobilhálózat is kell, ha beázik, BKV jegy is kell a biztosítóhoz, ... ). Akivel nem, ott meg simán kimegy külső vonalon, ami vonalas számra 0-4, mobilra meg 7-9 percenként.
Külső VoIP számot is lehet venni (ephone, fonio), vagy kérni a Digitől, de ha lősz magadnak egy FXO cuccot, akár a tanyasi számod is lehet külső szám. Ezeket mind hívhatod bárhonnan.
Hogy őszinte legyek, nem jönnek be a samu telók, ha kérhetném, inkább Huawei Mate -ekkel vagy OnePlus -okkal példálózz, arra jobban csorog a nyálam.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #60434 üzenetére
Tévedsz. VOIP -on bármilyen számot hívhatsz (beleértve a külföldi vezetékes és mobilszámokat is). Lehetőséged van arra, hogy a GSM mobilszámodat jeleníttesd meg a fogadónál (vagyis, számára nincs különbség abban, hogy Te GSM -en, vagy VOIP -on hívod). Sőt, bármilyen furán hangzik, a VOIP -hoz arra sincs szükség, hogy legyen neted (igaz, hogy úgy már kicsit drágább, de még így is 19Ft alatt van).
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz mikung #60431 üzenetére
voip nagy szavak értem korlátlan net értem , de a kb 10millio efi-böl ami csak országunkban van menyninek is van voip-ja ? mert ugye voip-al csak voip-ot hivhatsz akinek nincs ott marad a sima hivás
a 40-19ft-os nézd emg hol menni 19-el számoltam.viber hivás oké de ha a másiknak nincs viber felkel hivd számszerint , és mond egy számot könyebb megjegyezni vagy egy viber nevet ? ráadásul számot lehet fülkéböl is hivni voip.-ot nem és sok máshonna is lehet számot hivni voip-ot nem, amég ez igy marad addig a voip nem 100%-os alternativa a sima számon keresztüli hivással.
ez a discos cucc kemény kijön évente, és még 1év mulva is MAGYARORSZÁGON vagyunk ahol a NETTO ÁTLAG FIZETÉS NEM ÉRI EL A 200e ft-ot. ez után kijön a csili vili samsung galaxy s10 neked meg meg van samsung galaxy s9-ed majd pont ennyi fizetéssel egy kb semmivel sem többet tudo készüléket fogsz venni aha értem végül is tök logikus átlag netto 200e_böl 1évente szokás telot venni igaz mert ki a király , én spec 2évente veszek telo-t részben a hüség miatt részben meg mert kb 2évente van téynleges elörelépés is, a páros számoknál pl samsung s2 vs s4 vs s6 vs s8 most s10 LG g2 vs g4 vs g6 vs majd g8
ha megnézed a samsung nagyon is elkapot márka de s3 s5 s7-röl nem sokat hallani ahogy g3 g5-g7-r9l sem. bár LG-nél kb a páratlanoknál van hiba is, de a samsungnál nem igazán max a rabbanékonyság note-.oknál .de kevesebb hir van rolla mint a párosokról 2évente jelentös fejlödés megy végbe nézd meg az s8+ vs s9+ -t proci erösebb egy kicsivell de lényegében max egy ráncfelvarott itt ott kilet pofozva de érdemben nem hozott semmi olyat ami miatt megkéne venni egy s8+hoz képest az s9+custom hw ilyen szarokat nem szabd emg venni bár ezek körül egyikse 300e ft-os mivel erröl az ár kategoriárol beszélünk .
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz Somatom #60429 üzenetére
nem te azért nem vagy sima mezei user mert flottás is vagy az bárhogy is nézzük más. és akkor 9e bár enyniböl ugyan csak van efi netel és olcsobb a telo, de flotást ne hasonlitsunk sima efi-vel mert máskép van meghatározva a csomag mint lakosságinál a flottás az nem igazán lakossági célzatú .
[ Szerkesztve ]
-
mikung
aktív tag
válasz DonMaster #60423 üzenetére
Custom HW, lsd. anno K500i (Telekom K580i, Vodafone F500i). Nem vagyok annyira benne hogy frissebb konkrét példát hozzak, de volt vmi ram kavarás is.
35-40 ? Ennyi erővel '98 körül 80-120 is volt egy perc. Most mindenkinél max 19-20. Mondjuk felőlem lehetne 1000 is, mivel VoIP -on tolom (0-4-7). Innentől a hosszú számolgatásod átugrottam.
Sajnos én sem vagyok egy krőzus, de nem is sipítozok mint a bebukott hitelesek.
Pl. azért mondanád fel mert nem kezelik megfelelően a panaszodat, nincsen térerő, jobb csomagra akarsz váltani, külföldi munkát vállalsz, ... kismillió oka lehet.
Pont nála akarod használni ... lsd. feljebb. A mobilszámot nem olyan nehéz elveszíteni (késő feltöltés, hordozási hiba, ...). Amúgy ki beszél itt számhordozásról ? VoIP számot nem kell hordozni, olyan neten tolod amilyenen karod.
Nem azt mondtam hogy a MM -ban 60% -al olcsóbb a cucc, csak hogy ha a szolgáltató rám akar dobni 2 év rabláncot egy fostos készülékért, akkor lesszíves kirakni a mézesmadzagot.
A túlforgalmazással éppen az a gond hog a szolgáltató dönti el hogy mennyi az annyi. Utána vitázhatsz, majd jóváírják valamikor, vagy békéltető, vagy jogi út vagy ... de kártyásnál (pláne ha a számhoz sem kötődsz,) nem tud túlhúzni.
"sima mezei user-röl irtam az nem fog flotás lenni bár annak nincs 300e ft-ja csak ha 2éven keresztül gyüjt hogy vegyen egy olyan telo-t. addig efi-vel részletre 20e-böl meg van, és ez a nem mindegy."
Röviden : Diszkóba gyorsan kell p_namágnes. Így végülis megérhetné azt a havi 20k -t, de mivel fél év múlva úgyis kijön valami trendibb teló, legalább évente folyamatos upgrade kell, különben elvesti funkcióját
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #60428 üzenetére
Rosszul számoltad, valószínűleg én fogalmaztam félreérthetően. EQ flottás korlátlan, társkártyával 6 rugó alatt van. Ehhez jön az 5 rugós feltöltés, amiből három a MyTV. Az összesen 9, ennyi a fix költségem. Ehhez jön a telefonálás, ami nálam minimális. Igaz, hogy elvileg 19Ft a percdíj, de ott a vezetékes hívó, a VOIP (a nemzetközi hívásokhoz), stb. Tehát, minimális a valóban 19Ft -os percdíjjal bonyolított hívásom. Eddig mindíg kijöttem az 5 rugós feltöltésből, tehát havi 11 -ből van két kártyán korlátlan netem (egyik otthoni net), telón és otthon is TV előfizetésem, 15GB roamingom és némi telefonálás.
Nem tudom, hogy mit értesz "mezei user" alatt. Aki igényel egy Telenor előfizetést? Én attól lennék erdei ügyfél, hogy a flottától igényeltem előfizetést? Sztem ez az opció bárkinek adott.[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz Somatom #60427 üzenetére
9k flotta +5k feltöltés 14e ft/ho fix kiadás
nem mondom azt hogy megoldható otthoni net is 14e ft-bol efi-vel ez igaz de havi 2eft -al ami a feltöltés nem tudsz kihasználni egy 300e ft-os telot, ha a flottá is hozzá veszed mert teszem azt dual sim akkor már havi 11e ft amiböl kilehet de a flotta az hüséges vagy sem? mert az sem mindegy nah meg nem mindenkinek adot a lehetöség, bár mindig betalál 1 flottás ilyenkor, de flotta szerintem igen is erös kivételt képes az alap csomagoktol ráadásul hogy nem lehet kamatmentes részeltre sem venni telot.flottásat ne hasonltisunk lakossági ügyfélel mert nem ugyan az, még ha csak iqpro vagy hasonlo flotta vagy céges is, én a sima mezei user-röl irtam az nem fog flotás lenni bár annak nincs 300e ft-ja csak ha 2éven keresztül gyüjt hogy vegyen egy olyan telo-t. addig efi-vel részletre 20e-böl meg van, és ez a nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #60426 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Felhasználási mód függvénye. Cirka 5 rugót töltök fel havonta, amiből 3 a MyTV előfizetés. Otthon is ezt használom, nincs külön TV előfizetésem. Ezen kívül, van egy flottás korlátlan netem, társkártyával. HD kizárva, mert nincs társkártya és NAT -olt a háló. A társkártya routerben van, tehát az otthoni netre sincs egyéb költségem. Plusz, kapok 15GB roamingot, ami számomra szintén fontos szempont. Ezért fizetek havonta cirka 9 rugót. Ezt a feltöltős + flottás kombót nem tudnám olyan közvetlen előfizetésre cserélni, amivel normális részletre hozhatnék ki telót úgy, hogy ne járnék sokkal rosszabbul.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz HUTCHDB #60422 üzenetére
what?
én pont azt irtam hogy szolgáltatótól olcsóbb részletre telefont venni, csak mindenki jön a 2év hűsséggel miközben egy 300e ft-os telorol beszélünk a havi 2e ft-os feltöltéssel nem lehet kihasználni ha meg már havi 6e költesz feltöltésre akkor van előfizetés is amivel még olcsóbban is megveheted a 300e ft-os telo.-t.ez alol egyedül a szolgáltatónál nem árult készülékek a kivételek mert ott ugye élőfizetésed lehet hogy van de telot nem veszel szolgáltatótól mert amit szeretnél nem árul.
az iphone az függő szolgáltatós a store-os emg független bár most hogy free a függetlenítés ez nem nagy szám de nem is elenyésző bár az igaz hogy kártyásan 429e a store-ban meg 436e tehát olcsóbb de én is igy gondolom és amit irtál is a kamatmentes részlet se egy rossz szempont.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A 2in1 kártyás csomagokat hogy lehet "lemondani", felbontani?(#60424) Somatom: Egyik ismerősöm vett egy Y6 2018-at a Telenorban, belerakta a Telekomos SIM kártyáját is, és működött.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ezek a részletre vásárolható Telenoros telók hálózatzárasok? Egy dual SIM -esben tudok Telenoros + más szolgáltatós (akár külföldi) kártyákat használni?
-
DonMaster
addikt
válasz mikung #60420 üzenetére
1. független telefonokat árulnak 90%-ban. az ujjak minden független. igy nincs simlock.
custom hw? ez mit takar mert ha máshol veszed akkro se modolod a procit snapi845 helyet majd 850-re cseréled bár volt rá példa google project ara néven de elbukot még nem ál készen az emberiség rá, igy nem értem milyen custom hw ?
számolj egy kicsit 20k-ért 35-40ft-os percdij kártyásnál akár több is legkisebb 19ft 1052p az 17,5ora 1 honapban. blue csomagoknál 40ft akkro kb fele durván 9ora beszéd 30napra . az szerinted telemarketinges cég? vállakozok és még sok más auto szerelötől kezdve mindenne át simán lehet enynit telefonálni, ha csak a barátnödel beszélsz telon napi 20percet akár több részletbe. már az havi 10ora és akkro se havert se rokon se mást nem hivtál de ettöl nem leszel telemarketinges, az 1050p/honap az napi 35perc telefonás, azért ez simán meg van 10böl 7embernek tuti. és akkor sms irás és mobil netett nem számoltam mellé, mert ugye elnetezget az ember én kb 20gb-t mobilon yt net face stb.-n eltolok ez jelenti a 20e-ret melletet van egy csucs készüléked.
persze van korlátlan 4g net 6e ért is de akkor a telefon ára marad 300e+-ba és nem lesz olcsobb se 1 összegben se részletben, lényegében a részletnek van itt a hangsúly mivel ha 250e -ret felosztasz 24felé az havi 10e és nem egyszere 250e ft-os költség ami azért nem mindegy persze félmillios fizetéssel más a leányzó fekvése de nem kéne elfelejteni hogy Magyarországon vagyunk ahol az átlag nettó fizetés éphogy eléri a 200e ft-ot. de attol még hogy nem keres anynit ne is vegye meg a 300e ft-os telot ? mert én nem láttam még olyat aki 30-50-100 millió forintot keres 1 honapban nettó ehez képest több tíz ezer ember van országunkban akik 10-20-30-40milliós házakat vesznek 20évre, még sem panaszkodnak hgoy 20év-ig nem költözhetnek.kötbérez igen de csak akkor ha felmondod, amit miért is tennél meg? másik 2+1 szolgáltató van hasonló vagy drágábbak de ha olcsobb is lesz és neked még féléved van azt kilehet birni.
ezt a pont nálla akarjuk használni dolgott fejd ki kicsitt bövebben , én anno telenronál lettem praktikumos majd elöfizetéses majd átmentem számhordozással telekomhoz, mikor meguntam ott a lehuzást és bénázást akkro vissza jöttem több mitn 10éve ugyan az a számom de nem hordozom évente havonta mert most a másik 10ft-al kevesebb ért adja pedig most hd csomagban vagyok nincs hüség meg tehetném, de nincs olyan ajánlat ami megérné a 2+1konkurensnél.
ez a 60% kedvezmény emg szép és jo de néz egy mm-es árat note9 330e telenronál kártyásan 300e függöben meg 170e az majd nem 50% de lehet csak 30% de mindegy is olcsobb és részletre megtudod venni az megint bonusz hogy 2év gyártói gari is jár szolgáltatónál még máshol csak 1év.
az hogy mindenki ugy költi a pénzét ahgoy jonak látja teljesen igazad van de én is ezt irtam ,
csak nem tudom épészel felfogni azt mikor vesz valaki 300e ért telefont és havi feltölt 20e ft-ot hogy használni is tudja, nyilván feltöltökártyán mint hogy kötne 2év hüséget és jön a csekk még ha kell tul is forgalmazhat mert utolag kitudja fizetni .LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DonMaster #60417 üzenetére
Epp, hogy nem tularazottak.
Az iphone x pl olcsobb, mint a store-ban, es a note9 is detto, igy ha bekalkuladod azt, hogy kamatmentes reszletre lehet megvasarolni, mar kedvezobb a telenortol megvenni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
mikung
aktív tag
válasz DonMaster #60419 üzenetére
2 év hűséggel hozzá vagy kötve a szolgáltatóhoz (kötbér, simlock), custom hw, custom sw, custom támogatás, ... Akinek van pénze kifizeti, nem pedig csak ezért vesz 20k/hóval előfizut. Egyáltalán mi a fenét adnak neked 20k/hóért ??? Korlátlan hívás ? Telemarketing céged van ? Korlátlan SMS ? Ki a tökömnek küldesz SMS -t, no pláne ennyit ? Korlátlan 4G NET ? Van 6k/hóért is. Persze mindenki úgy chesi el a pénzét ahogy akarja, de kártyásként általában jobban megéri.
Telefont meg - alap kéne hogy legyen - csak akkor veszünk szolgáltatótól ha legalább 60% kedvezményt ad rá és pont nála akarjuk használni.
-
DonMaster
addikt
válasz Somatom #60418 üzenetére
jogos a felvetés de 300e ft-os telot aki vesz annak még ha részletre is van pénze, de ha részben emiatt venné meg részletre akkor is egy 300e ft-os telefon-t féltöltősen minek vesz az ember ?
(Somatom ez utáni írásom inkább nagyvilágba kiáltás nem célzottan neked szól.)
Ahhoz hogy tud normálisan használni a 300e + -os telefonodat kell legalább 1 előfizetés ami bárhogy is nézzük ha hűséggel vagy hűség-nélkül lásd Hd akkor is havi fix összeg, és ha már ahoz kitud használni kell valami mert feltöltösen esélytelen. akkor már ellehet gondolkodni hogy ha 10e ft hűség-nélküli csomag helyet 10e-ret elköltök hüségre de cserébe kb 50e ft-al kevesebb a telefon beleszámolva a 4-5e ft-os +t is, hogy megéri-e .
pl: note9 blue xxl-el 19e és az ára 170e
kártyásan 300e
nah most 24x 4500ft amivel több mint a sima blue(hűség-nélkül) ami 108e ft igy 278e ft-ért meg van tudom nem sok, vagyis távolról se annyi mint a t-mobile-nál ott 60e-120e ft-os különbségek vannak ilyen téren.
de 2éven belül van garid és ha sokat nem is de 22e ft-ot sporoltál. az hogy nem tudod hogy 2év-ig lesz-e munka helyed blődség, tudom van aki emiatt kifogásolja, de felvesz házra 20évre hitelt tudja hogy lesz munkaja 20év-ig? auto ugyan ez, mobilnál 2évröl van szó és ez egy olyan eszköz amit 2év mulva is fogsz használni itt a teloszámra értem söt szerintem még 30év múlva is lehet használni, azért azt ne mondja senki, hogy 2év hűséggel nem fér bele a büdzsébe de vesz egy 300e ft-os telot és használja feltöltösen erősen vicc kategória, persze tudom van aki havi 20e-reket tölt fel mert a hüség az rablánc meg minden de könyörgöm havi 20e feltöltösre ne már fele vagy negyed anynibol meg van szerződéssel, értem az elvet de néze már meg az elv melelt hogy a tárcából mennyivel lesz kevesebb , lehet nincs hűséged rabláncod hivják egyesek ahogy gondolják de valószínűleg többet költesz arra rablánc nélkül mint az aki hűségidős (azért azt itt leszögezném mobil szolgáltatásra értem csak.)LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz HUTCHDB #60415 üzenetére
ez az amit nem irtál hogy részletre, bár nem tudom egy note 9 300e nem flotában meg 170e , ha saját flotában vagy bár ha másban is nem hiszem hogy megérné de kinek mi, részletre van még a cetelemes baszkodás de csak is szolgáltatótól vennék részletre én is, viszont nem flotábban úgy nem kicsit tulárazottak bármelyik másik bolthoz képest.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60268 üzenetére
Egy ilyen panasz mennyi idő alatt fut át, mire elutasítják?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DonMaster #60414 üzenetére
Az osszes csucskategoria samsung, htc, iphone, huawei ezen ar kornyeken van.
Miert nezzek mashol, ha ez a szolgaltatom?
Egyebkent nem is tudom reszletre hol tudok mashonnan venni ilyen feltetelek mellett, szerintem sehol.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DonMaster
addikt
válasz HUTCHDB #60412 üzenetére
melyik kerül élőfizetéssel 300-400e-be mert itt tuti flagship kategória így ha elvérzik akkor jobb nincs.
300e felet csak iphone-ok vanank, ha nem részletre veszed akkor máshol van olcsobban 14-30napos elállási idövel is. söt Samsung Galaxy Note 9 299e telenornál ez jön árban csőkénnősorban az iphone-ok után.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #60411 üzenetére
E kerdeskorben meg nem hivtam az ugyfelszolgalatot.
Hogy miert fontos az internetes vasarlas?
Egy 3-400e forintos telefonnal igen is lenyeges az elallasi jog, ha az adott telefon a probaido alatt a hasznalatom soran elverzik.
Husegidom jelenleg nincs, es csak akkor vallalok, ha normalis aron, normalis feltetelekkel lehet keszuleket vasarolni.
Raadasul 7 db elofizetesem van, aminek a fentartasa 2 evig szerintem megfontolando." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
MODERÁTOR
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #60409 üzenetére
Korabban telefonszammal, de most ugyfelszammal, (ami az osszes elofizetesemet is "beemelte") regisztraltam.
E teren semmi valtozas." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
MODERÁTOR
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Somatom #60401 üzenetére
Nem ertem.
Egy keretszerzodes van a munkahelyem es a telenor kozott, es en vagyok a szerzodo partner a szolgaltatoval.
Ez nem olyan flotta, mint amire gondolsz, hogy minden rajta kerestul mukodik.
Mindent magam inteztem, intezek az osszes sajat elofizetesemmel kapcsolatban, de telefont csak es kizarolag a telenor uzletben (vagy viszontelado dailer uzletben) tudok vasarolni.
Ezzel igazabol az a bajom, hogy ekkor nem tudok a 14 napos elallasommal elni, mint ami az internetes vasarlasoknal jar." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
dkovizoli
addikt
válasz snooze #60398 üzenetére
Azt nem mondták. De olyan tanács volt, hogy rakjam át másik készülékbe és használjam ott néhány hétig. Nem azért vettem egy flagshipet, hogy utána egy régebbi telefont használjak. Ráadásul ahogy elnézem, nem egy-két embert érint. Ezt nem lenne szabad ilyen félvállról kezelni.
-
Somatom
veterán
válasz azbest #60402 üzenetére
Gratula, és köszönjük a közreműködést!
Már tudtam róla, mert a kamionos topikban jelezték, hogy megy a 4G. Kíváncsi leszek, hogy nálam ez milyen változást fog eredményezni. Mármint, hogy összességében mennyi lesz a 4G arány.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Somatom #60401 üzenetére
No nézd csak hány g van a sarokban
Elsőre magától sehová sem ment fel. Szóval kézi választással rápróbáltam. Akkor még e-plus néven volt... felmentem sikerrel arra a 4gre. Aztán auto választással a buta vodára ment 3gre... szóval újra manuálisan, de már o2 4g néven megint sikerrel rajta vagyok. Szóval nálam működik a német szolgáltató telenor kérésére történt konfig javítása.
Müncheni reptéren így csapatja [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest