- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz Black_Raven #67141 üzenetére
Nálam semmit nem változott. PAP-al is 50/5 CHAP-al is az. A feltöltés jóval nagyobb volt (30 Mbps körül), amíg nem kapcsoltattam be a VoLTE-t.
-
anglergab
addikt
válasz Black_Raven #67146 üzenetére
Állítsd el, próbáld meg úgy is.
-
anglergab
addikt
Nem függ össze a két dolog.
Ha megnézed, teljesen mindegy hogy None/PAP/CHAP/Not set van beállítva.
Nem így (azaz PPP-n) azonosítanak.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #67143 üzenetére
Nincs mire cserélnem.
Bevágásos (notch, cseppnotch) telót nem akarok, drágát szintén nem, így marad ez.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Ha visszakapom a szervizből a Xiaomi Redmi Note 5-ömet, kipróbálom.
(Betört a kijelzője - mínusz 25 e Ft. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz Black_Raven #64270 üzenetére
Sztem több, mint kettő. A flottás korlátlan netes SIM + saját SIM elég elterjedt kombó. Mivel a flottás korlátlan általában Telenoros, így nem ritka a 2 Telenoros SIM. Nálam is így van.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #64266 üzenetére
Szerintem a független ellenkezője lehet...
-
snooze
veterán
válasz Black_Raven #63948 üzenetére
Igen,általában olyanok kapják meg,akik azt sem tudják mi az,mire lehet használni,stb..aki meg tudja,használná,az várhat..
GO Gunners!!!
-
Gubu0101
veterán
válasz Black_Raven #63943 üzenetére
Mondjuk ez is érdekes,hogy van akinek hívogatni kell,van aki meg automatikusan megkapja.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
tomp
félisten
válasz Black_Raven #62693 üzenetére
Nálam a helyi bázis lassult be de nagyon. Sebesség megvan Speedtesten de egyszerűen döcög minden.
Ha átváltok telekom 4G-re ami mérés alapján sokkal lassabb mert csak a 800MHz-es cella jön be a lakásba de böngészve ég és föld. Ilyen fürge tempót még max jelszintnél 4G+ hálón se láttam a telenornál. Ennyivel jobb az Ericsson technikája?
Ha erősebb lenne a térerő a lakásban és egy kicsit nagyobb adatkeret is lenne már mennék is a telenorhoz megszüntetni a HD-t. -
nyisziati
veterán
válasz Black_Raven #62136 üzenetére
Kicsit durva, de gyengébb, mint az én 3 éve kiadott telóm...
És most nézem, a B20-at sem tudja.[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz Black_Raven #61054 üzenetére
Én most azt csináltam, hogy mivel csak az 1. Telekom simen van beszéd/adathasználat, akkor a 2. Telenor sim-nél csak 2G/3G-re állítottam be, hogy a hívásokkal ne legyen gond, ne váltogasson le 4G-ről, mert semmire sem használja most a telefon a 4G hálót a 2. simnél, VoLTE nincs a Telenornak, adatforgalom meg nem azon van.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Black_Raven #60192 üzenetére
Szerintem ennek semmi köze nem kellene hogy legyen ahhoz hogy valaki wifiről vagy mobilnetről csatlakozik.
Első induláskor eleve tudja a telefonszámot az app, azt pedig valahonnan kitudja "nyerni"
-
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #60184 üzenetére
Ezek egyszerhasználatos kódok.
Ahogy fentebb írta snooze, mobilnetnél nincs kódkérés.Egyébként az app egy ideje -ha megadod neki az SMS-olvasási jogot- magától bemásolja a kódot a helyére.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
snooze
veterán
válasz Black_Raven #60181 üzenetére
Használd mobilnetröl,akkor nem küld,csak wifiröl..
GO Gunners!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Black_Raven #60181 üzenetére
Ez ilyen...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
jozsi968
tag
válasz Black_Raven #46307 üzenetére
Szívesen!
Örülök, hogy Mutterod örül!(#46308) szabonagyur Ezért ajánlottam. Hogy minél tovább kitartson a feltöltés.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Black_Raven #46261 üzenetére
A klikk 1gb promocio esetén nekem 22.-e a fordulónap,mivel áprillis 22.-én rendeltem
Amúgy meg 14.-e
-
törölt tag
válasz Black_Raven #46261 üzenetére
A deezer+1GB esetén tudnak részarányosan levonni az egyenlegből, az "új" csomagok esetén nem....tényleg nem értitek, hogy ez a történet miről szól?
-
törölt tag
válasz Black_Raven #46130 üzenetére
Na, az nagyon meglepne, ha ez egy perc alatt lefutna nálam. A Telenor rendszerében ugyanis van utca, hsz. szerinti lakcímem, a lakcímkártyámban viszont az áll, hogy "lakcím nélküli". Ez az aktuális, hivatalos állapot. Tehát, ha a Telenor a jogszabályok szerint járna el, akkor aktualizálnia kéne a rendszerét a jelenlegi állapotnak megfelelően, vagyis a rendszeréből törölnie az utca, hsz. szintű lakcímet. Erre nem lesz gombjuk.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Black_Raven #45997 üzenetére
Normális esetben a megrendelés napjától kéne indulni az 1 hónapnak, nem?
Normalis esetben, de ez a Telenor . Van egy random nap, amit az online feluleten tudsz megnezni, az a megrendelt szolgaltatasaid fordulonapja, igy a jovoben, ha megrendelsz valami ujat, ahhoz igazodva tedd (amig el nem jutnak vegre odaig, hogy megszuntetik ezt a marhasagot).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #45861 üzenetére
DarthFader:
"Csak" az online rendelésnél van ez a probléma, hogy micro SIM-kártyát adnak.
És bár hivatalosan két évnél fiatalabb kártyát pénzért cserél a Telenor, kötve hiszem, ha az ügyfélszolgálaton a nano SIM-kártya igényét bejelenti valaki, nem cserélnék ki ingyen.
(Azért kell a telefonos bejelentés, hogy nyoma legyen. )
Aztán egyszer majd eljutunk oda, hogy nano SIM is kérhető lesz vagy a 3 az 1-ben kártya kerül küldésre alapból.Baltoafarkas:
Szerintem is. Hüjje Epöl![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
radio100jozs
őstag
Új kötésnél kérheted, hogy milyen sim kártya kell, csak én is utólag gondolva nem a nano-t kértem, mert ugye kicsiből lehet nagyot csinálni, nagyból kicsit macerásabb, most meg akkor vágtak. Pedig adapterem is van, de most már mindegy, a Telenor a sim gazdája, ha neki ez megfelel, mármint a vágás legyen, nekem nem szorult bele a Honor8-ba, és az adapterrel más normál simes készülékbe is működik a vágás után.
-
kory24
őstag
Új kártyát nano adnak ha olyan kell. 2 év nél régebbi ingyen cserélnek nanora. Egyébként csere is van 3825Ft.
-
VásRló
tag
válasz Black_Raven #45295 üzenetére
Igen, ez volt a hiba
-
VásRló
tag
válasz Black_Raven #45295 üzenetére
Jó cserélek kártyát.
-
tc2014
aktív tag
válasz Black_Raven #44736 üzenetére
1220, majd ott válaszd a "0"-át, ahol kapcsolnak egy ügyfélszolgálatos kollégát és tőle kérheted, aki azonnal csomagot vált.
-
jozsi968
tag
válasz Black_Raven #44728 üzenetére
Én 10-én váltottam My start csomagról, nem vontak semmit, annak ellenére hogy az üfsz. azt mondta, hogy 915 Ft. Míg beszéltem az üfsz.-tal meg is jött az sms, hogy átváltották a My minute-ra.
-
jozsi968
tag
válasz Black_Raven #44726 üzenetére
My minute 19 Ft minden irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- általános iskolai rendszergazda
- OLED TV topic
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest