Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nálam tök véletlenszerű, hogy mennyi idő alatt kezd el kicsöngeni. 3G-n is van, hogy 10 másodpercig is tart, míg elkezd csörögni. Főleg ha a túlsó oldalt ezért le kell váltani 4G-ről 2G-re...
-
radio100jozs
őstag
Most csak én érzékelem, hogy a 2G hálózaton belassulás van, vagy más is tapasztalja, hogy egy hívás felépítése 10 mp-ig tart már a 2G hálón lógva. (nem vált le sehonnan, sima 2G-n van a telefon végig).
-
Bferibörs
addikt
Nem a mennyiségre értettem hanem az árra a HD- hez viszonyítva. De olvastam itt,hogy volt akinek elfogyott.
Pl. nem torrentezek,film, TV nézés ( nem myTv) win frissítés,androidok frissítése,olvasás weben,viber,messenger és van,hogy belefutok a 150 GB-ba. Torrent ilyesmi nincs. Általában persze 100 alatt maradok bőven. Éjszaka meg aludni szoktam. -
malor
aktív tag
válasz
Bferibörs
üzenetére
Ez azért barokkos túlzás
Nem hardcore használat mellett a csomag lazán elég mindenre. 2GB FHD film is streamelhető naponta. Már ha valaki talál magának napi szinten egyáltalán nézhető mozit. Nem csak BD iso van. Az a házimozi fanok világa
A 100GB-os csomagban kérhető korlátlan zenei stream és plusz 100GB éjszakai net is extra felár nélkül, mert elég rá a felhasználható keret. Szóval, aki ebbe nem fér bele, az inkább internet függő
Fura dolog ez a korlátlanság mánia, amikor ebben a csomagban a böngészés és email nem is használja a keretet, de a Mytv és a HBO GO sem - ha ez valakinek számít. -
-
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hűségidővel kedvezményes az eszköz hozzá vagy nulla forint. Hűség nélkül teljes áras minden kütyü mellé

-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor elavult csomag,bár jobb nincs más szolgáltatónál sem tudomásom szerint. Ez max annak lehet jó aki rá van kényszerülve mert nincs más lehetősége.
( Mielőtt valaki megjegyezné,hogy flotta- őket is nyomorgatják már, lassan lejárnak a szerződések ott is.) -
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
6750.- ?
A HD- korlátlanhoz képest sok szerintem -
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocs nem tudtam, hűség nélkül mennyi a havidíja? ( Sajna nincs nyelv nyújtogatósom) 😁
-
Vééé
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Konkrétan 1 db másik telefonra megy majd a megosztás, ha egyáltalán, úgy hogy ennek az eszköznek csak az internet megosztása a célja (teljes háttér: telekom előfizetés + telefon, ennek a netjét szeretném valahogy megtolni korlátlanra, nem a kórteremben szeretnék netüzérkedni. De az is lehet hogy dual sim készülékre ruházok be és meg van oldva az egész)
-
Vééé
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igaz, 100-as, de nem kell sokáig napi 2-3 filmet megnézni hogy az kifogyjon. Ezért keresek korlátlant

-
-
Bferibörs
addikt
Ha meg tudod oldani a HD osztását telóról menni fog, lehet néha repmódot kell kapcsoljál ha lassul,megszűnik a net. Nem egetverő, nálam 2 hónap alatt talán 3x fordult elő.
A HD nem hűséghez kötött, azonban amit Viktor emlit 100 GB az hűségidős!
Vagy keresel egy flottát ami korlátlan netet is forgalmaz, hűség nélkül, az mehet routerba gond nélkül. -
4Grider
félisten
Hello data-nál engedélyezett a tethering (megosztás). Csak épp nem ajánlott, mert eleve NAT-olt/privát ip jár hello data-hoz. Ha pedig azt saját eszközzel (telefonnal vagy router) is újból NAT-olod, akkor idővel megáll. Az idő attól függ, hogy hányan kaptátok még meg azt az egy kijáratot, illetve, hogy te hány és mennyire aktív eszköz felé osztod meg a netet.
-
-
Vééé
csendes tag
Sziasztok! Korlátlan mobilnettel kapcsolatban lenne kérdésem. Van egy kórházzal kapcsolatos élethelyzet ami pár hónapos ottartózkodással fog járni és nincs wifi. Korlátlan mobilnettel oldanám meg a problémát és ilyenből csak a telenort találtam, ők is csak telefonra adnak korlátlan előfizetést, routerre valamiért nem, csak 15 Gb-osat. A kérdésem az hogy a Telenor engedélyezi a wifi-hotspotot a korlátlan mobilnet előfizetéseinél? (Mintha hallottam volna más szolgáltatóról, aki nem engedi). Előre is kösz!
-
chizuru
csendes tag
Sikerult telefonon keresztul megoldani a szemelyi-ugyet es keszuleket rendelni, viszont elfelejtettem megkerdezni, a futarnak lehet kartyaval fizetni, vagy csak kp?
-
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Noh, hibajelentés ment. Legalább 1-2 bugra fényt derített ez a kis éjszakai roaming netezés. 4 ezresbe fájt, ami majd kiderül, hogy jogos volt -e, amikor kibogozzák az összekuszálódott forgalomszámlálást

Ha így haladok én leszek a kedvenc vagy a "kedvenc" panaszosuk

Mentségemre legyen szólva, hogy valsz én vagyok az álom hibajelentő a problémák megfelelő leírásában és információ biztosításában. Szakmai ártalom, más szolgáltatás technikusi oldaláról én is szoktam olvasni ügyfélpanaszokat és hát... nehéz néha kibogozni mire gondolt a költő és milyen problémát látott
-
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
uhú, hát a telenor mobilapp nagyon fals módon számolgat roaming közben. A számlán végülis nem a roaming böngészés és email keret terhére ment a forgalom, hanem forintosítva lett.
Majd külök nekik egy hibajelentést, mert kb sehogy sem kerek a számlázás. A számlán sajnos nincs lebontva ez különböző keretekre. Csak a tarifában foglalt 0 forintos forgalom és a pénzes forgalom van külön feltüntetve. Szóval per pillanat, vagy teljesen rosszul kezelik a roaming keretet, amikor többféle opció is aktív, vagy csupán az app mutat teljesen rossz számokat.
A számlán lett kb 5.5GB ingyenes roaming, plusz 2GB fizetős roaming.
Az appban volt kb 8704 - 5686 = 3018 roaming, 5632 - 4504 = 1128 böngészés és email, és 1024 éjszakai roaming. Szumma 5170. És 0 ft egyéb díjat írt. (Hm utolsó délután még némi nappali forgalom lehetett, de nem sok, meg nem éjszakai)A számlán meg szerepel 5424 roaming és 2102 többlet roaming forgalom. Persze biztos megvan a logikája valahol a mélyben, csak ember nincs aki kibogozza

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mostanában a my telenorba lépte be, most pedig a fő oldalra, ami meglepett.
Nekem modernebbnek tűnik, újszerűbbnek érzem, tetszik! -
-
HUTCHDB
nagyúr
Most néztem meg a telenor honlapját.
Kezd alakulni!
-
-
Adott egy Samsung Galaxy J5 2015-ös telefon ami anno a Telenornál lett vásárolva. T-s kártyát beletettem és kér egy Sim hálózatfeloldó PIN kódot. Ez micsoda, és hogyant udom kideríteni, hogy független-e a telefon?
-
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
En mar ott elakadtam, hogy ez a ketto szerintem egymasnak ellentmond
De azt is eleg egyeni, hogy egyesbol egysebe hivast az egyesbol az elofizeto altal hasznalt halozat szerinti oroszagnak nevezni, hiszen az elofizeto hol a tokomben van, ha nem az egyes zonaban?
Vagy en vagyok mar tul faradt? 
Ahol „az 1. roaming díjzónában” szerepel, az alatt az alábbiakat kell érteni:
- az 1. roaming díjzónából magyarországi irányba kezdeményezett hanghívás,
- az 1. roaming díjzónából az 1. roaming díjzónába, illetve a hívást kezdeményező Előfizető által használt hálózat szerinti ország bármely normál díjas hálózatába kezdeményezett hanghívás (kivéve Magyarország), -
törölt tag
Ezt én most nyelvileg nem értem:
- az 1. roaming díjzónából az 1. roaming díjzónába, illetve a hívást kezdeményező Előfizető által használt hálózat szerinti ország bármely normál díjas hálózatába kezdeményezett hanghívás (kivéve Magyarország)Ha az 1. roaming díjzónában tartózkodom, akkor az a hívást kezdeményező Előfizető által használt hálózat szerinti ország bármely normál díjas hálózatába kezdeményezett hanghívás kitétel (stílusosan: teljes és tökéletes) tautológia, ha meg nem ott tartózkodom, akkor meg úgysem ez vonatkozik rá, nem?
De a (kivéve Magyarország) kitétel is érdekes...Egyébként ezt minden országra kötelezően bevezették? V egyes országok dönthettek másképp?
Mert míg a magyar telómmal odakint vígan küldözgetem 23Ft-ért az sms-eket, addig a gr telómmal Mo-n még mindig vmi 14 centet von le, ha nem veszek megfelelő csomagot...
De egyébként azt is elmondanám, h ilyen szempontból most már, ma sokkal jobb dolgunk van feltöltősen, mint Gro-ban: ott 2!!! hónapig él a kártya egy feltöltéssel, amiből 6-10E a minimum, és új kártyát venni 30E... Régen ez fordítva volt: ingyenkártya, 10E elég volt nekem egy évre, olyan olcsó volt az sms, de a percdíj sem volt vészes, simán hívtam Mo-t vele. -
Somatom
veterán
Elég bonyolult a nyelvezete. Ha jól értem, akkor Telenoros kártyával, német roamingban, 1 -es zónába indított hívás belföldi tarifa szerint számolódik. Vajon, ha németben, német vezetékest hívok, akkor a MyMinute csomagom mobilszám tarifája szerinti 19 Ft -os, vagy a "vezetékes hívó" szerinti kedvezményes tarifával számol?
Ezt csak viccnek szántam, lesz..m a vezetékes hívó kedvezményét, örülök, ha roamingban 19Ft -ért hívhatom az 1-es zónás számokat. -
asdf_
veterán
válasz
namenlos
üzenetére
A Telenor Hello Data Start, Standard, Medium tarifacsomagokkal belföldön és az 1. roaming díjzónában
- hívást és SMS-t fogadni díjmentesen lehet;
- hívást kezdeményezni a tarifacsomagban foglalt percek felhasználását követően a belföldi díjon lehet, míg SMS-t küldeni belföldi díjon lehet....
Ahol „az 1. roaming díjzónában” szerepel, az alatt az alábbiakat kell érteni:
- az 1. roaming díjzónából magyarországi irányba kezdeményezett hanghívás,
- az 1. roaming díjzónából az 1. roaming díjzónába, illetve a hívást kezdeményező Előfizető által használt hálózat szerinti ország bármely normál díjas hálózatába kezdeményezett hanghívás (kivéve Magyarország),
- az 1. roaming díjzónában fogadott hanghívás
- az 1. roaming díjzónából küldött vagy ott fogadott SMS. -
namenlos
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szóval, ha jól értem:
- Magyarországon, magyar előfizetéssel német számot hívva: nemzetközi
- Németországban, magyar előfizetéssel német számot hívva: roaming
- Németországban, magyar előfizetéssel magyar számot hívva: roaming
- Németországban, magyar előfizetéssel osztrák számot hívva: nemzetközi (?) -
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Mármint most már nem nemzetközi hívásnak minősül roaming alatt?
Tehát ha a magyar kártyával Mo-ról hívom A-t, No-t v Gro-t v bmelyik EU-országot, akkor az eddig szokott sok pénz, de Ausztriából már csak annyiért, mint a többi magyar mobilt?
És mindegy, h vezetékes v mobil?
-
namenlos
tag
Ha külföldön vagyok (EU), és az adott ország irányába telefonálok (tehát nem +36...), az minek minősül? Mert meglepő volt, hogy nem számlázták ki, hanem levonták a HD Start 50 percéből.
-
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Végül is jogos, de ha aláírok akkor is ugyanannyiért kapom mintha új előfizető lennék.
-
-
törölt tag
Srácok, a Telenornak nincs valami hűségprogramja? Vagy 15 éve vagyok náluk, kb. 10 éve előfizetéssel és egy új telefont csak listaáron vihetek el ha nem kötök megint hűséget a tarifámra?

-
törölt tag
"Telenor Klikk 1 GB promóciós időszak egyszeri díj 1500 Ft / 3 hónap" opciót nem találom az online megrendelhető szolgáltatások között. Megszüntették ezt a kedvezményes lehetőséget?

-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a segítséget! Pár infóval okosabb lettem, most már tuti, hogy nem nálam a hiba.

-
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Semmit nem tudtak sajnos segíteni, a rendelkezésemre álló adatokkal a küszöbig se jutottam. Csak általános infókat kaptam. Viszont annyit mondott az ügyfélszolgálatos, hogy rögtön kikapcsolás nincs, ez nem augusztusi, hanem korábbi dolog, itt valami minimum 45 napon túli tartozásról lehet szó, amiről a flottának kapnia kellett felszólítást, satöbbi, ami felém szintén szépen elmaradt. Most ha belegondolok, hogy az ikuprónál a második vagy harmadik teljes havi összegből írják jóvá, amit kártyaátvételkor ki kell fizetni, és nekem az február-márciusra esett, akkor tippre ezt a jóváírást szuperül nem csinálták meg, és amiatt szívhatok, pedig akkor direkt beszéltem is velük és közölték, hogy igen, jól számolom, pont az a számla az, amit nem kell befizetni. Remekség.

-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kártyaszintű jelszavam nincs, de minden számla és befizetési igazolás megvan. Teszek egy próbát. Köszi!

-
válasz
gingerbalm
üzenetére
Talán van kártyaszintű jelszavad, de ha nincs, akkor a számlát előkészítve (ügyfélszám miatt) is segítenek.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Minden tanácsot és információt nagyon köszönök, mert csak puhatolózom, vagyis inkább sötétben tapogatózom. Én tudok érdeklődni ebben az ügyben mint csak és kizárólagos számlafizető? A szám a flottáé. A számla kézhezvételekor rögtön a flottakezelőhöz fordultam, másnap indított hibajegyzéket, nekem ezt mondta. Csak közben meg vészesen ketyeg a rendes havidíj befizetési határideje, és amit jelenleg fizetnem kéne ezzel a kálváriával, az annak az ötszöröse...
-
válasz
gingerbalm
üzenetére
Látatlanban nem tudok többet írni.
Hívd a 1220-at, valami oka csak van annak a terhelésnek.
Ha meg adminisztrációs hiba, akkor természetesen jóváírásra kerül a díj. -
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De tájékoztatást sem kaptam, hogy mivel sújtanak, nekem ez az egész gyanús. Egyébként milyen esemény válthatja még ki a hozzáférés-korlátozást, ha a fiz. határidő letelte előtt 8 naptári nappal igazoltan be lett fizetve a havidíj?
-
válasz
gingerbalm
üzenetére
Hát akkor az lehet, hogy csak rövid ideig volt kikapcsolva a szám, mert csak úgy biztosan nem kerül felszámolásra a visszakapcsolási díj.
-
-
chizuru
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Koszi! Online hol lehet, csak a rendelesnel? Ott nem engedi átírni sajnos.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Ez csak adatkártya, a net viszont lecsökkent tempóval ment, mint máskor is, miután elfogyott a keret. Egyre érdekesebb ez a történet. 😂
-
-
válasz
gingerbalm
üzenetére
Nem tudsz hívni, de téged elérnek, és a net sem működik.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha ez a tiltás rákerül, akkor abszolút nincs is szolgáltatás, vagy csak korlátozottan? Mert én az egészből semmit sem vettem észre, nem is tudtam róla.
-
chizuru
csendes tag
Sziasztok, még egy kérdés! Online rendelnék készüléket, viszont miután beazonosít, minden adat helyes, egy apró elég fontos dolgot kivéve: a személyi igazolvány száma, aminek köze sincs a valódi számomhoz. Ezt online meg lehet oldani, vagy mindenképp be kell mennem valamelyik üzletbe? Egyáltalán hogy létezik ez?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
üzenetére
Egy számlát kapsz a kettőről.
Az árak csomagonként, telefononként változóak, nincs egységes válasz, hogy mi melyik csomaggal éri meg.
Nyilván olyan csomagot válassz, amit kihasználsz. Csak a telefon miatt én max. egy kis kompromisszumot (többletköltséget) szoktam javasolni. -
törölt tag
Sziasztok!
Ha előfizetéssel veszek egy telefont, amit részletre szeretnék fizetni, akkor az előfizetési díjat és a telefon részletét külön kell fizetni? Most melyik előfizetési csomag éri meg a legjobban? -
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Tegnap mivel vacakolt a szállodában a wifi, gondoltam egyet és rápróbáltam, hogy a gyakorlatban hogy van ez az éjszaki net roaming része, meg hogy milyen sorrendben harap belőle a forgalom.
Nekem hipernet home L van, aminél ez a felállás:
otthon a normál keret 100GB, erre rárendeltem "ingyen" az extra keretből az éjszakai 100GB-ot. Nameg alapból a csomag része a korlátlan böngészés és email.Roamingban ez bonyolódik, mert mindegyiknek van külön kerete:
eu roaming 5.5GB körül (vagy 8,5.. ha jól emlékszem az app 8 felett ír, az sms 5 felett).
eu roaming éjszakai adatkeret 1024MB
eu roaming email és böngészés adatkeret 5632MBA lényeg, hogy úgy tapasztaltam, hogy 23-8 közt az éjszakai adatkeret 1GB-jával kezdni, s jön sms arról, hogy fele, 80%-a és végül teljesen elfogyott.
Aztán az email és böngészés roamingját kezdni fogyasztani. Szóval esélyes, hogy azután meg tényleg elkezdi a percek után számolni a pénzt, a normál roaming keret használata helyett.
Ahhoz nem volt elég gyors most, hogy kivárjam míg elfogy az is, hogy lássam.Ezt csak aztért írtam le, hogy legyen gyakorlati tapasztalat is a múltkori elmélkedés után. Úgy tűnik így érdemes lehet lemondani az éjszakai keret elfogyása után az éjszakait roaming közben, hogyha éjjel kellene még normál forgalom. Az email és böngészés keretnél sem érzékeltem semmi különbséget a nappalihoz képest, minden működött és nem volt lassabb. Azért éjjel 6 és nappal 5-8GB sem rossz az alapdíjért.
Mondjuk az sms azt javasolja, hogy mivel elfogyott az intenret keret, vegyek egyszeri plusz adatot... de nem esküdnék rá, hogy a rendszernek van annyi esze, hogy azt az éjszakai keretbe felhasználja.
-
chizuru
csendes tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Akkor jól emlékeztem hogy volt... Kár érte, de köszi az infót!
-
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Szereztem egy USB sticket. Data start nettel a laptop összehozva. De hogy tudnám más eszközzel wifin is összehozni? Nem látja más eszközt a laptopon kívül...
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, ezt jó tudni, sejtettem, hogy kéne valami. Csak sajnos az utolsó üzi az volt, hogy elfogyott a havi adatkeret 80%-a, de semmi más nem jött... Csak a horribilis számla a napokban... Flottás a cucc, ikupró net...
-
chizuru
csendes tag
Sziasztok!
Hello Data csomag mellé már nem lehet részletre készüléket venni? Mintha eddig lett volna olyan opció, de most csak a többi csomag mellett látom. -
válasz
gingerbalm
üzenetére
SMS-értesítés megy róla, mielőtt a tiltás rákerül. Talán 3 nappal előtte?
-
Köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az más eset volt, amikor bejelentetted üfsz-on az igényed, és vártak egy hónapot, h a régi tulaj jelentkezik-e érte.
Az adategyeztetéssel változott ez, leegyszerűsödött. Ha Kispistánál van a kártya, már azonnal a nevére veheti. Online legalábbis tuti.
Kicsit aggályos is ez, és ha rájönnek, ki tudja, megint mi lesz...
-
4Grider
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
A kötelező adategyeztetés bevezetése előtt ez a Telekomnál 30-60 nap volt, mivel postai levélben keresték a régi előfizetőt (hiszen hogyan hívnák fel, ha a száma azóta másé).
De most azt írják a honlapon, hogy a véglegesítés azonnal megtörténik rendszerükben. -
-
4Grider
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Úgy gondolom, hogy közben le kell még fusson a régi előfizető és a szolgáltató között egy egyeztetési folyamat, eközben pedig a számot szerintem még nem hordozhatod.
-
gingerbalm
aktív tag
Hozzáféréskorlátozást csak úgy rányom a szolgáltató az ügyfélre, hogy arról pusztán a következő havi számlából értesül döbbenten, hogy ilyen egyáltalán lezajlott plusz még fizesse is ki a visszakapcsolási díjat?
-
-
törölt tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Igen.
-
Ha adategyeztetésnél anyám nevén lévő feltöltős kártyát az én nevemre íratom, akkor azután az én nevemen lesz a kártya, ezt értem. A kérdésem az lenne,hogy akkor a kártya/szám tulajdonjoga is az enyém? Vihetem másik szolgáltatóhoz? Köszönöm.
-
-
Gyuree91
tag
Hello,
Iszonyatosan csalódtam most a telenorban / NMHH (?), a már nem rendelhető MyChat kártyás csomagban vagyok, most elfogyott az 1GB adatkeretem jött is az SMS. Viszont eddig ettől függetlenül ugye Instagram, Fb, twitter, viber, whatsapp korlátlan "maradt", most pedig azt veszem észre, hogy egy sima képet sem tölt be sehol.
Ergo lényegében kinyírták a MyChat-et?? Van most egy sima 1GB-os netcsomagom + 40Ft-os percdíjjal?!

-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igazad van (némileg), de akkor meg jobban legyen bolondbiztos a rendszer.
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem az a baj,hogy hibázik valaki,hanem ezt csak többszöri reklamálásra fogadják el,és a kompenzácio meg távol áll tölük!
De szerintem te is ha csinálsz valamit, többször átnézed,és csak utána adod ki,vagy véglegesited..
A másik baj,ha hiba van valahol a rendszerben,akkor elöször tagadják,és nálad a hiba,és majd ha csak erölteted,akkor esetleg foglalkoznak az üggyel..ez a nem szimpatikus hozzáállás..
Sajnos a másik tapasztalatom,hogy ha az üfsz a pultnál nem tud valamit,nem meri megkérdezni ha nem biztos a dolgában,inkább rosszul adja ki!ezt jol látom?tapasztaltam,mint emlitettem már..
-
Nem szeretném, ha ebbe az irányba menne el a topik.
Szerintem csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és kétlem, hogy akármelyiktek tévedhetetlen volna.
Szóval fogadjuk el, hogy hibák lehetnek, és azt meg külön kérném, hogy megértsétek, elhiggyétek, nem direkt vagy kiszúrásból hibázik a kolléga(nő). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem hardcore használat mellett a csomag lazán elég mindenre. 2GB FHD film is streamelhető naponta. Már ha valaki talál magának napi szinten egyáltalán nézhető mozit. Nem csak BD iso van. Az a házimozi fanok világa
A 100GB-os csomagban kérhető korlátlan zenei stream és plusz 100GB éjszakai net is extra felár nélkül, mert elég rá a felhasználható keret. Szóval, aki ebbe nem fér bele, az inkább internet függő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)