- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sify
senior tag
Mivel a részlet 22 hónapra szól igy a hűségem meg csak november 27-én jár le. Akkor elviekben addig nem is kérhetem?
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sify
senior tag
Sziasztok! Ha van egy részletre vásárolt Iphone 11 Pro Max telefonom, amelyre mai napon kifizettem az utolsó részletett. A szolgáltató zár feloldása automatikusan történik vagy nekem kell külön jeleznem a telenor felé?
-
Sify
senior tag
IOS14-ben már a youtube-on is lehet 4K videókat nézni. Most néztem meg egy 30 perces videót 4G alatt, ment simán. XIII. kerület Lehel csarnok.
-
Sify
senior tag
válasz Ochocinco46 #74284 üzenetére
Már nincsen.
-
Sify
senior tag
válasz kicsihp #64792 üzenetére
Én itunes store-App store vásárlásra használom (Music előfizetés, app vásárlása, filmek kölcsönzése-vásárlása, stb.). Elméletileg még a microsoft storeba (xbox játékok vásárlása) is lehet használni. De gold vagy game pass előfizetésre viszont nem. Én ezekre használom. Nekem 20.000.- Ft a keretem.
-
Sify
senior tag
Mai napom folyamatosan kapom az afrikai orszagokbol a telefonhivasokat. Tudom hogy ezek atveros telefonok de nem lehet valahogy tiltani? Mert hiaba tiltom le az adott szamot masik jelentkezik. Az nem lehet tiltani hogy kulfoldi szamrol egyaltalan ne kapjak hivast?
[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
válasz Viktor0610 #61126 üzenetére
"Sziasztok. Telenornal is működik az eSIM helyileg a Campona Telenornal, ezt az infót kaptam tőlük." Iphone topikban irták.
Ennek érdemes lenne azért utána nézni! A Telenor weboldalán semmilyen infó nincs erről.[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
válasz Ron Swanson #61114 üzenetére
Kb. 1.5 év óta használom teljes megelégedéssel. Én Budapest területén használom, itt is általában a budai részen, sebességgel nincs problémám.
-
Sify
senior tag
válasz #65675776 #60476 üzenetére
Hivatalosan 30 napon belül kell válaszolniuk.
"A fentiek szerint beérkezett és rögzített reklamációkra adott válaszát a Telenor a panasz kézhezvételétől, rögzítésétől számított legkésőbb 30 napon belül megküldi az Előfizető részére. "
[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
válasz whiskeys #60467 üzenetére
Hülyeség! Én tavaly óta folyamatosan osztom a telefonról a netet, havi kb. 200 GB forgalmam van így. De még sosem szóltak miatta és semmilyen tiltást nem kaptam. Sőt a szerződésben benne is van hogy lehet osztani, csak havi 1 hívásnak meg kell történnie.
-
Sify
senior tag
válasz Scrake^;DD #60244 üzenetére
Az 5500.- Ft-ot amit most kifizetsz és megkapod érte a kártyát, a harmadik hónap után kezdik el majd jóváírni. Addig meg rendesen ugyanúgy kell fizetned a havidíjakat. És a jóváírás sem egyben történik hanem kb. 3-4 hónap alatt.
-
Sify
senior tag
válasz aprokaroka87 #59857 üzenetére
Igen tudta. M4 ment 1080p-ben még a világbajnokság előtt.
-
Sify
senior tag
válasz Viktor0610 #59849 üzenetére
Ipad (2018) 720p a max felbontás.
-
Sify
senior tag
válasz Viktor0610 #59737 üzenetére
Sajnos tényleg igazad van. Aláírtam és továbbra már nem is érdekelt. Közben a barátság is megszakadt, így valóban nem figyeltem erre oda. Ez elkurt@m, de nagyon! :-)) Azóta már tudom, hogy kezességet NEM vállalok senkinek!
-
Sify
senior tag
válasz lugosi #59732 üzenetére
Ha jól emlékszem már csak számlatartozás volt.
Én nem ismertem el a tartozást, hiszen nem is tudtam róla. Kezesként már csak a fizetési meghagyást kaptam meg. Bírónőnek is elmondtam, hogy nem tudtam semmiféle tartozásról és én nem is szeretnék semmit fizetni. Ítélet meg az lett, hogy fizessünk bár kevesebbet mint a Telenor szeretett volna. Ilyen meg olyan kamat, stb-stb. Ebből tudod a bírónő levenni. Mondjuk én a kezességet is tagadtam (vagyis nem emlékeztem rá, hogy ilyet aláírtam) de sajnos valóban kezességet vállaltam.
Az úgy 2013-ban volt, hogy azóta változtak e jogszabályok nem tudom.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sify
senior tag
válasz lugosi #59729 üzenetére
Bírósági tárgyalás volt belőle. Budaörsi bíróságon. Bár a telenortól egyik tárgyalási napon sem volt ott senki.Ott született egy ítélet. Majd az ítélet alapján megkerestem a Telenor jogi képviseletét, ha adott összegnek xy százalékát most azonnal befizetem elengedik e a többit. Belementek. Befizettem, kaptam egy igazolást, hogy nincs tartozásom a telenor felé. Én meg a kedves "ismerősömön" behajtottam, természetesen az egész összeget. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
Pár éve volt egy peres ügyem a Telenorral. Történet röviden. XY időben kezességet vállaltam egy ismerősömnek előfizetés+telefon vásárlásához. Nem fizette a számlákat. Több felszólítást kapott, nem foglalkozott vele. Majd mielőtt az 5 év letelt volna kiadták a Fizetési meghagyást. Ezt már én is megkaptam, ellentmondtam, bíróság lett belőle. Hivatkoztam az elévülésre, de sajnos 5 éven belül beadták jogi útra és így fizetnem kellet. Ennyi. Ha 5 éven belül elindítják a jogi eljárást (Fizetési meghagyás kiküldése), akkor megy az ügy tovább.
-
Sify
senior tag
válasz tamas.nick #53871 üzenetére
Szerintem 5990.- Ft-ot kellett befizetned és azt kezdik el a harmadik hónap után jóváírni.
-
Sify
senior tag
válasz Ispán_Péter #53044 üzenetére
Havi díjat kell fizetned, vagyis 3 hónapon keresztül havi 5990.- Ft.
Mivel nincs hűségszerződés, így ha lejár a 3 hónap nyugodtan le lehet mondani. Nem kell a Telenornál maradnod.[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
válasz Akelaus #52074 üzenetére
Sajnos...de. Addig nem aktiválják a kártyát, ameddig a posta vissza nem küldi az általad aláírt szerződést. Ez meg ma nem fog megtörténi. Én is igy jártam. Sőt még ügyfélszolgálattal is beszéltem, de ők szintén nem aktiválják be a kártyát. Igy marad a hétfő.
Én sem értem, hogy más szolgáltatótól (UPC) megrendeltem az előfizetést, 2 nap múlva futár hozta a kártyát., telefonba be és már müködött is.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sify
senior tag
Várható esetleg, hogy bővítik a tablet készülékek típusát? Ipadra gondoltam.
-
Sify
senior tag
Nem lehet hűséggel kötni!
-
Sify
senior tag
-
Sify
senior tag
válasz betyar1974 #50541 üzenetére
Szerintem ha felmondási időn belül vagy, akkor nem kell indokolni a felmondás okát.
-
Sify
senior tag
Vettem 1 hónapja egy hello data start előfizetést, de csak előfizetést készülék nélkül. Viszont most a telefonom megadta magát. Gondoltam részletre vennék telefont, de nem nagyon van az előfizetésemnek megfelelő konstrukcióban. Mivel a hello data egy nem hűségidős előfizetés igy gondolom ezért.
Kérdésem, ha esetleg vállalok az előfizetésre 2 év hűséget, akkor lehet venni részletre telefont? Engem az Iphone 7 Plus érdekelne.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sify
senior tag
Sajnos nekem a my telenor app továbbra sem működik. Már újra is lett telepítve. Gondolom az IOS11 lehet a ludas.
-
Sify
senior tag
válasz radio100jozs #49544 üzenetére
Irtam a banknak, már meg is kerestek telefonon. Utána néznek és tájékoztatnak. Gyorsan reagáltak. Ez külön jó pont a banknak!
-
Sify
senior tag
Ebbol nem derul ki melyik bankrol van szo. Meg igazan semmi.
[Moderálva. Bár nem beazonosítható, nem biztos, hogy itt a helye. ]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Sify
senior tag
válasz Zirowe #49535 üzenetére
4-6 között van a korlátlan mobilnet mindenkinek. Igy még ma nem müködik.
Más: 2 hete kaptam meg az új hello data előfizetésemet, így új számot is kaptam. Az egészet netten rendeltem meg, így az ott automatikusan adott számot választottam.
Viszont a tegnapi naptól kezdődően kapok egy 30-as számról (titkos szám, így nem tudom kideríteni ki lehet) egy üzenetet hogy xy bankszámlára xy összeg befizetése érkezett. Ezek szerint ez egy újra kiadott szám lehet. Mit lehet ezzel kezdeni? Ha lehet egyáltalán! Mert az SMS-ek még nem nagyon érdekelnek mert letiltom, csak ha a hívások is elszaporodnának akkor lennék ideges.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sify
senior tag
válasz viharhozo #49416 üzenetére
En most voltam 2 het balatonon. Fiamnak a tabjara osztottam meg a netet. 6 GB netet osztottam meg nem volt semmi ilyen problemam. Siman mukodott a megosztas mindenfele megszakitas nelkul. Iphone6-rol osztottam meg a netet.
-
Sify
senior tag
válasz razorka777 #49177 üzenetére
Szerintem menj be valamelyik ugyfelszolgalatra es intezd ott. Az online ugyintezes elegge hosszadalmas.
-
Sify
senior tag
válasz azbest #49118 üzenetére
Semmi nem ment vissza, csak az, hogy átvettem. Magyarul ha a posta nem jelez nekik vissza akkor addig nem aktiválják. Hiába telefonálok, hiába megyek be ügyfélszolgálatra, addig nem aktiválják még a posta nem jelez nekik vissza. És amilyen a posta nálunk erre még lehet is esély, hogy hetekig kallódik az átvétel. Mint egy nekem küldött elsőbbségivel feladott levél 14 nap múlva érkezett meg. Pedig másnapra "ígéri" a posta a kézbesítést.
Amúgy azt meglehet tudni valahogy hogy adott számot aktiváltak e már? Nincs kedvem óránként szétszedni a a telefont mert még van másik előfizetésem is amin el kell hogy érjenek. Nem tudom ezt az újat a telefonban tartani és ki be kapcsolgatni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
Pénteken átvettem a postán kiküldött kártyát. Sajnos a kártyát azóta sem sikerült aktiválniuk. Ha ezt tudom, hogy ennyi ideig tökölnek vele akkor inkább bemegyek egy ügyfélszolgálatra és megcsinálom ott és akkor rögtön aktiválva is van. Hogy minek kell ennek ennyire bonyolultak lennie azt igazán megmondhatná a telenor. UPC mobilom van jelenleg, megrendeltem 2 nap múlva hozta a futár a kártyát. Beraktam a telefonba és már működött is.
-
Sify
senior tag
Sziasztok! mai napon postán átvettem az új kártyámat (Hello data). A kártya aktiválása mint olvastam, nem automatikusan történik, hogy berakom a telefonba és működik (lásd UPC mobil). Kérdésem, ha még nem rakom be telefonba akkor is aktiválódik vagy bent kell lenni egy telefonban? Vagy hogyan értesítenek, hogy már aktiválták?
-
Sify
senior tag
válasz Viktor0610 #48901 üzenetére
Ha neten rendeltem egy sim kártyát (Hello data start) és pénteken veszem át a postán az mikorra várható hogy aktív lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
- Akciós - Lenovo Billentyűzet - Magyar - Vezetékes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest