Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Hurrá, itt az Új telefon Üsz.
Ami több sebből vérzik, ráadásul személyes kódokat mond vissza. Áááááá…nem sért több adatkezelési törvény. -
-
Somatom
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Beszélj egy ügyvéddel arról, hogy szolgáltatást lehet-e áruként tekinteni! Ha igen, akkor feljelentheted a Telenort, mert a fogyasztó megtévesztése büntetőjogi eset:
"Btk. 417. § Fogyasztók megtévesztése:
(2) Aki az áru értékesítése érdekében nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős mennyiségű, illetve értékű áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." -
snooze
veterán
Nahhh,ma sem tudtam dülöre jutni az üfsz-el,hogy eszi az adatot az rtlmost,igy mobilnettel nem használom inkább,de akkor nem kellene hirdetni,hogy ingyenes adattal lehet nézni,ez itt a legnagyobb probléma..szoval mindenki figyeljen oda,aki használja..erre az itteni telenoros emberek is figyelmeztethetnék a tisztelt munkaadojukat,hogy ezzel gondok vannak,hátha öket jobban komolyan veszik..
-
-
-
-
-
Fifi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Telefonos ügyfélszolgálatot felhívtam, mert kicsit furcsállom a dolgot, hogy egy egyenleg így elveszik. Ott azt mondta az ügyintéző, ha elhordozom a számot, akkor a Telenornál ez a szám megszűnik, azért az elhordozást követően visszautaltathatom a most rajta lévő el nem használt egyenleget.
Most kinek higgyek az önkéntes supportnak vagy a rögzített vonalon történt tájékoztatásnak?

-
atala
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még új vagyok, nézem a fogyasztást. Biztos kevesebbet fogom nézni a későbbiekben, de ha hetente, ha kéthetente nézem, akkor meg minden belépésnél újból kell a kóddal szarakodni.
-
-
Fifi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szomorúan hallom!

A szám jó, ezért meg szeretném tartani, de másik szolgáltatónál. Arra sincs lehetőség, hogy ezen feltöltőkártya egyenlegének terhére fizessem ki az előfizetéses számlám?
Akkor nem marad más, mint a parkolás, lottó stb ...? -
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Az előfizetéseim mellett van egy feltöltőkártyám is némi egyenleggel, melyet szeretnék áthordozni másik szolgáltatóhoz. Ilyenkor a feltöltött egyenleggel mi lesz? Elveszik, visszakérhetem vagy előfizetéses számlámon jóváírják?
Gondolom ezt a feltöltőkártyás egyenleget az előtt el kell intéznem, mielőbb bemegyek a másik szolgáltatóhoz az elhordozás megindítása miatt.
Köszönöm a válaszokat!
-
-
atala
addikt
Nektek is 3 naponta újra kell aktiválni a MyTelenor appot? Nagyon idegesítő.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Én most azt csináltam, hogy mivel csak az 1. Telekom simen van beszéd/adathasználat, akkor a 2. Telenor sim-nél csak 2G/3G-re állítottam be, hogy a hívásokkal ne legyen gond, ne váltogasson le 4G-ről, mert semmire sem használja most a telefon a 4G hálót a 2. simnél, VoLTE nincs a Telenornak, adatforgalom meg nem azon van.
-
azbest
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Nagyon egyszerű: amikor előfizettem, akkor az extra kedvezmény keret miatt jobb választás volt számomra, mint a roaming. Nem szoktam kihasználni a kereteket (vezetékes mellé tartalék + útravaló), belefért akkor még a hbo go, az éjszakai keretet meg csak bekapcsoltam mert nem kerül pénzbe. De amúgy igen, fél év múlva, amikor lejár a hűség, erősen esélyes, hogy flottásban lesz korlátlan. Addig meg lekapcsolom az éjszakait, hogy ne okozzon roamingban kiadást.
-
azbest
félisten
meh.. a roaming keretek kapcsán nyitott panaszomat lepattintották sajna 3 hét gondolkodás után.
A problémák, amiket leírtam, leegyszerűsétve arról szóltak
- a számlából nem derül ki, hogy melyik keret terhére mennyi fogyasztás volt, mert csak ingyenes és fizetős részre van szétbontbva a forgalom. De nekem 3 féle roaming keretem van a csomagban (hipernet home + korlátlan böngészés + éjszaki).
- az appban írt alap keret mennyisége nem egyezik az sms-ben írttal, az sms 7-et ír, az online nézhető helyeken meg 8.5 van alapkeretként. Ez nem tájékoztató jellegű, hanem hibás beállítás valahol.
- nem tudom a fentiek miatt azt sem, hogy a háromféle keret milyen sorrendben kerül felhasználásra. Az éjszakai net 1GB-ja úgy tűnik kiüti a mindkét másik keretet (7+5.5GB).Válasz azon kívül, hogy a számlát rendben találták:
"Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy roaming partnereinktől kapott adatok alapján van lehetőségünk az aktuális forgalmi adatokat megjeleníteni, azonban roaming partnereink a szükséges adatokat időszakosan küldik. MyTelenor alkalmazásunkban, MyTelenor oldalunkon feltüntetett forgalmi adatok tájékoztató jelegűek, minden esetben a havi számlában feltüntetett adatok a mérvadóak.
Az érintett mobilinternet előfizetését a Hipernet Home L tarifacsomaggal veszi igénybe, amely tarifacsomag adatkeretéből díjmentesen 7 GB adatmennyiség használható fel az 1-es roaming díjzónában, azonban a kiegészítő szolgáltatások, a felhasználható adatmennyiséget növelik, az Extra Éjszakai 100 GB-ból 1-GB használható fel, valamint a korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás is növeli azt. Minden esetben SMS üzenetben értesítést küldünk amennyiben a felhasználható adatmennyiség kevesebb, mint 500 MB 1. roaming díjzónában, amennyiben az 1. roaming díjzónában felhasználható adatmennyiség felhasználásra került."
Ez szép és jó, de nem így számláztak. Nameg nincsen feltüntetve a számlán a roaming keret. Az éjszakai net 1GB-ja elfogyása után fizetni kellett minden forgalomért 11-08 közt, a böngészés és email keret 5.5GB-os keretéből menő részért is. Az appban láthtó forglaom szerint abból vonták, mégis fizetős volt. Tehát nem növeli azt, mint ahogy hiszi. Mivel a számlán nem szerepel, hogy milyen keretből ment a fizetős rész, így senki sem tudja miért fizetek.
Tényleg gatyában kéne rázni a rendszereket, mert nem úgy tűnik, hogy bárki tudná, mit hová számolnak és számláznak.
appban (a nappali alap keretből fogyott még aznap valamennyi)

összehasonlításul időszak elenén a teljes keretek az appban és weben

-
snooze
veterán
Még mindig nem sikerült javitani,hogy a mytv telenor appbol inditani lehessen az rtlmost-ot??nálam még mindig hiba..kb 3hete volt téma..
-
Üdv!
Van itt ceglédi esetleg? Délután óta gatya itt net. 0.5 le és 1.5 fel a sebesség korlátlan nettel. Eszközök újraindítva, számlák befizetve. A net korlátlan, tehát nincs korlátozás. Ügyfélszolgálat nem lát hibát, de 72 órán belül vizsgálják. Más tapasztalt hibát itt?
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
A Huawei vezette be a dual 4G/dual VoLTE módot, a Mate 10 és Pro volt az első ilyen típus, ami közel egy éve jelent meg, azóta több gyártó is átvette már.
Valóban hasznos funkció, bár a VoLTE részét hazánkban csak a Telekomnál lehet egyelőre kihasználni. -
azbest
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
A poén, hogy ezt a dual 4g - dual volte támogatást az indiaiak miatt kezdték bevezetni, mert náluk van olyan szolgáltató, amelyik csak 4g-n érhető el [link]
-
radio100jozs
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Telefon hardwer függő, pl. a Honor 8 is csak egyik kártyán lehet 2G/3G/4G, a másik addig csak 2G-ben megyen, és lehet váltani, hogy melyik legyen, nem kell a kártyát kivenni. De pl Huawei P10 már a másik kártyán 2G/3G is mehet, vagy Xiaomi telefonok is hasonlóak, de az új Samsung S9 már párhuzamosan mindkét kártyán megy 4G-vel.
-
Esqs
tag
Érdekes, a saját 20-as számomnál sincs sípolás, pedig nem fut a telefonomon hangposta app. Pár másodpercig csend, majd egy idősebb női hang bemondja, hogy a hívott szám hangpostafiókja jelentkezik, bemondja a számot, etc. A lényeg, hogy mindez végighallgatása egy számlázott hívás.
-
viktorhu
veterán
válasz
Robi_73
üzenetére
Telenor hiba, 4G-ről egy-két csengetés után vált csak le, de vannak olyan telefonok, ahol hívásvesztést is okozhat, erről főleg felsőbb kategóriás telefonok használói panaszkodtak itt a fórumon (de a késés más 4G telefonnal is reprodukálható). Azonos telefon Vodafone kártyával nem produkálja a hibát, első csengetésre kicsöng.
-
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó tudni.
-
asdf_
veterán
-
-
malor
aktív tag
Van értelme Telenor felé bejelenteni, hogy [hamis emailt] küldtek a szolgáltató nevében, mint számla? Elég gyenge próbálkozás. Egy másik email címre szeptember 30-án jött egy azonos email. Mind a kettő email használója egyben Telenoros (céges) ügyfél.
-
Black_Raven
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ezt most minek? Nem vontam kétségbe, amit írtál a saját telódról. Csak azt írtam, hogy ez nem törvényszerűen érvényes minden telóra. Az enyémen nincs ilyen opció.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Robi_73
üzenetére
Két évnél idősebb kártyát a Telenor ingyen cseréli, szóval ha régebbi, mindenképpen érdemes kicseréltetni. A másik szolgáltatónál nem tudom hogy van, de érdeklődd meg és, ha kell cseréld azt is. Ha nagyon régi a kártya, úgy tudom más feszültséget is igényel, az újabb kártyák alacsonyabb feszültséggel működnek és fejlettebb chip van bennük.
Somatom
-
Somatom
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
A telók különbözőek. Az enyém egyszerre csak egyik sloton tud 4G -t. Manuálisan kell megadni, hogy melyik slot legyen az. A netes kártyát pedig át kellett raknom az első slotba, mert a Snapi szervízmenüjében történő hálózatmód-kényszerítés csak az egyes sloton érvényesül.
-
Robi_73
őstag
-
azbest
félisten
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Konkrétumok kellenek, nem pedig
barchobaBarkochba. Dual simes telefonokból van sokféle, a legtöbb dual standby és amennyire tudom, azok jellemzően csak egy simen tudnak 2G-nél jobbra felmenni egy időben. Persze kivétel lehet. Dual simesek közül ráadásul van (főleg nagyon olcsó kínainál), aminél ugyanaz az imei szám tartozik mindkét slothoz... hát az sem biztos, hogy egészséges.Szóval, hülyeségezés helyett az embereknek meg kéne tanulni rendesen leírni a problémájukat. Hogy miben, melyik területen, milyen beállításokkal, mit használnak. Mit mutat a készülék. A helpdesk is csak konkrétumok alapján tudhat bármiben segíteni, anélkül csak általános válaszokat lehet kapni, meg találgatásokat. Plusz a pontos időpontot is jó közölnie, ha helpdesknek tesz bejelentést.
Mivel ezeket mind értelmesen megfogalmazni, elmondani és persze a helpdesk oldalán értelmesen felfogni, rögzíteni nem egyszerű, lehet hatékonyabb inkább a webes felületen bejelenteni. Ott van idő a fogalmazásra és a részletek összeszedésére.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Ez így hülyeség! Az én telóm pl mindkét slotban egyszerre is tudja a 4G-t, függetlenül attól hogy melyikre van állítva a net elérés. Hosszú évek óta két simet használok egy készülékben és több ilyen készülék is van a családomban, szóval végére kell járni annak a problémának, nem elég csak ráfogni a dualsimre! Volt hogy más-más szolgáltató simjei voltak egyszerre a telómban, de akkor sem volt gond. Most meg van egy régi Telenoros számom és a netet is a Telenortól kapom, így sincs akadás.
-
azbest
félisten
válasz
Robi_73
üzenetére
Sok mobilnál az a kártya tud felmenni 3 és 4G hálóztra, amelyikre az adatforgalmat is állítottad a telefonban. A másik kártya csak 2G hálózatot ér el. A telenoros vagy a másik az, amire az adat van állítva? Ha 2g-n nincs térerő, akkor valóban nem fog elérni, ha más hálóra nem mehet fel.
(#61044) 4Grider
mondjuk nála -
Robi_73
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Én figyelembe veszek mindent, de idáig nem volt ilyen gondom a 3 év alatt. 6 nap alatt amióta a Telekomos kártyát használom 12db hívásom ment a kukába! Előtte csak akkor volt ilyen, ha beszéltem mikor hívták a másik számot aminek a kártyája a készülékben volt. Holnap futok még egy kört az ügyfélszolgálattal, mert ma csökkentett üzemmódban voltak és nem tudtak ránézni a számomra. Szerintük lehet a sim kártya a hibás bár én kétlem. Az előbb sem voltam elérhető...

-
Esqs
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az előbb hívtam egy (nem hordozott) 20-as számot, ennél nem volt sípolás.
-
-
Esqs
tag
Bosszantó: miért szüntette meg a Telenor a hangpostafiók jelentkezésekor a sípoló hangot? (Amelyet hallva, ha nem akartam üzenetet hagyni, díjmentesen megszakíthattam a hívást.) Az ÁSzF-ben azért továbbra is benne van, lásd 66. old. ill. 32. old.: „A hangposta működésbe lépése előtt a hívó fél jellegzetes figyelmeztető hangjelzést hall, melynek időtartama 1 másodperc. Ezt követően a hívó félnek további 5 – a sípszóval együtt összesen 6 – másodperc áll rendelkezésére, hogy díjmentesen megszakítsa a hívást, amennyiben nem kíván üzenetet hagyni.” – Hát ez már nincs így...
-
4Grider
félisten
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Nem az a hiba, hogy dual simes készülékben két kártyát használ, hanem az, ha nem veszi azt figyelembe, hogy ilyenkor néhányszor előfordulhat az, hogy nem fogadja adott sim-en a telefon a hívást elérhetetlenségre hivatkozva.
-
-
Amarth
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, a faxbookon írta a csajszi.
Bár ezek után szerintem elkészül a határidőig 😃 -
Robi_73
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Három éve két kártyával használom a telefont. Idáig egy Telekom előfizetéses és egy Domino kártya volt egyszerre a telefonban. Most a Telekom előfizetéses kártyát cseréltem Telenorosra. Az előfizetéses kártyákat mindig a sim1-ben használtam, most megcseréltem őket. Eddig minden hívás rendben befutott...

-
4Grider
félisten
válasz
Robi_73
üzenetére
Múltkor volt egy flottatagunk, aki ugyanerre panaszkodott dual sim-es S7-el. És ugyanez volt az érve. Csak azt felejtette el, hogy korábban a Telekomnál egy simmel használta a készülékét, most pedig kettővel. Persze nem feltételezem rólad, hogy ilyen hibát elkövetnél, de ez is egy hibalehetőség...
-
Robi_73
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
A Telekomnál sosem volt vele gond és ez az "öreg" mobil idáig a legjobb és legstabilabb okos telefonom! Előtte végig Samsungjaim voltak egy S4-et váltott le 4 éve. Nem kell újraindítgatni mivel nem lassul be, és még mindig 2-3 napot bír egy töltéssel az eredeti akkujával. Pedig használva van rendesen, és a reklámja sem hazudott...
[link] -
-
dkovizoli
addikt
-
Amarth
senior tag
Üdv!
Mi van abban az esetben,ha a javításra leadott készülék nem készül el 30 nap alatt sem?
Telefonos üszi annyit mond,még nincs a boltban ahol leadtam,de hát ezt ugye tudjuk. -
Robi_73
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi az infót!
Alapból egy 3G képes készülékben használom a kártyát (Lenovo S660) és idáig sosem volt ilyen gondom, pedig 4 éve nyüstölöm a telefont két kártyával, igaz Telekomos hálózaton voltam eddig. Most betettem egy másik készülékbe, de inkább visszarakom és csak szimplán megcserélem a kártyákat. Ne keljen már két telefont magamnál tartani. 
-
4Grider
félisten
válasz
Robi_73
üzenetére
Ha 4G-képes készülékben használod, akkor készülékfüggő, hogy a bejövő híváskor a szolgáltató gond nélkül ki tudja-e a készülékedből kényszeríteni, hogy az leváltson 3G-re (vagy 2G-re), mivel a Telenornál és a Vodafone-nál nem lehet 4G-n telefonálni. Ha a leváltás valamilyen okból nem sikerül, akkor lehet az, hogy hívásértesítést kapsz (már ha ezt az ingyenes szolgáltatást az előfizetéseden bekapcsoltad), miközben nem is volt kijelzett hívásod és látszólag elérhető voltál.
Védekezni ellene készüléktípus cserével, vagy a meglévő készüléken a csak 3G hálózati mód használatával lehet. Meg persze lehet hívogatni az ügyfélszolgálatot, hogy az adott típusú készüléken 4G leváltási problémák vannak bejövő hívás során, és hogy legyenek kedvesek igazítani a készülékhez tartozó konfiguráción. -
Robi_73
őstag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja vagyok Telenoros, de csak múlthét csütörtök óta használom a kártyájukat. Sajnos többször előfordul, hogy aki hív annak nem vagyok elérhető. Nálatok is előfordult mostanában ilyen hiba? A 1220-on jeleztem a dolgot és ők annyit kértek, hogy próbáljam ki a kártyát egy másik készülékben is, így most várom mi lesz a teszt eredménye.

-
azbest
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ebben az idézett részben főleg az új hűséges dolgot fejtették ki, nem igazán látni azt, amit az elején írnak, hogy határozatlanra váltva mennyiért és mit kapsz. Nem értem

Nincs valahol máshol is szöveg erről? -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Üdv.
Köszi választ.1Tag tegnap ezt írta itt:A 747 oooo és a 747 3ooo közötti számmezőt idén kérte ki a telenor az nmhh-től. Azok "szűzek".Próbálok ilyet kérni ha lehet.
Köszi Nektek,rendesek vagytok,nem untatok már senkit,nem hatalmas a gondom ma v holnap leírom mire jutottam boltba. -
Somatom
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ha nem kell készülék, akkor miért foglalkozol velük? TV -t már úgysem fognak adni, mert annak a kedvezménynek lőttek (nincs értékesítés alatt). Amennyit most fizetsz, annyiért kapsz egy flottás korlátlan netet, hűség nélkül. Milyen rizikód lenne egy netes kártyánál, ha mondjuk bedőlne a flotta? Elbuknád a számot. Na, bumm.
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Szerinted nem ellentmondás az, hogy a hűségidő lejárata után a tarifád és szolgáltatásaid feltételei változatlanok maradnak és változatlan feltételek mellett havi 4623 Ft többlet költségről írsz?
-
radio100jozs
őstag
Nekem most ez van a számlámban a lassan lejáró Hipernet Home L csomaghoz:
A hûségidõ lejárata után tarifájának és szolgáltatásainak feltételei változatlanok maradnak.
Értesítjük, hogy számlája plusz információkat tartalmaz szerzõdése hûségidejének lejáratáról, a szerzõdés határozatlanná alakulásáról és az azzal beálló változásokról. Emellett egy javaslatot az Ön jelenlegi tarifája alapján Önhöz leginkább illeszkedõ új tarifacsomagról, melyet lehetõsége lesz igénybe venni. Amennyiben új készüléket vásárolna, az alábbi ajánlatot tudjuk Önnek kínálni: Hipernet Home L csomag 2 év készülékhûséggel, melynek havidíja 6570 Ft; E-komfor csomaggal. A havidíjba foglalt adatkeret belföldön 100 GB, 1. roaming díjzónában 5,5 GB. SMS díj: 42,50 Ft. E-komfort nem
teljesítés díja: bruttó 1000 Ft. A tarifacsomag részletes feltételeit az ÁSZF vonatkozó Díjszabás mellékletében találja. Az ajánlat a hûségidõ lejárata után érvényes, amennyiben az a szerzõdéskötéskor még értékesítés alatt áll.Na már most a díjról nem beszél a kiemelt mondatban, azaz a -20%-nak lőttek, ez majd 1314 Ft/hó többlet költség, és + 819 Ft éjszakai 100 GB is fizetős, és még bukom a havi 2490 Ft My TV Start+HBO GO opciót is. Ez így alapból havi 4623,- Ft többlet költség.
Ha aláírok +2 évet, akkor "csak" a 20% kedvezményt, meg a MyTV Start+HBO GO opciót bukom. Ráadásként készülék nekem nem kell, készülék nélkül meg nem értem miért nincs 1 éves hűség opció a Telenornál???
Így most az az esélyes, hogy nem kötök újabb hűséget, és leviszem a csomagot az M-es 50 GB-ra 5330-ért. AZ éjjeli keretből 2 GB max, ha elfogy, a nappali 100 GB-ból meg jó, ha 25 GB maximum, de átlagban 15 GB megy el.
-
törölt tag
válasz
dkovizoli
üzenetére
Akkor jól bírod......Nekem kevesebb türelmem van,ill fentebb írtam pár ember ismeri számom tehát alap tudnám, ha csörög valóban fontos.
Ma vagy holnap átugrok Telenorba intézek másik számot ami biztosan új...Alap nem legjobb számot választottam,de nem tudtam mennyi előleget kérnek S9re ha sok lett volna nem veszek.De szerencsére csak 15ezret kellett adni.Bár volt kezdőrészlet is meg annak hónak végén is küldtek számlát de 50letudva ill 1évre van havi 15ért....Mobil jó,ezt pedig intézem köszi segítséget! -
darvinya
titán
válasz
lugosi
üzenetére
Te magyarázol olyanról aminek 30 nap átfutási ideje, az milyen jó.
Miközben a hiba nem folyamatosan fellépő, mint többször is írva volt.
A hiba kijavítás max. 3 órán belül javítják, mikor telefon Üsz-en keresztül intézem.Hasonlat pedig releváns, mivel ezzel érzékeltettem amit javasoltál teljesen életszerütlen és semmilyen megoldás nem hoz, csak kárt.
Szóval inkább te kötöd az ebet a karóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Phanteks Enthoo Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest