- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #61143 üzenetére
Mindkét slot?
Azta...annak mi értelme van? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Mi értelme van a dual simnek, ha függő a telefon?
Flottás topik alapján lehet így is haszna, de azért mégis... -
Anybody
csendes tag
válasz
Viktor0610 #61145 üzenetére
Nagyon szèpen köszönöm!
-
-
Anybody
csendes tag
válasz
Mindkettőtöknek köszönöm a választ!
Mèg egy kérdés, ha 10 havi rèszletre veszem, teljes kifizetès után függetleníthető? -
-
Anybody
csendes tag
Üdv, èrdeklődnèk, hogy a Samsung Galaxy J6 dual simes telo e, illetve ha igen, sim lockos e?
-
HUTCHDB
nagyúr
Telenor E-Sim ről valakinek infoja?
-
Amarth
aktív tag
válasz
Viktor0610 #61034 üzenetére
Nos, a sztori röviden:
El se küldték szervizbe a telót.
Szombaton bementem,megkérdezni,mi a szitu.
Mondta a csaj,nézzek másikat,vagy kipótolom,vagy a különbözetet visszaadják.Tehát hiába lett volna pár hónap hátra,akkor is cserélte volna.(20.hónapja van meg a teló)
Kinéztem egy telót,a csajszi kihozza,pár perc múlva elment,majd visszahozta a javításra leadott készülékemet.
Természetesen minden szervizes papír nélkül. Anélkül ugye nem küld vissza a szerviz semmit.
Megbeszéltük,rákérdez a szervizben,hogy mi történt a készülékkel,illetve hogy ma felhív,hogy mit egyeztetett a szervizzel. Ekkor derült ki,hogy nem is járt ott a telcsi.
Kompenzálásként felajánlott 2X 5K jóváírást,illetve a teló javítását,függetlenítését.
Most kíváncsian várom,mikor szólnak,hogy elkészült -
allein
addikt
válasz
lugosi #61122 üzenetére
Ezt az infót kaptam tegnap személyesen az egyik Telenor üzletben. Annyit mondtak még, hogy még nem publikus és ez az oka amiért sokan még nem tudják.
(#61126) Viktor0610 - oktatást állítólag nem sok ügyintéző kapott, a hölgy akitől ez az infó jött arra hivatkozott, hogy biztos drága az oktatás és nincs pénz rá
(#61130) Sify - fel kell hívni a Camponaban a Telenort és meg kell kérdezni, ennyire egyszerű.
Tehát az infó, az egyik Telenor üzletből jön, nem én találtam ki.
Szerk: felhívtam őket és nem működik
akkor vagy kamuznak ott ahol én voltam, vagy működik csak még nem publikus. Nem is tudják mikor fog működni.
-
Pont emiatt válaszoltam azt, amit.
Az új iPhone-ok kapcsán ez a legutolsó infónk: "A készülékek rendelkeznek eSIM támogatással is viszont ez Magyarországon jelenleg nem elérhető szolgáltatás."Tudom, a másik T-nél van már eSIM valami Huawei okosóránál, de nálunk 99%, hogy nincs még.
-
Sify
senior tag
válasz
Viktor0610 #61126 üzenetére
"Sziasztok. Telenornal is működik az eSIM
helyileg a Campona Telenornal, ezt az infót kaptam tőlük." Iphone topikban irták.
Ennek érdemes lenne azért utána nézni! A Telenor weboldalán semmilyen infó nincs erről. -
namenlos
tag
válasz
Viktor0610 #61125 üzenetére
Sajnos 3G sincs, és igen, képes rá a telefonom. Köszi szépen
-
-
krystman
őstag
válasz
radio100jozs #61120 üzenetére
Köszi szépen!
Ha jól veszem ki, akkor azért van, hogy a határidőn túl fizettem be!
-
-
-
namenlos
tag
Azt lehet valahol jelezni a tisztelt szolgáltatónak, hogy ahol eddig 4G volt, ott már 3G sincs és EDGE-re vált vissza a telefon?
-
Black_Raven
veterán
válasz
radio100jozs #61120 üzenetére
Nekem is e-számla van, de mindig a hirlaposnál fizetem, mert az is onlinenak számít, pedig kp.(ez kimaradt)
-
allein
addikt
válasz
Ron Swanson #61114 üzenetére
Szia. Én Budapesten élek, általában a 4G hasít. És a legkisebb csomagom van, rendeltem külön hozzá 3GB csomagot mert a csomagomban csak 50MB internet van. Mértem most egy sebességet, 77/30. Ez nyilván attól is függ hol vagy helyileg.
Vásárolt már valaki XS Max készüléket Telenoros előfizetéssel? Nagyon töröm a fejem, BlueXXL csomag havi 18.870 HUF, készülékért készpénzben 3kilót kell fizetni, kemény
-
radio100jozs
őstag
válasz
krystman #61119 üzenetére
Valószínű az az e-számla (e-komfort) nem teljesítés miatti díj, az kerül +1000 Ft-ba.
Ez a feltétel:
1) Az Előfizető az egy számlázási címe alá tartozó valamennyi előfizetése tekintetében
Elektronikus számlát vesz igénybe az ÁSZF Törzsszöveg 7.1.3.3. pontja szerint.
2) A számla kiegyenlítése a következő fizetési módok valamelyikével történik:
- banki átutalás,
- csoportos beszedési megbízás,
- elektronikus felületen (pl. MyTelenor) keresztül történő fizetés belföldi
kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával,
- banki ATM-automatán keresztül történő befizetés
3) A számla kiegyenlítésére a számlán feltüntetett fizetési határidőig sor kerül. -
krystman
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Blue S előfizetésem és a számlán mi ez a " Számla szintű díjak" ? Ez kereken 1000ft. Van egy másik előfizetésem is, Hello Data csomag, azon nincs ilyen számlázás egyáltalán.
-
Sify
senior tag
válasz
Kb. 1.5 év óta használom teljes megelégedéssel. Én Budapest területén használom, itt is általában a budai részen, sebességgel nincs problémám.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Igen, nekem átlag 60-70.Az utóbbi időben csökkent 80-90-ről ennyire,fix helyeken értendő,lakás,munkahely.
-
Littoral
aktív tag
válasz
Viktor0610 #61099 üzenetére
De, igen, hülyének nézik az ügyfelet. OK, hogy te véded a mundér becsületét, de van olyan helyzet, amikor a zsigerből eredő védelemnek nincsen semmilyen alapja. Mennyi ilyen van... És mennyi olyan, amire nem fogható rá, hogy "valaki tévedett", "rossz napja volt", "leállt a rendszer", stb.
Ugyanakkor a három mobilszolgáltató közül ez az egy van, ahol szót lehet érteni valamelyest a "rendszerrel". -
8
senior tag
válasz
igen
-
15 év T-Mobile/Telekom után átálltam a kék oldalra, Hello Data Start csomagba. Ideje volt már, nagyon untam, hogy mindig figyelnem kellett arra, hogy ne fogyjon el hónap közepén a 2,5GB netem. Ez a díjcsomag tűnt a legjobb opciónak.
Toltam egy speedtestet a lakásban, elég gyengére sikerült: 20 Mbps letöltés, 3 Mbps feltöltés. De mindegy igazából, itthogy úgyis wifizek, az utcán gondolom jóval gyorsabb lesz (vastagak a falak).
Ti meg vagytok elégedve a Telenorral? -
Maist
senior tag
Üdv! Pár dolgot nem értek kártyás expressz csomaggal kapcsolatban:
Több, mint két hete aktiváltam az internet a csomagot, de nem érkezett még levél a kóddal, és nem is hiányolják, a számot a mytelenor aktívnak mutatja jövő év február végéig. Esetleg újabban már nem jön levél, és aktív lesz a kártya, míg el nem jutunk az évenkénti adategyeztetésig?
Továbbá mytelenorba belépve egy régi fiókomba már ott volt ez az új szám, pedig én nem adtam hozzá, gondolom összehozta a Telenor a fiók adatai alapján?
És a bónusz: kártyaszintű jelszó már van megadva a mytelenor szerint, de én nem emlékszem rá, hogy az aktiválás folyamán a neten adtam volna meg(?) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #61110 üzenetére
Mert az csak pult alól kapható?
-
-
DDA40X
aktív tag
Sziasztok! A 0-24-es ügyfélszolgálat azt meg tudja mondani, hogy melyik üzletben van készleten bizonyos készülék?
-
adam1400
tag
vez hívó iqproba nem megy? gondolom amúgy se lenne mp alapú és olvastam a lebeszélést sem lehet rá használni?
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #61104 üzenetére
Rendszerhibát javitani szokták..és ha nem,és tudnak rola,akkor lehet simán lehuzás..vagy ha neked elromlik az autodba valami,de még menni tud,használod tovább?junius elég messze van már,akkor el is ismerték a hibát!!!erröl van emailem is!!!
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #61099 üzenetére
De sajnos annak nézik az ügyfelet,hiába szol,hogy mi a bibi,csak háritanak!
Az nem lehuzás,hogy fizeted az adatkeretet,és ami ingyenes azt is leszedi?akkor mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest