-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dptrsk
addikt
válasz
Stunts666 #34221 üzenetére
Családban 2 esetben is előfordult már ez.
Egyikbesetben fél év után jött a végrehajtótól a levél, majd a Telenor elismerte hogy elrontotta s csak a számlát kellett kifizetni.
Másik esetben telefonon kértük, hogy állítsák vissza a Telenor Online felhasználót, hogy befizethessük... -
-
válasz
Stunts666 #32835 üzenetére
Szükségtelen bemenned a boltba.
Érdemben nem tudnának segíteni, még egy panaszbejelentőt vehetnének fel. De no para, a korábban elküldött miatt mindenképp' megkeresnek. A 15 nap már nem érdekes, mert ugye neked kell ezen időn belül megtenned a bejelentést, ami megtörtént. -
Rusi
senior tag
válasz
Stunts666 #32829 üzenetére
Úgyis írtál privátot, akkor válaszolok itt:
Ha jól emlékszem, akkor én az "Információkérés -> Általános információk" lapon küldtem be a dolgot. Egyszerűen (és kulturáltan!) leírtam, hogy nagyon inkorrektnek érzem az emelést, egy éven belül másodjára emelnek, az eddig eltelt kb. 1,5 évnyi hűségből már 1 éve eleve emelt havidíjat fizetek, amelynek a további emelését nem tudom elfogadni és szeretném, ha lenne valamilyen megoldás ennek rendezésére. Továbbá leírtam, hogy a hűségem lejártával alaposan megfontolom, hogy az (egyébként idehordozott) előfizetésem átvigyem máshova, valamint a család és a telenoros ismerősöket is hasonlóra buzdítsam. Nem káromkodtam, meg semmi, elküldtem 1-jén, ma felhívtak, elmondták az ajánlatot (amit fentebb is írtam) és virtuálisan "kezet fogtunk", elfogadtam és jól jártam.
Azért annyit még megjegyeznék, hogy részemről is korrekt volt eddig is a hozzáállásom a Telenorhoz. A számlákat mindig időben és pontosan fizettem, illetve az eltelt 1,5 év alatt (a tavalyi emelést leszámítva) semmilyen problémánk nem volt egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest