-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Feri1977 #32915 üzenetére
Határozatlan ideig, ameddig az NMHH nem engedi, ilyen feltételek mellett nem változtathatnak. Persze az NMHH döntését megtámadhatják a bíróságon. A felhasználók szempontjából, aki dobbantott tőlük, annak már nincs ilyen gondja, aki meg még nem, az reménykedhet, hogy pár hónapig nem lesz áremelés.
-
törölt tag
-
Rusi
senior tag
válasz
Feri1977 #32886 üzenetére
Esetleg nézzétek meg a tarifacsomagjaitok leírását, mert hiába állsz 30 centire a 3G/4G antennától, ha a csomagodban mondjuk 7 Mbit-re van korlátozva a sebesség, akkor az annyi lesz, ha 10 perce vásárolt SIM-et teszel egy Galaxy S6-ba (amiben 300 Mbit-es 4G van), akkor is. Szóval a tarifa korlátozása és persze a telefon képességei is számítanak (hiába van 150 Mbit-es csomagod, ha a telefonod csak 14,4 Mbit-re képes).
-
tomp
félisten
válasz
Feri1977 #32890 üzenetére
3G-n a maximálisan átvihető sebesség 337Mbit de ahhoz már perverz hálózat kell. Quad-Cell+MIMO 4x4-es kialakítással. De ezt nem alkalmazzák. 3G-n a meglépett maximális sebesség 42Mbit amit Dual-Cell-ben adnak. Innen ered a neve: DC-HSPA+ (DC mint Dual-Cell vagy Dual-Carrier)
Nekem DC-HSPA+ -on csúcsidőben 20Mbitet mérek. Délelőtt illetve a metróban 30Mbit. Üres DC-HSPA+ cellán 36Mbit volt eddig a max.
Most LTE-n épp 60Mbitet mérek.
Nem Megabyte hanem Megabit.
A 2-3-4Mbit érdekes. Mivel a telenornál 7Mbit mindig megvan 3G-n ha jó a térerő. -
-
Rusi
senior tag
válasz
Feri1977 #32864 üzenetére
Csak elmondom, hogy 4G-n bőven nem 2 Mbit-en megy a net, hanem lefedettségtől függően 50-80 Mbit-en. Az én rekordom 89 Mbit/s volt a Nyugatinál, ráadásul ezt alig a (Telenor) 4G indulása után mértem. Amúgy ha valakinek normális telefonja, új SIM-je (nagyon fontos és sokan nem értik, hogy hiába van iPhone 6-od, ha a 12 éves Pannon kártya van belevagdosva, nem fog menni) és persze megfelelő csomagja van (mert a sávszélesség a tarifától is függ ám!), akkor azonnal észreveszed, hogy 4G hálózatot használsz. A 3G is persze simán gyors (amúgy itt 42 Mbit/s a legnagyobb sebesség DC-HSPA+ kapcsolattal), de ahogy már írták, a 4G jóval rövidebb válaszideje miatt még a sima böngészés is sokkal kényelmesebb rajta. Hozzáteszem, az én csomagom 150 Mbit-es sávszélességet enged, tehát kvázi nem vagyok korlátozva, mert ennyi az elméleti maximum (és a valós maximum valahol az általam mért 90 Mbit körül van jelenleg).
-
dptrsk
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged