- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DaveBishop #32846 üzenetére
No, nekem eddig ez a teória tűnik a legreálisabbnak. Sztem elhanyagolható százalék az össz előfizetőkhöz képest. Kár lenne ezért egyetlen sort is módosítani bármilyen programban. Egyébként gyanítom, hogy nem az a bonyolult, hogy Kovács no.x Béla programozó átírjon egy sort, hanem az, hogy Kovács no.x Béla programozó átírhasson egy sort.
-
Varszegig
veterán
válasz
DaveBishop #32823 üzenetére
Na azért ezt a beszélgetést meghallgattatnám a felügyeleti szervvel, azt a részt különösen, hogy áremelés mindenképp lest ÁSZF ide vagy oda. Ez már nem a 250M-s bírság kategória. Ez a vonatkozó törvények egyszerű szembeköpése. Olyan, mint amikor a kigyúrt faszi leparkol a tilosban, mert ő megteheti. Írunk egy ÁSZF-et, aztán jól lesz*juk?
-
dptrsk
addikt
válasz
Nehogy MyTariffba kerüljön, s úgy összevonva a perc...
-
Beri78
őstag
válasz
"Pl.:
Mivel Smarttarifa 3-am van ott 50-50%ban osztódik meg a 180 perc és ő úgy látja, hogy ezt nem használom ki sokszor a többi hálózaton és ha szeretném akkor a 2 x 90 percet összevonja, így csökkentve a számlám összegétMondom oké, ha ilyet is lehet."
És ez milyen csomag? Azaz a 180 percedet lebeszélheted bárhol?
-
TeebyKay
őstag
válasz
Egyre másra érkeznek a pozitív visszajelzések, lehet, hogy mégse a telenor a legrosszabb választás a szolgáltatók között?
-
DaveBishop
csendes tag
válasz
DaveBishop #32696 üzenetére
Nemrég benéztem hozzájuk, pont arra volt dolgom... Kellemest a hasznossal.
Szimpatikus fiatalembernek említettem, hogy ma már bájcsevegtem egy sort 1220as kollegával, de még mindig nem hívtak vissza, mi ilyenkor a teendő. Több dolgot is megtudtam.
1.) A telefonon történő bárminemű panasz bejelentése ugyanolyan joggal bír, mint ha levélben hivatalosan postán feladott formában történne, - így bizakodom hogy reggeli hívásom elég volt.
2.) A MyTelenor https://online.telenor.hu oldalon történő regisztráció után az Ügyfélkapcsolat menüben történő bejelentés is teljes mértékben megfelel minden hivatalos procedúrának.
3.) Ne aggódjak, 72 órán belül hívnak
A fiatalember nagyon felkészült volt, mindenre tudott válaszolni, tudta mi az az ÁFSZ és azt is tudta melyik pontról beszélek. Kiszámolta, hogy pontosan mennyivel nőne a havi számla, hogy képben legyen ő is. Tőle is kaptam volna 3 havi Deezert, de még mindig nem kell, mert nincs rá szükségem.
Önindító és Morning Show letöltve bőven elég egész napra.
Továbbá beregisztrált a MyTelenor-ba, hogy ügyfélszintű hozzáférést kapjak a telefonszámaimhoz.Le a kalappal előtte, nem gondoltam volna hogy a munkanap végén ilyen türelmesen segítenek majd bent.
-
St3ven
addikt
válasz
DaveBishop #32699 üzenetére
Nem kell, hogy reagáljanak rá, attól te még megtetted a nyilatkozatot, és ez a lényeg.
Ahogy előttem többen is, én ilyen esetekben a tértis levelet javaslom - előtte természetesen lefénymásolva a nyilatkozatodat.
apaszka:
Ha az emelést fedezi, az már jónak mondható, de amikor lejár, akkor megint ott vagy, ahol a part szakad. -
ntomka
nagyúr
válasz
Elégnek kellene legyen ez a hívás is. Kijelentetted, hogy semmit nem fogadsz el, pont. Rögzítik. Ha bíróságra kerülne az ügy, első körben már kikérnék a felvételt és buknák az egészet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DaveBishop #32699 üzenetére
Ez az ertekeles az ugyintezore vonatkozik, szerintem 10es...
-
Sayuar
senior tag
válasz
Írásban NYILATKOZAT-ot kell tenni, miszerint a kétoldalú módosítást nem fogadod el, nem panaszt!
-
St3ven
addikt
válasz
Nem is fognak.
Én a helyedben megtenném írásban is ezt a nyilatkozatot, bár a párbeszédet nézve elvileg ennek így is rendben kéne lennie.
Szerk.:
Azért 500 Ft kedvezmény három (!)hónapra elég gyér, nem erőltették túl magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged