- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Smarttarifa 3-mal mennyi a kék számok percdíja? Kerestem, de sehol sem találtam... :/
-
-
Szóval, van egy nemtudommilyennevű előfizetésem, ami 34xx Ft körül van, de ez van már vagy 5 éve. A lényeg, hogy mivel régi, nincs benne 4G, de korlátlan netet tartalmaz, csak a letöltés, videózás van korlátozva 90MB-re. Azt is tudni kell, hogy nagyon keveset telefonálok, egy hónapban jellemzően nem szokott összejönni az 1 óra sem.
Kérdés:
Milyen megoldás van, hogy legyen 4G, de ne kelljen háromszor ennyit fizetnem érte. A korlátlan net fontos (videó, letöltés nem). A 4G-re azért van szükségem, mert kevesebbet fogyaszt a Nexus 5 úgy, mint 3G-n, és ugye eleve nagyon karcsú benne az akku.
A lényeg, nem akarok nagy előfizetést, mert alig telefonálok, netezni viszont sokat netezek. Letölteni és videózni nem szoktam mobilneten.
Remélem van valami értelmes megoldás, mert nem akarok 12 év után másik szolgáltatóhoz menni, de ha rákényszerít a Telenor, nem fogok sokat habozni.
-
dptrsk
addikt
válasz
#51970304 #29594 üzenetére
Ez nem megfelelő indok, ha a cég vette volna neked, akinek a telephelye az adott ingatlan, akkor ő panaszt tehetne.
Azonban te a saját nevedre és címedre vetted, ha otthon nem menne nálad akkor tudnál kérvényezni ilyet, de a telenor nem nagyon megy bele az ilyenbe...
egy panaszt tudsz tenni, hogy itt és itt nincs megfelelő lefedettség. Jobb esetben negnézik és tesznek valamit. Rosszabb eset ben, felhívnak, hogy ezt tudja a hálózat, es nincs hiba. -
törölt tag
Jelentem 2 év után kicserélik akkor is a sim kártyát ha meg van vágva.nano sim re volt szükségem és díjmentesen kicserélték.azt is hozzá tették, hogy a sim kártyám sérültnek minűsül de a 4g miatt kicserélik díjmentesen (telenor partner üzlet volt)
-
DarkByte
addikt
Értem. Nagyon jó lenne tudni hogy mikor indul a 800Mhz mert így most kicsit buthurt vagyok hogy bevásároltam és nem működik, persze benne volt a pakliban. Marha jó lenne ha ilyen próba eszközöket egyébként lehetne bérelni mert ha nem válik be brutális összegbe kerülnek és elsózni is nehéz mert kevés embernek van ilyenre szüksége.
Mivel nagyon tetőszint közelében van az antenna, egy hosszabb árbócon még megnézzük mit produkál, a kábel még engedi csak nem azon a helyen ahol most fel van szerelve. Én arra számoltam hogy mivel a 4G 1800Mhz-en megy annak valamivel jobb lesz a terjedése mint a 2100-on működő 3G-nek ami egy 16dBi-s antennával maximális térerőt produkált ugyanitt. LTE-nek amúgy sem kell maximális jelszint és akkor is jóval gyorsabb mint a 3G. Ez amit vettem antennát szélessávú és az univerzalitásáért cserébe csak 9dBi-s, de úgy tűnik a D-Link rádiója is jóval gyengébb mert a Huawei router ami előtte volt a MIMO antenna bármelyik ágára dugva 4-es 5-ös jelerősséget produkál 3G-n ugyanott.
-
draco31
veterán
Hello!
Lejárt ma a haverom kártyája, ha hívja valaki, akkor azt mondja, hogy az előfizető kérésére kikapcsolták, vagy valami ilyesmit. Mennyi ideje van feltölteni? Kártyás.
-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #29581 üzenetére
Meglett közben, 1800-on megy. [List of LTE networks]
-
DarkByte
addikt
Sajnos én is ettől tartottam. Egyébként Kiskunfélegyháza északi része, 8km-re külterületen. Rálátás van a város magas épületeire köztük egy adótoronyra, de akkor lehet tényleg hogy az LTE másik tornyon van. Körbeforgattuk teljesen az új MIMO antennát amit vettem az LTE-hez de sajnos semmi.
Akkor várjuk a 800Mhz-es LTE-t. Köszi!Egyébként a mostani Telenor LTE az 1800 vagy 2600Mhz-en megy? Mert amit én vettem antennát az 800-2170Mhz-ig működik, tehát a 2600 pont nincs benne. Remélem hogy nem pont beszívtam [link]
-
club1
veterán
válasz
DarkByte #29579 üzenetére
Ha térkép szerint ugyanott van a 3G/4G lefedettség határa, akkor igen valószínű az alacsonyabb frekvencia miatt, hogy az LTE-t távolabbról adják. Így aztán nálad már nem elégséges a jelszint.
Lesz 800 MHz-en LTE, valószínűleg meg is oldja majd a gondod, de hogy mikor és milyen ütemezéssel indul, nem tudni. -
DarkByte
addikt
A 4G elérés milyen gyorsan válik elérhetővé ha 4G képes SIM-re cseréltem cseréltem? Vállalati Hipernet Medium-om van teljes korlátlan opcióval. Megjött az új router de nem hajlandó fellépni 4G-re csak 3G-re. A lefedettségi térkép szerint ugyanott van vége a 4G határának mint a 3G-nek. Külső antennával 2-3/5-ös jelerősség van 3G-ből. D-Link DWR-921-el próbálkozom, a varázslójában kiválasztottam a Telenor Hungary-t és beírtam a PIN-t. A hálózat választást tök mindegy mire rakom előbb utóbb 3G-n köt ki.
Marha lassan jelentkezik fel viszont a hálózatra, több kört is nekimegy. Már olyan is volt hogy egy rövid időre felvillant a 4G LED de nem csatlakozott fel. Ezért vagyok kíváncsi arra hogy esetleg van-e valami időbeli késleltetés az aktiválásban.
A 800Mhz-es LTE indulásáról egyébként lehet már tudni valamit? A router és az antennám ezt is tudja, legrosszabb esetben akkor kellene hogy kapjak én is LTE-t ha most nem tudom beállítani.
-
Csaba1512
tag
2015.03.01.-től a "Szolgáltató a Klasszik 2, Klasszik 3, Klasszik 4, Klasszik 5, Klasszik 6, Smarttarifa 3, Smarttarifa 4, Smarttarifa 5, Smarttarifa 6 tarifacsomagok értékesítését lezárja. Ezen időponttól e tarifacsomagokat megrendelni (új hívószámmal előfizetői szerződést kötni), valamint ezekre váltani, áttérni
vagy átírást kezdeményezni már nem lehetséges." -
törölt tag
válasz
MAGUS7 #29575 üzenetére
Én bármit választhattam, ami volt raktáron. Persze sikerült belenyúlnom egy olyan modembe, amit nem tudtam használni. A teszt egyik célja az volt, hogy az usb -s, Tomatos routeremmel és az Android miniPC -vel kipróbáljam. Erre nem volt alkalmas a modem (pontosabban előbb ki kellett volna kódolni), úgyhogy azt nem is használtam. A 4g -s, dual SIM telómban viszont remekül működött a kártya.
-
törölt tag
válasz
MAGUS7 #29573 üzenetére
Igen. Csak arra kell figyelni, hogy 5 naptári nap, amibe a tárgynap is beleértendő és az sem kifogás, hogy vasárnap nem tudtad visszaadni, mert zárva voltak. Kicsit fura ez a hozzáállás, de végülis egy próbáról van szó. Arra meg bőven elég ennyi idő. Csak azért írtam, nehogy rajtad maradjon egy fullos csomag, két év béklyóval.
-
MAGUS7
tag
Sziasztok a Telenoros mobilnet mennyire megbízható ? konkrétan a Hipernet Medium-ot néztem ki,a Telenoros lefedettség térkép mennyire pontos ? beltéri 3G-re 2-15 mb/s ír,Telekomos mobilinternetről váltanék,csak még nem tudom hogy Vodafone vagy telenor a lakhelyemen mindkettő tud 3G-ét,csak sajnos a vodánál nincs ki írva a sebesség.
-
apaszka
veterán
válasz
Balazska15 #29569 üzenetére
Ez itt is él!
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
Telenornál van lehetőség a hűség ideje előtt meghosszabbítani az előfizetést/váltani és készüléket is kihozni? Telekomnál, ha jól tudom 3 hónappal a hűség lejárta előtt már van lehetőség a váltásra. Köszi előre is!
-
ElGatto
aktív tag
A Mytelenor alkalmazás miért felejti el állandóan a saját tel. számom??? Ez annyira gagyi...
-
Oszhgiv
csendes tag
A Telenortól online rendelt készüléket meghozta a futár, de nem jött a honlapon reklámozott ajándék kiegészítő. Lehet hogy külön küldik? Hol kell ilyenkor érdeklődni, hogy miért nem küldték? Vagy pont most fogyott el a készlet?!
-
tomp
félisten
Végre egy jó dolog történt! Számlazárás megvolt 28-án. Másnap már meg is volt a számla. Rögtön "Fizetve" státuszba került.
"Jogos panaszt követő jóváírás: 36.539Ft" bejegyzés szerepel a számlán. -
GML
őstag
válasz
ferke72 #29557 üzenetére
Mivel a telenor már jó ideje kiszervezi a boltokat "frencsájz" rendszerbe, minden üzletük más bt/kft. kb 8 éve, vettem Győrben egy telefon, ami hibás volt, de hiába volt Pesten is boltja, csak az adott üzletben lehetett cserélni a telefont.
BTW nem volt akkora tortúra, Kocsikáztunk egy kicsit. Így is megérte, hiszen 50% minusz volt.
-
kcs73
aktív tag
Megoldódott!
Mivel neten lett rendelve,így meg kell várni míg a futár vissza viszi az aláírt szerződést,és a központban az alapján aktiválják a kártyát!
72 órán belül! -
kcs73
aktív tag
Sziasztok!Pár órája hozta a futár a telenoros lumia 930-at,és azóta próbálom megfejteni,hogy miért nem kapcsolódik a hálózathoz!?
Magyarul nem talál hálózatot,nincs térerő!!
Kell valamit aktiválni,vagy beállítani,hogy tudjak esetleg telefonálni is vele?
Új kártya,új szerződés! -
Juliuska
senior tag
Sziasztok!
Infóra volna szükségem: adva egy feltöltős SIM (prepaid), ami egy motor riasztójában csücsül. Esedékes a feltöltése, de a SIM nincs a hálózaton (nyugalmi állapotban a riasztó nem lóg a hálón). A feltöltéseket eddig minden esetben hálózatra kapcsolt rendszer mellett végeztem, de most nem vagyok abban a helyzetben, h élesítsem. Ugye jól tudom, h ebben az esetben is "megkapja" a feltölteni kívánt összeget...? -
törölt tag
válasz
khorvat #29553 üzenetére
Mindegyik tarifánál ugyan azok voltak az árak. Bár most már az ajánlatok közül is eltűnt
(#29554) GML :
Hát annyit nem szeretnék utazni egy telefonért
Azt viszont nem értem az S3-at miért lehet még mindig kapni és nem is kifutó. Míg az S4 már el is tűnt és már az S5 mini is kifutó.
-
khorvat
senior tag
Most a kifutó S4 ha lenne vmelyik Telenor üzletben készleten milyen árban menne?
-
törölt tag
amúgy ha elfogyna az s4 az A5 lesz a telenornál is vagy csak az A3?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest