Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nekem sajnos Telenor van. De ez béna nagyon. Ezt reklámozni? Szégyen....
-
szabonagyur
félisten
válasz
dptrsk
üzenetére
Szerintem meg a le/feltöltés b*zikon (senkit nem akarok megsérteni, ne is vegyék magukra) kívül az átlag emberek ezt nagyra fogják tartani a jövőben is. Van net, lehet rajta netezni, fakkbukkra feltölteni, stb ez a lényeg, na meg, hogy ingyenes. 100 mobilnet használóból szerinted hányat is érdekel, hogy most 1Mbit a le/fel vagy 50? És a 100 az ne 100 kocka legyen, válogatva a javából.
Csak ugye adnak valamit ilyenkor mindenki elvárja, hogy na akkor most majd jól letöltünk mindent, terheljük csak le a hálózatot, ha meg sikerrel járnak akkor meg megy a sírás, hogy hát de ezt hogy vagy minek..
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk azt megmagyarázhatná valaki odafent, hogy miért kell ilyen akciót meghirdetni, ha előre lehet tudni, hogy a Telenor hálózata NEM fogja bírni ezt a terhelést...
Ezzel megint magukat járatják le, mert egy használhatatlan adathálózatot kapnak az ünnepre az (új) ügyfelek.
Jól megalapozzák az elkövetkezendő 2 év kapcsolatát. -
-
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez gáz szolgáltató
-
válasz
whiskeys
üzenetére
Én is hasonló sebességet mérek. TUTIra a zingyen net miatt ilyen gyatra, hét megabit szokott lenni normál esetben.
Egyébként nem vagyok meglepve. Azok után, hogy a sok letöltés-fetisiszta anno képes volt a korlátlannak hirdetett csomagokkal a Vodafone GPRS-hálózaton letölteni annyit, hogy a hálózat nem bírta, képzelheted, mit kezdenek egy sokkal gyorsabb hálózattal...

-
whiskeys
őstag
0.4 mega a letöltési sebesség. Ez aztán a nagy Telenor akciós Net. Gondolom a leterheltségre hivatkoznak....Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1094621164
-
elio93
újonc
Itt Debrecen könyékén továbbra sem jó a net, több mint egy hete. Jó lenne, ha kezdenének vele valamit, mert nem a semmire, vagy negyedórás oldalbetöltésért fizet az ember havi 7ezret.
-
g0dl
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Igen, azt gondolom. De mint írtam a feltöltésért kapott keretből még van, így lényegében irreleváns, hogy ami fogyott, azt mi fogyasztotta.
-
ablack
senior tag
Üdv,
Valaki próbált az utóbbi időben Praktikum csomagban telefont venni?
Szerettem volna (szeretnék) venni egy LG F70 + G Watch R-t Praktikum csomagban. Ugya a netshopba valamiért ha kiválasztom a Praktikumot eltűnik a rendelés gomb. Pár napja megpróbáltam a telefonos ügyfélszolgálaton, ott azt mondták hogy elakadt a rendelés ezért a technikai csoportnak elküldik. Erre most hívnak vissza hogy megállapították hogy nem volt a kosárba rakva a telefon
Tudnak új rendelést leadni, az előzőt meg törlik. Hozzákezdenek, erre azt mondják hogy hibás a rendszer, nem enged Praktikumos rendelést leadni erre.
A boltba meg azt mondják csak telefonon tudok rendelést leadni mert ilyen nekik nincs készleten... Pedig benne van a feltöltőkártyás árlistában is. Most akkor erről mondjak le, nem lehet telefont venni így? -
asdf_
veterán
Elektronikus hirkozlesi torveny
138. § (9) Az előfizető kérésére a szolgáltatónak az adatkezelési szabályok figyelembevételével biztosítania kell, hogy az előfizető a kezelt adatok törléséig díjmentesen megismerhesse a fizetendő díj számításához szükséges forgalmazási és számlázási adatokra vonatkozó kimutatást.
Hozzateszem persze, ha azt mondjak, hogy menj be a legkozelebbi bemutatoterembe, es ott megnezheted a kepernyon, azzal szerintem jogilag eleget tesznek amugy a fentinek.
-
g0dl
addikt
Ha egy lényegében csak hívásfogadásra használt feltöltős praktikum csomag egyenlegéből egyszer csak kb. 4000Ft elpárolog, akkor azt hogyan érdemes elkezdeni nyomozni?
-
törölt tag
Csak egy adat. A telómban 36/28Mb/s -t tud a Telenor csúcsnete (Óbuda, Bojtár u.).
-
club1
veterán
Felénk nagyjából 40/6 Mbps szokott lenni, most pedig 23/5. Eddig jól bírja az LTE.
Viszont a MyTV hangja ezen is szakadozik. -
szabonagyur
félisten
Azért itt is van ám technológia
Keleti határvégen, házon belül H+ jelzésnél
[link] -
darvinya
titán
Hát ez az ingyen net nem az igazi.
Állandóan eldobja az IP-t, és LTE-re fel sem enged.Boldog karácsonyt kívánok!
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát úgy nagyjából ennyit. A modem letöltésben ennyit tud, felfelé talán 3,6 lenne. Otthon egy picit több szokott lenni a feltöltés, közelebb vagyok a bázisállomáshoz. A ping is kisebb szokott lenni. Most munkahelyről gyomrozom a netet ha már nem számít bele az adatkeretbe.
Én azt hiszem a Hipernet Praktikum 7,5/2. -
x1port
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én rájöttem , nekem nem kell mobil a kezembe.
Inkább a pálinkáspohár !
Boldog Karácsonyt mindenkinek !

-
Landsmann
addikt
Leteszteltem már ezt az ünnepi ingyen netet. Egész jó eredmény Hipernet Praktikum pakkal:

-
szabonagyur
félisten
Egész jól sikerült ez a Hipernet akció... Korábbi H+-ból E lett, illetve a MyTV sem megy gépen

-
Def26
félisten
Nem tudjátok hol tudok előfizetni hipernet home -ra?
-
Ryder1
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ez egy nagyjából két hónapig tartó játék volt heti feladatokkal, összesen pedig 10 ember kapott így e-mailben utalványt. Ha már egyszer ők jelölik ki azt a TÍZ üzletet az egész országban, akkor legyenek már tisztában azzal, amit csinálnak, vagy legalább néztek volna utána egyből ahelyett, hogy elküldik azzal az indokkal, hogy így nem jó.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Ryder1
üzenetére
Először is.
Teljesen jogos, és a mai világban, ahol tele vagyunk formanyomtatványokkal, nem csoda, hogy elküldték a haverod. Még akkor is, ha rendben volt a meghatalmazás. (Erre a válaszra számíthatsz ebben a kérdésben kb)
Az, hogy kérték az üzletben az utalványt, holott Te azt nem kaptad meg (se fizikailag, se elektronikus formában) a bolt hibája.
Ha bemész a Telenor üzletbe, éa kötözködnek veled, akkor ott helyben hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy tegyék rendbe a dolgokat.
Ezer bolt, ezer kis vállalkozás, nem tudja mind, hogy mikor épp milyen nyeremény játékba csöppennek bele. És ezért elsősorban nem az ott dolgozókat kell hibáztatni, hanem az üzletvezetőt, aki - jobbik esetben - kapcsolatban van a Telenor központtal.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Jó kis sztori következik.
Történt szeptemberben, hogy egy facebookos telenor nyereményjátékon nyertem egy 10000 Ft-os utalványt mobil kiegészítőkre. Meg is kaptam e-mail-ben, ahol felsorolták azt a 10 üzletet, ahol be tudom váltani. Székesfehérvári vagyok, de a legközelebbi/legolcsóbb útiköltségű a győri üzlet lett volna. Először írtam nekik az elektronikus űrlap segítségével, hátha be tudnám váltani helyben, aztán írtam nekik facebook-on is. Mindkét helyről azt a választ kaptam, hogy csak a kijelölt üzletekben válthatom be, nem tudnak kivételt tenni, maximum egy meghatalmazással beváltatom máson keresztül.
Az e-mail szövege:
Telenor utalványhoz tartozó kód: xxxxxxxxxxxxxxx
Az utalvány 2014.12.31-ig érvényes és az alábbi üzletekben váltható be: xyxyxy
Vidd magaddal a fenti kódot és válogass a mobiltelefon tartozékok között!
Üdv,
Telenor csapatEgy budapesti ismerősömnek elküldtem egy meghatalmazást, ami tartalmazta az utalvány kódját is. Őt azonban szépen elküldték, hogy ezt így nem fogadják el, kéne az utalvány is. Milyen utalvány? Én is csak a kódot kaptam és sehol sem írták, hogy nyomtassam ki az e-mailt, vagy személyesen mutassam be. Ezután az üzletvezető szépen felírta neki a létező fehérvári üzleteket, hogy ott be tudom váltani és kötelesek elfogadni, és megrendelni nekem, amit szeretnék, ha éppen nincs készleten. Még jó, hogy facebookon keresztül és hivatalos ügyfélszolgálattól is ennek a teljes ellenkezőjét adták válaszul.
Hétfőn bemegyek én az egyik székesfehérvári üzletbe, ahol elvileg kötelesek elfogadni. Az biztos, hogy nem fogom megint a pesti ismerősömet ugráltatni emiatt. Ha nem fogadják el, akkor megy a panaszlevél a Telenornak és a teljes sztori a Homárnak is.
Mit szóltok hozzá?
-
kakuk.tamas
addikt
-
tomp
félisten
válasz
vwpolopg
üzenetére
Én is megtapasztaltam a fantasztikus ügyintézői brigádot. Amikor ötödjére mondtam el ugyan azt de még mindig mondogatták, hogy a telefonom a rossz, a SIM kártyám a rossz, elfogyott a havi keretem... Az nem is érdekelte őket, hogy 2x cseréltettem SIM kártyát és másik telefonban is ki lett próbálva...
Konkrétan a saját üzletükben kinevették a technikusokat... Ez mindent elmond... -
Armahun
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Valószínűleg ez lehet neki, ha nincs a csomagjában foglalt adatkeret.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Mennyi a Telenornál az előfizetés nélkül internetezés díja? Egyik ismerősöm bekapcsolva hagyta a mobil adatforgalmat és most aggódik, hogy mennyi lesz a számla.
-
törölt tag
valaki próbált már előfizetést felmondani olyan indokkal, hogy nincs térerő? 1,5-2 hónapja kezdett szarakodni a hálózat úgy, hogy térerő van a telefonon csak éppen nem lehet elérni, és hívást sem tudok indítani, aztán egyszer csak megjavul. 3 hibabejelentésen vagyok túl, majd közölték, hogy ez ilyen, ennyit tud a hálózat és felmondani akkor sem lehetne, ha lebontanának egy tornyot és soha többet nem működne a szolgáltatás.
de kérdem én, akkor sok-sok évig miért volt jó?? 1,5 hónappal ezelőttig nem ennyit tudott a hálózat? szóval ilyenre hivatkozva fel tudom e vajon mondani? nem szeretnék azért fizetni, hogy a fiókban legyenek a sim -ek (4db is van), mert nyilván váltanom kell.köszi
szerk.: boldog karácsonyt mindenkinek
-
jbl
senior tag
December 24. és 26. között
ingyenes a netezés,
belföldön
-
vwpolopg
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget. Amint túlvagyok a maradék karácsonyi dolgokon írok mindenhova

Viktor0610: Ne haragudj, nyilván nem személyes sértésnek szántam a dolgot, de szerintem Te is belátod, hogy mint mindenhol, ennél a cégnél is dolgoznak dilettánsok. Eddig Te voltál az a telenoros dolgozó aki a legtöbbet segített, a többiek csak hátráltattak, hülyeségeket mondtak és hülyének néztek. Ha valaki nem tudja a választ a kérdésemre, menjen hátra, kérdezze meg a felettesét vagy mondja, hogy nem tudja, de ne nézzen hülyének és legfőképp ne hazudjon a képembe.
-
x1port
addikt
válasz
vwpolopg
üzenetére
Érthető reakció tőlük.
Szar lehet tudni , higy színvonal alatti teljesítményt produkàlnak ezért inkább fizet és lelép az ügyfél.
Nem jó érzés vesztesnek lenni hidd el.
Majd megoldódik a problémád.
Itt a legfontosabb dolog hangoztatni hogy mekkora egy szutyok cég ez. Nehogy valaki is őket válassza ( ha hezitàl szolgàltató választáson ) -
-
-
vwpolopg
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Köszi a tippet mindkettőtöknek. Megy az email még ma az nmhh nak is. Viszont az ÜFSZ-t milyen telefonszámon tudom elérni a 30-as telefonomról? Mert a 1220-al nem próbálkozom többet, 30-as telóról nem lehet ügyintézőt találni a menüben, illetve random bontja a vonalat az automatájuk és így kicsit sokba kerül feleslegesen...
szerk1.:
amúgy eddig 9.-én, 18.-án, 21.-én és ma 23.-án voltam személyesen telenor üzletben emiatt, alkalmanként 20-45 perc várakozási idővel... az oda-vissza utazásokról nem is beszélve, kicsit tele van a tököm, a dilettáns ügyintézőkkel meg főleg...
szerk2.: (#28428) Viktor0610: köszönöm szépen!
-
válasz
vwpolopg
üzenetére
NMHHnak írj, ott lehet másolat között a homár is nyugodtan...
Elég szánalmas egy szolgáltató... Kéne ide pár MRD bírság és akkor talán rendbe szedné magát vagy kivonulna. Megint csak a másik szolgáltatót tudom példának hozni, hogy ott bizony a felmondás pillanatában, ha személyesen mondod fel ki KELL fizetni a kötbért.
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, rögzíttes panaszt, ha a panasz felvételétől 72 órán belül nem készül el a számla ráutaló magatartásnak veszed, hogy nem tart igényt a szolgáltató a kötbérre. -
vwpolopg
őstag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Na mostmár tényleg elmennek ezek a kur*a anyjukba... még mindig nincs kiszámlázva a kötbér, meg a decemberi számla és 3 telenor boltból 3-ban nem tudják mikor lesz végre kiszámlázva... sőt engem néznek hülyének, hogy mit akarok ennyire fizetni ha nincs mit... idén elvileg ne is számítsak rá, hogy lezárul a dolog... első körben megy egy levél a homárnak, második körben kit lehet elküldeni a francba a telenornál?
-
törölt tag
válasz
x1port
üzenetére
A készüléket én is külön vettem meg magamnak (ma hozta a futár, épp most lakom be). De azért ott az éjszakai 100GB, feltöltőshöz is van LTE, ami nem korlátozós és bár némi meccselés árán, de van publikus IP -m. Persze, vannak bosszantó dolgok. De én már voltam Vodás és magentás is. Köszi, nem kérek belőlük. Ezt az egy évet fél lábon is kihúzom a Telenorral. Aztán meglátjuk, hogy mi lesz, ha eltörlik a roamingot.
-
törölt tag
Nem csak weboldalon. Ma személyesen bementem. Gondoltam, kipróbálom, hogy milyen a villámgyors netezés és hogy a Huawei modem -mel megbarátkozik -e a routerem. Jó fej srácot fogtam ki, a szándékkal nem volt gond. Szólt, hogy vigyázzak, mert a maival együtt értendő az 5 naptári nap. De tehetek én arról, hogy 26. -án nincsenek nyitva? Felajánlottam, hogy rászigszalagozom egy téglára és bedobom, de állítólag az úgy nem minősül szabályos visszamondásnak. A mellettem levő pultnál állt egy nő, több, mint két kilóval a kezében és nem tudott Szifon6 -hoz jutni, mert vmi tiltás van bizonyos létszám feletti partnercégeknek.

Én csak röhögtem ezen az egész helyzeten, de a nő enyhén szólva morcos volt. -
Gedeon31
addikt
A Telenor weboldalán semmilyen telefont nem lehet venni , ennyire kifogytak vagy ügyködnek valamit?

-
club1
veterán
válasz
BeriHampeR
üzenetére
128/64 Kbps-ra.
-
rgeorge
addikt
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Az akciós feltételek között szerepel:
"A havidíjban foglalt forgalmi keret elérést követően a szolgáltató a le- és feltöltési sebességet lassítja. A lassítás az adott számlázási ciklus lezárásával megszűnik." -
BeriHampeR
aktív tag
Hali
Mivel a Digi Move topic halott ezért itt teszem fel a kérdésem.
DIGI NET MOBIL 2 - 1900 Ft
2GB az adatforgalmi keret, ha ezt túllépem akkor mekkora sávszélességre korlátoznak?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
x1port
üzenetére
Köszi! Megkérdeztem, jó tudni, hogy a modem árában benne van a Hipernet Praktikum, 3000Ft egyenleg 180 napig használható fel. 1-3k-ért, már érdemes modemet venni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy ZTE MF667-t veszek. A modem ára tartalmazza a SIM kártyát is? Csak azért vennék Telenorost, mert ha jól tudom másnál nincs ilyen 5Ft/MB-os lehetőség. Vésztartaléknak kellene.

-
-
-
pinnacle
nagyúr
Hipernet Praktikumhoz keresnék modemet. Melyiket ajánljátok 7k alatt? Nem tudom, hogy van-e különbség a ZTE, Huawei között.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy T -Home -os TV előfizetés kódja kell hozzá. Ezzel két, nem rootolt droidon használható. Persze csak hivatalosan, mert azért a root sem megkerülhetetlen akadály.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Tudnak új rendelést leadni, az előzőt meg törlik. Hozzákezdenek, erre azt mondják hogy hibás a rendszer, nem enged Praktikumos rendelést leadni erre.

Persze ők nem tehetnek semmiről