Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
nincs 3G csak hébe hóba )
Egy örökkévalóság mire valamit betölt.Természetesen ha megy a 3G akkor tűrhető.
Persze ha nem korlátoz be a telenor.Ilyen szar és nehézkes hálózat mellett inkább rá kellett volna feküdniük arra , hogy kicsit gatyába rázzák.
Erre pénzügyi szolgáltató lett.
De mi a f@..nak ???Lassan már telenoros tej is lesz a boltokban.
Telekommunikációs minőség meg az ablakban. -
törölt tag
Most derült ki, hogy az új telóm microsimes. Kinéztem egy havi 5 rugós, LTE -s adatcsomagot. Szerintetek kaphatom ezt microsim -mel?
-
darvinya
titán
IDÉN KARÁCSONYKOR A KORLÁTLAN HIPERNET ÉLMÉNYÉT ADJA NEKED A TELENOR!
Lehet terhelni a hálózatot.

-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen. Aktiváltam már ilyet, de valamiért akkor is a 1220- on lehetett csak neten nem. By telenor.
-
válasz
KamuMazsola
üzenetére
A kártya keretének hátoldalán, a vonalkód alatti nullákkal kezdődő számsort írod be az ICC-szám mezőbe?
-
KamuMazsola
őstag
Szerintetek ilyenkor mi van? Vettem a tescoban 990- ért egy praktikum+ net expressz simet, aktiválni akartam a neten és azt írja, hogy az ecc kód nem a telefonszámhoz való. Pedig én neten akartam aktiválni!
-
törölt tag
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
üzenetére
Nem hallottál még ilyenről?
Hívásértesítő -
esetleg van itt telenorban dolgozó aki segít nekem? Privátban?

-
Landsmann
addikt
Embörök, mától ingyé van a Hívásértesítés szolgáltatás. Aktiválja aki szeretné hogy legyen, mert a szolgáltató is aktiválja majd, de ki tudja mikor kerül rá a sor. Nekem reggel óta működik.
-
törölt tag
Üdv!
Ha vásárolnék egy használt telefont ami elvileg nem részletre lett vásárolva milyen esetekben tilthatják le?
Pl akkor is letiltásra kerülhet, ha az előfizető nem tartja a 2 évre kötött tarifahűséget?Illetve jól tudom, hogy számla nélkül, jótállási jeggyel is lehet garanciáztatni?
Köszönöm a választ!
-
x1port
addikt
Múlthét szerdán nagy nehezen aktiváltam ( félig ) egy praktikum ász kártyát a 1220-on.
Megadtam egy baráti 20-as számot.Azt mondta a maki .hogy ha postázzák az aktiváló kódot , és ezzel megerősítem az aktiválást akkor 6 hónapig érvényes lesz a rajta lévő 600 Forintos egyenleg.
Mivel szombaton munkanap volt így ez a mai már a 4. nap. Levél pedig sehol.
Ma pedig jött egy sms , hogy 2 nap múlva lejár a baráti 20-as kedvezményem ha nem töltöm fel.
Most akkor ez ,hogy a ku..@ életbe van ?!
Miért nem lehetett beaktiválni az üzletben a nevemre , amin már évek óta van 2 előfizu.

-
-
axioma
veterán
z1c topikban eleg sokan vannak, akik megvettek a keszuleket es fuggetlenitettek, bar akkor is uzlettol fuggoen sima vagy sem ugyintezesrol szamoltak be (egyeseknek 1 ev "huseg" kivarasat mondtak, masoknak csak keszulek atvetel x nap mulva vissza, de a legtobben - akar tobb kirendeltseg felkeresese utan - veuglis tudtak venni+fuggetleniteni helyben; bar utobbi allitolag keszulekfuggo, hogy valoban megy-e csak siman koddal)
-
voltam az astoriai telenorban és közölték velem, hogy telenor praktikum csomagot nem lehet függetleníteni ... csak ha megveszem a listaáron a készüléket mert akkor az már elvileg független ... nem igazán értem mert szombaton az alléban azt mondták, hogy lehet praktikum készüléket függetleníteni és összesen 7-8.000 ft-ba kerül ...
-
n@p@lm
addikt
székesfehérvár belvárosában van valakinek tapasztalata a telenor lte hálózatával?
mennyire "hasít"? -
Tigerclaw
nagyúr
Az a baj a mostani alap nokiákkal (1xx széria), hogy mintha gyerekkézbe tervezték volna, olyan kicsi. Olyan mint egy játéktelefon a játékboltban. Hiába jó a belseje, ha egy idősebb embernek nehéz kezelni, megfogni, mert olyan apró rajta minden. A következő szint meg már kicsit drága.
-
xmaas
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Csak hogy más ne essen ebbe a hibába:
Ma vettem egy Praktikum Ász Express csomagos telefont. Egy hagyományos nyomógombos telefon kellett volna szülőknek. A doboza szerint Telenor S600. Kibontva az útmutató szerint viszont PRO7310AU001 és ez szerepel az akkun is, illetve az akku alatt is. Totál noname, made in PRC. Se a Telenor honlapján, se az interneten nincs a készülékről semmi info.
Maga a készülék viszonylag nehéz, de vékony, a felbontásához képest nagy kijelzővel. 0.3MP-s kamera, ledes elemlámpa funkció (egész erős a fénye) Szoftverben a totál minimumot hozza, pl. 1 kijelző szín séma és egyetlen egy csengőhang, az is hihetetlen béna és nagyon halk. Adtak hozzá egy SD kártyát, vagyis nekünk kell vadászni hozzá csengőhangot mert a gyárit akkor se hallaná meg a user, ha egy csendes szobában a zsebében csörög. Rezgőfunkció nincs.
Ami miatt holnap viszem is vissza a boltba az nem csak a teljes fapadossága, hiszen arra számítottam, hanem a minősége. A billentyűzet rémálom, nyöszörög, nincs nyomáspontja, a billentyűk nem különülnek el, gyakran kettő is lenyomódik egyszerre vagy nem az, amit le akartam nyomni, főleg a kurzorbillentyűnél. A tetejében pedig a leghangosabb csengőhang amit rátettem, a maximális hangerőn is nagyon halk. Kipróbáltam hogy a másik szobából hallom-e, de mikor bezártam az ajtót, már akkor se hallottam. A hangszórója a hátoldalán van, vagyis ha lerakod valahova, vagy berakod tokba, zsebedbe, akkor az a kevés hangerő is totál eltűnik.
Őszintén szólva nem értem, hogy a Telenor miért próbál ilyen hulladékot rásózni az ügyfeleire, ráadásul még a nevét is adja a készülékhez.
-
tomp
félisten
válasz
x1port
üzenetére
Érdekes nálam végig LTE-n van a teló csak a metrón vált 3G-re.(kivétel a 4-es)
Azzal viszont egyet értek, hogy nem tesznek semmit sem az elégedett ügyfél érdekében. E miatt már az NMHH-hoz került a "van LTE hálózatom de sz*/t sem érek vele" ügy mert még mindig azt mondják, náluk minden rendben.
-
x1port
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Budapesten járok kelek elég sokat.
Van nálam 30-as telefon is.Ha gondoljátok lövök egy pár tucat képernyőképet különböző helyekről.
20-as rengeteg helyen csak Edge-el megy. A 30-as 4G-n .
De ami a legrosszabb az az ,hogy a lakásomban is csak 2G van.
( mivel egy másik kerület adótornyára csatlakozik ) Vicc.Nekem sem jó ,hogy csak panaszkodok.
Sajnos a telenor fikarcnyit sem tesz azért hogy az ember elégedett lehessen velük.Na mindegy..
Innentől majd csak dícsérni fogok

-
törölt tag
-
-
kelemen93
tag
Sziasztok!
Szeretnék némi információt megtudni azzal kapcsolatban, hogy az ilyen GSM repeater alkalmas-e arra hogy növelje a HSDPA lefedettséget pontosabban arról van szó hogy kültéren még van lefedettség, de a lakásban már nincs.
-
club1
veterán
Ez nem teljesen így van. Általában a 4G cellák mellett szokott lenni 3G cella is, de nem feltétlenül. És ha van is: A 4G lefedettség adott cellától nézve nagyobb, mint a 3G lefedettség, így ahol van 4G, ott nem feltétlenül van 3G is.
A 4G eszközök pedig persze hogy tudják a 3G-t is, nincs olyan mobileszköz, ami lefelé ne lenne kompatibilis... -
Ryder1
senior tag
Erre valaki?

-
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Korlatlan 4G illetve 3G mennyibe kerul?
Sokkal gyorsabb a 4G? -
atosan
veterán
válasz
omarion23
üzenetére
Mikor én rendeltem online, csak rápillantott a futár a személyire, név passzol, cím passzol, nesze és rohant tovább. Szerintem futára válogatja, haverom nem volt otthon, mikorra a kiszállítási időpont meg lett adva, írt a feleségének egy meghatalmazást, futár csak annyit nézett, van e rajta két tanu.
Aztán lehet olyat fogsz ki, aki a cipőméretedre is kíváncsi lesz. -
club1
veterán
Miért keresel listaárat, ha egyszer a praktikumos árak a legdrágábbak?
Egyébként itt találod az árlistákat:
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/arlista -
club1
veterán
Az ÁSZF-ben világosan le van írva.
Azonnal elkezdheted a függetlenítést, de csak hűségszerződés/készülékkedvezmény nélküli készülék esetében. Minden egyéb esetben a készülékkedvezményt/kötbért is ki kell fizetni.
Közben kikerestem:
Készülék hálózati korlátozásának feloldása/Mobiltelefon/ alkalom 7650 Ft/ alkalom -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Telenor üzletben vennék mobil tartozékot, de a kínálatról fogalmam sincs.
Rövid ideig dolgoztam a Vodafone-nál és tudom, hogy ők melyik nagykertől rendelnek kiegészítőket, de a Telenor fogalmam sincs, honnan rendel. Nem tudjátok esetleg?
Másik városba kell mennem érte, úgyhogy a "menj el és nézd meg" az nem opció.
-
omarion23
tag
Üdv!
Van a családban jóóóóóóó régóta egy telenoros előfizetés.
A héten lejárt, és a tulaj váltott All-in M-re, és gondolta, hogy le is cseréli a készülékét.
Online meg is rendelte, de mint kiderült, ott még a régi személyi igazolványának a száma van feltüntetve. Kb 2 hónapja csinált újat.Tehát az adatoknál, meg a rendelésnél is még a régi szig.száma szerepel.
Hétfőn viszi elvileg a futár a készüléket.
Az lenne a kérdésem, hogy fog ez bármilyen fennakadást okozni?
Vagy kérik ilyenkor a személyit egyáltalán?Köszönöm!
Üdv
-
törölt tag
Üdv az itt lakóknak!
Kipróbálnék egy LTE -s sticket. Van olyan típus a Telenornál, amit egy "okos routerben" tudnék használni (Linksys E3000, Shibby Tomato firm). Tomato vonalon 3g -hez találtam kompatibilitási listát, de LTE -hez nem. Van vkinek ilyen tapasztalata? -
uj praktikum kartyas telefon szerintetek mennyiert fuggetlenitheto a telenornal?
-
asdf_
veterán
válasz
rgeorge
üzenetére
Elo kell keresni azt a hatarozatot (kb. 2-4 eves), amiben az NMHH eltiltotta a T-mobile-t a net start t-mobilos megfelelojenek automatikus bekapcsolasatol, ott szepen, feketen-feheren le van irva, hogy ilyet csak es kizarolag az elofizeto kifejezett keresere lehet bekapcsolni, az indoklas alapjan gyonyoruen meg lehet fogalmazni a panaszlevelet. Valami olyasmi is remlik, hogy ott egyenesen olyat irtak, hogy ehhez a nethez -amikor meg automatikusan bekapcsoltak- eleve egy kulon papiros szerzodes kellett volna (EHT 127. § (1) ) , nem mellesleg szerzodeskoteskor az alairt papiroknak tartalmazniuk kellett volna az internethasznalat koltsegeit ( EHT 129. § 6/h. ) . Ezt jol meghivatkozva szerintem vissza lehet szerezni a zsetont. En legalabbis anno, amikor meg nem napi parszaz forintos volt a csomag, es csak akkor szamlazodott, ha hasznaltad, hanem 50 ezernel koppant a teteje, 1000 Ft/megabyte aron, siman jovairattam a szamlankon szereplo 50 ezres tetelt, amit valami ropke negyvenvalahany _mega_byte nethasznalatra szamlaztak ki (a GVH-t is megemlitettem amugy a levelben -mar nem emlekszem mire hivatkozva-, es meg a PTK-t is, aholis feltuno ertekaranytalansag, mint automatikusan semmis szerzodesi pont, de ez azota mar nem jatszik, hogy atraktak napidijasba a net startot)
* a torvenyi hivatkozasok tobb evesek, nem tudom, azota valtozott-e -
rgeorge
addikt
A Mobile Online Start-ot milyen alapon kapcsolják be egy előfizetésre? Egy kétkártyás telefonon véletlenül a rossz SIM-en volt engedélyezve a net, és 20 napra több, mint 5000 forintnyi Mobile Online Start-ot számláztak. Lehet, hogy mi engedélyeztük valahogy? És ha ez aktív, akkor amennyiben forgalmazás történik, már kattan is napszámláló egyet? Másodika óta a másik SIM-en aktív a net, azóta nincs a számlán sem. És hogy lehet lemondani?
-
kokokka
addikt
Ma aktiváltunk egy kártyát Praktikum+Net kártyát. A csomagoláson az szerepel, hogy : Expressz. Én ilyet nem is találok az oldalukon a kártyás tarifa csomagoknál! Van Praktikum+Net a következőkkel:
"Telenor hálózaton belüli percdíj minden időszakban 37 Ft
Belföldi más mobil, valamint vezetékes hálózatba irányuló percdíj, minden időszakban 47 Ft
SMS díj belföldön 44,50 Ft
MMS díj belföldön 141,50 Ft
Kapcsolási díj hívásonként 2,50 Ft"Erre mondanak egy olyat telefonba az aktiváláskor, hogy:
"Telenor hálózaton belüli percdíj minden időszakban 41,50 Ft
Belföldi más mobil, valamint vezetékes hálózatba irányuló percdíj, minden időszakban 51,50 Ft
SMS díj belföldön 46,50 Ft
Kapcsolási díj hívásonként 14 Ft"Mert állítólag ebből a csomagból 3(!) féle van! Csak azt nem értem, hogy miért nincs a honlapon? Vagy csak én nem találom? Mindegy, gondoltam átváltom másikra, ezt 72 órán belül meg is teszik. De itt jött a fekete leves :
"A tarifacsomag-váltás egyszeri díja 915 Ft, mely összeg Feltöltőkártyás előfizetés esetén az egyenlegedből kerül levonásra, Számlás és Új Generációs Kártyás előfizetés esetén pedig a váltást követő számlában jelenik meg."
Eddig is szégyenletes volt amit ez a szolgáltató művelt, de ez már vérlázító! És én még eljöttem a T-től, mert azt mondtam, hogy szemét banda! Akkor ezeket minek nevezzem???
-
törölt tag
Igencsak nagy a csend a múltkori több órás leállásról. Vajon mi okozhatta, milyen hiba fektet le egy fél Magyarországnyi hálózatot annyira, hogy térerő sincs?
-
taip
senior tag
válasz
x1port
üzenetére
Most a legszimpatikusabb az All-In M hűség nélkül, csak akkor kell egy kiegészítő netcsomag, de még akkor is jobban jövünk ki, mint a jelenlegi állapot.
Az egész kérdés onnan vetődött fel, hogy mi van, ha készüléket is szeretnénk és miért nincs készülékkedvezmény sok éves múlt után. De úgy látom, az ember vagy vesz egy kártyafüggetlen készüléket, vagy 2 év rablánc. És tekintettel a várható változásokra és a hálózat állítólagos minőségére, ez utóbbi nem túl szimpatikus opció.
-
taip
senior tag
válasz
x1port
üzenetére
Mondjuk a páromé az előfizetés és ő pedig rengeteget telefonál, szóval neki valami ilyesmiben kell gondolkodni. Vagy minimum All-In M, ami csak havi 7490Ft, de akkor a készülék is felmegy 124e-re. Viszont rengeteget spórolunk a havidíjon.
Amúgy meg nem akarnék kiadni rá 180e-t függetlenül, az a baj. És az All-In tarifához amúgy is alá kell írni 2 évet, ezért gondoltam, hogy akkor már legyen készülék is és akkor olcsóbban megvan.
A minőségről nem tudok nyilatkozni, mivel nem én használom, ő pedig nem panaszkodott.
Az viszont tény, hogy nem szívesen írok alá 2 évet sehová, csak ha nagyon megéri. -
x1port
addikt
Én rányomtam,hogy megveszem és 82.900-at írt ki.
Egyébként egy 180 ezres telefon ez.
Ha megveszed a media markt-ban kamatmentes részletre pont 1 év alatt fizeted ki 15 ezrével.És van egy gyári független telefonod.
Persze aki kihasználja a korlátlan beszélgetést...
Én speciel tuti nem szerződnék már 2 évet ide. Pláne egy ilyen kaliberű csomagra.
Ahol ugyanúgy szarakszik a hálózatuk. -
taip
senior tag
-
x1port
addikt
telenornál 82.900 T-nél 117360
telenornál csak fekete van. T-nél minden színben.
Ha az utóbbi időket nézem még így hogy többe kerül is a T-nél inkább ott venném.
Több szín van , milliószor jobb hálózattal.A fülhallgató mellékes.
És ha pl eddig is T-s lettél volna , aranykártyával olcsóbban kapnád.
Platinával még olcsóbban. -
taip
senior tag
válasz
x1port
üzenetére
Lehet, hogy létezik olyan kombináció, hogy megéri, de megnéztem a Samsung S5-öst és hasonló díjcsomaggal (korlátlan beszélgetés mindenhová, kb. havi 14e) a Telenornál 70e, T-Mobile-nál 140e körül van.
Igaz, hogy a T-Mobile-nál adnak hozzá fejhallgatót, de az nem érdekel, anélküli árat meg nem találtam, tehát ezt kell összehasonlítani. -
x1port
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Ritkán intézek ügyet a szolgáltatónál de azt mondom : inkább legyenek bunkók és beszéljek 5 percet egy robottal , viszont tökéletes a hálózatuk, kedvezmények..Aranykártya , Platinakártya , alap 4G ( T-com )
Most mi van ?! egyre csak romló pocsék hálózat , 4G-re fizess elő ( ha tudsz a tarifacsomagodra ) , több év után ugyanazt a kedvezményt kapod mint ha most estél be volna az utcáról.
Ügyintézés katasztrófa , senki nem tud semmit és mindegyik a másikra mutogat. ( telenor )(#28100) vwpolopg : Szívtam én már annyit miattuk az elmúlt hónapokban amikor szinte használhatatlan volt a hálózatuk, hogy bőven beleférne nekik a kötbér elengedése.Ill. mérséklése.
Ügyfélbarát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON DDR4 32GB, RTX5060TI, 16GB/, 2TB T.hely/ GARI/Win!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest