Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
3hete írtam nekik, hogy havidíj jóváírást kérek mivel még mindig nem csináltak semmit. Számla megjött, semmi kompenzáció. Teljes havidíjat számláztak. Szóval megy a 27. üzenet nekik, hogy ezt most azonnal csinálják meg. Írjanak jóvá valamennyit. Vajon elérem az 50. üzenet váltást?
Már elküldtem az NMHH felé a panaszt de amilyen ideges voltam kifelejtettem 1-2 adatot így visszaküldték. Most várok még egy picit.(max 2hét) Ha nem lesz semmi változás megy a már javított panasz kiegészítve pár extra dologgal. -
tomp
félisten
válasz
x1port
üzenetére
Az egy dolog, hogy 0-ra esik vissza a sebesség ha nem telenor szerverről érkezik a forgalom de emiatt úgy megzuhan a hálózat, hogy pingelni is csak telenor szervert tudok a többinél 100%-os csomagvesztés van. Ezen felül ha LTE/3G módban vagyok akkor a megzuhant időben a bejövő híváskor a telefon sem vált át 3G-re, hogy fogadjam a hívást mert tulajdonképpen totálisan beájul a hálózati kommunikáció. Illetve bejövő-kimenő sms sem megy.
(volt már szerencsém az NMHH-hoz, nagyon segítőkészek)

-
tomp
félisten
válasz
x1port
üzenetére
De nálam van. Nevezhetjük ezt hálózati hibának, vagy szolgáltatói oldalon lévő konfigurációs hibának. Nekem mindegy. Szolgáltatás hiba miatt 2hónapja nem tudom normálisan használni a "hálózatot"
A Telenor köteles minden, az adott helyzetben tőle elvárhatót megtenni, valamint kellő gondossággal eljárni annak érdekében, hogy a Szolgáltatás minősége a lefedettségi területen mindenkor megfelelő legyen.
Mivel lefedettség van, hivatalosan is, így ez nálam hálózati hiba. -
tomp
félisten
Na most imádom az ÁSZF-et! Milyen szép dolgok vannak a 6.3-as pont alatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Telenornak hálózati hiba miatti minőségi panasz kapcsán kötbérfizetési kötelezettsége keletkezik...
-
törölt tag
válasz
polonic
üzenetére
Főleg, hogy amire lecserélték, azt még eladták. Sok helyre szállítottam ki az újat és be a régit. Nem értettem, hogy a technikusoknak miért kell az utolsó csavarig, pontosan ledokumentálni a cserét és leleltározni azokat a régi "szarokat". Eszembe nem jutott volna, hogy vki még pénzt fizet értük.
-
-
club1
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Hát nem. 2005-től szállít be infrastruktúrális elemeket, 2010-től pedig komplett rendszereket a globális Vodafone számára a Huawei. A magyar Huawei bevezetés 2011 nyarától 2012 tavaszáig történt. (Ha jól emlékszem.)
Rosszul emlékszem: Itthon 2008-ban indult el a Huawei infrastruktúra. -
club1
veterán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Nem és nem.
Kártyás előfizetőként a Telenor Próba ajánlatban az 500MB szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy pozitív egyenlegedre 1500 Ft-ot feltöltsél.
A Telenor Próba ajánlatokat lakossági előfizetők vehetik igénybe telenoros hívószámonként maximum egy alkalommal, 1 hónapos időszakra. -
szlovibuki
tag
válasz
szlovibuki
üzenetére
Ebben tudnátok segíteni?

-
x1port
addikt
válasz
Atesz 666
üzenetére
ok. igaz.
de a lényeg hogy akkoriban azt se tudtuk mi az a Facebook.
most meg már a 10 éves gyerekek is ott garàzdàlkodnak.
szóval azzal az időszakkal összehasonlíthatlan a mostani.
persze hogy kevesebb volt a gond velük. 2009 ben még semmi igény nem volt szinte.
az utóbbi években nőtt meg sz igényük az embereknek.
viszont ezt sajnos a telenor nem tudja kiszolgàlni .
és ahogy kinéz a helyzet nem is fog tudni felnőni a feladathoz.
persze az ügyfelek ezt számon kérik ők meg egyre frusztráltabbak emiatt. -
DarkByte
addikt
Attól még hogy külföldi szolgáltató SIM-jét használod az itteniek mobil hálózatán fogsz netezni. Nem tartom elképzelhetetlennek hogy - bár engedniük kell az adat roamingot - elkezdik priorizálni a forgalmat és a saját előfizetőiket veszik előre. Esetleg bányász béka segge alatti sebességet adnak a roamingolóknak. Nem kell félteni őket, meg fogják oldani hogy jó legyen nekik is.
-
tomp
félisten
válasz
x1port
üzenetére
2009-ben kezdtem el használni eme cég szolgáltatásait.
2009-2011 között 0 azaz NULLA gondom volt a céggel. Ez 2év. 2011-ben történt valami. 2011-től számított 2év alatt azaz 2013-ig 5panaszom volt amiből 1-hez az NMHH segítségét kellett kérnem. Most 2014 végén megy a 6. panaszom immár 2hónapja. Eddig ez a leghosszabb!
Családban 2személy szintén telenoros. Még a pannon gsm időkben lettek ügyfelek. Náluk is 2011-ben változott meg drasztikusan a cég színvonala. -
törölt tag
Olvass vissza! 11 Ft egy SMS roamingban. Persze, hogy ki tudják fizetni. Vagy nézz utána a mobilnetes áraknak! Azokat mi is szívesebben fizetnénk. Technikailag mi a különbség egy adat és egy hangkártyához társított netcsomag között? Sztem semmi. Akkor az utóbbihoz miért nem vehetek kedvezményes éjszakai keretet? Tán csak adatkártyával lehet éjszaka netezni? Stb, stb. Remélem, jövő ilyenkor már új szelek fognak fújni és nem csak a hazai szolgáltatók se...ből jövőket kell szagoljuk!
-
x1port
addikt
Nem.
Mert hol is vette az 50 megás csomagot?
A szolgáltatónál !Ha az elad X mennyiségű szolgáltatást akkor gondoskodjon arról hogy azt a saját hálózata elbírja.
Ezt az ingyen dolgot meg felejtsd el.
Semmi nincs ingyen.Ez akkor lenne igaz ha azok is netezhettek volna most ingyen ,akik semmiféle adatszolgáltatásért nem fizettek elő.
-
aygo
csendes tag
válasz
x1port
üzenetére
Ok igazad van, de ha nem férsz fel a metróra megvárod a következőt vagy elindulsz gyalog

Ja ha ingyen lenne a metró akkor felférnél???És igen én is pont a hozzáállásról beszéltem! Sajnos ilyenek vagyunk ha valami ingyen van akkor is elvesszük ha nem is kell!!!
És hidde el pont azok szívtal akik rendszeresen fizetnek, azok miatt aki csak vett egy 50m csomagot, hogy legyen ingyen nete!!
Szánalmas nem?????
-
x1port
addikt
De ismerve a magyar barmokat sokan egyből megpróbálták letölteni a fél internetet..
ezek a Magyar barmok fizetnek azért,hogy letölthessék a fél internetet.
A metró vonalán sem csak 1 szerelvény jár hanem annyi ,hogy kiszolgálja az utazóközönséget akik fizetnek azért ,hogy utazhassanak.Ez a legnagyobb bajuk az embereknek. A hozzáállás.
-
aygo
csendes tag
válasz
dptrsk
üzenetére
Ja ok vágom!
Én nem használtam az "ingyen netet" karácsonykor!
Mert itthon voltam!
De ismerve a magyar barmokat sokan egyből megpróbálták letölteni a fél internetet
Nem akarom védeni a telenort de he ez tényleg ilyen gondokat okozott akkor felelőtlen "akció" volt ez tőtük!
De legalább biztos, hogy nem számíthatunk adatkeret nélküli netre még vagy 100 évig

Pedig jó pár éve nekem volt ilyen én meg felelőtlenül visszamondtam

-
tomp
félisten
válasz
x1port
üzenetére
Természetesen törekszünk arra, hogy a lehető leggyorsabban sikerüljön elhárítani ezt a jelenséget!
Ezt október 30-án írták...
A kedvencem: Reményeink szerint tudnak újabb ötlettel előállni. Csak hát én nem ötletet kérek hanem javítást. Én sem ötletet adok a számláért hanem pénzt. -
A Telenor és a használhatóság 2 külön dolog...
Visszakeresel csak a 3 ingyenes nap alatt több 10-100 poszt arról szól, hogy az adathálózat, amiért nyilván kifizettetik a 31 napot, használhatatlan volt.
Emelett, ha hibát észlelsz és kéred, hogy tegyenek valamit, a válasz az hogy a hálózat rendben működik és ha neked nincs megfelelő 3G lefedettséged, akkor használd a 2G-t...Szerintem a Telenornál napjainkban nem beszélhetünk használhatóságról.
-
x1port
addikt
A válaszuk ( valakinek ) :
köszönjük, hogy megosztottad velünk az észrevételeidet, és sajnáljuk, hogy a szolgáltatásunkkal kapcsolatban negatív tapasztalatokat szereztél. Hálózatfejlesztési munkálataink folyamatosan zajlanak annak érdekében, hogy minél több ügyfelünk számára elérhetővé váljon a #Hipernet4G, bár a jövő évi tervekre egyelőre nincs rálátásunk, ezek felől január vége, február eleje felé lesz érdemes érdeklődnöd, akár itt, Facebook oldalunkon is, elküldve nekünk a pontos címet és előfizetésed telefonszámát. Amennyiben megírod nekünk a címedet privát üzenetben, az aktuális lefedettséget most is szívesen ellenőrizzük Neked.
Szóval február elején folyt. köv.

-
-
tomp
félisten
válasz
Tibee86
üzenetére
Nem szidnám a telenort ha nem lenne rá okom. De adnak rá okot! Október 24-én jeleztem a hibámat először. Most december 28-a van! Mi változott? Semmi! Eddig a percig 23x azaz huszonháromszor írtam nekik, ők 22x válaszoltak nekem a fb-on. Épp most írtam nekik a 23. levelet. Űrlapos levelet is írtam. Az arra kapott válaszra válaszoltam is már, de most fogok másodjára válaszolni.
Régebben nem ilyen volt a szolgáltató! Ha volt valami gondom segítettek nem elhajtottak, hogy semmi gond nincs. Sőt régebben segítettem is a telenort a fb oldalon emiatt jóvá is írtak egy teljes havi számlámat. Ez még 2011-es években volt. Na ott történt egy 180fokos fordulat és kezdett mélyrepülésbe a cég. Nekem van egy sejtésem mi okozta ezt... -
janeszgol
félisten
Ha valakinek hasonló gondja van, mint muteromnak (prepaid+ inkább sms), annak lehet egy megoldás.
Ezek a szolgáltatások elkerülték a figyelmem. És rátehető a Limitre vagy a Praktikumra némelyik. Vodához is kéne ilyen, ezek nem is rosszak.
-
aygo
csendes tag
Hú itt aztán megy a szájkarate! most jöttem erre a fórumra remélem értelmes felvetések is lesznek még itt!
nem csak a "kijé hosszabb" viták
Szerintem a telekomnál pofátlanabb cég nem sok van a magyar multi piacon, de a telenornál is szaladtam már késbe!
Saját tapasztalat, hogy a telenor azért még mindig használhatóbb cég de nem akarok olajat önteni a tűzre!
És remélem kapok válaszokat a nálabb tapasztaltabbaktól, és én is tudok segíteni!! -
x1port
addikt
válasz
indigen205
üzenetére
Ugyanannyiért kapod mint ha most térnél be először az utcáról.
T-Com nál van Arany és Platina hűségkártya amivel lényegesebben kedvezőbben kapsz készüléket. -
indigen205
tag
Sziasztok!
Lassan 2 éve vagyok Telenoros és esedékes lesz egy hűségidő hosszabbítás.
Létezhet az hogy a Telenornál ilyenkor nincs olyan hogy nagyobb kedvezménnyel vehetek új telefont?
Voltam bent kb. egy hónapja hogy megkérdezzem, de nem is értették miről beszélek...
Pedig T-nél mintha lenne ilyen... -
janeszgol
félisten
válasz
x1port
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Nem nekem kellene, hanem muteromnak. Ő nem netezik, nincs okostelefonja, nem is akar. Hívni szeret, de mivel már nyugdíjas, ráér sms-eket írni.
Mégegyszer köszönöm!

(Talán a vaterán tudok venni egy lezárt csomagú simet, amiben van ilyen. De ha nem, akkor nem.
) -
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Van olyan feltöltős csomag, melyben az sms ára kevesebb, mint a szokásos 30-40 forint?
Megnéztem, átolvastam a Telenor ajánlatait, de nem találtam erre vonatkozó infót. Sőt rácsodálkoztam. Új csomagok, sok egyforma, mind kihegyezve a beszédre és/vagy az internetre. Biz' isten tudok ovlasni, de nem találtam semmi sms-könnyítő csomagot. Ma már nem divat az sms?

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Telenor hibái nem egyediek, hanem sok előfizetőt keserítenek meg...
A Te telekomos hibád egy egyedi eset... Nem hallottam/tapasztaltam(nekem is Like volt) hasonló hibát a Telekomnál.
-
szabonagyur
félisten
válasz
dptrsk
üzenetére
Leírtam korábban, hogy a márciusi számla óta mivel harcolok velük

Postán nem feltétlenül érkezik meg, én egyetlen szolgáltatótól nem kérek számlát mivel a XXI. században az a minimum, hogy online vagy csoportos beszedéssel el tudjam intézni.
De mindegy mivel ez egyáltalán nem ide tartozik és úgyis felesleges mivel többek szerint is csak a telenor lehet a rossz mindenkinek.
(#28835) pietrasko: ahogy írtam nem itt van a helye a Telekom hibáinak össze szedésére, majd ha lesz időm összeszedem neked azt ami több embert is érint a másik oldalon.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz, ha a márkaegyesítés miatti vezetékes oldali belépésre, akkor arra azt tudom mondani, hogy a Távszámlán mindig megjön a számla és be lehet fizetni a Telekom honlaptól függetlenül. De postán is megérkezik a számla. A Telekom topikban sem értettem azon problémákat, amik az online számlabefizetésre vonatkozott... Mikor az 100%osan megy távszámlán...
Nem tökéletesnek akarom beállítani, hanem egy olyan rendszernek ami jelentősen jobban működik, mint a Telenor rendszere...
-
Be kéne vezetni, hogy 72 órán belül kötelesek válaszolni a panasz mailekre, az érdeklődésre maradhat a 30 nap... Hisz azt telefonon is el tudják mondani.
De amit telefonon nem tudnak megoldani 72 óra...
Érdekes a Telekomnál munkaidőben van számlareklamációs osztály, ahol azonnal korrigálják a hibát és 1-2 nap alatt az online rendszerben is a javított számla szerepel és csak azt kell befizetni. -
tomp
félisten
válasz
Littoral
üzenetére
Természetesen bemegyek az üzletbe, hogy megjöttem kifizetni a csökkentett havidíjat. Oldják meg ahogyan akarják, én megvárom.
Már eljátszották anno, hogy a "csak úgy" kiküldött számlát fizessem be. Ha nem, akkor kamat lesz rajta. Befizettem majd követeltem azonnal vissza. Nem adják. Miután az NMHH megkereste őket, a "csak úgy" beszedett összeg ötszörösét adták vissza.
Most újra megírták, hogy újra írjak a hibabejelentő űrlapos oldalon panaszt. Újra...Újra...
December 13-án már visszaírtam a novemberben írt panaszomra kapott válaszra. Most írjak újra, azaz várjak újra 30napot. Vicc ez a cég... -
Littoral
aktív tag
válasz
x1port
üzenetére
Én folyamatosan bombáznám őket a problémával, a sorok közé elrejtve a tarifakedvezmény (vagy a számodra megfelelő megoldás) lehetőségét, stb. Ez a 0,02 már ilyen zseb felé nyúlós állapot, valóban, mondjuk sokat tenni a folytonos jelzésen túl nem tudsz, maximum sok-sok utolsó figyelmeztetés egy későbbi sárga lap felvillantásával.
-
Littoral
aktív tag
válasz
x1port
üzenetére
Lehet, én használom azt a szolgáltatást, amit nyújtani képesek. A telekom FB-oldala - ahogy már írtam régebben - állandóan tele van olyan panaszokkal, hogy éppen mi hol nem működik, mi és hol lett elcseszve a központi rendszerben. Érdemes lenne egy automatikus azonnali választ rendszeresíteni a telekomnál minden fb-hozzászólónak: "sajnájjukhogykellemetlenségért-stb.".
A Vodafone nekem nem alternatíva, így marad a Telenor, a focis módszerrel: sárga lap, utána piros, valamelyik hatóságnál. -
club1
veterán
-
Littoral
aktív tag
Úgy fogsz járni, mint én régebben.
Egy másik szolgáltatással játszották ugyanezt: szerintem nem működött egyáltalán, szerintük jó volt. Később: szerintük jó (nálam továbbra sem), viszont már kikapcsolnák a kérésemre, de nem tudják... Én elkezdtem ennek a nem működő izének a havidíjával kevesebbet fizetni, majd ők három hónap múlva felfüggesztették a számomat úgy, hogy a panaszomra semmit nem reagáltak. A felfüggesztés napján reggel hét körül (!) hívott egy rendkívül taszító hangú nőstény a központjukból, azzal, hogy "most már úgysem tudnám kipróbálni, ha jó lenne, fizessem be az elmaradt díjat, aztán kivizsgálják".
Később befizettem a reklamált "tartozást", majd egy év múlva erre az összegre, plusz az ún. törvényes kamataira végrehajtót küldtek rám (csak ismétlésképpen: az egy évvel azelőtt a bemutatótermükben befizetett összegre). Csak egy büntető feljelentést az üzletben - az általuk kiállított befizetési bizonylatot felmutatva - meglebegtetve és tértivevényesen a központjukba küldve tudta visszavenni az arcukat. Azóta vágom őket, ahol hibát találok úgy, hogy én fizetem a szolgáltatást, ők meg képtelenek biztosítani.Kedves és hozzáértő emberek dolgoznak náluk minden szinten, az összes rendszerük is tökéletes, nem értem az itt elégedetlenkedőket...

-
tomp
félisten
válasz
Soma01
üzenetére
Ezt eljátszották velem is. Mondogatták, hogy a hálózat aaaz szuper semmi gond. A telóm a rossz és a SIM kártyám. Mikor a 2. csere után az üzletben egy másik telefonban 32KB letöltése után megállt az LTE úgy mint a szög, elnevették magukat a dolgozók...
Na várhatják a teljes havidíj befizetést... -
Littoral
aktív tag
Eger (eléggé külső kerülete) 2014-12-28 12:18
Ping 68 ms, Down: 7,56 Mbps, Up: 1,76 MbpsTegnap este a Down 2-vel, az Up 0-val kezdődött.
-
DarkByte
addikt
Igen, ezt olvastam. Szerintem abban a flottában amiben vagyok ezzel nem lesz probléma de mindenképpen bízom benne hogy megoldható.
Ez volt a sejtésem nekem is hogy a maximum sebesség limitek (és így a 3G/4G használat) az ingyen net idejére nem változott. Kár érte.polonic: jó tudni. Tehát érdemes antennát cserélni, mert a mostani karakterisztikája 1900-2100Mhz-re van kihegyezve.
-
x1port
addikt
válasz
Soma01
üzenetére
Kiderült. A szutyok ZTE hálózattal.
Otthon mindenkinek pocsék. A melóhelyemen mindenkinek pocsék.
Tesóméknál is szinte 0. Ők is megszívták.
Apóséknál folyamatosan csak 2 G van. ( Budapest ).Mi derüljön még ki

Elébe mentem a problémának . Magenta.
Viszont így kicsit nonszensznek érzem , hogy fizetek de mire...
Tudomtudom 0kb/s a garantált.szerencsére nem okoz gondot kifizetni a maradék 4x 5000 forintot de azért ez így tényleg egy büdösnagy lehúzás.
-
Soma01
veterán
válasz
x1port
üzenetére
Csak azért kérdeztem, hogy így kiderülne legalább, hogy mivel van a gond.
Olyan kellene, akinek 100% jó a netje és tudja, hogy hol 100%, hogy jó. Pl. valami központi helyen lévő üzlet... Ott valamelyik ott dolgozó Telenoros biztosan segít. Így a két készülék egymás mellett ha lenne, kiderülne, hol a hiba. -
x1port
addikt
válasz
Soma01
üzenetére
Egyszer sikerült már 4/3-as sebességet is mérnem.
Újpest központban talán.. meg Hajdúszoboszlón.Cseszhetem ha olyan helyeken mérek jót , ahol nem tartózkodom csak ritkán.
Volt sim kártya csere , készülékek egész palettája.
Ez van. Már nem hergelem magam.És így persze Titeket sem.

-
Soma01
veterán
válasz
x1port
üzenetére
Voltál már olyan helyen ahol másnak tutira jó a sebesség? Vagy volt mostanában neked jó le/fel sebességed akárhol? Mert, hogy a lakásod körzetében lekapcsoltak egy (vagy több) tornyot, az rossz dolog. Térerőd van azért, de sebesség nincs sajna. De ha mindenhol rossz a sebesség, akkor el kell gondolkodni, hogy lehet nem a hálózat a rossz. Ill. a te beállításaid is rosszak lehetnek a központban vagy akár nálad is.
Mert így kiderülhetne, hogy a Telenor pikkel-e rád, vagy a nálad lévő valamilyen eszköz a hibás.
Azt viszont elismerem, hogy a Telenor internet szolgáltatása elég "pontszerű" egy két helyen jól megy, mész 10 métert és szinte 0. -
club1
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
A vállalati hipernet tarifák csak külön keretszerződés kötésével érhetőek el. Egy-két darab mobilnet előfizetésre nem kötnek keretszerződést. Most novemberben estem én is vele pofára...
A 4G/LTE hálózat kizárólag Hipernet Medium, Hipernet Heavy és Hipernet Pro tarifacsomagokkal, 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. Ez az akció alatt is így volt. -
darvinya
titán
Eddig tartott, sikerült visszaállítani.

-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Közben megtaláltam a választ [link] szóval tényleg lehetséges. Akkor azt hiszem új évben upgrade-elek.
Ha már itt vagyok, hátha tudjátok hogy mi történik akkor ha egy LTE képes router-re (pl. a DLink dwr-921-re amit a Telenor is árul) a két 3G/4G antenna csatlakozó közül az egyikre kötök csak külső antennát? Elvileg az LTE is ugyanabban a frekvencia sávban megy mint a 3G szóval valamit érni fog a mostani antennám. Csak hogy nem lesz MIMO mennyivel lesz gyengébb az LTE sebessége? Bár ahogy néztem a MIMO kültéri antennák sincsenek vészes árban, akkor már lehet lecserélem azt is és nem kell sakkozni
[link]Egyébként volt most ez a három napos ingyenes nap. Mobilon 100MB-os Vállalati Mobil Online előfizetésem van. Normális hogy ugyanúgy nem engedte fel a hálózat ebben a három napban sem LTE-re a mobilom? Direkt ki akartam próbálni mennyivel gyorsabb, a Nexus5-öm tudná.
-
tomp
félisten
válasz
x1port
üzenetére
Valóban tud ilyet egy cella!
Ha nő a terhelés akkor csökkenti a teljesítményt ezzel kisebb lesz a cella lefedettsége azaz a távol lévő eszközök már leesnek a celláról azaz csökken a terhelés. Ha csökken a terhelés akkor növeli a teljesítményt azaz nő a lefedettség is.
Nekem ilyen már nem mondtak nyilván gondolták, hogy ezt már sok lenne. Egy -51dBm jelszintnél(gyakorlatilag szembe állsz a sugárzóval azaz max a jelszint) valahogy nem veszem be ezt a kamu szöveget. Na meg az egész városban sz@r. Még a sugárzókábellel lefedett metrón is megáll az LTE. -
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Vállalati Hipernet előfizetéseknél nem rémlik hogy régen lett volna olyan extra opció hogy "Teljesen korlátlan (sebesség & adat) csomag". Ez most tényleg az aminek tűnik vagy itt is van valami trükk? Magyarul ha fogok egy Hipernet Medium csomagot, 2362-1800Ft pluszt kifizet az ember az alap havidíján kívül, akkor tényleg egész hónapban limit nélküli a net?
Ez kicsit hihetetlennek hangzik nekem. Persze annak idején a T-Mobile-nál is volt pár hónapig teljesen korlátlan 3G-s internetem, csak aztán gyorsan meg is szüntették.Mielőtt elkezdenénk torrent-el dobálódzni, nem érdekel a torrent. Leginkább video streaming miatt érdekel a dolog ami szintén havi keretet pörget egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vegre eltunt a siemens, ba igy mar jo. Meg elotte is az volt.