- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
nem vagyok Yetteles, nem tudom, hogy működik náluk a készülék értékesítés. Ezért kérek egy kis segítséget: ha előfizetés mellé vesz valaki készüléket, de kifizeti egy összegben és nem hosszabbít hűséget, akkor a készülék az előfizetésen levő díj tartozás esetén tiltható? Telekomnál vagyok, ott ha hosszabbítasz, van kedvezmény, ha viszont listaáron veszel, kedvezmény nélkül, elvileg nem is lesz köze a telefonnak az előfizetéshez. Ezért nem értem, a Yettelnél lehet-e aggályos olyan készüléket venni, ami kifizetett egy összegben, hűség nélküli. -
bopeti98
őstag
válasz
Krystal_s #113141 üzenetére
Pedig az előfizetők bő többségének fel sem fog tűnni, hogy átteszik NAT mögé. A Facebook meg a Tiktok ugyanúgy működni fog. Akik ide írnak, az az előfizetők nagyon kis százaléka, őket max visszateszik publikus IP-be ha nagyon problémáznak. A PS, meg az Xbox működését ebből szempontból nem tudom, lehet annak kell a publikus IP bár nem értem miért. De akkor ott az IPv6 is, azt a Yettel is biztosít most is az online APN mellé.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Viktor0610 #113138 üzenetére
"A felhasználók 99%-át nem érinti"
Hát persze... Meg fogsz lepődni, csak úgysem írod majd ide, hogy mennyi panasz lesz az OtthonNetes előfizetőknél... Nézz át más netes, PS, XBox hálòzati topikokba mennyien panaszkodnak a NATolt IP-k miatt.
-
-
skt
tag
Sziasztok,
Pár napja használok OtthonNet-et. Találtam neki egy helyet, ahol a Yetteles honlap szerint a legjobb volt a vétel. Mennyire számítanak jónak a lenti adatok?(TP-Link)
A jelerősség néha (főleg esténként) lemegy 50%-ra.
SpeedTesten átlagban ilyen 200/20-at szoktam mérni.
Köszönöm előre is -
ggabor02
aktív tag
válasz
SztiviVander #113117 üzenetére
Ma jött a számla, az adatkártyánál ezt írja:
Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatásához tartozó internet hozzáférési pont hálózat oldali beállításai 2025 elsõ negyedévében megváltoznak, amivel Önnek nincsen teendõje. A változással kapcsolatban további információkat a yettel.hu/privat-ip-cim oldalon találhat. Ha valamely internet hozzáférést igénylõ szolgáltatásával kapcsolatban mûködési problémát tapasztalna, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat a yettel.hu címen.
Ezek szerint megszűnik a publikus IP cím. [link] -
csacsi67
addikt
Nekem legjobban an a Xiamoni jött be pedig mindet kiprobáltam 150 m lakokom a bázistol voda5G Telekom5G sajnos Yetti nincs. Igy lista áron a telekom nál vettem egy Xiamonit.A tp linken a Voda5g be sem jon mig a Xiaomonin azzonal jon az 5g
-
bopeti98
őstag
Akinek van Yettel TV Boxa, nektek letölthető rá a TV2 Play? Én nem találom a Play Áruházban, pedig van Android TV-s appjuk, Mi Boxra fel is tudtam telepíteni az áruházból. Fura mert ugye a Yettel is ad hozzáférést a TV2 Play Premiumhoz is, de az appot nem lehet hozzá feltenni boxukra?
-
Poccc97
tag
válasz
MadMancs #113123 üzenetére
De, volt Nálam mindkettő (MC801A és NX510V), amit csak külső antennával tudtam/tudom őket használni, mert 1,5 km-re van a torony, nem is látok rá, lentebb vagyok a többi házhoz képest 3-4 m-rel, így beltérben eléggé gyatra a jelminőség.
TP-Link a külső antennával gyorsabb volt, mint a ZTE, illetve az MC801A csak 5G N78 működik TS9 porton keresztül, ha szoftveresen átáll rá. MC801A-val az N78 -100 dbm volt, most NX510V-vel -90 dbm, semmi változás nem történt, sebességben majdnem 2x annyi. Az MC801A eszközzel vannak problémák, hogy mikor használja a külső portokat, mert sokszor nem vált át, könnyen letörik a TS9 csatlakozó. Ismerősnél másik városban ugyanez, TP-link Neki azóta is szépen működik.
Ráadásul G5B-nél úgy tudom már nem tudsz külső antennára csatlakozni, ezzel nincs tapasztalatom.Összegezve:
TP-Link előnyök:
- külső antenna kapcsoló
- 4G + 5G külső antennával
- Erősebb chip, MC801A-hoz képest
- stabil SMA csatlakozó
- szoftverZTE (MC801A) előnyök:
- cellazárolás
- kicsivel stabilabb belső antennákEz az összehasonlítás azoknak érdekes, akik külső antennával szeretnék használni az eszközöket.
Jelenleg független NX510V-t használok.
-
Baltazár123
őstag
válasz
donjohnson #113115 üzenetére
megoldódott
csináltam egy hard resetet, mert gyereké volt a teló és a rövid idő alatt is, amíg birtokolta felrakott vagy 100 programot. Inkább újratelepítettem mindent.
-
Zsombe
senior tag
válasz
pdr755 #113118 üzenetére
Egyes üzletekben lehet kérni, hogy milyet szeretnél. Én pl. NX510v-t visszavittem a gyengébb vétele miatt és ZTE G5B-t kértem. Sebességben és 5G vételi képességben sokkal jobb, mint a TP-Link. Egy Cudy AX3000-es routerrel összekapcsolva pedig tökéletes kombó.
Kb. 3 hete van ez a felállás nálam és még egyszer sem kellett a ZTE-t újraindítanom, ellenben a TP-Linket legalább heti egy alkalommal, mert elment rajta a net. -
huby80
senior tag
válasz
zoltaneger #113119 üzenetére
Azzal jártál a legjobban...
-
pdr755
aktív tag
válasz
Párduc #113116 üzenetére
ZTE MC801A1 vagy TP-Link NX510v (a honlapon [link] van egy újabb ZTE router is nem tudom h azt adják e már)
Nekem a TP-Link van, alapvetően elégedett vagyok vele. Azt írják itt h a ZTEnek általában jobb a 5G vétele míg a TP Linknek a wifi router része jobb.
Én úgy tudom ők adnak valamilyet és nem te döntesz (nekem így volt) de lehet h azóta változott. -
SztiviVander
addikt
válasz
Baltazár123 #113114 üzenetére
Es pontosan milyen adatkartya az ami nalad megy online apn-el? Merthogy adatkartya ketto fajta van, a hordozhato mobilinternet (es ennek flottas verzioi) es az otthonnet. A yepp az pl nem adatkartya, akkor se ha alapbol csak korlatlan net van benne, hiszen tudsz rola telefonalni is ha akarsz.
-
Párduc
junior tag
válasz
zoltaneger #113084 üzenetére
Köszi
+ még a router havi díj?
Milyen routereket szoktak adni? -
donjohnson
addikt
válasz
Baltazár123 #113114 üzenetére
jézusom... dehogy blokkolja.
az apn beállításokon belül keresd meg az apn protokollt és tedd át ipv4 only-ra vagy ipv4/ipv6-ra és vissza. jobb felül pedig mentés. -
Baltazár123
őstag
válasz
SztiviVander #113104 üzenetére
Galaxy A71-en megy az adatkártya online-al, most néztem. Van egy ilyen gondom most, hogy telefoncsere volt S24+-ra és nem megy a yeti net az új telefonban. Ez csak adatkártya, átírtam "Yettel net" és AP "net"-re és nem müxik. Egy rokonom járt hasonlóan és neki másnapra úgy megjavult, hogy semmit se csinált vele közben, mert nem ért a telefon beállításokhoz egyáltalán.
Lehetséges, hogy a yeti blokkolja a sim kártyát (csak adatkártyát) telefoncsere után egy ideig? -
draco31
veterán
válasz
donjohnson #113092 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy ez lesz a megoldás, mert csak egy ilyen csoda beállitás van benne.
-
trec12
addikt
válasz
pdr755 #113106 üzenetére
Kereshetnek. Nem kötelező elfogadni az ajánlatot. Valószínűleg rosszabbat akarnak majd rádsózni.
Én sem fogadtam el. Így fut tovább minden az adott csomag szerinti tartalommal. A 60 napot meg írták.
Amúgy nem gondolnám, hogy egyoldalúan felmondja a Yettel. Eddig tudtommal senkinek sem mondták fel… -
tisztavíz
kezdő
Sziasztok!
VoWiFi-t szeretnék Xiaomi 10T Lite 5G (MIUI 14, Android 12) készülékkel. Van rá esély vagy felejtsem el? Yettel oldalon aktiválva van a szolgáltatás, WiFi jelerősség kiváló, a vezetékes net Vodaf(One) és stabil, de próbáltam VPN-el is. Mivel nem áll rá a WiFi hívásra, általában repülőgép módban, bekapcsolt WiFi-vel próbálom, de mobilhálózatból indítva a hívást is megpróbáltam 2G-n, LTE-n, hátha átvált WiFi-re (de nem).
A telefon SIM kártya menüjébe tárcsázó kódokkal kellett odatenni a VoLTE és WiFi hívás kapcsolókat (amiután "... carrier check disabled"-et írt ki). A VoWiFi be van kapcsolva és preferált. VoLTE volt ettől függetlenül is, van is. Az IMS status szerint a VoLTE elérhető, a VoWiFi nem elérhető. Gyanítom ez a probléma. A 1220-at már legalább 10-15-ször hívtam emiatt, elmondtam részletesen mit látok az IMS status-ban és szerintem ez a probléma. Az utóbbi 4 hívásnál várattak, amíg technikai emberükkel beszéltek. Az IMS-re egyszer sem kaptam választ, mert szerintem azt sem tudják mi az. Mindent amit elmondtak, már sokszor megpróbáltam. 2022 utáni keszülékeket emlegetnek. Már nem hívom őket, feladom.
Itt a fórumon találtam egy APN trükköt. Nem tudom segíthet-e. Kipróbálnám, de amint az APN type-hoz ims-t írok, nem menti el az APN-t. Ha nem töltöm ki a mezőt, (mentés után) vesszővel elválasztva felsorol egy csomó mindent, amelyek között az ims nem szerepel. Ha átírom ims-re és újra elmentem az apn-t, eltűnik az apn a listáról.
A Shizuku és Pixel IMS más fórumok szerint nem csak Pixel-en működik. Van ennek az esetemben értelme, ha a VoWiFi menü már ott van nálam?
Mi mást tudnék még megpróbálni?
Ha nem is lehet megcsinálni, hogy Yettel-el működjön, mi hiányzik? -
pdr755
aktív tag
Nekem annyi kérdésem lenne hogy a KÜF flottás kártyámon január 15-én jár le a hűségnyilatkozat. Tekintve hogy már új előfizetőket nem fogad ez a flotta, csak az várható h vmi közvetlen értékesítő meg fog keresni telefonon (amit majd kinyomok, nem veszek fel etc.) vagy fognak hivatalosan is értesíteni hogy ez a díjcsomag megszűnik vagy vmi hasonló hogy át kell térnem másikra?
Talán ide még befér ez a kérdés, a mobil flották topicba nem szeretek írni. -
-
Poccc97
tag
válasz
SztiviVander #113101 üzenetére
Nekem az adatkártya nem csatlakozik
apn-el, csak anet
megy. -
bexxter
tag
válasz
MadMancs #113073 üzenetére
Üzleti előfizetőként se nagyon akarnak (szerk: fix) publikus ip-t adni. 2 telephely összekötésre kéne vpn, mindkettőn üzemel szerver, hadd ne kellen már harmadik felet igénybe venni hozzá. Eddig egyik üzletben sem tudtak segíteni. Van ahol kapásból nem, van ahol, meg a kérdést se értette Julcsi
-
csaszi75
senior tag
válasz
CellWalker #113093 üzenetére
És működik is az online-val?
#yanna felé ugyanez a kérdés.. -
4Grider
nagyúr
válasz
Ez nekem új. Ezek szerint már cserélik le a router firmware-ket.
-
yanna
addikt
válasz
-
donjohnson
addikt
válasz
draco31 #113091 üzenetére
tp-link smart plug vagy xiaomi smart plug.
beledugod a routert és beállítod a smart plug-on hogy hajnali 4:00 kikapcs és utána hajnali 4:05 bekapcs.
akkor is megcsinálja ha elveszti a wifi-t.
így minden nap újra van indítva a router. -
draco31
veterán
Hello!
Meló helyen van egy ilyen csoda cucc. Megfigyelő kamerarendszer miatt van, ott nincs vezetékes net. De 4-5 naponta megáll, vagy valami van vele, és el kell menni a helyszínre kihúzni és visszadugni.
Nem léptem még bele a lelkébe, mert a gyári jelszava olyan halandzsa, hogy elment tőle a kedvem, hogy beírjam a telefonba.
Tud ez automata újraindítást, pl minden éjjel egy fix időpontban? -
4Grider
nagyúr
válasz
CellWalker #113089 üzenetére
De, egységes.
Bármilyen yettel sim modemben, routerben az eszköz által automatikusan net apn-t kap. (Ami vagy működik, vagy nem, attól függöen, hogy mi van rá a yettel által a simre aktiválva.)
Bármilyen yettel sim telefonban automatikusan online apn beállítást kap, ami szintén vagy működik benne vagy nem, attól függően, hogy milyen típusú előfizetés aktív a sim-en. -
4Grider
nagyúr
válasz
CellWalker #113087 üzenetére
Ennyire nem egyszerű a helyzet. Ne felejtsd el, hogy az összes modem/router net apn-t állít be magának, ha azokkal online apn-t akarsz használni, azt kézzel kellett beállítanod, amíg lehetett.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
CellWalker #113085 üzenetére
Sok évig dolgoztak azon, hogy a hangcélú csomagokról leszedjék a net apn aktíválót. (Mondjuk azon is, hogy az adatcélúakról leszedjék az online apn aktiválót.) Most pedig az adatcsomagok jönnek. Gondolod, hogy ezek után meghatja őket a javaslat?
-
CellWalker
tag
válasz
MadMancs #113073 üzenetére
Nem tudom megoldható-e, de amennyiben igen, lehet érdemesebb lett volna simán engedélyezni ezeken az előfizetéseken az 'online' APN-t is, valamint azt defaultra tenni.
Így egy csapásra a döntő többsége ugrik NAT mögé - ami valószínűleg egybevág az eredeti szándékkal - de mégis megmarad a lehetőség manuálisan beállítani a 'net' APN-t, ha valakinek kell a publikus IP. Win-win.
Ezt az érintett ügyfelek is felhasználóbarát megoldásként élnék meg, valamint az ügyfélszolgák se lennének terhelve egy újabb, feleslegesen generált probléma megoldásával.
@Viktor0610 - ha esetleg van lehetőséged, illetve szándékod ezt felterjeszteni, valószínűleg sokan megköszönnénk
-
Párduc
junior tag
válasz
Viktor0610 #113081 üzenetére
Köszi!
-
SztiviVander
addikt
válasz
Krystal_s #113067 üzenetére
Az xbox meg a ps pont vigan mukodnek nat mogott is. Ket hete online apn-en jatszik a fiam xboxon meg pc-n is... Ez max azokat erinti akik regi kamerat (ami nem onvif kepes) vagy otthoni halozatot akarnak elerni. Na ok nagyon nem a 99%, inkabb csak sacc 5-10. Nyilvan ha nalam atall natoltra az internet apn akkor enis fogok hisztizni naluk, de ha tojnak ra es natolt marad akkor se tortenik semmi nagy katasztrofa.
-
-
Párduc
junior tag
válasz
Viktor0610 #113078 üzenetére
Köszi szépen!
A honlapon az szerepel, hogy 6750 Ft a havidíj.
Ebben benne van a router bérlési díja is? -
válasz
Párduc #113077 üzenetére
Mit jelent a NAT-olt IP? Milyen hátránya (ha van) van a publikus címhez viszonyítva?
Pár hozzászólással visszább írta MadMancs.
Digi esetében általános indok kamera elérés, távoli PC elérés ,ezek esetén nem kötekedtek.
Ezek a legjellemzőbbek.Ez a csomag korlátlan internetet tartalmaz?
Nem tudok semmilyen korlátról, szóval igen. -
Párduc
junior tag
A közeljövőben tervezek váltani Yettel OtthonNet-re.
Milyen routert szoktak hozzáadni?
Ez a csomag korlátlan internetet tartalmaz?
Mit jelent a NAT-olt IP? Milyen hátránya (ha van) van a publikus címhez viszonyítva? -
trebrona
nagyúr
válasz
Párduc #113071 üzenetére
Nem, egy új fóliás készüléket adnak. Gondolom ez azóta sem történik másként.
De, ez itt már off, itt tudsz továbbiakban tájékozódni: https://mobilarena.hu/tema/iphone_hasznalok_szakmai_topikja_frissitett_1_2/friss.html -
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610 #113072 üzenetére
Számlán is azt írják ha NAT után probléma van valamivel akkor keressük ugyfélszolgálatot.
Vagyis szerintem úgy lesz mint diginél, vagyis bevágnak NAT mögé és haneked ez nemtetszikvan indokod miért kell publikus IP akkor kivesznek mögüle. Digi esetében általános indok kamera elérés, távoli PC elérés ,ezek esetén nem kötekedtek. -
-
adika4444
addikt
válasz
Krystal_s #113067 üzenetére
Egyrészt a 99 százalékot pont, hogy nem érdekli, másrészt meg ez akkor fog itt panaszokat okozni, ha beNAT-olták az ügyfeleket. De ha esetleg lehet kérni a publikus címet, akkor a vezetékes Telekom, D-Infrastruktúra (ex DIGI) hálózatokhoz hasonlóan egy gyors telefon megoldja a problémát.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Cravaly #113021 üzenetére
Az a jó még ők sem tudják mit fognak átállítani. Bemásoltam neki ezt:
https://www.yettel.hu/privat-ip-cim
és megkérdeztem ez miben fogja érinteni az OtthonNet-et, NAT-olják az IP-ket? Érdeklődtem mi lesz az online játékokkal, különféle. hálózati eszközökkel, amik nem működnek NAT-olt IP-vel.
Ezt válaszolta: (Látszólag fogalmas sincs a témáról, ami nem lenne gond, de olyankor egy értelmes dolgozó utánaolvas, kérdez másik ügyintézőtől, mert majd telefonon is őket fogják hívni ).Nem tudom majd hol lehet intézkedni és visszakérni a publikus IP-t, ha az Ügyintézők azt sem tudják miről van szó?
Jobb lenne előre tisztázni, mint utólag, amkor már nem működik valami.
Ha hivatalos bejelentést teszünk írásban, akkor jön a sablon, hogy ez ilyen, ha nem tetszik.... vagyis az életben nem tesznek semmit, ahogy eddig sem, ha gond volt.Eléggé idegesít a téma, bár ne is vettem volna észre tegnap. De, ami nagyon felcsesz, hogy ma elég sokan írtak ide és mintha az égvilágon senkit nem érintene ez ,elő sem lett hozva.
Ezért bízom benne, hogy én értem félre és valami másról van szó, mert
nem hiszem hogy itt senki nem tartozik a kb 99% háztartás egyikébe ahol Xbox, PS, stb online játékok vannak és olyan hálózati eszközök, amik NEM működnek NAT-olt IP-vel? 🤔 -
adika4444
addikt
válasz
4Grider #113051 üzenetére
Igen, de én ilyenből csak olyat ismerek, ahol továbbszámlázás van és azoknak hamarosan vége (új szerződés miatt), a kezelője pedig nincs róla meggyőződve, hogy ezek a páros kártyák megmaradhatnak a jövőben...
Szerintem a Yettel a magánszemélyek néhány korlátlan és megosztós adatkártyáját tovább meg fogja hagyni mint a továbbszámlázós flottáknál, ott egy mozdulattal cseréltethetik úgy is az előfizetéseket. Az más kérdés, a gyakorlatban hogyan fog ez zajlani pl. egy iQpro-nál, de ott meg sose volt megosztó...
-
trebrona
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Párduc #113060 üzenetére
Így igaz, sajnos ez esetben marad a Yettel.
Vodás tapasztalataim vannak (közvetetten), szerintem bárhová beviheted, célszerűen a legközelebbi fiókba vidd. Ha Bp-i vagy, akkor előnyben vagy. Onnan gyorsabban átkerül a szervizhez.
Ha még működik a készülék, lépj ki az iCloudból majd gyári visszaállítás leadás előtt.
Ha nem működik, akkor meg tök mindegy. -
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87 #113059 üzenetére
Sőt az Oppo, Vivo esetén is.
-
Párduc
junior tag
Valaki le tudja írni a Yettelnél mi az iPhone szervizelés folyamata? Bármelyik Yettel üzletbe bevihetem? Melyik szervizhez küldik tovább?
-
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87 #113052 üzenetére
Tapasztalatból. Redmi Note 10 5G és Redmio Note 13 Pro 5G esetén is le volt tiltva az SA hozzáférés.
-
adika4444
addikt
válasz
BossBoss #113048 üzenetére
Kb. 2016--2017 körül lehetett kérni ilyen konstrukciót, leginkább a KÜF-től, akkor még ők voltak az előfizetők és az ügyfél csak a számlafizető, később aztán átment saját névre és akinek ilyen duplakártyás előfizetése volt és megtartotta, a mai napig kb. 8000 forintért van két korlátlan kártyája.
Ami 5G-re is felmegy.
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87 #113046 üzenetére
Plusz nem kell mert minden 5G képes eszköz tudja az SA-t. Viszont szolgáltatói konfigurációval le lehet tiltani a telefonon.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson #113044 üzenetére
Még mobilos SA sincs. Tavaly év végéig volt igérve annak a bevezetése.
Szóval mától egészen 2030-ig bármikor. -
barnibooo
aktív tag
válasz
Pancsermeste #113019 üzenetére
Vo5G... Érdekes, úgy néz ki nálunk akkor ez lesz, és nem VoNR
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
SztiviVander #113038 üzenetére
-
pdr755
aktív tag
válasz
trec12 #113037 üzenetére
Egyébként tudja valaki hogy mi a minimum ár amit kínálnak? Ez az 5750 az (4990 emelve inflációval)?
Mondjuk ezen a területen van Telekom koax, ex Digi optika, eddig a Voda is szolgáltatott Telekom hálózaton ("vario" vagy "Picasso" rendszer), szóval nem sok értelme lenne nekik drágán adni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
trec12 #113032 üzenetére
Nalam tavaly ilyenkor 5-600 volt a max, aztan ahogy szaporodtak (gondolom) az otthonnetesek ugy ment szepen lassan lefele, most olyan 300 korul van az atlagos max, hajnalba neha 400 felett is. A bazisnak azert a gigabit optika felhordoja eleve behatarolja mennyi tud lenni az annyi, neked akkor tud meglenni egymagadnak szinte az egesz felhordo savszel ha nincs igazan kihasznalva a bazis. Nyilvan egy videki kisvaros meg egy pesti kerulet nem ugyanaz a kategoria ilyen szempontbol sem.
-
trec12
addikt
válasz
MadMancs #113035 üzenetére
Nálatok akkor valami csoda van, nert Basic eleve fel sem enged 5G re
Telefonnal mértem.
Nem tudom de az az érzésem a Yeti mintha nem akarna versenybe szállni ott az ügyfelekért az árazást nézve mert a legmagasabb árat alkalmazza. Itt nálam ca. 4e-el olcsóbb az otthonnet. Az egy dolog, hogy a helyi szolgáltató drága - igaz még így is olcsóbb mint a Yeti - de decembertől van Telekom is ami ezrekkel olcsóbb a helyi szolgáltatónál is. Amúgy öcséméknél messze nem hoz ilyen sebességeket a Yeti de ott mégis elérhető az 5G-s otthoni net meg a szülő házban is. Amíg az megvolt ott is 5-600 Mbitet méregettem routerrel, telefonnal. -
trec12
addikt
válasz
MadMancs #113033 üzenetére
Vidék, lakás és kezdetektől Basic érhető el.
A kisvárosban két toronyról is megy az 5G az egész város lefedve. Van helyi HFC és van most már Telekom optika is. Így kötve hiszem, hogy fullon lenne az 5G. Amit ráadásul legmagasabb áron mér a Yeti így a legdrágább alternatíva ott...
Ha ennyi nincs is mindig a sebesség de 5-600 alá nemigen megy másik helyiségben sem...
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12 #113032 üzenetére
Ezt alkalmazzák is.
Ahol túl sok az Otthonnet ott már csak Otthonnet Basic (4G) érhető el. Pl hugomek elköltöztek Fehérvárra, még átírták nekik otthonnetet címükre, rá pár napra csomagot is váltottak (nekik még otthonnet pro volt) így 12000 ről lement az ár 7990re. Mikor ezt mondták, kiváncsiságból ránéztem hogy ott mennyi lenne uj előfizetőként. Már nem elérhető utcájukban sima Otthonnet, csak Basic 8990Ft ért.
-
trec12
addikt
válasz
SztiviVander #113030 üzenetére
Olyannal én még nem találkoztam persze nem lehetetlen. Ahol betelik a bázis oda nem adnak ki több Otthonnetet tudtommal. Volt nálam próbán az Otthonnet itt megfelelő térerőt írt - néha gyengét attól függ merre vittem a routert - de 300 alá nem ment inkább 500 körül volt az átlag.
-
trec12
addikt
válasz
bogica71 #113027 üzenetére
Ha van jó 5G lefedettséged ott ahol használni akarod akkor tuti. Akár ilyent is tud.
(Ilyen magas sebességet nem mindig mérek. Két városban is rá szoktam nézni a sebességre jellemzően 500 Mbit lefelé az általában megvan ami bőven szuper szerintem. Hangsúlyozom, hogy megfelelő/jó térerő azért nem árt hozzá....) -
bogica71
friss újonc
Sziasztok érdeklődnék az otthoni yetteles internetről hogy, jól működik.nekem Vodafonos van de nem vagyok vele megelégedve, pincétől a padlásig szar 🤣🤣
-
Poccc97
tag
Másnál is emelkedett az Otthonnet díja újrakötés esetén?
Eddig 6.750 volt most szépen felment több mint 10.000-re. -
dr9
tag
válasz
Pancsermeste #113019 üzenetére
Vo 5G????? Ez yettel?
-
Cravaly
tag
válasz
Krystal_s #113020 üzenetére
Szerintem sajnos de.
"Miért állítjuk át otthoni internet csomagjainkat privát IP-címre?
A privát IP-címekkel internetcsomagjaink és technikai megoldásaink biztonságosabbá válnak. Ezzel segítünk, hogy elkerüld a nem kívánt hálózati támadásokat internet csomagjaink használata során."Reméljük legalább az ipv6-ot bevezetik és az otthoni szolgáltatáshoz egyedi kérésre adnak publikus ip-t, akárcsak a többi szolgáltató.
Valószínűleg nincs szerződésszegés, mert az ip cím típusát nem tartalmazza a szerződés. Illetve biztos ki van találva a megfelelő kísérő szöveg, hogy miért nem az.
-
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #112986 üzenetére
Ügye ez nem vonatkozik a meglévő OtthonNet-re és nem lesz NAT-olt IP?
Nem sokan írnák úgy alá akkor a 2 éves szerződést. Utólag viszont nem nyúlhatnak így bele, mert szerződésszegés lenne és "dobhatom" ki a PS-t..... a GTA és még sok online game használhatatlan NAT-olt IP-vel..... -
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
Pancsermeste #113011 üzenetére
Milyen telefon?
Samsung pl eddig mindig kirakta volte ikont. Már csak térerő ikon és 4g/5g jel van alapból értesítési sávon, volte ikon akkor kerül ki ha lehúzom a "redőnyt". Ez OneUI 7 óta van így. -
Katicza
tag
válasz
Pancsermeste #113004 üzenetére
Minden telefonomon Telenor volt és van kiírva. Pár hete van meg a Honor 200, azon is Telenor. Én még nem is láttam az ismerősök körében sem Yettel hálózati azonosítót.
-
Ez a Yepp kínálja most a legolcsóbb korlátlan mobil internetet? Telekomos vagyok, és ha lehet, az is maradnék, de bizony a Yepp olcsóbbnak tűnik. Ahogy nézem, havi 10500 Ft lenne a kedvezményes időszak után a korlátlan net + 50 perc duma.
-
donjohnson
addikt
válasz
Pancsermeste #113011 üzenetére
igen, ha tudsz netezni akkor az volte. előfordul ilyen hiányos kijelzés bizonyos telefonoknál.
ha bemész a menübe és lekorlátozod, 2G/3G-re a 2G/3G/4G-ről, akkor is nézd meg, hogy 2G-n mit csinál hívás közben. úgy elvileg nem fogsz tudni netezni hívás közben, amikor E betű van. -
Pancsermeste
őstag
válasz
donjohnson #113010 üzenetére
Most ellenőriztem, 5G felirat marad hívás közben is, közben tudtam netezni.
Ez így normális? Bár, továbbra se nem értem, miért nem jelenik meg a VoLTE az állapotsorban. Ez csak valami szolgáltatói függés lehet, mert képeken látom azonos készülék/SW esetén, másoknál van VoLTE és VoWiFi jel. Ám, ez már nem ide tartozik.
Köszönöm az infókat!
Azért kicseréltetem a SIM-et (kb. 8 éves), hátha... -
donjohnson
addikt
válasz
Pancsermeste #113009 üzenetére
ha viszont ez egy új telefon, akkor menj el egy yettel üzletbe és cseréltesd ki a sim-et egy újra. pár éves sim kártyát ingyen cserélnek.
ha megmarad az lte felirat hívás közben, és tudsz hívás közben netezni, akkor volte-n vagy. -
Pancsermeste
őstag
válasz
donjohnson #113007 üzenetére
Értem. Decembertől új telóm van, amibe áttettem a SIM-et, de ezen is telenor a hálózat neve. Ezért gondoltam, hogy ezt a SIM infó alapján írja ki. (Sőt, azóta az új teló frissült android 15-re.)
Nos, akkor itt jön a következő amatőr kérdésem:
Az állapotsorban miért nem jelenik meg a VoLTE ikon? (telón a VoLTE kapcsoló és az állapotsori megjelenítés:ON).
Egyedül a hívásnaplóban látok egy HD jelzést a hívás mellett, ami arra utalhat, hogy működik a VoLTE, bár a hangminőség alapján ezt nem igazán veszem észre.
Telekomos próba SIM-el minden OK volt. -
donjohnson
addikt
válasz
van olyan telefon ami a szoftverében eltárolt hálózati nevet írja ki. nem pedig azt, amit a szolgáltató ráküld.
ha azóta nem frissült a telefonod szoftvere, akkor ez nem is fog változni már.
amúgy nincs jelentősége. -
zzola
titán
válasz
Nincsen.
-
tomp
félisten
Igen most is ez a 30%-os kedvezmény van. De korábban nem csak a Hello Data tarifásoknak járt?
Ezen a számon soha nem volt Hello Data. Hűség is legalább 10éve nincs rajta.
Az elmúlt 3-4évben már számlás-kártyás felváltva volt rajta. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Engedjetek meg nekem egy nagyon amatőr kérdést.
Van annak jelentősége, hogy az én telenoros SIM-em még mindig nem állt át a yettel hálózati névre? Ennek a frissítésnek automatikusan meg kellett volna történnie? -
tomp
félisten
Új év, új élmény!
Bementünk az üzletbe, hogy a családban lévő kártyást átváltsuk pár hónapra számlásra mert kell a net.
Prime Simple Net 11.990Ft hűség nélkülire.
Mondja a nagyon kedves hölgy, hogy ő tud jobbat!
Prime Plus 9.990Ft hűség nélkül!
Így aztán arra módosítottunk és ennyiért inkább marad is fixen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Keresünk dokkolókat
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest