Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz Cravaly #113021 üzenetére

Az a jó még ők sem tudják mit fognak átállítani. Bemásoltam neki ezt:
    https://www.yettel.hu/privat-ip-cim
    és megkérdeztem ez miben fogja érinteni az OtthonNet-et, NAT-olják az IP-ket? Érdeklődtem mi lesz az online játékokkal, különféle. hálózati eszközökkel, amik nem működnek NAT-olt IP-vel.
    Ezt válaszolta: (Látszólag fogalmas sincs a témáról, ami nem lenne gond, de olyankor egy értelmes dolgozó utánaolvas, kérdez másik ügyintézőtől, mert majd telefonon is őket fogják hívni ).
    Nem tudom majd hol lehet intézkedni és visszakérni a publikus IP-t, ha az Ügyintézők azt sem tudják miről van szó? :F Jobb lenne előre tisztázni, mint utólag, amkor már nem működik valami.
    Ha hivatalos bejelentést teszünk írásban, akkor jön a sablon, hogy ez ilyen, ha nem tetszik.... vagyis az életben nem tesznek semmit, ahogy eddig sem, ha gond volt.

Eléggé idegesít a téma, bár ne is vettem volna észre tegnap. De, ami nagyon felcsesz, hogy ma elég sokan írtak ide és mintha az égvilágon senkit nem érintene ez ,elő sem lett hozva.
    Ezért bízom benne, hogy én értem félre és valami másról van szó, mert
    nem hiszem hogy itt senki nem tartozik a kb 99% háztartás egyikébe ahol Xbox, PS, stb online játékok vannak és olyan hálózati eszközök, amik NEM működnek NAT-olt IP-vel? 🤔

Új hozzászólás Aktív témák