- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poccc97
tag
válasz
MadMancs #113123 üzenetére
De, volt Nálam mindkettő (MC801A és NX510V), amit csak külső antennával tudtam/tudom őket használni, mert 1,5 km-re van a torony, nem is látok rá, lentebb vagyok a többi házhoz képest 3-4 m-rel, így beltérben eléggé gyatra a jelminőség.
TP-Link a külső antennával gyorsabb volt, mint a ZTE, illetve az MC801A csak 5G N78 működik TS9 porton keresztül, ha szoftveresen átáll rá. MC801A-val az N78 -100 dbm volt, most NX510V-vel -90 dbm, semmi változás nem történt, sebességben majdnem 2x annyi. Az MC801A eszközzel vannak problémák, hogy mikor használja a külső portokat, mert sokszor nem vált át, könnyen letörik a TS9 csatlakozó. Ismerősnél másik városban ugyanez, TP-link Neki azóta is szépen működik.
Ráadásul G5B-nél úgy tudom már nem tudsz külső antennára csatlakozni, ezzel nincs tapasztalatom.Összegezve:
TP-Link előnyök:
- külső antenna kapcsoló
- 4G + 5G külső antennával
- Erősebb chip, MC801A-hoz képest
- stabil SMA csatlakozó
- szoftverZTE (MC801A) előnyök:
- cellazárolás
- kicsivel stabilabb belső antennákEz az összehasonlítás azoknak érdekes, akik külső antennával szeretnék használni az eszközöket.
Jelenleg független NX510V-t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest