- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
A Klikk csomagban ugye bármennyivel túl lehet lépni a kiszabott adatforgalmi keretet, csak lassítás a szankció?
-
csernak75
senior tag
Júszton,júszton csoda történt a klikk most megint nincs lassítva csak tudnám hogy meddig.
. Szerk: a go.telenor.hu azt írja hogy 0 kb használható fel de most mégis megy
-
darvinya
titán
Mekkora szívatás ez Netezz micsoda.
Ennél még az Online is olcsóbb!
1GB Nzz 3600Ft-1GB Onl 2600Ft„Kiemelt forgalomtípus: képi és szöveges tartalmak böngészése, e-mailezés.
Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a webszervereken tárolt szöveg- és képformátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.
E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési (tehát nem azonnali) elven működő szolgáltatás az interneten keresztül. Forrás: World Wide Web Consortium (www.w3.org) és Engineering Task Force (www.ietf.org).Egyéb forgalomtípus: netrádió, internet video, voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok használata, egyéb, a kiemelt és nem támogatott forgalomtípusokba nem sorolható forgalomtípus.
Nem támogatott forgalomtípus: fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey…), FTP, OCH (Rapid Share) stb.); A teljes számlázási ciklus ideje alatt a fel- és letöltési sebesség: 32/32 kbps
Sebesség lassítására vonatkozó szabályok: amennyiben az Előfizető adatforgalma a megjelölt egyéb, valamint a nem támogatott forgalomtípusok összességét tekintve hét egymást követő nap alatt meghaladja az 1,5 GB-ot, a Szolgáltató az azt követő napon az egyéb forgalomtípusra vonatkozó le- és feltöltésre vonatkozó sebességet lassítja; A sebességlassítás mértéke: 32/32 kbps. A sebességlassítás automatikusan megszűnik, ha a 7 egymást követő napra jutó egyéb és nem támogatott adatforgalom 1,5 GB-nál alacsonyabbrendűségi”
-
gabor85
őstag
Sziasztok. Netezz Mobilon 500 MB Szolgáltatásnál működik valakinek a telefonos adatforgalom lekérdezés? Nekem már fél éve azt mondja hogy "a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető"... Eléggé idegesítő...
-
Landsmann
addikt
válasz
flash- #11239 üzenetére
Lemondod a Hívásértesítő szolgáltatást. Havonta 129 Ft a díja.
Múltkor hívom nagynénémet, de egy hangbemondás tájékoztat, hogy a hívott nem elérhető, de sms-ben értesítik a hívásról. Nofene, mondom. Szombaton hogy ott voltam, kérdezem tőle, hogy is van ez. Ő nem tudja, nem rendelt semmit. Oké. 1741-en lekérdezem az aktív szolgáltatásokat, de azok között hívásértesítő szolgáltatás nincs, mint ahogy vezetékeshívó sincs. Ez utóbb érdekes lesz. Az 1-es menűhöz, amikor felsorolják az aktív szolgáltatásokat, azt mondja az automata: S E R V T I E 64 szolgáltatás. Nofene, hát ez meg mi? Hívom a szolgát, kérdezem tőle, hogy ez mi, de vagy nem tudta, vagy nem akarta megmondani. A hívásértesítő meg 2010 május 20-tól volt megrendelve. Na, hát ilyet sem rendelt a nagynéném, mint ahogy vezetékes hívót sem. De ez utóbi legyen, mivel nincs havi díja. Viszont a hívásértesítő 129 Ft havonta. Le is mondtuk. De mivel 14-én levonták a díját, így február 14-ig aktívan hagytuk. Szóval néha a Telenor csak úgy aktiválgat szolgáltatásokat, amiket nem is rendelt meg az ügyfél. Nem kis káosz lehet náluk. Viszont nem tűnt fel nagynénémnek, hogy az egyenlege jobban fogyott volna mint kell. Elképzelhető, hogy aktiválták valahogy a szolgáltatást, csak éppen az árát nem vonták le. Esett már ilyen a történelemben. -
flash-
veterán
szisztok
van egy telenoros nokiám 5070 es.
az a baj hogy ha volt nemfogadott hivásom akkor jön rá egy sms hogy az sms feladójátol onnek egy nemfogadott hivasa volt
ezt a tajekoztatot hogy lehet kikapcsolni? -
-
milestone
tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mit takar az "ELIT üzleti előfizetés", ill. az "ELIT előre fiz.hd.nélkül"? Ezek is megjelentek nálam a PannOnline-on, a webshopban.
Üzleti előfizetésem van (nem publikus), ha ez számít. -
club1
veterán
válasz
jbnd-007 #11235 üzenetére
Pedig a példád jó, a 10 Mbps-os adsl-t ha megosztanád 1000 embernek és 8 kbps garantált célértéket vállalnál az esetek 80%-ára, nem lenne hatóság, aki elővehetne. Az más kérdés, ha úgy reklámoznád hogy ez kiváltja az xy típusú netet, akkor a konkurencia beperelhetne. De én úgy emlékszem hogy pont éppen ezért a Telenor reklámokban sem mondanak véletlenül sem olyasmit, hogy ez a net kiváltja a vezetékest, meg jobb mint a másik xy típusú...
-
jbnd-007
tag
válasz
darvinya #11234 üzenetére
Nem minden cím, speedtest 10.97 Mbps lelfelé, 3.05 Mbps felfelé.
Én megértem a sávszélességgel kapcsolatos gondokat, de akkor a reklám is igazodjon hozzá és ne hirdetgessünk hipergyors internetet ami kiváltja a vezetékest. Én is megoszthatnék egy 10 megás ADSL vonalat 1000 embernek, de ha úgy hirdetném, hogy My ADSL 10 MBit (apróbetűs részben garantált sebesség 0 Kbit), akkor igen gyorsan pofán vernének.
-
darvinya
titán
válasz
jbnd-007 #11233 üzenetére
Minden cím?
Mert akkor vagy lassítva.Arra sem gondol senki, ha a kiszolgáló sávszélessége elfogy akkor hogyan biztosítsa róla a Telenor a teljes sávszélességet.
Érthetően ha a sávszélesség 10000/ember/200KB/s akkor ne akarjunk 1 millióan rajta lenni.
Csak egy kis matek és máris meg van a végeredmény. -
jbnd-007
tag
Most 7 előtt 150 KB/s-re van lassítva.
@tomp: honnan tudhatom, hogy túlléptem-e a keretem? A http://www.telenor.hu/go/hipernet oldal nem mutat semmit még mindig. Vagy már tudják mérni, csak nekem kell hívogatni az ügyfélszolgálatot?
-
kychy
csendes tag
Nem elégedetlen vagyok, csak eddig nem így ment, de értem amit írtál. Amúgy meg választásom nem volt, hogy más előfizum legyen mert vezetékes szolgáltató fejlesztés hiányában nem tudott tobb kapcsolatot biztositani az épületben Voda és T-mobile meg még telefonálásra is alkalmatlan az épületben ahol tartozkodom. Szerintem 8090 ft-ért azért lehetek elégedetlen. Azért bizom benne hogy ez nem marad így.
-
club1
veterán
Ha visszaolvasol néhány hozzászólást, láthatod hogy a Telenornál most próbálják megoldani a zte infrastruktúra bevezetése óta hiányzó sávszélességet korlátozgató rendszert. Bizonyára elkerülte a figyelmedet (amikor a hipergagyira elöfizettél), hogy milyen garantált le- és feltöltési sebességek vannak ennél a cégnél. Ha nem, akkor nem értem az elégedetlenséged.
-
kychy
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam, hogy néhányotoknál komoly korlátozások vannak-voltak. Nekem Hipernet 42-es csomagom van a telenornál, viszont szombat óta napközben 135 kbyte majd késő délutántól 16-60 kbyte és éjszaka is ugyan ennyi. Speedtest-en mérve bármilyen időszakban 5-10 mbit/s letöltést mérek. Telefonról és gépről is. Ha átteszem a telefonomba a kártyát ugyanezek az eredmények (android-hotspot). Amúgy alapból is wifi-routerrel vettem. Tehát a készülékek kizárva. Egész délelőtt az ügyfélszolgálaton lógtam de hibát nem találnak, elküldtek sim-et cseréltetni hogy attól jó lesz. Hát nem lett jó...
Ha GooglePlay-ről szedek egy appot 6-700 kbyte-al jön, illetve egy szoftveres oldalról sikerült PC-n lehuzni valami programot 800-1000 kbyte os sebességgel aztán ennyi. Az állandó lakcimemen lévő 12 mbites feltöltéssel biró vezetékes neten üzemeltetek magamnak privát tárhelyet de onnan is csak korlátozva tudok tölteni.Tipp? Adatforgalmamat tuti hogy nem haladtam meg, mert nem is voltam itthon, ebben a hónapban és a router az asztalon feküdt. Torrentet nem használok, és letölteni sem nagyon szoktam.
-
Dyrtyho
őstag
De ezt az smst már akkor küldték, amikor ma átléptem a 150mb adatforgalmat, és 130mb küldtek egy olyan smst hogy van még maradék 20mb adatforgalmam, pedig csak a 100mb-os Klikk mobilinternetet használom, a múlthónapban is 280mb adatforgalmat csináltam, és egyáltalán nem lassították le
-
Dyrtyho
őstag
válasz
atila4 #11200 üzenetére
Ezek szerint nem, ma küldtek egy smst, hogy lejárt a maradék 20mb adatforgalmam, és hogy a következő hónap kezdetéig lassítják az adatforgalmam, és egyáltalán nem lassult, nem tud ez a Telenor lassítani, ezért is imádom, hogy átváltottam a T-Mobilról a Telenorra, itt legalább "korlátlan" a mobilnet
-
jbnd-007
tag
"le van írva": mire gondolsz konkrétan? A garantált sebességekre? Az nem kötelező elem, ha alacsony terhelés mellett is tartják, az egyáltalán nem az, amit hirdetnek. A forgalomtúllépés miatti korlátozást meg nem hiszem, hogy megoldották. Vagy van az ÁSZF-ben valami, amiről nem tudok?
Szerintem érdekelné a Gazdasági Versenyhivatalt, ha valaki 21 MBites internetet hirdet, és elfelejti megemlíteni, hogy ez csak email olvasásra érvényes. És most nem is a torrentezésről beszélek, hanem hogy a munkámhoz előfordul, hogy le kell töltenem egy 100 megás fájlt, és nem biztos, hogy a főnököm örül neki, ha ez félóráig tart.
Egyébként az éjszakai 100GB is egy vicc, vagyis inkább félrevezetés, ezzel a sebességgel ha jól számolom 14 éjszaka kellene hozzá, hogy elérjem. Még egy kicsit korlátoznak, és ha akarom, se tudom túllépni.
-
shaggy
aktív tag
A telenor online be vagyok regelve ügyfélszinten és hol látom hogy éppen hány percet beszéltem és mennyi van még hátra vagy éppen a havidíjam az éppen hol jár?
A forgalmi adatokba nekem csak a klikk van hogy mennyi mb van még hátra meg egy sms dpi hogy mennyit küldtem már el semmi több. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ez nem jó hír.
Azt hittem már javítottak rajta. Régebben volt mobilinternetem az is szörnyen lassú volt, abból már T-Mobile-om van az jó. Mit érek a korlátlan internettel, ha ennyire lassú. Akkor tényleg semmi sem sincs amiért érdemes a Telenornál maradni? Gondolom ezt ők is látják, hogy egyre csökken az előfizetők száma. Úgy fognak járni, mint a UPC, aki csak teheti, átmegy a Digihez. Igaz nekik meg a Telenor a mobilinternet partnerük.
-
tomp
félisten
Kezd a böngészés is belassulni. Olykor már a videókat sem tölti be.
Töltöm az Android SDK-t erre 40KB/s. Átváltottam okostarifára. 300KB/s
Klikk után miért rögtön a hyper21-et kell "tesztelgetni"? Ott a hyper 5-7. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azt mondták, hogy bármilyen böngészővel korlátlan, az Opera csak tévedésből van a tájékoztatóban. A T-Mobilnál viszont a garantált sebesség 2x akkora, mint a Telenornál az elérhető. Lehet, hogy mégis váltok.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Régi előfizető vagyok, 2 számlás, 4 kártyás előfizetéssel. Lehet, hogy átmennék a T-Mobile-hoz, Mozaik díjcsomagra. Gyorsabb, nincs 45+45 perc variálás, 200MB a keret, igaz a Telenornál a böngészés korlátlan. Mondjuk azt nem értem, hogy csak az Opera Mini-vel?
Szerintetek van valami olyan dolog, amiért érdemes a Telenornál maradni? Idáig csak megszokásból, illetve a családi csomag miatt voltam, de az van a T-Mobile-nál is.Utóbbi években feltűnően kevesen vannak a Telenor üzletekben, a T-Mobile meg tele van. Vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Autós topik
- DJI topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest