- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Vizsgálja a telenor, hogy a hipernet miért áll meg mint a szög, miközben az okostarifa lazán ad 5Mbitet.
Azt mondták, hogy épp fordítva kellene működnie... -
ratam23
aktív tag
na bementem a az egyik üzletükbe, azt mondták h csak annyit tudnak csinálni h elküldik a nokiához bevizsgáltatni a készüléket. Azt mondtam átgondolom. De szerintem felesleges, mert elküldik megnézi a nokia látja egy darab kicsi pixelhiba és küldi is vissza nem csinálnának semmit és ezért nem lenne telefonom 1-2 hétig. Jól gondolom vajon?
[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
Más:
Most már csak a Telenor van alternatív szolgáltatás nélkül. A T-mobile a Blue Mobile-al, a Vodafone a Tesco-val igyekezne.
Sejt valaki valamit a Telenor szándékairól ezekkel kapcsolatban? Vagy marad a csendes szublimáció 30, 31, 70 irányban? -
tomp
félisten
Megkérdeztem őket, hogy mivan velük.
Szoftveres inkompatibilitás van így aztán ők kapcsoltàk le! Ha valaki a csomagjànak a 40szeresét forgalmazza, nem baj. Nem lesz utólagos büntetés.
A központ pedig jól bírja a megnövekedett forgalmat. Egyedül az állomások telítődnek be.
Azt is mondták, hogy így legalább látják hova kellene +1-2 állomás. -
mb702
tag
sziasztok
Két kérdésem lenne:
- djuice-s szám hívása hálózaton belüli hívásnak számít?
- "ilyen" számra lehet "családi csomag" opciót, illetve "5 perc után nulla forint" csomagot kötni?
Köszönöm a válaszokat előre is!üdv.: István.
-
club1
veterán
Én viszont ismerem őket (a vonatkozó jogszabályokat). 3 munkanapon belül garanciális cserére van kötelezettsége a forgalmazónak, amennyiben a hiba a működést jelentősen/teljesen befolyásolja (a pixelhiba nem ilyen, mivel a szabványok is engedik). Amennyiben a cserére nincs lehetőség (mert nincs raktáron ugyanolyan új készülék), a vételárat vissza kell téríteni. Internetes vásárlás (távoli résztvevők között létrejött jogviszony) esetén lehet - akár indoklás nélkül is - 8 napon belül elállni a vásárlási szerződéstől.
Abban egyet értünk, hogy engem is zavar a pixelhiba, és bepróbálkoznék a cserével (még úgy is, hogy ismerem a jogszabályokat). -
ratam23
aktív tag
Majd délután fogok visszamenni a telenorhoz, hát én is mindent megfogok tenni aztán majd írok h ment
-
törölt tag
-
club1
veterán
Én csak ezért írtam amit írtam:
"Pixel defects in your Product’s display that are within the scope of industry standards. For more information on pixel defects and industry standards, please visit www.nokia.com"
Egy pixel hibája szinte biztos, hogy nem garanciális hibajelenség. A szabványok általában négyzetcentiméterenként 1-3 pixelhibát engedélyeznek. Az más kérdés, hogy a boltok alkalmazottai az esetek egy részében erről nem tudnak, és néha visszaveszik a pixelhibás termékeket. -
ratam23
aktív tag
Sziasztok! tegnap vettem egy lumia 710est a telenornál és most vettem észre h van rajta 1db pixelhiba ami fekete háttérnél látszik. Mennyi az esélye h kicserélik a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz #89874944 #10472 üzenetére
Nem megy át. Igaz. Nem át megy, lemegy! Jó példa erre a Széll Kálmán téri állomás. Lemegyek és a peronon a számláló alatt vígan megy a 3G. Szépen lemegy a felszíni jel.
Vagy ott a földalatti. Oktogoni megálló előtt (még az alagútban) mértem 3Mbitet. Szintén a felszíni jel ment le. -
törölt tag
Igen, köki-határ közt. Az sztem mindegy hogy majdnem felszínen van, az elektron nem megy át a fél méter vastag betonon Képtelen átváltani 3G-ről 2G-re, ha adatforgalom van, de csak itt. Ha nincs forgalom simán átvált... Automata 2G/3G mód. De mondom, manuálisan se enged vissza a hálóra, megtalálja de azt mondja nem engedélyezett.
kira Ha végig 3G lesz az már megoldja...
-
tomp
félisten
válasz #89874944 #10470 üzenetére
Köki-Határ között? Határ majdnem a felszínen van.
Ez a hiba elég érdekes. Nekem semmi hiba nincs. Végig működik az edge és a hanghívás maximális térerővel.
Most ha már a Határnál vagyok átkapcsolok GSM-ről 3G Only-ra és amikor kijövünk a felszínre egyből bejön a 3G. Nem lehet, hogy 3G-n hagyod a telót?Forrás:
Egyik
Másik maga a TelenorÜgyfélszolgálat is megerősítette. Márciusban élesítik a 3G-t a metró vonalakon.
Lehetséges, hogy lesz egy nyilvános teszt nap, szval nem kell majd balhét csapni, ha másnap már nem lesz 3G. -
törölt tag
ezt milyen forrásból tudod??
Csak azért kérdeztem, mert köki és határ út között, ha használom a netet mindig megszakad a háló, és utána manuális kereséssel se enged vissza... csak ha kikapcsolom a telót és vissza már erősen elgondolkoztam rajta, hogy felmondom a szerződést és megyek a vodához, vagy tréhez... de ha tényleg lesz hspa a metrón akkor marad
-
tomp
félisten
Nálam az elmúlt hetekben semmi hiba nem jelentkezett hívás alatt! Az állomások közötti váltások egyre jobbak.
Múlt hónapban még 3G-3G váltásoknál is volt elég sűrűn adatkapcsolat megállás. Ma 3óra alatt 1x volt. Lassan, de haladnak.darvinya
Rakd a telót WCDMA Only-ra vagy 3G Only-ra. Én már csak a metróban használok GSM módot. Amúgy folyamatosan 3G-n van a teló.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Kezd már egy kicsit elegem lenni, hogy ezen a ratyi 3G hálózaton egy csomó helyen nem lehet normálisan telefonálni, mert vagy megszakad a hívás, vagy annyira szakadozik, hogy kénytelen vagyok a hívást megszakítani, a telefont csak 2G kommunikációra állítani és az ügyfelet visszahívni. Természetesen nem mindenütt van így, de a jelenség elég sok helyen jelentkezik térerôtôl függetlenül, ami arra utal, hogy nagyon nincs optimalizálva a Telenor umts hálója.
-
tomp
félisten
Tegnap felvilágosított a 1220 egyik technikusa a sebességről!
Hiába van 140m-re(gmaps szerinti mérés) egy telenor állomás, 14Mbitnél nem kaphatok többet.
Okok: nem felém néz az állomás egyik antennája sem, illetve a távolsággal együtt nő a dBm(jelzavar) értéke is azaz nálam a DC-HSPA képes állomás HSPA+ modemmel ~14Mbitet tud fogadni. Szomszéd háznál már csak ~7Mbitre képes.Alacsony terhelésnél 12Mbit meg is van, szóval reális az elmondottak.
-
club1
veterán
válasz timea1991 #10460 üzenetére
A Telenor r250-es használati utasítása. Eszerint wap-ozni lehet vele.
-
timea1991
tag
válasz burgatshow #1 üzenetére
A telenor r250 s telefonnal lehet mobilinternetezni (wap ozni)?
-
hallerlaller
addikt
-
darvinya
titán
válasz hallerlaller #10457 üzenetére
Ha van időd menyj be egy boltba és ott tedd meg a panaszod.
Mert az emailre nem mindig akarnak( azaz ami nem szimpi arra nincs válasz) válaszolni.
Ne felejsd el igazolást kérni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hallerlaller
addikt
Nincs valami központi e-mail ahova leírhatnám a panaszom? Mert ha oda a weboldalra írok az utána elveszik kb. mintha levegőbe irnék.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
darvinya
titán
válasz hallerlaller #10454 üzenetére
Amit felsoroltam díjcsomagok is xs-k.
De nekem úgy tünik, hogy magán személyként olcsobbMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hallerlaller
addikt
válasz darvinya #10453 üzenetére
menedzser4000 az üzleti részben van a kisvállalkozói tarifacsomag, xs kategória.
áhh, kész katasztrófa ezaz online ugylátszik csak én vagyok ilyen megátalkodott hogy mindenáron így akarok telefont venni? de csak azért mert különben mivel üzleti díjcsomag így mindig vinni kell bolti vásárláshoz cégkivonatot, meghatalmazást satöbbi szóval már csak azért is ezt fogom erőltetni, írok is nekik panaszt, ügyfélszolgálatot is felhívtam hogy hogyisvanez, 24órán belüli kivizsgálást és visszahívást ígértek..
-
darvinya
titán
válasz hallerlaller #10452 üzenetére
Érdekes ez az online.
Nokia Lumia 800
Nálm nincs menedzser 4000 díjcsomag, de okos90 és alap3-mal 90 240 Ft bolti ár: 94 990 Ft 2/2 hűséggel.Bár az alapot soha nem választanám, mert 4000/hó-ért nincs net.
Evvel ellenében okos90-n 3000/hó-ért van net.Ez igazán érdekes egy ilyen készülékhez.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hallerlaller
addikt
Üdv!
Aki rendelkezik telenor online regisztrációval ellenőrizné nekem ha szépen kérem, hogy nála is rosszul jeleníti meg az árakat?
Konkrétan: Nokia Lumia 800 telenor weboldal szerint menedzser 4000 díjcsomaggal (XS kategória) 94.990,- HUF, Telenor online webshop szerint 94.990,- bónusz kedvezménnyel 84.990,- HUF
Na most ez eddig rendben is van - ha eltekintünk attól az apró ténytől hogy webshopban 5% olcsóbbnak kéne lennie.
De!
Galaxy Nexus: weboldal szerint menedzser 4000 díjcsomaggal (XS kategória) 119.990,- HUF, Telenor online webshop szerint 123.490,- bónusz kedvezménnyel 113.490,- HUF
Galaxy W: weboldal szerint menedzser 4000 díjcsomaggal (XS kategória) 54.990,- HUF, Telenor online webshop szerint 56.990,- bónusz kedvezménnyel 46.990,- HUF
Samsung Xcover271: weboldal szerint menedzser 4000 díjcsomaggal (XS kategória) 9.990,- HUF, Telenor online webshop szerint 17.090,- bónusz kedvezménnyel 7.090,- HUF
Na most a gondom az hogy ehónapban rendelem is egy Xcover271-et a kollégáknak és 7.090, -HUF-ot kellett fizetni, kérjek jóváírást szerintetek?
Úgy érzem pont a lényege veszik el a netshopnak ezzel, nemhogy 5%-al olcsóbb hanem még drágább is!
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Kipróbáltam, és eléggé "akkumulátorzabáló" alkalmazás szerintem. Egy hónap próbaidő van rá. Utána mi történik?Ha van valamilyen mobilinternet díjcsomag, legyen az akár Klikk is, vagy netán a Mobil Internet Start, a gyakorlatban, tehát nem a weboldalon leírtak, hanem a tapasztalatok alapján akkor működik tovább?
-
club1
veterán
Alapból igazad van, van ahol elég szépen muzsikál a Telenor hspa+ hálózata, a kérdés, hogy meddig. Mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy amíg néhányan használják és a notórius letöltők megkapják a lassításukat, addig egészen használható. De ha nő az adott területen lévő előfizetők száma és amíg a Telenor képtelen rá, hogy a sávszélesség-menedzsment eszközeit illessze az új infrastruktúrához, addig keményen zsákbamacska a két év hűségnyilatkozat. A mobilnet használatához azt is látni kell, hogy egy cellával nem lehet végtelen sávszélességet megosztani, így a kisebb városokban élőknek nagyobb esélyük van a lehalnetre, új cellákat pedig csak mobilnet-előfizetőknek nem éri meg telepíteni.
-
Prien
addikt
Szia!
Én azt javaslom, benn a Telenor üzletben kérj felvilágosítást, utcára pontosan megmondják a lefedettséget, mielőtt szerződést kötsz!Itt jellemzően 2-3 elégedetlen felhasználó linkeli a sebességét nagy gyakorisággal, ami nem feltétlenül baj, őket is meg lehet érteni, de országosan nem ennyire gáz a helyzet.
SZVSZ!A kevés is több a semminél.
-
-
tomas9320
tag
Az információkat honnan tudjátok meg pl:milyen messze van a torony és ezeket: RSSI -72 dBm
RSCP -78 dBm
Ec/Io -6 dB
Cella ID 1A533C4
LAC kód 1073Köszi a segítséget előre is.
Huawei P30 Pro VOG- L29
-
kezdő
senior tag
Köszönöm az infókat.
Még van időm gondolkodni, ezek szerint érdemes jobban utánanéznem a vezetékes lehetőségeknek is. (Digi és UPC nincs, szóval a bestbuy üzletek biztos kimaradnak) -
club1
veterán
Szerintem inkább 5 Mbps-os adsl-re fizess elő, az nem ekkora zsákbamacska, ráadásul ezzel egy hónapban jóval több, mint 1000 GB-nyi adatot is forgalmazhatsz jóval kisebb késéssel és bünti nélkül. Nagyobb csomagot azért nem ajánlok, mert minél kisebb sávszélességgel adsl-ezel annál jobban tudják adni az előfizetett sávszélességet. Ha ragaszkodsz a mobilnethez, akkor se írj alá két évet, mert zsákbamacska (nagyon függesz attól, hogy a faludban hányan gondolják azt, hogy az adsl helyett jobban megéri mobilnetet használni).
Megnéztem ezt a térképet, az én falumban a Telenor tornya ettől bő 500 méterrel odébb van, illetve nem találtam meg rajta általam ismert Telenor tornyot sem. De némi valóságalapja van, mert a munkahelyem környéki két tornyot jól tünteti fel.[ Szerkesztve ]
-
kezdő
senior tag
válasz csernak75 #10438 üzenetére
Köszi, azt nem is tudtam, hogy jelenleg korlátlan.
Amúgy szerintetek ez a térkép mennyire aktuális?
Azért kérdezem, mert ezen az adott faluban nem is szerepel torony, a legközelebbi kb. 2,5-3 km-re található. Gondolom, amennyiben ez a valóságot tükrözi, úgy már most halott ötlet ez a hipernet nekem.
-
csernak75
senior tag
Az a baj ezzel a Hipernettel hogy még! nem tudja a Telenor korlátozni az adatforgalmat így gyakorlatilag teljesen korlátlan a hipernet. És ha sokan elkezdenek letölteni az adott cellában ide jutunkJelenlegi sebességem)
Reggelente mikor nincs terheltség 10-11Mbit/s-t is mértem már.
Mivel nálad van Hipernet és faluról van szó szerintem ott nem lehetnek olyan sokan a hálózaton ezért ott jobban működhet mint nálam. Szerintem majd próbáld ki és ha nem jó 5 napon belül vidd vissza. -
kezdő
senior tag
Hello!
Lassan költözés lesz és az internettel kapcsolatban mint alternatíva felmerült a Hipernet.
A 21-es csomagjuk szimpatikus is, gondolom a jelenlévőknek nem kell részleteznem a tartalmát.
Azt tényként kezeltem, hogy a 21Mbps egy elméleti határ, de egy olyan 6-8Mbps-ot azért elvárnék.Viszont most elkezdtem olvasgatni ezt a topicot és borzalmasak ezek a belinkelt Speedtest eredmények? Ez tényleg ennyire használhatatlan?
Praktikus okokból szeretném elkerülni a kábelezést, valamint a jelenlegi lakhelyemhez hasonlóan az új helyszínen is csak az Invitel érhető el, akiknél 5Mbps csomag kb. 6e Ft a 10Mbps 8e Ft. Ezekből ugye lejön az ADSL technológiából adódó veszteség. (jelenleg 8Mbps csomagot fizetek náluk, ebből kapok 6,8-at)
Még ezekkel a csökevényes sebességekkel sincs partiban ez a Hipernet?
Nagyon szimpatikus, mert kb ugyanannyiba kerülne, viszont ott lenne mellé a hordozhatóság előnye.
Az említett település egy kis falu, a Hipernet lefedettségi listán szerepel.
Vélemények? -
-
csernak75
senior tag
Pedig toronyból csak kettő van Putnokon de az egyikről csak a T-mobil sugároz. A Vodafone-nak pedig nincs is állomása.(Még a GSM térerejük is gyenge)
Mondjuk az lehet hogy van valami kisebb állomás is valamelyik házon.
Hiába 700m a jelenlegi jelerősség szerintem jó(ezt mutatja a modem):3G rádiós kapcsolat adatai
Szolgáltató
Telenor HU
Hálózat típusa
HSPA+
Barangolás
KI
RSSI -72 dBm
RSCP -78 dBm
Ec/Io -6 dB
Cella ID 1A533C4
LAC kód 1073[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz zoli62 #10426 üzenetére
Engem 2állomás is lefed a lakásban. Egyszer az egyikre, egyszer a másikra kapcsolódok.(140 illetve 500méterre vannak)
Nappal mind2-n szinte leáll a hipernet. Azaz mind2-n elfogy a sávszél és válthatok át okostarifára mert csak azon megy ilyenkor a net.Szerintem akkor működne jól a hipernet, ha 200méterenként lenne egy állomás.
-
zoli62
addikt
Használ valaki Telenor Contact-ot?
-
firefly84
csendes tag
Sziasztok!
A Telenornál néztem ki épp egy telefont. Viszont mielőtt eljutottam idáig, a másik két szolgáltatónál is átböngésztem a megfelelő kategóriákat. Feltűnt, hogy a másik kettőnél a legtöbb telefonnál bőséges a színválaszték, ehhez képest a Telenornál mindegyik kinézett mobil csak feketében szerepe, színválasztási opciót nem látok. Létezik, hogy náluk 10-ből kilenc készüléket csak feketében árulnak, vagy lusták feltölteni? Mini Pro-ról lenne szó.
-
-
club1
veterán
válasz tomas9320 #10421 üzenetére
Ahogy elnézem ebből a hipernetből elég hamar lehalnet lett...
Mondjuk várható volt, mindenütt a világban ugyanis ahol nem korlátozzák rendesen a sávszélességet és a letölthető adatmennyiséget, ott a HSPA(+)-os hálózatok downlinkje csúcsidőben előbb-utóbb bemászik 0.5-1 Mbps alá. -
csernak75
senior tag
Putnokon továbbra is száguld a Hipernet:
Itt biztos valami nagy letöltők lehetnek mert reggel 10-11Mbit/s-ot is mérek, délután meg megvan halva a hálózat.
-
Ghandi
aktív tag
válasz thom79 #10418 üzenetére
Hoppá!
Akkor lehet a szerződéshez semmi köze nem lesz az egésznek...de örülnék neki
Az a baj hogy ez volt a második tablet amit árulni kezdtek(a samsung tab volt az első) és szerintem már elfogytak,csak pár darab lehet raktáron talán.
Nézegettem az ujabb tableteket,a Huawei Medi Pad tetszik is,de gondolom annak a listaára azért jóval magasabb mint ennek a ZTE V9-nek.Nehogy azt mondják hogy ok cseréljük pl a Huaweire,csak akkor dobjon már rá vagy 30ezret...Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
thom79
tag
válasz Ghandi #10416 üzenetére
Nekem hasonló sztorim volt csak egy nokia e51el, gari utolsó hónapjában beadtam mert megdöglött, alaplap cserét akartak rajta eszközölni és vmi oknál fogva nem tudtak már hozni hozzá alkatrészt, és végül kaptam eg e52est, gari papiron modositották az imeit aztán ennyi volt...
Ha ennyire kifutó a Te terméked is akkor elképzelhetönek tartom h kapsz egyel újabb tipust... -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes és hosszú kérdésem lesz!
Tavaly vettem itt az aprókból egy Telenoros ZTE V9 Light tabot.A készülék totál uj volt,garis,az illető megvette,de mégsem kelett neki....mind1
Mivel áprilisban lejár a garijaaz aksija meg már nem az igazi,gondoltam beviszem hogy gariba cseréljék ki az aksit.A vecsési telenor üzletben az eladó azt javasolta hogy vigyem be az E-Care solutions-ba,ott javtják a ZTE készülékeket és sokkal hamarabb meglesz mintha a Telenorhoz adom le.Ok bevittem,de mint kiderült,igaz hogy ők jaitanak ZTE készülékeket,de csak telefonokat,tableteket nem,Nem tudtak egy céget sem javasolni,ugylátszik ZTE tabokat magyarországon nem javít senki hivatalosan,és senkinek sincs alkatrésze hozzá,legalbbis gyári aksi nincsen sehol.Azt mondták hogy vigyem vissza a Telenorhoz,ott ugy szokták csinálni hogy majd adnak egy uj készüléket.Igy is tettem,az adataimat felvették,majd a készüléket és a garanciajegyet bevették,majd értesítenek.
A sztori itt lezárulhatna DE!
Eszembe jutott hogy én csak egy garijeget kaptam hozzá,de szinte tutira veszem hogy elöfizetéssel vette az első tulaja,és a szerződésbe ugye beleirják a készülék IMEI számát.Ha most cserélik a készüléket (ami valószinü mert nincsen alkatrészük),akkor modosul a szerzödés nem?
Ilyenkor nem fordulhat az elő hogy bekérik az eredeti szerződést?Azt se tudom hogy hogy hívták akitől vettem,adtam a pénzt,kaptam a készüléket dobozban,tartozékokkal meg a garijegyet.
A másik meg hogy a telenornál ránéztek a készletekre és azt mondta a csaj hogy az sem valószinű hogy lesz ugyan ilyen cserekészülék.Na akkor mi lesz ha nem tudnak ugyan olyan uj készüléket adni,de alkatrészük meg nincsen hozzá?Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mr. Elliot #10414 üzenetére
Azt mindenképpen! Meghatalmazás kell biztos hozzá.
Azt nekem is csinálta a nagyon régi sim-em, de az még Pannon logós volt, kicserélték azóta ok minden.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mr. Elliot #10412 üzenetére
Átrakhatod bármelyik másik telenoros/djuice-os sim-et bele.
Cserélik ha kéred. Évente 1x ha jól emlékszem ingyenesen.
Hogy mi kell hozzá pontosan azt nem tudom sajnos.
#nincsbennetarcsi
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Szeretném átíratni az én nevemre a telefonszámomat édesanyáméról. Milyen papírok szükségesek ehhez, hogy neki ne keljen eljönni az üzletbe, mert dolgozik amikor az üzletek nyitva vannak.
Régi sim kártyát igénylés után cserélnek vagy akár azonnal már az üzletben az igényléskor ?
Még egy kérdés: új djuice kártyás csomagban található készüléket kötelező az azzal vásárolt sim kártyával használni? Ott olcsón hozzá jutnék egy telefonhoz ami tetszik de a régi telefonszámommal használnám.
-
Tomeewap
tag
-
club1
veterán
válasz markose #10405 üzenetére
Azt nem mondtad, hogy használtan vetted a hűségszerződéssel rendelkező készüléked. Konkrétan nagyon nagy a valószínűsége, hogy olcsóbb lesz függetlenül venned egy ilyen készüléket, mint az eredeti tulaj által aláírt hűségszerződés kötbérét és készülék részletét egyben kifizetned. Legjobban talán akkor jársz, ha megkeresed az eladót, és levered rajta a pénzed. Legközelebb pedig hűségszerződés alatt lévő készüléket csak előfizetéssel együtt (átíratással) veszel, mert akkor a befizetések elmaradásáért csak magadat okolhatod.
-
markose
csendes tag
Ma beszéltem telenorral és feketelistán van a készülék részlet nem fizetés miatt...... Valahogy ezt én ki tudnám fizetni? Vagy valami egyéb megoldás?Csak mert nem akarom, hogy tiltva maradjon a drága telefonom....
-
Tomeewap
tag
Sziasztok, nem tudtok segíteni abban hogy a Telenor foglalkozik e legális függetlenítéssel? Azt tudom hogy a másik két szolgáltatónál lehet, de itt még tőlük sem kaptam választ.
Köszi. -
club1
veterán
válasz markose #10401 üzenetére
Azért szép. Sok havi 1000 Ft mobilnetre, de nem sok 300 Ft 1 MB-ért, utána meg 49 Ft-ért/MB. Szerintem ne erőltesd a Mobil Online Start-ot, mert a hónap végén meglepetés fog érni...
Ja, nem illik egymás után x hozzászólást ugyanannak ugyanabba a topicba írni, ezért van a szerkesztés gomb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest