Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Üdv,
Magam is tudom, hogy valószínűleg így van, de szeretnék biztosra menni.
Ugye djuice SIM kártya (kártyás 29) jó a telenoros telefonba? -
axioma
veterán
Van a djuice-nal nem eletkor-korlatosan az uj Control csomag.
Jol latom a sajat definiciojukat, hogy ha NEM sikerult levonni az idoszaki dijat (pl. nem hagytam rajta penzt), akkor "csak" 32/32 internetezhetek?
Vagyis, ha veszek egy kartyat, a rajta levo penzt vagy a mindenkori eves egyszeri 3000 Ft feltoltest a kovetkezo fordulo elott levasarlom (parkolas, lotto, mittudomen), akkor gyakorlatilag ingyen van lassu, de allando netem rajta?
Ha ez tenyleg igy van, megyek is gyorsan venni egyet... -
rii
nagyúr
köcsög telenor küldött egy sms-t, hogy " .... a balaton soundon netetzz 100 mb-ot, ha ott leszel bla-bla-blabla .... "
namármost nekem csak akkor szólal meg ez a telefonom ha pénzt vesznek le a számlmról, vagy raknak rá, szóvaé egy hónapnban max 4-5x.
naszóval ez az egy SMS 10%-kal megnövelte az egy hónapban elviselenső pittyeégsek számát, ehhez még hozzűjön, hogy utálom az ilyen arcátlan húzásokat
hol tudnék "leíratkozni" ezekről?
-
törölt tag
válasz
darvinya
üzenetére
Ettől azért okosabbak
szolgáltatója válogatja mit hogy emel - de adóról nincsen szó sehol sem - a vodánál azt hiszem havi fix összeggel emelték meg az előfizetési díjakat, a telenornál meg lesz kapcsolási díj, a lebeszélhető perceket pedig felosztják úgy, hogy egy részük csak hálón belül használható fel a maradék pedig hálón kívül. A lényeg az, mindegyik úgy találta ki, hogy a végén ő járjon jól (milyen meglepő).(#12795) nggabi én nem a DPI -ről beszéltem, hanem általánosságban, ezeket már lehet tudni, a DPI -ről még nem hallottam hogyan változik (a napokban elvileg megtudom)
-
törölt tag
válasz
darvinya
üzenetére
Másodperc alapú, ahogy az összes többi flottás előfizetés, és azokra is ráhúzták a többletet minden gond nélkül.. az meg, hogy nem lehet több? A szolgáltató valóban nem fog több adót fizetni az államnak a maximumtól, de tőled simán lehúzhat többet, mivel nem te vagy az adófizető.
-
darvinya
titán
válasz
nggabi
üzenetére
Erre én is gondoltam, de akkor nem ennyi lesz ha egyáltalán megmarad.
Mert ugye ez másodperc alapú az adó meg perc alapú.
Az a megoldás lehetne, hogy adó/60*elhasznált forgalom(nem net).
De itt mekkora kerekítést alkalmazzanak adó/perc alap kijöjjön?
Adó nem lehet több sem kevesebb. -
Alzs
csendes tag
http://alkupiac.hu/termekek/1138928_dpi-flottas-elofizetes-12-ft-perc-masodperc-alapon itt kötöttem DPI-s szerződést. Érdemes felvenni a kapcsolatot a csávóval. 3000ft/sim posta hozza ki. Csak ajánlani tudom.
-
Rockstar69
csendes tag
Üdv!
Hipernet 21 alkalmas multizásra? Ps3-ra kéne internet, hogy tudjak multizni.
-
randras
veterán
Helló,
mit kellene beírnom Ubuntu alatt, hogy működésre bírjam a Hipernetem?
Szám/Felhasználónév/Jelszó/APN/Hálózatazonosító/Típus/PIN?
A számhoz alapból beírta, hogy *99#, az APN-hoz pedig hogy net. A PIN nyílván a PIN, a típus pedig most Bármi, de az nem lényeges beállítás.
Az a gond, hogy felcsatlakozik (?), majd ledob!

-
polonic
félisten
Fehervaron van valaki itt a topikbol? Neha nem tudok telefonrol netezni. Lapok betoltesenel hobat dob ki a bongeszo. Aztan sokszori probalkozasra hol bejonnek a lapok, hol nem. Ilyenkor mas net kepes alkalmazas sem mukodik.
Nem tudom, hol keressem a hibat. Telefonban vagy a halozatban.
A keszulek: windows phone-os lumia 800
-
darvinya
titán
Valaki nem rég panaszkodott, hogy velencei-tónál nincs net(HSPA+).
Jelentem Gárdony tó part full HSPA+ NeoV-m.
És most is arról írok.
Viszont van foglaltság késlelés, de maga a sebességgel nincs gond. -
Router
őstag
Sziasztok!
A probléma adott:
Én jelenleg telenoros előfizetéssel rendelkezem (számlás 20 asszem). Nem sokára beüzemelésre kerül egy gps nyomkövető és ebbe kellene valami költséghatékony sim kártya amiről megy az sms. Feltöltős lenne a legjobb és a lényeg, hogy olcsó legyen telenor hálózatba az sms mivel a gép az én telefonomra fogja küldeni az sms-eket a koordinátákkal. Lehet bármelyik szolgáltató, de gondolom, hogy telenor lesz az.
Mit lenne érdemes választanom szerintetek?
Köszönöm!
-
tomp
félisten
Megszűnt a Roaming-hívó! Mi lesz azzal akinek aktív? Mivel sms még nem jött, hogy törölték. Néztem az oldalukat és semmi roaming díjcsökkentő szolgáltatás nincs. Ez így marha jó...

-
club1
veterán
válasz
Winchester95
üzenetére
Praktikum tarifacsomag készülék nélküli előfizetés [csak SIM-kártya], valamint a Praktikum tarifacsomag készülékes előfizetés vásárlása esetén a szerződés érvényességi ideje 90 nap.
Ha ez lejár, a rajta lévő összeg elveszik, további egy hónap van rá, hogy rá lehessen tölteni, azon túl a kártyát kikapcsolják. -
Üdv.Nagyon sürgős kérdésem lenne.Ha adott egy telenoros kártya.Pár hónapja vásároltam.Pár 100 forint volt rajta alapból azt hiszem.Letelefonáltam.Praktikum.
3hónap után muszály feltölteni.
Ha ezt nem teszem akkor későbbiekben nem tudom használni?
És feltölteni sem? -
_ocsisajt
őstag
Agyalok itt ezerrel...
Szerintetetk mennyire eletkepes a kovetkezo otlet:
a csaladban 5 embernek van csaladi csomagos elofizuja... ebbol 3 embernek nincs most okosteloja... 2 embernek van lumia okosteloja (mar van viber wp-re is!)... de mi lenne ha lemondanank a csaladi csomagot es majdnem (ebbol 2 embernek van normalis nagyobb csomagos elofizuja) mindenki elofizetne helyette egy mobil online 100 megas csomagra? arban ott lenne es mindenki VIBEREZne helyette... ennyi... hulye otlet? (5-unk kozul tuti van olyan akinek van okostelo+net komboja igy azon emberekkel is lehetne viberezni)csak a kerdes, hogy mennyire enne meg a viber azt a 100 megat, gondolom eleg hamar
es a kerdes, hogy korlat utan belassitva, mennyire szaggatna a hang 

szerk: akinek nincs okosteloja, azok tudnanak huseget hosszabitani es fillerekert egy normalis androidos telot venni... szoval az is check...
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Most akkor egy kicsit nekem nem egyertelmu...
Teoretikusan: Ha Anyukamat felhivom 50x a csaladi csomagon belul es ha mindig beszelek vele 2-3 percet... akkor plusz 200-300 Ft-ot fogok fizetni azert, mert felhivtam 50x es egy picit beszeltem vele a csaladi csomagban?
Ha ez igaz, akkor mi ertelme a csaladi csomagnak ezentul? 
remelem tevedek...
-
lexter00
őstag
Sziasztok céges flottás előfizető van itt?Ha lejár a hűség és ha akarok másik telefont venni adnak rá kedvezményt ha igen mennyit?
-
csernak75
senior tag
Gyerekek bekeményített a hiper 21:

Sima HSPA+ kapcsolaton, nem DC-HSPA.
-
Vangelis
félisten
A számlákkal mi van egyébként?
Megkapta mindenki_?
-
Vangelis
félisten
Már megint ellent mondanak egymásnak.
A 1220 szerint bonthatok, a levélíró szerint nem.
Tájékoztatjuk, hogy a szerződés meghosszabbításával kapcsolatos információt a keretszerződés tartalmazza, amely alapján a felek megállapodnak, hogy a Szerződésben meghatározott kedvezményeket és kedvezményes szolgáltatásokat Szolgáltató a Szerződés hatályba lépésétől számított 1 évig terjedő határozott ideig nyújtja Előfizető részére. Ezen kedvezményes időszak – külön értesítés nélkül - további 1 évig terjedő határozott időre meghosszabbodik, kivéve, ha bármelyik fél a határozott időtartam lejáratát megelőző legalább 60 nappal korábban, írásban jelzi, hogy a kedvezmények, szolgáltatások további nyújtására nem tart igényt.
Tájékoztatjuk azonban, hogy jelen levele alapján nincs lehetőségünk kötbérmentesen engedélyezni a megszüntetést. A 28046590 ügyfélszám alatti számra egyedi előfizetői szerződést kötöttünk, így az Ön által használt tarifacsomagokra az Általános Szerződési Feltételek módosításáról szóló értesítés nem vonatkozik.
Kérjük, hogy szíveskedjen megvárni az Ön csomagjait érintő változásról szóló értesítésünket, s amennyiben bármilyen módosítási igénye van, úgy azt követően jelezni felénk.
-
atila4
senior tag
Másnak nincs olyan problémája, hogy az utóbbi 3 napban szakadozik óránként a hipernet 21?
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tudna segíteni abban, hogy hol találom a Telenor honlapján azt, hogy mennyiért függetlenítik a telefonokat?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Sorry, lejárt a szerk. időm.
darvinya: Nem lényeg egyébként, mindjárt kész a Parisat nálunk, csak addig használok mobilnetet, amíg be nem kötik a vezetékes netet. Habár ez alatt az 5 hónap alatt nagyon jó tapasztalatokat szereztem a mobilnetről, hasznos dolog, lehet le sem mondom. Amíg WiFi-t használtam, kitartott a 100 mega majdnem egy hónapig.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
csernak75
üzenetére
Hehe, még egy putnoki.
Kicsi a világ.Egyébként azt vettem észre, hogy ha utazok, akkor állandóan elmegy a térerő, vagyis a telefon azt írja, hogy nincs térerő (a térerő ikonon a legkisebb vonás is megszűnik), mégis tudok hívást fogadni, sőt netezni is. Pedig az Akkuhasználatnál is kiírja, hogy "Jel nélküli idő: x %".
-
csernak75
senior tag
Szerencsére Putnokon továbbra is "száguldozik" a hipernet(21):

Egy-két hónapja még voltak gondok de azóta mindig megvan legalább az 5-6Mbit/s.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Trebron09
üzenetére
Nekem a jelszavam 6 számjegyü.
nggabi: Persze.
Beri78: Ja, de mondjuk Opera Minivel is használható. Nekem szolgáltatóváltás miatt nincs netem júliusig, ezért mobilnetet tudok csak használni. Lassítva... Pedig frissíteném a telefonom is.
darvinya: Semmi baj. Ja, ezt velem is csinálják vagy 3 hónapja. Elég lenne egy SMS is, értek a szóból.

-
Trebron09
őstag
válasz
Trebron09
üzenetére
Na a telenor azonosító megvan.. be írom, illetve a jelszavam is beírom (4 számjegyű), amit a szerződés megkötésekor kaptam...erre csak azt írja ki: "Kérem ellenőrizze az alábbiakat..."
Pedig minden jól van kitöltve, egyáltalán ezt tudja használni valaki? A Go-nál is azt írja, hogy az adatforgalmat nem lehet megnézni..ekkora sz@rt, komolyan mondom..

-
leo81
aktív tag
Zalaegerszeg
-
csasaKKP
senior tag
+ ajándék:
mobilarena.hu/dl/upc/2012-06/28/344474_x4esnrisybakyaxr_screenshot_2012-06-28_1034.png
mobilarena.hu/dl/upc/2012-06/28/344474_rufbg14o4l23hkaa_screenshot_2012-06-28_1034_1.png
Szóval, mint mondtam ONLINE 100 VAN ÉS LASSÍTANAK. Egy nap 8x elküldték, hogy lassítottak.
Amit nagyon nem tartok fernek, hogy mások 8 gigát csinálnak a 100 megából... -
Melack
veterán
Van más is itt, akinek 18-án volt számlazárása? Mert én még mindig nem kaptam számlát, on-line kértem, de semmi. Masnál is ez a helyzet?
(Alapvetően nem baj, mert így legalább a fizuhoz fog igazodni, de akkor is...)
-
darvinya
titán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Tavaly nyáron még működött a korlát.
Tavaly November óta nem. -
axioma
veterán
Email-ek beerkezesere jo a 64 is, legfeljebb ha ritkan akarok valamit megnezni webesen, majd varok... a flottahoz online-t lehet rendelni (nekunk mostantol), elsore a 100-assal beprobalkozok, az en [tervezett] hasznalati szokasaim mellett eleg lehet.
-
nggabi
félisten
a klikkben már mérik az elfogyasztott adatmennyiséget?
-
{Zodiac}
senior tag
sonymobile.com -on fent sincs a telóm si number-e, amiből kiderülne, hogy mikor jön a telenoros ics... no komment

-
tomp
félisten
Ma bementem az Astoriai shopba megkérdezni ezt a folyószámla ügyet. Nos a hölgy felvilágosított! Nincs ilyen!! El kellett volna fogadnia az embernek. Nincs semmi ilyen kikötés. Nem nézik, hogy az ember hogy áll a számláján. Őket csak a fizetése érdeklik. Az meg rajta van. Az arénában nem járt el helyesen az illető. Már megint...
Reggel küldtem az ügyfélszolgálatnak levelet. Ezt elmondtam az astoriában is. A hölgy helyeselte és mondta, hogy a válasszal nyugodtan menjek be és tegyem elé a telefont rajta a válasszal.
1-et tudok. Ha lezárul az ügyem, soha a büdös életbe nem megyek az aréna partnerhez. Tróger egy banda. Lövésük sincs semmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szolgáltatója válogatja mit hogy emel - de adóról nincsen szó sehol sem - a vodánál azt hiszem havi fix összeggel emelték meg az előfizetési díjakat, a telenornál meg lesz kapcsolási díj, a lebeszélhető perceket pedig felosztják úgy, hogy egy részük csak hálón belül használható fel a maradék pedig hálón kívül. A lényeg az, mindegyik úgy találta ki, hogy a végén ő járjon jól (milyen meglepő).

Kicsi a világ.