Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Hipernet 84
60település. Ár még nincs.
"Speciális, zártkörű ajánlatunkat a kék ikonokkal megjelölt településeken érheted el." -
timea1991
tag
a 3havi klikk 0ft akció tart még?
-
asdf_
veterán
Hivatkozasi pont:
EHT (2003. évi C. törvény)
138. §
(9) Az előfizető kérésére a szolgáltatónak az adatkezelési szabályok figyelembevételével biztosítania kell, hogy az előfizető a kezelt adatok törléséig díjmentesen megismerhesse a fizetendő díj számításához szükséges forgalmazási és számlázási adatokra vonatkozó kimutatást. -
Dyrtyho
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
Erről a vót-nincs-ről ez jut eszembe, és valahogy a Telenort is így képzelem el, ahogy az emberek feltöltési pénzét kezelik
-
nggabi
félisten
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom, hogy hogy csináltam, de durván 1hét alatt levittem 300ft-ra a 3000ft-os feltöltésemet, amit még a múlthét elején csináltam, pedig alig telefonáltam....
-
Trebron09
őstag
Most ezt nem vágom... telenor online nem tudok regisztrálni.. ez oké, de viszont ha a telenor go-t megnézem, akkor kiírja a telefonszámom (viszont az adatforgalmat nem írja, folyton csak ezt:
Tájékoztatjuk, hogy adminisztratív okok miatt jelenleg nem tudunk információt adni a mobilinternet forgalmáról. Megértését köszönjük. Üdvözlettel, Telenor )
Ez másnál is ilyen vagy csak nálam sz&r?

-
Landsmann
addikt
Én nem regisztráltam újra. Nekem is scak a számlainformációk menű volt elérhető, az is elég hiányosan. AZtán addig nyomkodtam a beállításoknál valamit, hogy SMS-ben leküldött egy kódot. Azt ott beírtam és láss csodát, azóta rendesen működik.
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
sunahunter
üzenetére
Azért amit a reg oldalon leírnak.
Új beléptetési rendszer és nekem is csak így megy.
Én is vártam,hogy majd rendbe jön,de az üfi felvilágosított. -
d.beni
aktív tag
sziasztok!
valaki nem tudja hogy mikor érik utol magukat számlázásban telenoréknál?
csak mert kb 3hete kellett volna megjönnie a számlámnak...
továbbá az is idegesitő hogy a telenor online is halott(belépni lehet, de semmi infot nem ir ki amit alapból kellene) -
gabyka
senior tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Hát, nem tudom, Nálad mi lehet a baj, nekünk a cégnél a tizenvalahány telenoros telefon mind működik. Ott van a strand mellett a műhely/iroda, mindig elérhetőek vagyunk és kifelé sem volt probléma...
Egyébként az efott területén van két ideiglenes torony, de azt nem tudom melyik szolgáltatóké... -
Zirowe
nagyúr
válasz
gabyka
üzenetére
Igen, csak általában az ilyen eseményekre külön fel szoktak készülni a szolgáltatók, telepítenek ideglenesen vmi megoldást, stb.
Én spec Velencefürdőn nyaralok, de itt is szopok a fesztivál miatt, és ezt nem az ő számlájukra írom természetesen, hanem a telenoréra.
darvinya: ja, kösz, Velencefürdőn talán van néha H a vonatállomáson, de a nyaralóknál stabil az E, már ha egyáltalán van térerő!
És ezt nem egy telefonra alapozom, hanem a két saját simemre és legalább 10 készülékkel való tesztelésre.
Az E pedig még opera minivel is siralmasan lassú!És ez már a hálózatfejlesztési utáni állapot, előtte legalább rendes volt a térerő.
Örömmel látom amúgy, hogy a legújabb hipernet 84, vagy mi a rendes neve, listáján már az itteni települések is szerepelnek, de az kb szökőévente érvényes a vonatállomásnál.

-
sifarr
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
... egy átlag felhasználó majd csak az első számla kézhezvételekor fog szembesülni, hogy a számlája majdcsak a duplája lesz mint szokott lenni. És nem fogja érteni miért. Ha most 20-30 perceket kell várni a humanoidra, akkor másfél, két hónap múlva órákat, mert annyian fognak reklamálni.
Teljesen igazad van!
A napokban beszéltem egy telenorossal. Előfizetéses. Nem is hallott az árváltozásokról. Biztos kapott sms-t, vagy valami értesítés félét, de nem nézett utána.
Na, a legtöbb havidíjas ilyen. Majd augusztustól szembesül a rideg valósággal.
De akkor már nekik késő.
Szóval lesz még anyázás dögivel. Vodánál is. -
asdf_
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
2 perc, de csak hibabejelentesnel.
http://www.hwsw.hu/hirek/46833/nmhh-piacfelugyelet-hatarozat-birsag-internet-tavkozles.html
-
Landsmann
addikt
válasz
sifarr
üzenetére
Én is a visszacsökkentésre gondoltam, nem arra, hogy valóban megszűnik-e az egyik adó. Szerintem sem csökkennek vissza az árak, nyilván már most meg van az ok, amivel majd indokolni fogják, miért nem csökkentik. Bár én arra sem mernék mérget venni, hogy az adót tényleg megszüntetik. Ötletekért és trükközésekért a kormány sem megy a szomszédba.
Az a gusztustalan az egészben, hogy az adóra hivatkozva csinálták ezeket az átalakításokat. Ha tényleg ez lett volna az igazi indok, ráraknak 2 Ft-ot percenkét és oszt csókolom. De mellé behozni ezt az értelmetlen kapcsolási díjat, (amit esetleg másodperc alapú számlázásnál talán még el is fogadnék) emellett a hívásirány arányokat is bevezetik, akárhogy is nézzük, ez többszörös áremelés úgy, hogy nem emeltek árat. -
Landsmann
addikt
válasz
sifarr
üzenetére
Nem. Használtam én sok mindent. De szép lassan olyan, számomra irreális árat találtak ki, illetve trükközgetnek (lásd kapcsolási díj, hívásirány megosztás a lebeszélhető havi díjban) olyan galád módon, hogy egy átlag felhasználó majd csak az első számla kézhezvételekor fog szembesülni, hogy a számlája majdcsak a duplája lesz mint szokott lenni. És nem fogja érteni miért. Ha most 20-30 perceket kell várni a humanoidra, akkor másfél, két hónap múlva órákat, mert annyian fognak reklamálni. Nem azt mondom, hogy nem tudnám kifizetni ezeket a burkolt áremeléseket, de azért a pofátlanságnak is van határa. Nem az a léyneg számomra, hogy ki tudom-e fizetni az új díjakat, hanem az, hogy ér-e ennyit a szolgáltatásuk. Nekem egyértelműen NEM a válasz. Még lenyeltem volna abékát, ha a hívásirány aránya nem lett volna megszabva. De mivel a hívásaim 99 %-a hálózaton belüli, így aztán a "lebeszélhető havidíj" 40 %-át dobjam ki? Na nem.
-
sifarr
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Fél év múlva állítólag csökkentik az adót, ha az állam megszünteti az egyiket. Mondjuk én ebben nem hiszek. Halottat a temetőből visszahozni nem szoktak.
Megszünteti. A költségvetési tervezetben is így szerepel.Én viszont abban nem hiszek, hogy a Voda és a Telenor visszacsökkenti az árakat
, amelyeket most a dupla adóra hivatkozva megemeltek. Pedig a Voda a bejelentéskor nagyon hangsúlyozta. 
Majd jönnek, hogy
- a hálózatfejlesztés költségei,
- viszont az infláció miatt nem emelünk,
- stb.
Vagy egyszerűen hallgatnak az egészről. -
d.beni
aktív tag
válasz
Landsmann
üzenetére
a roaming azért nem lesz olcsobb...
én belefutottam a hibába külföldön fogadtam hivásokat...
azthittem egységes union belül a hivások dija, de sajnos zonákra van osztva....
meg is kaptam 4nap után hogy magas forgalmat észleltek a telefonomon és 24órán belül tiltják a kimenő hivásaimat.
most meg mehetek befizetni 25k-t a telenorba ha akarok telefonálni.. -
Landsmann
addikt
Azért ha így haladunk, a roaming hívás is olcsóbb lesz unión belül mint a belföldi. Az SMS már az, nagyon sok belföldi tarifához képest.
-
-
asdf_
veterán
válasz
d.beni
üzenetére
Hibabejelentes eseten max 2 perc, ha tullepik, maris mehet az nmhh bejelentes. Egyeb esetben toktudja

(ha nyugtat, en a T-nel logtam ma fel orat este 8-kor (leraktam), most meg 10 perce az _uzleti_ ugyfelszolgalat _megrendeles_ menupontjaban, 10-kor pedig leteszik a lantot. nokomment) -
Landsmann
addikt
válasz
sifarr
üzenetére
Készülék Telenor függő, csere nincs betervezve. Miért is? Ilyen árak mellett a telefonáláson kívül egy kanyi vasat sem áldozok semmi másra. Ha esetleg kidöglene a telefon, akkor sme vennék csili-vili okostelefont. Miért is? Minek, ha scak telefonálásra használnám? Elővenném az öreg K700-ast azt annyi.
Azért durva, hogy Neophone-ról 33 Ft/percért lehet hívni mobilt másodperc alapon. Nincs telefonadó és nincs kapcsolási díj. Igaz, hogy nem hordozható, De ha nem sürgős, akkor itthonról arról fogok telefonálni. Plusz van még másik két kártyám, amik a kivéreztetésre vannak szánva. Azokkal is ellébecolok még egy darabig. Fél év múlva állítólag csökkentik az adót, ha az állam megszünteti az egyiket. Mondjuk én ebben nem hiszek. Halottat a temetőből visszahozni nem szoktak. -
d.beni
aktív tag
sziasztok!
meddig várakoztathat a telefonos ügyfélszzolgálat?
csak mert 45perce hallgatom a zenét.... -
sifarr
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Hát, ismerve bevallott telefonálási szokásaid és itt elmondod terveid, neked a Bluemobile felelne meg a legjobban.
Egy 3500-as feltöltéssel 1 évig ellehetsz, és 33 lenne a percdíj.Persze, ha telenor függő a telefonod, csak akkor érné meg, ha egyébként is aktuális a készülékcsere.
-
Landsmann
addikt
Trükkös a Telenor. Nézegettem, hogy milyen tarifacsomagra váltsak hétfőn. Még úgy szimpatikusnak tűnt az Alap tarifacsomag család, de azért a kisördög ott motoszkált bennem, hogy ennyire szép nem lehet. Nem is. A tarifacsomag ismertető oldalán egy árva szó nem esik se a kapcsolási díjról, se arról, hogy a teljes egészében lebeszélhető havidíj megvan-e osztva hívásirányokra. Kérem szépen ott a kapcsolási díj, és 60 %-át hálón belül, 40 %-át hálón kívülre lehet felhasználni. Mindez az ÁSZF módosítások tarifa mellékletéből derül ki. Így viszont már mindjárt nem olyan rózsás a helyzet. Számlást elvetettem, nézzük a kártyás csomagokat. Magyrán szólva egyik szarabb mint a másik. A percdíjak úgy valahol a 10 évvel ezelőtti szintet tükrözik, (50-80 Ft/perc azért vicc) plusz még hozzádobják a kapcsolási díjat. De könyörgöm, magyarázza már el valaki, hogy egyáltalán mi ez a kapcsolási díj? Milyen plusz költségek jelentkeznek a hívások létrejöttekor, főleg ha hálózaton belüli a hívás? Azt hiszem, nem kevesen ugranak be a percdíjaknak. Milyen jónak tűnik, aztán mikor megkapja az első számlát, akkor néz nagyot, hogy nem egészen úgy vannak ám a számlázandó tételek, mint ahogy a weboldalon szerepelnek.
Na ezért váltok számlásról kártyásra. Drasztikusan visszafogom a telefonálást. Azért nevetséges, hogy vezetékes telefonról, jószerével fele annyi percdíjjal megoldható a mobilok hívása, másodperc alapon, mindenféle sallangtól és cullangtól mentesen. Éves szinten durván 25-30000 Ft-ot fogok spórolni a telefonköltségen. -
törölt tag
Megérkezett!
-
Imilenni
addikt
Csak nálam nincs internet a telefonomon? O.o
-
zoli62
addikt
Na már az Intercampust is lezárták?
-
Zirowe
nagyúr
Velencén vagyok, és amióta elindult az efott, azóta kb elérhetetlen a számom, ha hívom magamat, vagy egy másik telenoros számot, ami ugyanitt van, először kicsöng egyet, majd foglaltat jelez, persze nálam nem jelez semmit a hívásról.
Itt eleve csak edge van, annyira rossz a kiépített hálózat (bár ugyebár állítólag tavasszal volt itt is hálózat fejlesztés), de hogy egy rohadt fesztiválra se voltak képesek felkészülni, abszolút röhej!!
-
timea1991
tag
Házkutatatást tartottak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói a Telenor Magyarország törökbálinti székházában: a gyanú szerint a mobilszolgáltató hálózatfejlesztési beszállítója feketén foglalkoztatja dolgozóinak jelentős részét.
http://www.stop.hu/belfold/megszalltak-a-nyomozok-a-telenor-szekhazat/1061534/
-
sunahunter
senior tag
Végleg leírtam a Telenort.
Azt mondják, azért nem mindig kapom meg a hívásértesítőket, mert nem jó a készülékem.
De mondom NEO-m, meg 4s-em van.... -
hege1989
tag
Sziasztok!
Hipernetetes SIM kártyám(amit a hipernet mobilnet előfizetéshez adtak) szeretném használni a telefonomban netezésre. Az APN beállítások nem megfelelőek neki. Ha valaki tudja, hogy mik a beállítások az kérem írjon.
-
asdf_
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Komolyan nem ertelek. Minden honapban be kell fizetned egy 8 ezres szamlat. Attol mert a szamla kesobb jon, meg be kell fizetni, tehat nem er varatlanul. Ergo fogod a 8 ropit es felrerakod, mert _tudod jol_, hogy a szamla jonni fog, es be kell fizetned, es azt is tudod jol, hogy jonni fog egy masik is, velhetoen az mar idoben, ergo egymasra fognak csuszni a befizetesi hataridok.
Ha a mostani szamla jott volna idoben, akkor az a 8 ezer mar nalad sem lenne, tehat nem lenne most mit elkoltened. Ha ugy teszel, hogy de, az a penz az en penzem, en azt felelotlenul elkoltom, aztan a dupla szamlanal meg szukolsz, hogy jajj, hogy fizetem be, az a te fozted magadnak, edd is meg tipikus esete. Csak gondolkodni kellett volna...
(es ne, a keves penzem van, nem tudok megelni belole, honaprol honapra elunk meg hasonlokat ne keverjuk ide, egy csipetnyi jozan paraszti esz kell ide, semmi mas. Ha most elkoltod, magadat szopatod, ennyi, a szivasert pedig csak es kizarolag magadat veheted elo) -
asdf_
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy a következő számlám mikorra fog elkészülni. Mert hogy egyszerre kettőt nem tudok befizetni egy hónapban, az fix.
Mert miert is? A penz ott van a zsebedben, saccperkabera tudod is az osszeget, felre kell rakni es csokolom. Ha elkoltod, aztan kovetkezo honapra kapsz ket szamlat egyet ho eleji egyet meg ho kozepi/vegi befizetessel es nekiallsz jajveszekelni, hogy jajjuristen, nincs penzem, nem tudom befizetni, az sajathibas baleset, te csinaltad magadnak a szitut.
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Van egy USB-s mobilnetem a Telenornál, percdíj alapu. Hogy tudom lekérdezni az egyenlegemet és a hozzá tarozó érvényességi dátumot? Mert a napokban jár le, de nem küldtek figyelmeztető SMS-t.
Előre is köszi! -
csab2
veterán
Nekem elektronikus számlám van. 11-én van számlazárásom, hónap vége elött szokták vonni, akkor van a fizetési határidő. A legutóbbi számlám nekem is késett, de már fent van a Telenor Online-on. 6.-a a fizetési határidő. Tehát holnap fogják vonni.
Állj át elektronikus számlára és akkor nem kapsz csekket és nem is számítják fel az árát! Ráadasul posta sem fog jönni. Teleor Online-on szépen meg tudod nézni a számláidat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Melack
üzenetére
Jön a csekk, de online szoktam fizetni. Ígyis-úgyis fizeted a papíros számlát mert benne van a pk meg minden járulékos költség a tarifában. Max évi 1 fával kevesebbet vágnak ki, ennyivel vagy beljebb. Ha lenne vmi kedvezmény ha csak elketro számlát kérsz akkor én is áttérnék csak arra.
-
Vangelis
félisten
Még online felületen sincs számla.
De nem is baj úgysincs pénzem

-
Melack
veterán
"A levelében jelzett problémával kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy központi technikai okok miatt 2012. júniusában több számlázási ciklus esetében is csúszik a számlafuttatás, és emiatt később készültek el a számlák, azonban a számlazárás a +3620xxx-xxxx-es GSM számú számlás előfizetés vonatkozásában 2012. június 18-án megtörtént, és várhatóan néhány napon belül - a számla elkészülését követően 72 órán belül - elérhetővé válik az elektronikus számla a Telenor Online felületén is. A számla kiállításával kapcsolatos csúszásnak megfelelően a fizetési határidő is módosulni fog. Az okozott kellemetlenség miatt szíves elnézését kérjük."
Én a számlás kérdésemre ezt a választ kaptam. 18-a óta várok.
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
axioma
üzenetére
Én hasonlóan szeretném használni csak kocsiban és nyaraláskor egy ilyen kütyüvel és e220-as modemmel. Djuice reload net-et vettem hozzá,itt is van 500 mega és 2 giga feltölthető,ha meg nincs megrendelve akkor meg 5Ft/MB.Mail-re,chat-re vagy Voip-ra elég soká elég lesz 3000-as feltöltés egy évre.
-
axioma
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Az engem nem tulsagosan erdekel. Egyreszt email szinkronhoz eleg, meg ha hirtelen kell net akkor az is eleg ha lassu van (pl. elindultunk valahova es otthon maradt a pontos cim); masreszt meg amikor tenyleg szukseg van ra - pl. tobb napos nyaralas wifitol messze -, akkor ra lehet tolteni plusz adatmennyiseget. De az se lenne egy rossz alternativa
, csak olvashattuk ugye hogy van amit mar most tudnak lassitani, es amit most esetleg nem, idovel azt is fogjak... szoval en erre nem szamitok jelenleg.
Igazan egy MiFi-be kerulne (atmenetileg egy Blade-et fogok erre hasznalni), be a kocsiba, aztan ha kell, keznel van. Ennyit meger nekem. Raadasul pot-lehetoseg telefonalni is, ha lemerul-elromlik-kartyat tiltanak-stb.; mert szoktak lenni ilyen-olyan prepaid kartyaink, de annyira elfekvoben, hogy pont mikor kellene egy, akkor mar nem aktiv, nincs rajta penz vagy ilyesmi. -
tomp
félisten
-
törölt tag
Hódmezővásárhelyen pontosan 1MB/s-ra van belőve a hálózat. Se hipernettel sem pedig mobil online-al nem lehet felé menni. Találkoztatok már hasonlóval? Fura egy kicsit. DC-HSPA+
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Hálózat osztás van így nem.
-
axioma
veterán
válasz
axioma
üzenetére
Na akkor megvalaszolom sajat magamnak, mert ebedidoben felhivtam oket.
Teszem hozza, hogy a telefonos ugyfelszolg. m.tarsa is mashogy gondolta, de mikor ramutattam, hogy mi van a szovegben, kiderult, hogy IGEN, ha nem volt egy filler se ratoltve, akkor is van rajta a lassitott net!
Viszont nem ingyen, evente legalabb 1x ki kell fizetni, ugyanis ha az adott idoszak elejen nem volt rajta penz, de kozben erkezik, akkor arra ratriggerelnek, es mar vonjak is belole az adott idoszak tort honapjara a teljes havi dijat. Tehat koltseg az vegulis EVENTE 800 Ft. Ez tokeletes arra, hogy netes kartyakent hasznaljam (mifibe), nyaron ha wifitol tavol vagyok akkor radobok tovabbi 1G-t ha kell, de amugy meg kb. nem ker enni.
Veszek gyorsan mielott megvaltoztatjak a felteteleket... lehet a sim-et telefonon is rendelni, ingyen kiszallitassal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

eltűnt

, amelyeket most a dupla adóra hivatkozva megemeltek. Pedig a Voda a bejelentéskor nagyon hangsúlyozta.