- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dyrtyho #18510 üzenetére
Te tudod. Ha kellenek a zenék a telefonodra, szamitogepedre egy kattintassal, egy hatalmasnagy gyujtemenybol valogatva, akkor megéri. Adatforgalmat megeszi, persze, erre figyelni kell. Nekunk a csomag része, Smarttarifa extra 1ben benne van a deezer előfizetés is. (előfizus csomag) Otthon szoktam a telora pakolni, meg a gépen ha zenet akarok hallgatni akkor megy.
-
tomp
félisten
válasz
Dyrtyho #18504 üzenetére
A Klikken felül a Deezer díját is kell fizetnek! Jelenleg csak a Smarttarifa Extra nevezetű számlacsomagba van beépítve a havidíj. De ha elfogy a kereted, akkor mobilnetről használhatatlan lesz a Deezer! Fél perc alatt töltbe be 2mp-et. Offline módhoz meg drága mulatság...
-
DS39
nagyúr
válasz
Dyrtyho #17511 üzenetére
azta mocskos, nem posztoltak ki vmit többször facebook-ra... világvége van
kár hogy a mai világban mindenki ott él, eszik, alszik, szexel... kíváncsiságképp megkérném egyszer Zuckerberget hogy kapcsolják le 2 napra a facebook-ot, borítékolom az első nap éjjelén tömeges öngyilkosságokról számolnának be a híradóban...
-
-
atillaahun
veterán
válasz
Dyrtyho #13417 üzenetére
Piroshoz térhetnek, ők már korábban bevezették a tiltásokat, rózsaszínék meg most kezdik, VOIP topicban, már egyre több a hozzászóló hogy ez nem megy az nem megy...
A kartel keresztbe tesz, mi meg beszopjuk.Én csak azon csodálkozok hogy eddig húzták a dolgot.
Mindössze annyi remény marad, hogy pár év elteltével annyira általános lesz már a VOIP/SIP szűrés a mobilneteken, hogy a utorrenthez hasonlóan megindulnak a kliensoldali fejlesztések ezen irányba.
-
nggabi
félisten
-
club1
veterán
válasz
Dyrtyho #11997 üzenetére
Kártyásoknál és utólag fizetőknél is van egy fordulónap, amitől kezdve a Telenor számlázási rendszere számolja a tárgyhónapot. Mindenkinél más-más napon van ez, nagyjából független az előfizetés keletkezésének napjától is. Célszerű egy-egy opcióra ennek kezdetekor előfizetni, mert a lemondáskor teljes hónapot számláznak.
-
club1
veterán
válasz
Dyrtyho #10805 üzenetére
Te meg szoktad nézni, hogy mire fizetsz elő? Részlet a www.telenor.hu/klikk oldalról:
"Ha elhasználod a 100 MB-os keretet, belföldön akkor sincs túlforgalmazási díj, de az adatforgalom sebessége 32/32 kbps lesz. A sebesség-lassítás a számlázási ciklus lezárultával megszűnik." -
club1
veterán
válasz
Dyrtyho #10777 üzenetére
Ezt az sms-t akkor szokták küldeni, amikor a számlázási periódusod indul (ezek szerint minden hó 27.-én). Ha ez szerinted 14.-én van, akkor valami nem stimmel. Mindenesetre nem nagyon izgatnám magam a helyedben, mivel a Klikk forgalmi keretét jelen pillanatban több tízszeresen túl lehet lépni, túlforgalmazási díj pedig a csomagban nincs.
-
sss
őstag
válasz
Dyrtyho #10645 üzenetére
Érted kb. csak telefonálásra használom a telefont. Eszembe sem jutott volna netezni rajta vagy ilyesmi, csak annyit hívogattak már a klikk szolgáltatással kapcsolatban, hogy gondoltam kipróbálom. De őszintén szólva annyira nem izgat a dolog, hogy most ezért a beállításokkal szenvedjek.
-
Varszegig
veterán
válasz
Dyrtyho #10552 üzenetére
én a kérdést sem értem
A magyar jogszabályok szerint a garanciajegyet kötelesek elfogadni. Nem tudom, mitől lenne erősebb, ha viszel nekik személyit?? Miért pont személyit, miért nem jogosítványt?
Másrészt azért sem értem a kérdést, mert ugye a személyi mindig az embernél kéne legyen, ha másért nem, akkor ha valami baj ér, tudják kik voltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest