Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya
üzenetére
Ember, most komolyan: neked mi a bajod?

Megállás nélkül írogatsz, hogy milyen ostobák az emberek, hogy egy ilyen akciónak bedölnek, milyen buták meg minden.
Senki nem mondta, hogy minden készülék jó áron van, de bizony van több is, ami olyan áron van, hogy kis hazánkban jó vételnek számít.
Az, hogy te 40k-ért tudtál venni egy NeoV-t gyári függetlenül, csak egy dolog. Örülj neki. De ha nem tudsz másnak is segíteni abban, hogy ők is ennyiért vehessenek egy ilyen készüléket, hanem csak ledorongolni tudsz másokat, mert ők nem voltak olyan helyzetben, mint te, akkor inkább hallgass, mert azzal kevesebbet ártasz a közösségnek.
Nekem például szimpatikus a HTC ChaCha, amit most meg lehet vásárolni 22,5k-ért, ami egyébként - bár függetlenül - 50k körül lenne. Előfizetésem amúgy is van a Telenornál, nem is szüntetném meg, le is használom teljes egészében, tehát nincs rárakódó egyéb költség.
De ha tudsz olcsóbban ilyen készüléket, akkor kérlek, linkeld.Mielőtt mindenkiről elmondod, hogy mennyire képtelen számolni és milyen ..., hogy bedől az ál-akciónak, előtte gondolkozz el azon is, hogy neked teljesen más igényed van, mint másoknak, de attól a másik még nem hülye.
-
csab2
veterán
A jelenlegi tarifacsomagommal (4990 ft) 42 ezerért elhozhatnám a Lumia 800-at. Erősen gondolkodom a dolgon...
-
kutkut
addikt
Sziasztok! A pénteki akcióval kapcsolatban lenne egy kérdésem...

2010. okt. 14-én vettem egy telefont 2 év hűséggel, számhordozással. A tarifa 22-én lépett érvénybe, onnantól kezdve tudtam telefonálni, ekkor van számlazárás/számlakezdés stb. Kérdés, vehetek-e most pénteken 2év hűséggel, tarifamegtartással egy új telót, de mindezt a régi számommal?
Gondolom, a mostani előfizuból még ki kéne fizetni a maradékot, ez nem is probléma, de lehet-e ezt úgy, hogy közben veszek mellé egy másik előfizut ugyanarra a számra?
Előre is köszi!
-
Švejk
őstag
válasz
masterful87
üzenetére
Én is valahogy így gondoltam, ma bementem, megkérdezni a Telenorosokat, azt mondták, Alaptarifa 1-gyel 2 év hűség van, 2 évig kell fizetned, az meg már nem olyan nagyon jó...
-
Kleroo
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Ez szerinted mérvadó? Szóval ha én 20ért vettem volna meg ugyanezt,akkor a te vásárlásod is rossz vétel lenne?

A normális, nem kivételes/baráti/egyedi ára 65-70k.Alapvetően nem értem miért kell ebben is a rosszat látni.Egy bomba akciót küld a telenor.Örüljünk. ennyi. Annak persze nem,hogy milyen tülekedés,felháborodás lesz

nggabi

jaja.
Jó lesz GPS-nek. Bár akad még pár cucc a tarsolyomban 
-
hallerlaller
addikt
a trükk az, hogy a meglévő készletet árusítják, most hívogatom az üzleteket, hol van még note vagy nexus és sehol eddig..
(bár párszor megnyugtattak, hogy jöhet még készlet)most meg felvilágosítottam az egyik telenor partnert, aszongya "ha van eszük nem rakják bele 50%-os akcióba a többszázezres telefont" én: "márpedig belerakták"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kleroo
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Most mi a problémád egyébként?
Nálam: Djuice számlás20,2500 havidíj,de konstansan 4k körül jön ki a hó végére.. Pokolian jó díjcsomag,hűség nélkül vagyok 2 éve előfizető.
Most pedig egy csapásra vehetek mellé egy S2-t 60-ért,vagy Note-ot 70-ért.
Ez nem lenne bomba-ajánlat? -
darvinya
titán
Gyerekek nem jártatok matek órákra?
Az hogy megveszed x összegért x hónap törlesztéssel és e mellé x hónap hűséggel x Ft-ért ekkor jön ki a valós ár.
És hiába regélnek, hogy úgyis használom majd… blabla.Ne csodálkozunk hogy itt tart az országunk.
-
törölt tag
Sziasztok!
A pénteki akció visszahozta a hitem a Telenorba, úgyhogy lenne is rögtön két kérdésem:1. Jelenleg apám nevén van a sim-em. Szeretném átíratni az enyémre, aztán rögtön átvinni djuice-hoz a számot. Ez megoldható? És ha igen, akkor milyen papírokat kell bevinni?
2. Ha ezzel a módszerrel előfizetéses tarifát választok akkor él a pénteki 50%?
Köszi!

-
LanyUs
őstag
Tehát ezek szerint [link] pl. S II-es 62.495 Ft alaptarifa 1-el. Ennyiért simán

-
Varszegig
veterán
válasz
novake
üzenetére
a kártyás ár 130e. Nem 140. 140-ért bemész a MediaMarketbe, és függetlenül megveszed. Kártyásan meg függő. Beb*szna ha 140 lenne a kártyás ár, a telenort körberöhögné mindenki. (Mondjuk így is, de mind1.)
133.000*0,8=106.000 Ennyi, és nem 112. És még az is sok függő készülékért, kb 106-20% lenne akciós.
Amit te linkeltél ott is 133 van, csak szólok

-
khorvat
senior tag
Djuice listában van HTC One V és X is vmint Samsung Ace , Sony Xperia S csak ezeken nincs semmi kedvezmény sajnos! Ezek mi alapján maradtak ki az őrületből???
Miért nincsenek a meglévő lakossági listán a fenti telefonok, ezen a napon pl. nem lehet SXS-et venni majd?
Hatalmas sorban állások és hering party várható a telenor üzletek előtt, nem szivesen lennék alkalmazott ezen a pénteken, lesz ott @nyázás ezerrel ahogy fogynak a népszerű telefonok, nem tudom pl. egy vidéki boltba csinálnak-e áru feltöltést csütörtökön mennyi SGII lehet átlagosan raktáron szerintetek?Ezaz akció érdekes időpontban van azért, jön az SG III ami amúgy is lejjebb nyomja SX II árát vmint napokon belül kint Sony Xperia P és U!
Fel van adva a lecke vegyek jó áron 58ezerért egy SG2-t amit jó eséllyel be tudok cserélni majd később egy Sony Xperia S, P vagy U-ra!
Melyik tartja szerintetek jobban az értékét aug elejéig SG2 vagy SE Arc S??? -
darvinya
titán
válasz
Varszegig
üzenetére
Az még semmi, ha beütöd a Google keresőbe mint vásárlás, meglepetés vár.Ezekből kellene kiindulni és ezek árakból kellene 50% és 80% akkor lenne igaz. SGS2
-
darvinya
titán
Ne haragudjatok, de ezekben hol a kedvezmény?

pl: SE Xperia X10 mini 40ezer Ft.
Milyen évet írunk már 2010-et?
NeoV 71ezer Ft? Na ne már! Ennyiért lassan kettőt veszek függetlenül 2 év gyári garival.Olvasatok már a sorok között és ne csak az AKCIÓ-t lássátok!!!!!!!!
Kleroo
Abban listában hol? Most nézem!
-
Osz24
tag
most akkor 18 ezer ft ert mar elvihetsz egy galaxy s2öt?
-
GibsonSG
tag
Sziasztok!
Ebben az "őrült akcióban" hol vannak a RBM-os készülékek? "Az ajánlatban kizárólag az alábbi mobiltelefonok vesznek részt:" ebben még benne vannak a RBM-osok pl.: LG Optimus Black RBM. Azonban egyik PDF-es listában sincsenek benne. Akkor most ezekre van akció? Engem speciel az Optimus Black érdekelne.
-
Osz24
tag
most akkor mennyit kel tejelnem galxy s2re?2 evre.de van elofizum naluk .huseg nelkul.
-
polonic
félisten
válasz
novake
üzenetére
Köszönöm!
Így már tiszta minden!

Egyébként telenoros dolgozó vagy?
Ha nekem djuice complete csomagom van még, már hűség nélkül, akkor okostarifa 90-re tudok váltani minden további nélkül úgy, hogy új készüléket választok.
Ilyenkor is kérnek előleget és az első havi díjat ott kel fizetni?
-
-
Osz24
tag
ugyis az lesz csak azokra a telokra amikre 12.000 ft feletti a havi dij.tetu egy ceg ez a pannon.
-
-
polonic
félisten
Az akció napján lesz új árlista vagy a most érvényben lévő lesz akkor is?
-
hallerlaller
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Mondjuk ezt boltosa válogatja, vannak jófejek.
Az ugye jól értelmezem , hogy kisvállalkozói bónuszprogrammal is ellehet hozni, mert csak a lakosságinál van kiírva ez az 50%os akció:
lakossági vagy kisvállalkozói számlás valamint új generációs kártyás előfizetés vásárlása vagy Bónusz Program igénybe vétele esetén.
-
behemót
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy köthetek-e még egy telenoros előfizetést ha már van egy a nevemen? A pénteki féláras akció miatt lenne fontos. -
Bagira01
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
"A kedvezmény egyszer vehető igénybe és más ajánlattal nem vonható össze."
Bár nem tudom, mert én anno Samsung S5230-at úgy vettem, hogy volt 10k bónuszom meg leadtam egy régi telót és úgy 0Ft-ért elhoztam. -
axioma
veterán
Van vajon valami oka, hogy pont az xperia mini pro nincs benne? (Felteszem holnap reggel ugyis jon egy uj arlista, amihez kepest lesz az 50%, nem a mai arakhoz...)
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Bkv-s dolgozói előfizetésem van a telenornál, már vagy 2-3 éve lejárt a hűségidőm, de a bkv nem kötött új szerződést a telenorral hanem 1000 éve húzzák az új szolgáltató kiválasztását. Az lenne a kérdés, hogy van-e lehetőség ezzel az előfizetéssel kedvezményes telefont vásárolni. Csak 1 évet szeretnék hosszabbítani. -
pinnacle
nagyúr
-
Kleroo
veterán
Jó kis lista. A Neo v vicces. 1hónapja megrendeltem de felhivtak higy már nem lesz,és válasszak mást.
Kár hogy xperia s nem lesz. Az Arc S illetve galaxy s2 jó lesz ha tényleg féláron adják.
-
club1
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
A híváskorlátozás és a gprs roaming tiltás nem ugyanaz. Utóbbi nem akadályozza az sms-ezést. Okostarifában bizonyos irányokba korlátlanság van, ezt - többek között - proxyval válogatják szét. Ha nem az online apn-t használod, nem garantálják, hogy az ingyenes forgalom ingyenes marad. (Persze közel egy éve az, de ez más tészta, hamarosan azért ezt kijavítják.)
-
club1
veterán
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Magyarországon, vagyok, adat barangolás ki van kapcsolva.
Beállítottam leírásod alapján, kipróbálom, hogy a GPRS megmarad-e, csak pont most, nem működik a Telenor Online. Okostarifánál miért ragaszkodnak az online-hoz?
Egyébként ha le van tiltva a GPRS barangolás, az SMS-t azért megkapom?Lehet, hogy azért nem működik a hálózati jelszó, mert elő kell fizetni a szolgáltatásra? A végén külön beállítást írnak az SMS elérhetőségre.
"Jó tanács: ha azt akarod, hogy külföldön - az aktív roamingtíltás ellenére – megkapd szöveges üzeneteidet, akkor a következő kódot használd a tiltás aktiválásakor: *351*1111*11#" -
novake
tag
Kikerültek a mobilok: http://www.telenor.hu/50-szazalek/
Árak később lesznek. -
pinnacle
nagyúr
Okostarifa 90-m van. Semmit sem tudok állítani, mert minden inaktív.
Próbáltam készülékbeállítás lekérni, de csak ezt a SMS-t kaptam. -
axioma
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Mar nem azert, de nem azt mondtak, hogy szerdan fogjak feltenni, hanem hogy szerdan (ha nincs ott semmi, akkor barmikor) latogass vissza a reszletekert. De hiaba latogattam, nincs me'g ott... irhattak volna kesobbi idopontot, vagy csutortokot, vagy pentek nulla orat, de ha szerdat irtak, akkor emberi szamitas szerint legalabb az irodai munkaido kezdete utan illene mennie.
-
Gedeon31
addikt
Elfelejtik felrakni a telefonokat?
A részletekért látogass vissza az oldalra május 23-án, szerdán!
-
club1
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Senki nem állította, hogy egy cella korlátlan felhasználót kiszolgál. De a cellák által kiszolgálható mobilok számát jól tükrözik a hazai nagy rendezvények (pl. Hungaroring, bár pont itt a szolgáltatók - a mogyoródi tornyokat segítendő - 1-1 mobil átjátszót szoktak telepíteni a verseny idejére).
Ugyanakkor egy hazai átlagos nagyközségnek nehezen lehet 100 Mbps-nál nagyobb sávszélességet biztosítani. Ha a helyiek rájönnek, hogy ez a 100 Mbps korlátlanul rendelkezésükre áll havi 1000 Ft-ért, akkor pillanatok alatt bemegy 0.5 Mbps alá az egy előfizetőre jutó sávszélesség... A havi 6000 Ft-ot fizető gagyinetes pedig joggal fogja a száját tépni, hogy miért csak 500 kbps-al működik a gagyinet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És ebből adnak 20%-ot? Gigalol.

Milyen évet írunk már 2010-et?