Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
benceecneb
üzenetére
Sima praktikumos vagy, vagy pedig Praktikum + Net csomagod van? Mert amióta ebbe vagyok, simán korlátoznak!
-
bb.bocs
őstag
azt a mindenit! az 2 havi számlám xD akkor marad a félig leamortizált kártya
5000be nem csináltatok , max ha majd nem működik már.köszi -
bb.bocs
őstag
üdv. mivel eléggé szétcincált a simkártyám, arra jutottam megkérdezem itt, hogy mennyibe keülhet, 1 uj simkártya elkészitése. mennyibe csinálja a telenor. elöfizus flottás kártyám van. jó lenne másik sim mert elég tropa ami van. mennyi a dija ennek?
-
tomp
félisten
Éjjel 1-től délelőtt 10-ig ~9,76Mbiten ment a net. Azóta megint max 3Mbit

Szép volt látni a 1,1MB/s-es sebességet
-
Prien
addikt
Én is szoktam néha 3Mbps letöltést is mérni Hipernet 21 csomaggal, de elég ritkán figyelem a speed testet, amíg böngészni, videót nézni tökéletesen lehet vele, addig nem érdekel. Éjjelenként meg az extra 100Gigás keretből filmeket nézek a you tube-on.

-
krystman
őstag
válasz
benceecneb
üzenetére
Hát akkor neked nagy szerencséd van, mert nekem lassítanak ahogy elérem a 100mb-ot. Milyen tarifacsomagot használsz?
-
tomp
félisten
válasz
benceecneb
üzenetére
Egy ideje nem nézik a forgalmat. Múlthónapbam a hipernet 21-el 650gigát csináltam. :-D
-
benceecneb
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy Klikk szolgáltatásom van, és annyit töltök amennyit csak akarok a 100MB felhasználása után lassítás nélkül? Volt olyan, hogy 7GB-ot leszedtem 1 nap alatt.
Üdv: Bence
-
tomp
félisten
hm
Tegnaptól max 3Mbiten ment a hiper21-em.(7,2-es modemen)
Ma lett meg a ZTE MF668A modem. Ma meg max 2Mbit a sebesség. Feltöltés viszont tökéletes. Sőt! 3Mbit a hiper21 max 2Mbite helyett. -
bb.bocs
őstag
üdv. mivel eléggé szétcincált a simkártyám, arra jutottam megkérdezem itt, hogy mennyibe keülhet, 1 uj simkártya elkészitése. mennyibe csinálja a telenor. elöfizus flottás kártyám van. jó lenne másik sim mert elég tropa ami van. mennyi a dija ennek?
-
-
alba-regia
aktív tag
A legegyszerűbb egy VOIP szolgáltatás lenne. A legtöbbnek nincs havidíja, jók a percdíjai, és külföldről is ugyanaz a tarifa, mint Magyarországról. A legtöbb mai mobiltelefonnal már meg is lehet oldani mondjuk WIFI-n a használatot. Ha külföldön vagyok, és nem sürgős a hívás, keresek nyitott WIFI-t, amit még a legutolsó kocsmában is lehet találni még Boszniában is.
Persze ehhez a megoldáshoz kell net, de jóval költséghatékonyabb. -
sagit
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
Nah ez jó hír. A húsz perces díjcsomag jó is lesz egy ilyen roamingossal.. Majd még eldöntöm melyikkel.
-
sagit
veterán
"Extrák 1000Ft-ért
40 roaming SMS
Utazol, síelsz, nyaralsz? De azért maradtak itthon is, akikkel kapcsolatot kell tartani. A havidíjért cserébe adunk neked 40 SMS-t, amit az 1. és 2. roaming díjzónába tartozó országokból küldhetsz díjmentesen. Ebbe a két zónába Európa országainak nagy része (többek közt Horvátország is) beletarozik. A szolgáltatás egyszeri havidíjas, tehát csak egy hónapra lehet megrendelni, utána, ha következő hónapban újra igénybe szeretnéd venni, megint meg kell rendelned.
Elérhető minden djuice számlás és kártyás ügyfélnek.
Szomszédország 48 Ft
Vedd igénybe Szomszédhívó szolgáltatásunkat, és telefonálj mobiloddal 48 Ft-os percdíjért bármely szomszédos országba!
Nemzetközi hívásokat kedvezményes percdíjjal Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Szerbia, Ausztria, Románia és Horvátország irányába kezdeményezhetsz. A kedvezményes ár mobil és vezetékes irányra egyaránt vonatkozik.
Uniós ország fél áron
UniósOrszág szolgáltatásunkkal 50%-kal olcsóbban hívhatsz egy általad választott EU-országot Magyarországról!
A szolgáltatást számlás ügyfeleink vehetik igénybe."
pl ezekre, a kérdés már csak az hogy a telenoros előfizumat átvihetem-e a djuice-hoz... karácsonyig van hűségidőm.. de a tarifahűségem mint mondtam lejárt
-
sagit
veterán
"40 roaming SMS
Utazol, síelsz, nyaralsz? De azért maradtak itthon is, akikkel kapcsolatot kell tartani. A havidíjért cserébe adunk neked 40 SMS-t, amit az 1. és 2. roaming díjzónába tartozó országokból küldhetsz díjmentesen. Ebbe a két zónába Európa országainak nagy része (többek közt Horvátország is) beletarozik. A szolgáltatás egyszeri havidíjas, tehát csak egy hónapra lehet megrendelni, utána, ha következő hónapban újra igénybe szeretnéd venni, megint meg kell rendelned.
Szomszédország 48 Ft
Vedd igénybe Szomszédhívó szolgáltatásunkat, és telefonálj mobiloddal 48 Ft-os percdíjért bármely szomszédos országba!
Nemzetközi hívásokat kedvezményes percdíjjal Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Szerbia, Ausztria, Románia és Horvátország irányába kezdeményezhetsz. A kedvezményes ár mobil és vezetékes irányra egyaránt vonatkozik.
Uniós ország fél áron
UniósOrszág szolgáltatásunkkal 50%-kal olcsóbban hívhatsz egy általad választott EU-országot Magyarországról!
A szolgáltatást számlás ügyfeleink vehetik igénybe."
pl ezekre, a kérdés már csak az hogy a telenoros előfizumat átvihetem-e a djuice-hoz... karácsonyig van hűségidőm.. de a tarifahűségem mint mondtam lejárt
-
sagit
veterán
jól gondolod, anyum kint dolgozik és sokszor nincs netközelben
neki is magyar száma van azért ilyen drága
Djuice-ra válthatok? Mert ott egy ezresért vannak jó roaming ajánlatok ( szemben a telenor vacak ajánlataival)Ha nem találok olcsó megoldást akkor kint fog venni valamilyen kártyát de előfzetést nem akar kötni, szóval kártyás konstrukció lenne a nyerő de azzokkal megint nem vagyok tisztában hogy ott miylenek vannak
-
club1
veterán
Az EU-n belül gyakorlatilag egységes díjszabás van mióta a szolgáltatóknak kötelező volt erre (a maximalizált) árszintre levinni a roaming tarifáikat. Azaz szinte mindegy, hogy egy Vodafone vagy egy Telenor előfizető roamingol Ausztriában. Valamit keverhetsz, mert ha magyar számot hívsz Ausztriában, akkor csak akkor fizetsz 119 Ft-ot, ha te is ott vagy (azaz mind a ketten kint roamingoltok Ausztriában magyar számmal)...
A legolcsóbb lehetőség venni kint két veriton vagy hasonlóan olcsó előfizetést, vagy egy olyat, amiben benne foglalt EU percek vannak. Ebben a topicban tehát nem fogsz olcsó on megoldást találni a fentiek miatt (a mobilnet roaming is drága a voip-os telefonáláshoz)... -
sagit
veterán
hy
Telenor hálózat alól hogy tudom a legolcsóbban megoldani a telefon/sms-t Ausztriába?
9k lett a számlám mert ~119 ft a percdíj ami nagyon sok.. és ilyenkor még a hívott fél is fizet.
Nincs valami havi feltöltős cuccuk? Csak a roaming 20-at találtam de az sem éri meg mert ugyan ott vagyok mintha nem fizetnék elő rá.Egyébként lejárt a tarifahűségem már decemberben... okostarifa 90-en vagyok de a Djuice-hoz is tudnék váltani akár mikor nem? Ott nincs valami olcsó lehetőség roamingolásra?
Előre is köszönöm a választ.
-
zoli62
addikt
TUdtátok, hogy január óta már nincs mobilinternrt napijegy? "Természetesen" a. Telenor oldalaán még nem lezárt díjcsomagként van feltüntetve, tehát megtévesztő információt közölnek.
-
Gedeon31
addikt
Tavaly októberben kaptam sms-t Telenortól feltöltök 3000 ft-ot a kártyámra kapok 1000 ft bónuszt.
3 nap után se tették rá a bónuszt nekem kellett szolni érte.
2 napja kaptam megint sms-t 5000 ft-al feltöltöm kapok 1500 ft bónuszt.
Kiváncsi leszek 3 napon belül sikerül e maguktól rendezni vagy megint nekem kell intézkedni.
-
randras
veterán
Helló!
Ha veszek a Telenornál egy elvileg 2 év világgaranciás HTC készüléket, de a Telenor csak 1 év jótállást vállal rá, akkor attól a második évben még van rá gyártói (E-Care) garancia, vagy nem?

Köszönöm előre is !

-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Egy régebbi Motorola V3i (anno pannon) nem talál hálózatot Telenor kártyával. Mitől lehet ez??
Nem szereti a telefon az új kártyát?
Nem tudom h mit kell csinálni a telefonnal h elfogadja az új kártyát. -
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
na közben nagy nehezen rájöttem, először be kell jelentkezni, majd bónusz és utána a telefont kiválasztani.
-
DarkByte
addikt
Kíváncsi vagyok hogy most hogy a frekvencia liciten mindegyik szolgáltató nyert plusz blokkokat a 900Mhz-es sávban, mikor kezdik el a HSPA-t használni ott. Épp néztem és mindegyik kütyüm (Samsung Galaxy S2, Huawei B970b router) tudja a HSPA 900-at, szóval már csak annyi kellene elvileg hogy a hiperszuper dinamikus szerepkörű új bázisállomásaikat bekonfigolják erre a sávra is. A vidéki lefedettségen elég sokat dobna.
Esetleg nincs itt valaki belsős aki tud mondani valamit a témában? Pl. hogy van-e közeljövőben ez a tervek között a Telenor-nál?

-
tomp
félisten
A DC-HSPA által kínált 42Mbitet hogyan is kell értelmezni? Most az állomásnak van összesen 42Mbites betápja és azt ossza el, vagy ügyfelenként tud max 42Mbitet(elméletben)?
Ezt mindig elfelejtem.

-
bb.bocs
őstag
hát gondolom csak annyi lehet a dija.

5ft / perc telenor praktikum teltöltös mobilstick... gondolom akkor telón is annyi
hogy van az hogy ma töltöttem fel 1500al és Felhasználható: 2012.12.06. 0:00:00 ig ? -
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs
üzenetére
beállitottam de a hálozat nem elérhetö... mikor netre mennék . ez 1 usb stick es modem net, praktikum, az az 5ft / perces ddolog.
akkor ez lehet nem használható, mert net az nincs 
és honnan tudom hogy modemben mire van állitva? én nem igen vágom ezt
utánanéztem. ilyen beállitások vannak telóban?
hálózat tipusa wcdma összes sáv amp statikus és net . hozzáférési szám *99# profil neve telenor internet ( alapértelmezett) kapcsolat tipus NDIS -
club1
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
Okostelefonban netezésre minden internetes sim-et lehet használni. Csak van amikor be kell hozzá állítani az apn-t, mert nem biztos, hogy a készülék által felismerttel/adottal működni fog.
A többi kérdésedre a válasz (90 nap, a Praktikum +netben a net 10 kB-onként kerül levonásra az adategyenlegből) ott a www.telenor.hu -n.
Ha meg az internet praktikumra gondolsz, az meg perc alapú (5Ft/perc). -
bb.bocs
őstag
és a praktikum az perc alapu a net akkor? szóval várom válaszotokat

-
huk06
csendes tag
Ma rászántam magam.Fogtam a zsét és elindultam a telenorba,h megvegyem első okostelómat (ray).Odaérek.Az üzlet kirakata körberagasztva papirral.Kiirva,h feb. 4.-étől zárva.Egy percig álltam előtte bambán és gondolkoztam el rajta,hogy hogy lehet ekkora szerencsém.Ezalatt még vagy 3an jöttek oda és néztünk egymásra hasonló arckifejezéssel.Múlt héten még beszéltem velük telóm.Kisvárdán történt ez a "szörnyű eset".
Igy,hogy ezt az értékesitési pontját bezárta a telenor,egy 80-100km-es foltot ütött az ügyfelei számára.Bezzeg Nyiregyházán(45 km-re),5 kirendeltségük is van.Az ország északkeleti csücske le lett sz*rva számukra.Köszönjük telenor!!! -
bb.bocs
őstag
sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy van 1 modemes telenor netem. kérdésem az hogy ezt okostelefonban netezésre miért nem lehet használni? ja és ha feltöltöm 1500al meddig érvényes ?
-
hallerlaller
addikt
Üdv!
Ezt a telenor webshopot használja is valaki? Teljesen logikátlan az egész, kosaramat pl nem is tudom törölni, üzleti ügyfélként mindig visszadob a lakosságiba, van olyan készülék ami "csak a webshopban" felirattal jelenik meg, na azt kosárba se tudom rakni mert folyton kilép miután bejelentkeztem és nem jelenik mellette ár.
Hozzáteszem T-Mobil webshopról rendeltem már telefont, az működik normálisan persze. -
zoli62
addikt
Opera Mini 6.5 Androidos változaton nincs kilépés gomb? Klikknél használom. Egyébként az nem tetszik, hogy kártyás előfizetésnél nem működik az adatforgalom lekérdezése. Számlásnál, meg a Telenor Online-on nem lehet megnézni, akkor sem, ha valakinek van elektronikus hívásrészletező szolgáltatása.
-
Something_
őstag

Tegnap azt hittem, hogy a 180-as ms miatt lassú a net. De mégsem

-
club1
veterán
válasz
rudymester
üzenetére
Ez nem tarifacsomag kérdése, a Telenornál an block nem működik a kvótázás nagyjából a ZTE központi infrastruktúra csere óta. Amíg a go.telenor.hu/show/quota arról tájékoztat, hogy technikai hiba miatt az adatforgalmi kvóta megjelenítése nem elérhető, addig nyugodtan használhatod a 6.5-ös Opera-t. Utána meg majd rájössz hamar, mennyi ideig elég a 180 MB.
-
Varszegig
veterán
válasz
rudymester
üzenetére
most ennek vagy az lesz a vége, hogy a telenor megoldja a monitorozást, vagy megszüntetik a zseniális csomagjaikat. Mindenesetre, annyira nem kell csodálkozni, hogy lassú a net, jelenleg a telenor az ország legbőkezbb szolgáltatója adatforgalmi limit tekintetében
(Persze ezt ők sem így akarták gondolom.) -
rudymester
senior tag
Decemberben 420 megát forgalmaztam a számlám szerint, de nem volt lassítás. Az Opera Mini 6.5.27452 van a telón, de sokszor használom az alap böngészőt, Youtube videókat nézek, netrádiót hallgatok, 70 megás podcastet töltöttem le. Mindezt egy Okostarifa 180 csomaggal. Szóval nem tudom valójában mi alapján monitoroznak, plusz jó lenne ezt valahol nyomonkövetni. Ki ért ezt?
Most nagyon kíváncsi leszek az adatforgalmamra, mert most sem volt lassítás, de a végén kínomban már mindent telóval töltöttem (mp3, pár videó). Szeretem ezt a tarifacsomagot. 
-
Landsmann
addikt
Az utóbbi hetekben nem tapasztaltok olyat, hogy mikor hívás érkezik, az első pár másodperc után totál csönd van? 3-5 másodpercig semmi nem hallatszik, még vonali alapzaj sem, csak a telefon saját alapzaja? Nem minden hívásnál történik meg, de nagyon sokszor.
-
Something_
őstag
-
club1
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Nem tudom mi a problémád. Az első mérésed még megfelel a 80%-ra garantált célértéknek. A második mérésed meg a 20% lesz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nem lehet, hogy éppen le van csapva nálad a 3G és EDGE-n méricskélsz? -
Something_
őstag
MOST EZ KOMOLY??

Egész nap ez van a hipernettel. Ezt tűrnöm kell még 1,5 évig??? Ez nem szolgáltatás, hanem szopatás..........
-
club1
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Idővel jóval olcsóbbak lesznek azok a mobilnet opciók, amikben tiltva van a voip és a viberhez hasonló alkalmazások használatának lehetősége. A Telenor még nem tart itt, de már nem sokat kell várni... A Vodafone-nál már megindult a dolog, ma már egy fél tucatnyi mobilnet opcióban tiltják a voip alkalmazások használatát...
Ha majd minden harmadik okostelefonon vibererezni fognak, biztos lehetsz benne, hogy a szolgáltatók méregdrágán fogják csak adni azokat a mobilnet opciókat, amivel ezt tudod használni... -
Something_
őstag
De sok embernek folyamatosan megy a 3G és fent van a skype, így bárhol el lehet érni az adott embert, amikor nála van a telefon.
Mert ez végül is nem chat program, hanem internetes telefon. Lesd meg, ugyanaz a telefonkönyv lesz, mint a gyári. Csak lila viberes skin. Természetesen nem írja felül a gyárit.
Majd írd meg, hogy hány ismerősödnek van viberje
Kiv vagyok, én is meglepődtem.Egy kis ON:
A vibert a szolgáltató, hogy hogy nem tiltja le? Mármint eléggé nagy konkurencia, főleg úgy, hogy 1000 ft egy 100-as internet, amiből jó pár órát lehet telefonálni viberen. (teszem hozzá, hogy rengeteg helyen van már wifi, így már 3G sem kell. Csak sajnos nem reklámozzák orrba-szájba a vibert. Ha lenne egy kis reklámja a dolognak, elég durván visszaesne szerintem a gsm telefonálás.) -
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Hmm, kösz a tippet, kipróbálom!
Az a baj, sok embernek a gépén a Skype van fent, ezért a telefonon és a tabokon nekem is jó, ha fent van. -
Something_
őstag
Skype-al szoktál telefonálgatni? Sztem próbáld ki a vibert, nagyon jó dolog! Létrehoz a program egy viberes telefonkönyvet, és akiknek fel van téve a viber, azt látni fogod. Tudsz nekik sms-t küldeni és normálisan telefonálni. Ingyen.
Egy szépséghibája van, hogy nem jelzi az online és offline állapotot. Plusz nem megy ICS alatt
-
Something_
őstag
Tudtommal a Facebook Zero csak T-Mobile-on elérhető.
Viszont csak óvatosan.
-
tomp
félisten
válasz
sajtee
üzenetére
Market letöltés no az pont korlátlanba esett eddig.

Amíg van 90-es csomag addig korlátlan a böngészés. Ha megszűnik, átválthatsz majd a 180-ra.A 90MB-ból még felhasznáható keretet pedig a "go.telenor.hu/show/quota" címen tudod megnézni.
Ha azt írják, hogy :"Tájékoztatunk, hogy jelenleg technikai hiba miatt az adatforgalmi kvóta megjelenítése nem elérhető. Munkatársaink dolgoznak a hiba javításán. Türelmedet és megértésedet köszönjük. Telenor"
akkor toljad neki nyugodtan. Ami a csövön kifér.
-
sajtee
őstag
Köszi a gyors választ, közben már megtudakoltam, hogy értelemszerűen a market/youtube is a 90/180...-ba esik
Azt viszont nem tudom, hogy a 90-esben csak az akció keretei közt korlátlan a böngészés (pár hónapig), vagy ez marad, mint a nagyobb csomagokban?
Szerk.:
"NEM számít korlátlan adatforgalomnak
az Okostarifában [...] - voice és video chat," Itt a skype, msn, stb beszélgetésekre gondolnak, ugye? -
tomp
félisten
válasz
sajtee
üzenetére
"Garantált GPRS/EDGE/3G - letöltési sebesség: 30-tól 120 kbit/s-ig; feltöltési sebesség: 8-tól 50 kbit/s-ig."
Ez nem tarifára vonatkozik, hanem technológiára. Mind1, hogy okostarifád van, vagy hipernet előfizetésed.Opera Miniből 6.0-ig korlátlan. A telefon gyári böngészőjével is természetesen korlátlan.
Facebook alkalmazást én csak chatre használom. Nem eszik semmit. Google forgalmak korlátlanok. Én a Picasa-ra szoktam feltölteni a fotókat okos180-al. Dropbox is korlátlan.
Skype-al pedig ne aggódj. Eddig korlátlan volt, de a lekorlátozott 32kbps-es sebesség melett is tökéletesen megy a hanghívás.
90MB az egyéb forgalom. pl videó letöltés, mp3 letöltés stb
Ami nem esik a korlátlanba.......No de most nem kell semmit sem figyelned. Nem számolnak semmit.

35GB Okostarifa 180-al.
-
sajtee
őstag
Szevasztok!
Eddig vodás voltam/vagyok, de átmennék a Telenorhoz, az okostarifa miatt. A 90-est szemeltem ki magamnak, de nem tudom, ugyanannyi-e a garantált le/fel-töltési sebesség, int pl. a 180-asnál. Mennyire gyors.
Továbbá olvastam az Operás dolgot is. Böngészőként Opera Mobile/Minit használok, facebook, twitter, g+, gmail folyamatosan szinkronizál. Ez mellett fut a skype/mercury msn. Elég nekem a 90 ezek alapján? A netezés mobilnettel napi 3-4 órában menne, a többi wifi.
Olvastam ezt, ami elvileg a 90-esre vonatkozik: "Garantált GPRS/EDGE/3G - letöltési sebesség: 30-tól 120 kbit/s-ig; feltöltési sebesség: 8-tól 50 kbit/s-ig." A 180-ra ugyanezzel kell számolni?
Fárasztó kérdések, kerestem, de nem találtam hasonló kérdés.
Válaszotok várom, köszi!
Üdv
-
Chunca
csendes tag
Sziasztok.
okostarifa 90-es élő szerződéses telcsim van. Egy hétre sporttáborba vonulok Ausztriába és ott is neteznék a szobámban,ahol nincs wifi. Tudok osztrák kártyát belerkni? Engedi a teló?Ha,nem,mit javsolnátok? Köszönöm.
-
tomp
félisten
A nagy hóban mindenki otthon nyomja a netet a keleti környékén.
Szépen beállt stabilan 1,7-1,9Mbitre a letöltés. -
rudymester
senior tag
Lehet volt már téma, de ma vettem észre, hogy a Telenor Onlineon láthatóak az Okostarifában felhasznált percek. Eddig nagyon hiányoltam, de ez így már korrekt!
-
BéHGT
senior tag
válasz
nggabi
üzenetére
Na ezaz. Én meg 9.-én megvettem a T nél S II-t, hogy majd 15.-én a Telenornál visszamondom az előfizut. Erre a csaj azt mondja, hogy még deemberig kell maradnom. Ja vagy úúúúgy?!
Akkor kicsit szomorúan eljöttem, majd kiötleteltem, hogy 1 évet alaptarifa 1-be kibírok... Gondolom így is 50-et kéne fizetnem, hogy már csak 1 évem van, de meg karom szüntetni a számomat. Ez meg csak 12*1500Ft. Hugom meg kapott egy S-t karira. 
Na, szakít a Hipernet, mikor a többség alszik!
-
csernak75
senior tag
Hajnalban hasít a hipernet Putnokon is (biztos egyedül vagyok a cellában):

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5000be nem csináltatok , max ha majd nem működik már.köszi

Ezért lehet lassú a hálózatuk.

)