- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
labeda #106245 üzenetére
Most nézem, hogy van külön kártyaszintű és ügyfélszintű jelszó is (minek?
). Honnan tudhatom meg, hogy melyiket állította be az ügyintéző?
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
labeda #98075 üzenetére
A vodánál nem véletlen volt túlterhelve közel egy évig a telefonos ügyfélszolgálat. A "jól" sikerült ügyviteli rendszerváltás miatt marha sok ügyfélszolgálatos borult ki és mondott fel Miskolcon. Logikusan a 15-20x-osra váltott ügyfélpanaszok és a részben jogosan háborgó ügyfelek miatt. Mostanra csillapodott le a második lépcső (számlázás elcseszése) utáni csúcsterhelés.
Itt azért remélhetően nem fél évig lesz a túlterhelés. Én kiemelt ügyfélként ilyenkor nem várom el, hogy a szokásos módon (azonnal) felvegyék. -
válasz
labeda #98072 üzenetére
Valószínűleg tényleg gyorsabb lehetett, mint a nem prime-osoknál.
Ezt írja az oldal:
Gyorsabb kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton
Prime tarifásként nem kell sokat várnod, ha telefonon szeretnél tőlünk segítséget kérni. Ha a 1220-as telefonos ügyfélszolgálati vonalat hívod, a gyorsított kiszolgálás Prime tarifás ügyfélként automatikusan aktiválódik, így ügyintézőink a lehető legrövidebb idő alatt a segítségedre lesznek! -
-
-
PBF
újonc
válasz
labeda #94678 üzenetére
Számhordozás volt 2020. december 10-én; 18-án mentem be a készülékeket függetleníteni. Számhordozás esetén díjmentesen és haladéktalanul kell(ene) az érintett készülékeket függetleníteni. 2021. január 8-án írtak, hogy a 471 végű készülékemhez megvan a kód. Másnap, amikor felkerestem a 20 km-re lévő üzletet, mégsem tudták kiadni... Később azt állítják, hogy csak január 11-én értesítettek erről.
Ekkor próbáltam felvenni a kapcsolatot [moderálva], hogy osztályvezetőként nézzen utána, hogy csapata mennyire nem tud a valóságnak megfelelően válaszolni.
Lett később egy Békéltető Testületes levél is, amiben már az is szerepel, hogy "különböző Telenor vezetőknek írtam levelet", meg szóban értesíttek a kód meglétéről... [moderálva] szerintem egyetlen "vezető"... és azóta is letagadják a január 8-i e-mailt...
Amikor rákérdeztem, mit jelent a "haladéktalanul feloldani", erre az volt a válaszuk, hogy nekik a kódot kell a gyártótól haladéktalanul megkérni. Persze, kérdés: mikor kérték meg először - válasz: január 8-án. Ha már én december 18-án bent voltam, nem igazán fér bele a haladéktalanul fogalmába, ha csak január 8-án kérik meg....
Ha két éven belül kérem a függetlenítést, kötbért kell fizetnem. Talán illene ugyanezt a kötbért megfizetni, ha két éven túl, amikor kérem a függetlenítést, nem tudják haladéktalanul végrehajtani (csak két évet írtam alá, egyetlen perccel sem többet).
Természetesen van más problémám is ezzel a volt Telenor - jelenleg Yettel céggel...
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest