-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #106243 üzenetére
Hát akkor lehet nekem csak sima (pin)kódom volt a fiókhoz, mert csak az ügyfélszolgálat tudta beállítani.
És ez a négyjegyű lehet az, amit Oliverda is beállított.
-
válasz
donjohnson #98071 üzenetére
Ma reggel arról tájékoztatott az ügyintéző, hogy hosszú volt a várakozási idő a sok hívás miatt. Én 2x tíz perc után tettem le a telefont. (meg volt vagy 6 rövidebb hívás is) Annyi megjegyzést fűztem a dologhoz, hogy a Prime tarifákhoz elsőbbségi kiszolgálást reklámozott a kedves cég. Jól megkaptam.
-
18 és 21 óra között nem lehet az ügyfélszolgálatot elérni. Más is tapasztalta?
-
válasz
Viktor0610 #96279 üzenetére
Igen, ez történt.
4Grider
Ehhez nem tudok hozzászólni. Én örültem, hogy ez így működik, nem kell mindenhova személyesen bemenni. (online ezután is ellenőrizhették....) Az Otp-nél persze már nem lehetett megúszni a személyes jelenlétet. De Vodánál is működött a telefonos lehetőség.
-
válasz
szabonagyur #96273 üzenetére
Én a személyi cserét jeleztem nekik, és video azonosítással rögzítették az újat. 1220 segít, hívd bátran.
-
válasz
juve600 #94789 üzenetére
Egyetértek, de én igénybe veszem: száz ezer forint nálam számít, sőt az elején részletre veszem, amit aztán ha a pénz megvan, egyben visszafizetem. (Iphone Pro) Pont most számolgattam, mi lenne, ha az M-Talk előfizetést venném a Prime Plus helyett, de szinte ugyanannyival kevesebb lenne a készülékkedvezmény, mint amit készülékvásárlással ezzel "spórolnék". A meglévő készülékek családban maradnak, így sajna mindig teljes árat kell fizetnem (mínusz a kedvezmény).
-
Én is futottam bele sok nekem nem tetsző dologba egyéb szolgáltatónál. Sajnálom, hogy így jártál. Tanácsot adni nem lehet, (nem is várod) mindenki maga dönti el, hogy melyik céget preferálja. Készülék cserém szeptemberben esedékes: Vodafone jóval rosszabb feltételekkel, kevesebb készülék kedvezménnyel adna telefont. Telekomot nem is nézem, mert nálunk internetet csak 30 Mbitest tud szolgáltatni úgy, hogy saját állításuk szerint fejlesztés sem várható az én lakóterületemen, így hanyagolom, pont miattuk kellett otthoni szolgáltatást váltanom kb 1 és 1/2 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest