Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát akkor lehet nekem csak sima (pin)kódom volt a fiókhoz, mert csak az ügyfélszolgálat tudta beállítani.
És ez a négyjegyű lehet az, amit Oliverda is beállított. -
válasz
donjohnson
üzenetére
Ma reggel arról tájékoztatott az ügyintéző, hogy hosszú volt a várakozási idő a sok hívás miatt. Én 2x tíz perc után tettem le a telefont. (meg volt vagy 6 rövidebb hívás is) Annyi megjegyzést fűztem a dologhoz, hogy a Prime tarifákhoz elsőbbségi kiszolgálást reklámozott a kedves cég. Jól megkaptam.

-
18 és 21 óra között nem lehet az ügyfélszolgálatot elérni. Más is tapasztalta?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ez történt.
4Grider
Ehhez nem tudok hozzászólni. Én örültem, hogy ez így működik, nem kell mindenhova személyesen bemenni. (online ezután is ellenőrizhették....) Az Otp-nél persze már nem lehetett megúszni a személyes jelenlétet. De Vodánál is működött a telefonos lehetőség.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én a személyi cserét jeleztem nekik, és video azonosítással rögzítették az újat. 1220 segít, hívd bátran.
-
válasz
juve600
üzenetére
Egyetértek, de én igénybe veszem: száz ezer forint nálam számít, sőt az elején részletre veszem, amit aztán ha a pénz megvan, egyben visszafizetem. (Iphone Pro) Pont most számolgattam, mi lenne, ha az M-Talk előfizetést venném a Prime Plus helyett, de szinte ugyanannyival kevesebb lenne a készülékkedvezmény, mint amit készülékvásárlással ezzel "spórolnék". A meglévő készülékek családban maradnak, így sajna mindig teljes árat kell fizetnem (mínusz a kedvezmény).
-
Én is futottam bele sok nekem nem tetsző dologba egyéb szolgáltatónál. Sajnálom, hogy így jártál. Tanácsot adni nem lehet, (nem is várod) mindenki maga dönti el, hogy melyik céget preferálja. Készülék cserém szeptemberben esedékes: Vodafone jóval rosszabb feltételekkel, kevesebb készülék kedvezménnyel adna telefont. Telekomot nem is nézem, mert nálunk internetet csak 30 Mbitest tud szolgáltatni úgy, hogy saját állításuk szerint fejlesztés sem várható az én lakóterületemen, így hanyagolom, pont miattuk kellett otthoni szolgáltatást váltanom kb 1 és 1/2 éve.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ügyintéző szerint menjek be egy fiókba. Hát a DÁP-ot nem ezért csináltattam meg! Holnap próbálok videochat-et, ha nem megy akkor én megyek a Yetteltől!