- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaiotEch #17161 üzenetére
Oké, akkor ezek maradtak:
Morphine
Rex Rocket
Magdalena
Demon Hearts
Arcadecraft
Tap Heroes
Dawn Of Magic 2
Asteroid Bounty Hunter
Tic-Toc-Tower
Secrets of Deep Earth Shrine
Midvinter
Neon Space ULTRA
POPixel
Sky Mercenaries
Pixelscape: Oceans
Tribal Pass
Mad Nords: Probably an Epic Quest
Saving Harmony
Domestic Dog
Super Destronaut
Metanet Hunter CD
Disastr_Blastr
Bloodnet
Eradicator -
-
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
KaiotEch #16754 üzenetére
[Ghost of a Tale-re alternativa] Szerintem az 1.65-1.67€-os ár több mint barátságos.
-
sto1911
veterán
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
KaiotEch #15237 üzenetére
Én nagyon nagyon nagyon ajánlanám, hogy tedd fel magadnak az Augmented Steamet a böngésződbe, mert egy eszméletlenül jó kis kiegészítő. Egyből mutatja a játéknál a valaha legolcsóbb és az aktuálisan legolcsóbb árat is, egyből ugorhatsz is megvásárolni, mutatja, ha éppen bundliban is megvásárolható + látod hogy hányszor volt már összecsomagolva. Kötelező minden játékbubusnak.
Mobilon ezek után szenvedés Steam store oldalt böngészni, haha.
-
válasz
KaiotEch #12398 üzenetére
... amikor adott játék (steam)oldalán a "még hasonló címek" szekció ilyen töltelékszeméttel van tele és a releváns, jó (jobb) játékok ezek miatt kiszorulnak az ajánlókból, egyáltalán a figyelemből ... amikor a teljes indie szcéna bukik, mert ezekkel veszik őket egy kalap alá ...
mindannyian veszítünk, közvetve vagy közvetlenül
-
fogtunder
nagyúr
válasz
KaiotEch #10442 üzenetére
Nézőpont kérdése. Engem ritkán fognak meg a logikai játékok, a Braidet mondjuk szerettem, ezzel az egyik kedvenc streamerem tolta múlt héten, olyan unalmas volt, hogy kedvem támadt felvágni az ereimet egy tompa rozsdás késsel. Gimi óta nem nagyon volt olyan pillanat, amikor négyzetrácsra lett volna kedvem vonalakat húzogatni órákon keresztül. De ez csak az én véleményem.
-
Piftuka
veterán
válasz
KaiotEch #7147 üzenetére
"Szerintem inkább az a "baj", hogy felnőttünk, és már nincs annyi időnk a játékokra. De az azért még mindig boldogít, ha meg tudsz venni pár újat, amiről tudod, hogy tán sosem játszol vele, mert az pár perc csak."
Maximálisan egyetértek veled. Tinédzserként sokkal több időm volt erre a hobbira, más kérdés, hogy akkor pedig pénzem nem volt ennyi játékot vásárolni.
Most pénzem van, időm viszont annál kevesebb. Mégis... talán a régi idők emlékére, amit akkor nem tehettem meg, megteszem most. Ezért aztán megvásárolom azokat a játékokat, amelyeket kedvelek. (Főleg a GOG.com oldalán a régi legendás címeket, amelyekről csak álmodhattam anno.)
A gyűjtemény részei lesznek ezek a játékok így. És nem is baj. Nem fognak "megromlani".
Aztán időnként játszom az egyikkel. Ha pedig nem, akkor sem történt katasztrófa.
-
reelc
veterán
válasz
KaiotEch #5094 üzenetére
Konkrétan keresel belőle játékot, vagy a játék stílus érdekel?
Most van egy IndieGala bundli, az általad linkelt csomagból tartalmaz 2 játékot, az egész pakk tárgykeresős játékokból áll.
Happy Hour van rajta. Vagy keresel egy group buyt, betársulsz, és megveszed olcsóbban, vagy megvárod amíg vége a HH-nak, akkor elvileg kicsit olcsóbb lesz a csomag.
De még így is sokkal olcsóbb jelenleg, mint az általad linkelt, már lejárt csomag volt. -
Hunbeast87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest