- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Anonymus23 #13985 üzenetére
Nekem is jön minden alkalommal a mail, hogy újra aktiválták.
-
TheProb
veterán
válasz
-
FunPro
őstag
válasz
Egyébként ha küldenének emlékeztetőt, akkor az lenne ideges, akinek eszébe nem jutott lemondani.
-
Compika
aktív tag
válasz
Anonymus23 #13074 üzenetére
Nekem még, nem igaz én nem pp-vel fizettem.
-
Compika
aktív tag
válasz
Anonymus23 #13063 üzenetére
Mennyi idő volt még vissza utalták?
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymus23 #13065 üzenetére
pause is trukkos mar, ha jol emlekszem négyszer (!!) kell megnyomni a pause/next gombokat mire tenyleg vege. es kozben valtogatja is a "pause" oldalt az ablak aljan, nehogy mindig csak a jobb alsot tudd nyomkodni. Valoszinu az utolso kimaradt vagy masra nyomtal, nekem is sikerult mar.
-
bepken
veterán
válasz
Anonymus23 #13063 üzenetére
nekem anno valahogy úgy fogalmaztak, hogy most egyszeri kivételes alkalommal elfogadják a refundot. annak mondjuk nem jártam utána, hogy valóban jófejek voltak vagy ez egyébként is kötelezettségük...
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Anonymus23 #12633 üzenetére
Értem, köszönöm.
Akkor már csak a remény maradt, hogy a többi olyan legyen, ami érdekel is. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Anonymus23 #12039 üzenetére
Engem érdekelt volna L.A Noire és Bully, de ezek alapján én inkább hagyom a fenébe. Amúgy is, már régóta nem tartom túl sokra a rockstart. De ez az én véleményem.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymus23 #10992 üzenetére
Ha raksz PP fiókra lóvét, akkor ingyen van a giftelés (legalábbis régión belül). Ezzel a probléma az, hogy magyarként csak HUF -ot tudsz feltölteni és a PP híresen rosszul vált, de még mindig nagyságrendekkel jobb vállalkozás így eljárni ilyen kis összegeknél (% -okban mérve természetetesen, mert Ft -ban a fillérb*szás kimaxolása ezért ennyit kínlódni). Nekem mindig van pénz a fiókomon, ezért a fee sose szokott foglalkoztatni.
(kivéve ha Brazíliába vagy egyéb olyan helyekre kellene küldeni, ahol nincs gift lehetőség
)
Egyébként a sok kicsi sokra megy (elcsépelt mondás, de igaz), így ha rendszeresen apró összegeket utalgatsz, akkor érdemes pár ezer forintot beletenni a virtuális pénztárcádba és azt sarcolgatni az utalásoknál.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymus23 #10994 üzenetére
végülis ez is egy extrémsport, centfaragás
-
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymus23 #10992 üzenetére
Már tegnap meglett a partner rá, úgyhogy tárgytalan.
A fee-ről sajnos én nem tehetek (nyilván akinek nem éri meg nem bizniszel) A legjobb ez a groub buynál van amin csak röhögni tudok... A srác állandó feliratkozó lassan 1.5 éve mindig van feeje tehát bundlenkent +0.38$-t ráfizet. De az hogy előre utalt volna mondjuk 50$-t vagy a felét és sporolt volna 10-15 bundle árat meg se fordult a fejébe... Nem mindenkit érdekel szaros 80-10 ft+ amikor 10-12 játékról van szó... (Na jó engem igen mert foglalkozok vele és röhögök rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged