- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
l.skywalker #20992 üzenetére
Humbleval mar megszivtam korabban, 2 kerdesem van ahhoz, aki mar megvette:
-biztosan mindegyik steames?
-ha most megveszem meg is kapom a jatekokat, vagy egy soha veget nem ero varolista lesz? -
mepet
addikt
válasz
TheNewDawn #19985 üzenetére
Nekem mar semmilyen kuponom sincs. 7EUR-ert megvehettem volna a HumbleBundle Choice elofizetest, de nem vettem, mert azt az infot kaptam, hogy lesz meg olcsobb is. Kiprobaltam, a fizeteskor is ennyit kert volna, de vartam az emlegetett 5.5euros kuponokra. Nem volt jo otlet, mostmar semmi kupon, es mostmar csak 10euroert vasarolhato meg.
-
mepet
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19698 üzenetére
Nekem is megjott az elso 2 kupon, 7 euro a choice igy, akkor meg varok, hogy meg olcsobb legyen. Koszi a segitseget kwzatz!
-
mepet
addikt
válasz
#25237004 #19689 üzenetére
Ha nincs most Humble Monthly Choice elofizetesem, sot sosem volt, akkor elofizetek teljes aron, egybol pause es varom a kuponokat? Vagy hogy mukodik ez uj elofizetoknek? Ha most elofizetek, akkor nem is tudok pauzalni, mert az elofizeteskor ki kell fizessem az elso honapot, nem?
-
mepet
addikt
válasz
TheNewDawn #17289 üzenetére
Hát akkor következik az én gusztustalan véleményem. Hogy miért is gusztustalan az exkluzív játékok miatt támadni őket, azt nem teljesen értem. A steamet is támadtuk, mikor kötelezővé tették a CS 1.6-hoz, így Steam exkluzív lett a csé. Sőt sokan évekig 1.5-öztünk, hogy elkerüljük a platform börtönét. Szerintem exkluzivitásba zárni egy játékot az a gusztustalan, nem emiatt támadni a játékot nyerészkedési célból kisajátító platformot.
Én egyáltalán nem követem a steam konkurenciáját, egyetlen dolgot tudok az Epicről, hogy ők intézték el, hogy ne tudjam megszerezni a steames gyűjteményembe az Anno 1800-at... Nem tudom, lehetséges, hogy egyszer majd megbocsátok nekik. De egyáltalán nem biztos.
-
mepet
addikt
Humble choice évesért szerintetek jó ár a 86EUR?
-
mepet
addikt
válasz
ForRedGlory #17129 üzenetére
GOING UNDER
köszi! -
mepet
addikt
válasz
FoxiestFox #17120 üzenetére
Origines, nem steames! (Még épp időben észrevettem.
)
-
mepet
addikt
Humble Survive or Die Bundle
€1: How to Survive 2
BTA: Empyrion – Galactic Survival, Die Young and Dead In Vinland
€12.96: SCUM, Breathedge and The Wild Eight -
mepet
addikt
válasz
ForRedGlory #16995 üzenetére
MOVING OUT
köszi
-
mepet
addikt
válasz
ForRedGlory #15649 üzenetére
Black the Fall, boldog előkarit!
-
mepet
addikt
Kit érdekel, hogy elolvastam-e azt az ASZF-et, amit nem fogadtam el? Vagy akkor nem lehet róla véleményem? Minden hónapban látom a kollégák hszeit, akik elfelejtik lemondani/szüneteltetni. (Utoljára tegnap olvastam ilyen hsz-t a világ kódfejtői topicban. Én is többször elhibáztam volna ezt, ha előfizettem volna. Nem tettem. Tiszta sor.)
Szerintem nyerészkedés a témaadó előfizetéses üzleti modell, korábban kifejtettem, hogy miért gondolom így. Szerinted nem nyerészkedés. Én megértem és elfogadom a te álláspontodat. Sajnálom, hogy ez fordítva nem áll. -
mepet
addikt
válasz
Mr.Csizmás #14013 üzenetére
Csak nem megértette valaki a hsz-emet?
Igen, így azzal is kevesebbet kell foglalkozniuk, hogy ritka és jó minőségű játékokat adjanak, hiszen úgyis lesz, aki elfelejtette lemondani.
-
mepet
addikt
válasz
s7evcsenko #14011 üzenetére
Én nem fogadtam el ezeket a feltételeket és nem nyomtam rá az előfizetés gombra.
-
mepet
addikt
válasz
TheProb #13988 üzenetére
Én őket hibáztatnám a helyedben. Én ezért nem fizettem elő. Ismerem magam, 99%-ban elfelejteném a lemondást/szüneteltetést vagy miket kell csinálni szegényeknek, akik előfizettek.
Az előfizetés, amit havonta vonnak (nem előre fizetsz elő sok időre) amit bármikor lemondhatsz és aközött, hogy minden hónapban megveszed a jó minőségű ritka játékokból álló bundlet mi is a különbség? Annyi, hogy így van aki elfelejti lemondani és tőlük le tudnak húzni pénzt. Erre játszottak, ezért alakították ki ezt az üzleti modellt. A saját hibádnak is elkönyvelheted, ha szeretnéd, bár szerintem nagyon nem erről van szó.
-
mepet
addikt
válasz
Executioner #13916 üzenetére
A humble eddig úgy adta elő magát, mint a jótékonyság temploma. Erre most maguk engedték be a pénzváltókat a templomba...
Mt 21. 12:
Azután bement Jézus a templomba, és kiűzte mindazokat, akik a templomban árusítottak és vásároltak, a pénzváltók asztalait és a galambárusok székeit pedig felborította, és ezt mondta nekik: „Meg van írva: Az én házamat imádság házának nevezik: ti pedig rablók barlangjává teszitek.” -
mepet
addikt
Humble Train Simulator 2020 bundle
Pay $1
- Train Simulator 2020
- Train Simulator: Riviera Line in the Fifties: Exeter - Kingswear Route Add-on
- Train Simulator: Western Hydraulics Pack Add-on
- Train Simulator: Miami - West Palm Beach Route Add-on
- Train Simulator: CSX AC6000CW Loco Add-onPay Above Average (most épp $5.19)
- Train Simulator: Weardale & Teedale Network Add-on
- Train Simulator: BR Class 24 Loco Add-on
- Train Simulator: North Jersey Coast Line Route Add-on
- Train Simulator: NJ Transit GP40PH-2B Loco Add-on
- Train Simulator: West Rhine: KIN - Koblenz Route Add-on
- Train Simulator: MRCE BR 185.5 Loco Add-onPay $12
- Train Simulator: Chatham Main & Medway Valley Lines Route Add-on
- Train Simulator: BR Class 402 '2-HAL' EMU Add-on
- Train Simulator: Feather River Canyon Route Add-on
- Train Simulator: Western Pacific FP7 California Zephyr Loco Add-on
- Train Simulator: Hamberg S1 S-Bahn Route Add-on
- Train Simulator: DB BR 114 Loco Add-on -
mepet
addikt
válasz
csadi0011 #12288 üzenetére
Megvan! Anno nem a teljest pörgettem ki, hanem csak az ingyenes verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged