- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
-
-
warcat
veterán
válasz
echterion #18804 üzenetére
Elkészíted előre a fiókot a reflinkeddel a fő fiókról és várod a kuponos ajánlatot mint pók a hálójában, jellemzően a következő hónapban már kapsz amint frissült egy új choice-ra.
Biztos ami biztos, a vásárlás előtt még használhatod a reflinkedet újra a már bejelentkezett humble fiókon hogy biztos érvényes legyen.Az persze alap, hogy pl Firefox alatt használom csak a fő fiókot, és Chrome alatt megy az altozás.Ne tessék túlzásba vinni, pár havonta ellövöm, és használjatok több kártyát, családon belül biztos van, nekem meg van most épp 2 revolutom, curve, meg sima bankkártya.
Kedvező mellékhatás, hogy kb mindig lesz valamelyik fiókodon kuponos ajánlat (természetesen már nem kapsz többet ref jóváírást ugyanarról a fiókról)
Ja és persze tessék lemondani az előfizut, esetleg pluszban a kártyaadatok eltávolításával, mert aztán meglepődsz amikor levon egy teljes árat a következő hónapban
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #18103 üzenetére
Minden kijelentésemmel rád reflektáltam.
Te kezdted, hogy a felhő mentést még az epic is tudja. Én csak megjegyeztem, hogy 2022-ben lehet tudja, de az már magában szánalom, hogy a 18-as induláskor még csak a nyoma sem volt ennek, így nem értem, miért van létjogosultsága egy ilyen retekkel példálózni. Ráadásul, a deck még túl is mutat a felhő mentésen, mert a dolognak rohadtul nem ez az előnye, de ebbe már inkább bele sem megyek.
A biztonsági öv meg a légzsák olyan találmány, ami az autó feltalálásakor rohadtul nem képezte részét az alapfelszereltségnek, de ha te 2022-ben (vagy 2018-ban) előrukkolsz egy új márkával, ezek nélkül rohadtul nem fogod tudni legyártani, mert már alapvető sztenderd. Pont mint a cloud sync, a kosár meg az a sok szutyok amit ott felsoroltam.
Azt pedig már nem kezdem el ecsetelni, hogy mit jelent a hasonlat kifejezés, mert gondolom, amikor valaki azt mondja, hogy leszakadt az ég, te egyből elkezded keresni, hogy honnan...
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #18099 üzenetére
Az elvárásaim?
Ezek nem elvárások, hanem alapvető sztenderdek.Egy ilyen helynek vannak dolgok, amiket alapból kell tudni:
- Biztonságos fizetés
- Pénzvisszafizetési lehetőség
- Offline funkció (ha ez nincs, akkor a stadiánál nincs értelme tovább menni)
- Multiplayer lehetőség
- Felhő mentés
- Kosár
- ÜgyfélszolgálatIsmétlem, 100 év után lehet eljutottunk oda, hogy ezeket már tudja az a retek. Amit még el is lehetne nézni, ha mondjuk te egyedül programoznád le az egész klienst. De egy epic?
Mintha a teslák biztonsági öv és légzsák nélkül jönnének le a szallagról, nekem meg túl nagy elvárásaim lennének egy új autóval szemben, hogy ne haljak meg egy ütközésben.
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #18092 üzenetére
8 év után...
Az epic szutykában pont az a legfelháborítóbb, hogy náluk van a világ összes pénze, és még sem képesek egy minden hájjal megkent klienst kiadni úgy, hogy előttük megjelent már kis millió másik.
Csak össze kéne lopkodni mindenhonnan ami jó, de még erre sem képesek!
Pedig a kínaiak ebben mindig az élen jártak. -
válasz
echterion #16835 üzenetére
Hogyne adna a pluszegysor semmit? Ad lehetőséget pár óra szórakozásra, amit BÁRMIKOR "beválthatsz". Jóesetben csak 'curated' soraid vannak, amit magadnak válogattál össze - a gamepassos 'ömleny' meg kitudja miket tartalmaz (ez persze néha előny is lehet, ha meglepetésre vágysz - én pl soha).
Elmondani nem tudom, hányszor jártam úgy, hogy kikerült a "betárazott" gamepass cím a kínálatból. Mint talán sokaknak, nekem is végtelen+1 játék van a fejemben a backlogomban és a gamepass PLUSZ játék-forrásként 1-1 alkalommal segített elkerülni vásárlást, de hogy egy libraryt kiváltson? Abszurd, dehogyis.
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #16835 üzenetére
Mondjuk nekem simán lejárt úgy a 3 hónapos passom, hogy nem találtam semmi olyat, amit kivittem volna.
Ehhez persze hozzá tartozik, hogy a bundlik miatt már lassan 800 játék van a profilomon, abból 500 érdeklő backlogban.
Szóval a bundlizás sem rossz üzlet, kivéve ha most kezded az ipart. Akkor a pass jobban megéri, az instant bőség miatt.
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #16830 üzenetére
Nekem a gamepassal az az egyetlen bajom, hogy nem állandó a tartalma.
Én sok esetben hónapok múlva indítok el egy címet, ami bent volt a bundliban.
Ennyi idő alatt sajnos simán kikerülhet egy cím a pass-ból, úgyhogy sok mindenről lemaradnék.Továbbá vannak a szokásos lejárt licensz mizériák. Ha stemen megvesz az ember valamit, akkor azzal járnak a licenszek is. Azért ez nagy előny a pass-al szemben.
-
-
-
törölt tag
válasz
echterion #15637 üzenetére
Én is azt vallom, mint TheNewDawn. Pl. múlt hónapban morcos lettem volna, ha előtte lemondom teljesen. Azért 1 hónap alatt meg mindenképpen eszembe jut, hogy nyomjak egy pause-t, sőt, legtöbbször egyből a megjelenés napján nézem, hogy mi van benne, és akkor intézem is.
-
reelc
veterán
válasz
echterion #15327 üzenetére
Nem tudtam, hogy előfordulhat ilyen, és lett volna még idejük levonni a Humblét.
Furcsállom a Paypalnál, hogy inaktív előfizetést nem lehet újra aktívvá tenni.
Nem foglalkoztam korábban ilyesmivel, a Humble C. eddig végig ment, 1 pauseom volt, akkor nem állítottam a Paypalt, de legutóbb igen.
Mindegy, így jártam, már nem bosszant. -
FunPro
őstag
válasz
echterion #15189 üzenetére
Amint írtam, senki nem mozdul ki az elméleti síkból.
A kiadó nem kalkulálja bele, hogy a vásárló továbbadja a portékát, mert úgy már nem biztos, hogy megéri. Nem is gondol arra, hogy ilyen megtörténhet.
A megvetted, azt csinálsz vele amit akarsz szerintem jogos. Csak ne úgy csináld, hogy akit "palira veszel", az is képben legyen a dologgal, mert szerinte nem jogos. Továbbá, ez gondolom jogkörben pont ugyanolyan, mint a steam acc értékesítése, pont ugyanazon okokból. Azért is tiltják a profilt. Valamiért megtehetik, tehát van erre jogalap. Gondolom az ászf-ben le van írva minden, humblin is.
A vízzel kapcsolatban egyébként megint nem vagyok képben. Azt gyanítom, hogy adózásnál lehetnek buktatók, de azok csak könyvelési szinten. A nagyobb bajt a fogyasztóvédelem jelentheti, mert ez az "annyiért adom amennyiért akarom" nem egészen úgy működik, ahogy gondoljuk. A pozitív irányba való kibillenésre most csak a maszkokat tudom felhozni példának, ahol mindenki felvásárolta őket, majd 2-4-pöcsömtudjahányszoros áron továbbpasszolta. Erre ugrott a fogyasztóvédelem. Negatív irányba nem tudom hogy mehetnek a dolgok. Gondolom veszteséggel bármin túladhatsz. De gondolom a humble sem azokat bannolta, akik szökőévente generáltak egy gift linket.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
echterion #14958 üzenetére
Gondolom nem vásárolsz tőlük
Én csomó 1$ packot megvettem a bundlikból , és már vagy 3X dobálta fel a 3$ kedvezményt, az más kérdés hogy eddig így is pausoltam...
Viszont előző hónapba a GRID miatt unpause lett, főleg hogy akkor nekem dobott 4$ kupont, ebbe a hónapba nem voltak olyan nagylelkűek, de 2$ t kaptam.
És számomra ez egyébként eddigi egyik legjobb hónap, 3 wishlistes játékom is van, a Planetfall, a Railway Empire meg a Battlestar Galactica.
És a Void Bastardsról sem hallottam rosszakat. -
Vesa
veterán
válasz
echterion #14449 üzenetére
Én nem vesztrettem embert, pedig alig használtam a save/load kombót. Más kérdés, hogy két "könnyítő" modot használtam (cserébe hard fokozaton tudtam játszani), az egyik kiiktatta a kör-korlátos küldetésekből ezt a marhaságot, a másik meg hozzáadott pár pöttyöt az Avatar projecthez, így nem volt rajtam a kényszer-rohanás. Ezt a két fícsört utáltam én is, de modokkal kiirtható, és így már a játék keményebb fokozaton úgy lesz kellően nehéz, hogy az idegesítő kényszerítő faktorokat nem kell elszenvedni.
-
Vesa
veterán
válasz
echterion #14429 üzenetére
Mit olvastál az Xcom-ról? A második rész számomra az egyik legjobb játék volt (mondjuk a full verzió DLC-kkel), még akkor is, ha egyébként haragszom a Firaxisra az eredeti játékmenet alapos lebutítása miatt.
Egy Jurassic World Evo-ra én is vevő vagyok! Akinek van egy, az vegye megvásároltnak!
-
törölt tag
válasz
echterion #14036 üzenetére
"Csak sajnos pont ezért tart itt a játékvilág, mert az emberek minden szart lenyelnek, sőt, a többség még tapsol is neki..."
Igen, a Humble miatt (aminél jobb áron nem tudsz kb. sehol játékokat venni) tart ott a játékvilág ahol, nem az ezernyi más undorító üzletpolitikai húzás (lootboxok, éves újraskinezés teljes áron - FIFA, NBA2k pl. -, mindenféle mikrotranzakció, DLC tömeg, gamblingre hajazó elemek stb.) miatt. Köszönjük.
Komolyan nem értem ezt a témát. Ha valaki nem érzi magát képesnek arra, hogy havonta kattintson egyet, amikor nem kéri az adott bundle-t, akkor ne fizessen elő. Szerintem mocskos egyszerű és nagyon megéri a Classic előfizetés (nem, nem minden hónapban, hanem összességében), de mindenki el tudja dönteni magának. -
FunPro
őstag
válasz
echterion #14032 üzenetére
Egyébként ez nem nézőpont kérdése, hanem szimpla fogalomzavar.
Ha úgy lenne ahogy írod, akkor ez egy szimpla bundli lenne, csak havonta jönne, nem hetente/két hetente. És nem subscribe lenne oda írva hanem purchase...
A subscription/feliratkozás/előfizetés magában foglalja a folyamatos, megújuló szolgáltatást.
Kb. mintha valaki azért reklamálna, hogy a telefonszolgáltató/netszolgáltató kiszámlázta a következő hónapot, mert elfelejtette lemondani.
Szerinted hány ügyintéző röhögné körbe, ha ezért nekiállna reklamálni?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
echterion #14032 üzenetére
"csinálhatná"
Vagyis végül csak belátod, hogy igaza van a humble-nak.Amúgy meg, ha úgy csinálná ahogy írod, akkor szerinted mennyi mailt kapnának, hogy "ohh bocs, elfelejtettem bekapcsolni", miután meglátta milyen remek címekről maradt le.
Ez a rosszabb forgatókönyv mindenkinek kb, mert akkor valószínűleg utólag nem adnák oda senkinek, ellenben most ugye refundolnak. -
reelc
veterán
válasz
echterion #14028 üzenetére
Nem így gondolom.
A cégnek megvannak az irányelvei, nyilván betartja a hatályos jogszabályokat és törvényeket, és ha rugalmasak is, akkor indokolt esetben a support a vásárló mellett dönthet.De attól még a vásárlónak el kellett fogadnia a feltételeket, és el kellene olvasnia a felé irányuló kommunikációt. Nem csak a cégnek van felelőssége a szerződés létrejöttekor (feliratkozás pl.) hanem a vásárlónak is!
Most mindenki megszámolhatja, havi szinten hány e-mailt kap a Humbletől, és mennyiben említik a Choice-t. Csak beugrik valamikor, hogy nézzem már meg, él-e az előfizetés, nem? Másrészt sokaknak van okostelefonja, beállít egy havi emlékeztetőt, hogy ellenőrizzen havonta minden olyan helyet ami pl. pénzt von le. Vagy asztali naptárba írja.Épp azért ezt gondolom, hogy nincs itt semmi árnyalat.
Ha a vásárló mulasztást követett el, írja meg a supportnak, ha nem kedvező a bírálat, itt még eladhatja a csomagot, és mérgében le is iratkozhat végleg, hogy "átverték".
Mielőtt valaki jönne IRL példákkal, hogy ingatlan, autó stb. vásárlás, olyan dolgok amikhez tartozik 1 tonna papír kitöltése, meg tanúk aláírása, az más kategória, remélem belátjátok. Kezdve azzal, hogy magyar nyelvű szerződés és nem biztos, hogy a sok jogi megfogalmazás miatt megérti az ember.
Másrészt ezek nem havi visszatérő dolgok, vagy ha igen, abba is te egyeztél bele, de akár évekre előre (pl. részletfizetés).
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
echterion #13412 üzenetére
Amint bejutok rögtön teszem át gmail rendszerre, és szerintem megy neki a kétfaktoros bejelentkezés, azzal bárhová azonnal be tudok lépni 5mp alatt. Igaz ha telefont kell esetleg fő verzió miatt frissíteni , és újra kell húzni a rendszert szívás, mire 10-12 hitelesítőt, külön-külön kikapcsolgatni, deaktíválni, majd ismételten vissza, és persze idegeskedni, hogy a védelem hiánya alatt, mikor megy rá valami orosz hacker.
Tudom viccesnek hangzik, de öcsém Steam fiókját KÉTSZER is, így vette el egy orosz hacker. A másodlagos fiókját, nem is sikerült menteni, az végleg elúszott, mivel csalt vele az ismeretlen is ráadásul.
Ameddig nem volt védelem alatt a fiókja. Az én UBI fiókomat pedig Thaiföldről próbálták feltörni, szintén a védelem kikapcsolása alatt, emiatt zárolta is a UBI egy időre. -
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
echterion #8537 üzenetére
IX is kijött (vagy kijön a közeljövőben) PC-re. Nekem spec a kedvenc részem a régiek közül.
(és szvsz hamarosan a X és XII is meg fogjuk kapni PC-re)
A VII am kap remake-et, új graf/motorral, ha minden igaz.
XIII egyébként teljesen jó "kezdő" résznek (ill a 2 spin off is ugyebár), de a maga nemében az összes rész jó. Mondjuk XII alatt kell hozzá mindenképpen, hogy az ember szeresse a klasszikus turn based jrpg stílust)
De persze ez az én véleményem -
kemotox
addikt
válasz
echterion #8529 üzenetére
Hoppá! Szóval akkor fogom és leszedem ezt a két FF-et amit most bezsebeltem és simán játszhatok velük, nem gond, hogy nem ismerem az előzőket? (habár a 7-8-nak a demójával játszottam anno, de egy szót nem tudtam angolul, meg jó rég is volt) Az tök jó. Nem is volt kedvem kipróbálni sem, mert úgy sem vágom a sztorit.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
echterion #8522 üzenetére
Kereszt kérdés: miért FFXIII-2-nek nevezték el? Nem lett volna logikus FFXIV-nek nevezni? Számomra ez olyan, mintha a következő Star Wars rész SWVII-2 lenne. (Én csak a legelső Final Fantasy-vel játszottam, meg talán a 3-kal, de az sem biztos már, szóval fogalmam sincs, hogy miért lehet ez így.)
Úgy tűnik értetek hozzá, aztán hátha választ kapok erre a fontos kérdésre. -
NyMRooD
őstag
válasz
echterion #7924 üzenetére
Igen. Már semmi értelme az extra játékoknak, régen, az is megkapta őket, aki az alapcsomagot megvette a leleplezésük előtt.
Szerk: A redeem-re nyomsz akkor egy kulcsot add, ha a gift-re akkor egy humble bundle-ös gift linket a játékra, mind a két esetben tovább tudod adni, a kérdés, hogy neked melyik a kényelmesebb, én pl mindig a redeem-et használom.
-
NyMRooD
őstag
válasz
echterion #7922 üzenetére
Nyisd meg a bundle oldalát az accounton és klikk erre a feliratra, ha nincs ott akkor már lehet lejárt a növelésre adott idő (bundle vége után kb 2 hétig lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Netfone
- E-roller topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest