- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Indiegala-n a Galagold mire jó?
-
icemad
nagyúr
A bundle starsos Warner bundle szerintem nagyon jó. Újabb Lego játékokat és a mad maxet behúztam.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Nem kimondottan Bundle, de talán valaki kipróbálta már az utomik szoftvert... Van valakinek tapasztalata vele? Lényegében játék bérlésről van szó. [link]
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. A square enix bundlet megvettem volna, de paypallal nem tudok fizetni. Nekem kártya adatokat kér, de azt nem tudom megadni. (Maestro kártyám van, és az nem jó.) Eddig úgy csináltam, hogy feltöltöttem a paypal egyenlegem,és úgy vásároltam, de most kéri a kártya adatokat. 15 euró van még az egyenlegemen. Mi lehet a gond? Valakinek van esetleg ötlete?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. A Poltergeist: A Pixelated Horror nincs most bundleban, vagy valamilyen akcióban? Jónak tűnik, de kicsit drága...
-
icemad
nagyúr
indiegala-n nem bírom beírni a captcha-t, hogy aktiváljam a qrotesque-t, egyiket sem fogadja el. Ilyenkor is a supportnak kell írni? (Sőt, a fiókomba sem tudok belépni emiatt.)
-
icemad
nagyúr
Én meg a Puddle nevű játékot láttam valahol bundleban. Ha esetleg valakinek felesleges, akkor jó áron átvenném!
-
icemad
nagyúr
Én az 1 dolláros pakkot vettem, de most gondolkodom a bta-n. Hol tudom megnézni, hogy mennyi kell hozzá?
-
icemad
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #4130 üzenetére
Ja, így már értem... Kicsit benéztem...
-
icemad
nagyúr
válasz
Silent77 #4086 üzenetére
Paypal fizetés elfogadása után feljött egy kis cetli szerű valami, amiben megköszönték a vásárlást. Az alján volt, hogy ha nem kaptam meg a visszaigazoló emailt, kattintsak a resend mail gombra. Azt viszont nem tudom, hogy ha bezártad az ablakot, akkor hol van ilyen. Talán be kell jelentkezni... Vagy írni a supportnak.
Esetleg a spam mappában is megnézheted, hátha ott van.
Szerk.: Közben megnéztem, belépés után szépen mutatja az összes megvásárolt játékomat, ott lehet steamhez csatolni is. (Vagy direkt letölteni, ha nem steames cucc.)
-
icemad
nagyúr
válasz
chris0000 #3684 üzenetére
Szia. A programon belül kell hozzáadni, nem jelenik meg külön sehol. Arra vigyázz, hogy pl a pályaelemeknél magadnak kell beállítani, hogy mi a padló, mi fal, melyik elem fölött, és melyik elem alatt tudsz átmenni. Leírva bonyolult, és normálisan beállítani is egy kicsit szopóroller...
Angol nyelvű segítség képekkel mindenhez: itt
Itt pedig csak a pályaelemekkel foglalkozó leírás: [link] (pdf fájl)
-
icemad
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #3607 üzenetére
Én megvettem, összeraktam egy alap pályát csk teszt szinten. Dimbesdombos talaj, néhány hegy, fák, épületek, és itt lehet mászkálni fps nézetben. Kb. 1 órát szórakoztam vele, és azt kell mondjam, hogy nem rossz. Persze csúcs grafikát nem kell elvárni, de akinek van türelme és kitartása, hogy megtanulja ezt a programot, az érdekes dolgokat is összehozhat vele. Bár itt is igaz, hogy több ember jobban halad, szóval baráti társaságok is szórakozhatnak vele. Sajnos odáig nem jutottam (még...), hogy tárgyakat és ellenfeleket is lepakoljak, úgyhogy a fizikáról airól még nem tudok nyilatkozni. Az viszont már most látszik, hogy egész komplex dolgokat is lehet vele csinálni. A honlapjukon vannak nagyon hasznos tutorialok, youtubeon is találtam pár videót. Ja, és a honlapról lelehet tölteni egy free demot, azt megnézheti, akit érdekel.
A másik bundle (az rpg maker) is érdekes. Vagy 10 éve szórakoztam vele utoljára. Abban nagyon gyorsan lehet nagyon jó játékot csinálni, kő egyszerű a kezelése, de ha nincs a játékhoz egy jó története az embernek, akkor el se kezdje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged