- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Csapoati #12650 üzenetére
Már akinek... A legjobb a csomagban a 2$-os wallet de az meg nem és 12$-t
csadi0011: Ha balfaszok meg is érdemlik....atomsimeknek ma nincs több 10 millás eladással biro vásárlóereje. Simán bele kell kúrni egy erősségi csúszkát mint pl a CARS-ban is van és aki kormányozni akar felkurja aki meg csak prüttyögni lehuzza.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Csapoati #11596 üzenetére
Skyline ára zuhan. Valószínűleg készítik elő a GOTY verziónak a helyet és még söprik kifelé. A Plague pedig már monthly -ban volt. Így én is a "meh" mellett tenném le a voksom.
Szerk: Viszont a Plague Inc. valóban egy kincs és akinek nincs még meg, annak megérheti a BTA.
-
Out
addikt
válasz
Csapoati #10598 üzenetére
Igen, sajnos, mostanában nem vettem egy csomagot sem, de mondjuk még a steam könyvtáram így is tele van olyan játékokkal, amiket még el sem indítottam, mert egyre kevesebb időm van játszani is
Indiegala-t már meg sem nyitom, annyira gagyi szarokkal van tele, hogy csak azok veszik a csomagokat, akik kártyákra mennek, szerintem. Bundlestars és Humblebundle a két oldal amit szoktam nézni, de hétről-hétre csak csalódnom kell
Régebben a Steam áruház is jobb volt, mert ott is voltak játékcsomagok amiben volt 10 játék és 2 euró volt a csomag. Mostanában már ezek is eltűntek onnan. -
maddionmax
senior tag
válasz
Csapoati #10285 üzenetére
Én is ezt tettem, túllicitáltak, ez van. Majd meglesz, tehát nem "sírok" miatta.
De tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy $3.10 már nem adtál volna érte. Nem hiszem, hogy ~30 Ft. megakadályozott volna. De ahogy Te sem, én sem tudok ülni egész nap és figyelni a változásokat.
Tényleg nem mondom és nem gondolom, hogy ez a rendszer rossz lenne, de csak a csoport egyik részének kedvez.
-
lm83
őstag
válasz
Csapoati #9830 üzenetére
Igen, ez is igaz...
De volt egy best of ami nekem nem volt az
AC-t se vettem végül...
Most ez a havi xcom2 csábító, de akkor majd megint úgy leszek vele mint az elsővel, hogy sosem lesz meg a kieg majd hozzá
CivBE-t se vettem még meg mikor volt, azóta arra várok, hogy legyen egyszer egyben a kieggel...
Nehogy úgy kelljen majd össze vadászni mint a sok kis dlc-t a civ5hoz..
Szerencse megjelent az a csomag dolog, így sikerült felesleges cuccok újravásárlása nélkül megszerezni... -
Padree
senior tag
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Csapoati #9433 üzenetére
Az árával semmi, én a félrevezető marketing miatt látok szálkát a dologban. A "trilogy" kapcsán először csak vakartam a fejem, hogy már kijött volna a 3. rész és ilyen olcsó az egész, mi a rák van itten kérem? Persze elég megnézni a csomag tartalmát, és kiderül a turpisság, szó sincs igazi trilogy pack-ról.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Csapoati #9303 üzenetére
Én is megörültem először, mert jók tudnak lenni ezek, de jobban megvizsgálva látszódik, hogy elég sok az ismétlés az IG pakkok után + míg azok $1 körül voltak HH -ban, az $5 egy picit combos hozzá képest. Akinek viszont még nincs meg belőle egy sem - és szereti a HOG -okat - annak valóban BestBuy.
-
maross
nagyúr
válasz
Csapoati #9278 üzenetére
Van ott még pár, slitherine, es all stars 7. Utobbiben jo cimek vannak, kar hogy multirebundli.
-
-
deathlord20
csendes tag
válasz
Csapoati #8231 üzenetére
Írtam nekik, kaptam egy formaszöveget:
Hi there,
Thanks for your message!
Humble Bundle welcomes some multiple bundle purchases so our customers can purchase gifts for their friends and family. However, to ensure that bundles are bought for personal use only, many of our promotions limit the number of purchases. Because of those restrictions, we've refunded orders that were made beyond the limit for this bundle.
I apologize for any inconvenience caused, and thank you for your understanding.
-
-
törölt tag
válasz
Csapoati #8157 üzenetére
Szerintem annyira nagyon nem, de megvettem. Szerencsére gyorsan eldöntöttem, mert azóta fél dollárt nőtt a BTA ár
(#8158) Sputnyik123: Megkapod az új játékokat akkor is ha 120 dollár lesz a BTA küszöb.
Amúgy a pénzt ne felejtsétek el magatok elosztani, majdnem az egész árat a Ubisoftnak akarta tolni a rendszer
-
2thletme2day
őstag
válasz
Csapoati #8157 üzenetére
Nekem már csak a Far Cry 3 miatt megérte. Nagy kedvenc. Vártam már, hogy legyen bundliban valamikor.
Amúgy, hogy van ez a BTA dolog? Én most 5$-t fizettem a csomagért. Ha bővítik a csomagot és akkor 5$ fölött lesz a BTA akkor én megkapom a plusz játékokat mert most többet fizettem vagy az akkor aktuális BTA-ra kell bővítenem? -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Csapoati #7974 üzenetére
Persze, ezzel én is tisztában vagyok, nem az lett volna a cél, hogy az orrod alá dörgöljem!
Csak azért mondtam, hogy ha valakinek nincs kedve/ideje/szerencséje a groupbuys topikban vásárolni, akkor tudja, hogy létezik alternatíva (most konkrétan a Grim Fandango -val van így, de lehet később épp Te fogsz majd úgy vásárolni a GroupBuys topik helyett). A Temple of Osiris -t is 1€-t sikerült ugyanígy berántani. Ahogy írtad nem is a pár száz forinton van a hangsúly, hanem a mázli vagy az idő hiányán
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest