- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
vorosmarti #13173 üzenetére
Közben beszereztem, úgyhogy nekem már nincs szükségem rá.
-
[Prolixus]
addikt
Valaki közöst? Engem csak az Observer érdekelne.
-
[Prolixus]
addikt
Nálam ezek elérhetőek még:
7 Days to Die
Hard Reset Redux
Sniper Elite
Sniper Elite V2
The Dwarves
Dead Island Definitive Edition
Resident Evil Revelations / Biohazard Revelations -
[Prolixus]
addikt
Egy group buy-ban is lehetne gondolkozni akkor, nekem meg a Shadow Tactics kellene.
-
[Prolixus]
addikt
Csak kíváncsiság: De ezt valami konkrét esettel is igazolja ez a tapasztaltabb emberke? Mert én nem olvastam sehol sem (bár nem is kerestem), hogy magadnak tilos sokadlagos accountokra küldeni a refer linket, hogy visszakapd a zsét. Nem hülye a Humble sem, tudja hogy ez egy exploit lehetőség, amit sokan ki is fognak használni...szvsz be sem vezették volna, ha ezt nem akarnák, hogy kihasználják. Másrészt mi van akkor ha VPN-nel csinálod a másik account-ot és mindig VPN-ről lépsz be? honnan fogja tudni a Humble, hogy ezek a te accountjaid, nem valóban van 50 barátod világszerte, akinek küldöd a refer linkeket?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
leikomessi #11787 üzenetére
Én Shenzhen I/O-t vinnék, ha lenne groupbuy.
-
[Prolixus]
addikt
Itt összemosol már két dolgot. Én azt mondtam ugye anno, hogy a digitális változatok esetén a reklámozott/beharangozott árcsökkenés hiányát lehet (részben legalábbis) azzal magyarázni, hogy a potenciális csökkentést "felszívta" az infláció.
Az már egy másik kérdés, hogy miért lehetséges, hogy ugyanannyiba kerül a digitális meg a fizikai változat. Ezt passzolom, szerintem is nagyobb a digitális változaton a haszon, főleg, hogy manapság már a DVD-s játékot is ugyanazon a digitális platformon kell aktiválni és azon keresztül kell használni, mintha eleve játékkulcsot venne az ember online. De hozzájárulhat ehhez nem csak a magasabb haszonkulcs is, hanem még egyéb tényezők is, pl digitális platformon eladott termékek után nagyobb a refund arány (és erre kompenzálnak a nagyobb haszonkulccsal) stb. Vagy éppen egy fizikai boltban ott van az "ingyen reklám". Bemész a MM-ba, ki van rakva egy rakás játék DVD, hiába USB kábelért mentél be, lehet végül veszel egy játékot is. Digitális piacon ilyen nincs. A specializált játékdisztribútoroknál sosem fog az USB-t venni akaró "pluszba" még egy játékot is venni mert eleve nem is megy el az adott oldalra. Vagy ha van egy elektronikai webshop ami játékokat is árul, ott sem feltétlenül dobja fel neked az oldal, hogy GTA5 40%-os akció.
Lehet ezek mind a valóság szempontjából jelentéktelen ötletek, csak arra akarok utalni velük, hogy egy rakás olyan dolog lehet, amire nem is gondolsz, ugyanakkor telje joggal hatással lehet az árképzésre.
-
[Prolixus]
addikt
Ez konkrétan nem borítja szvsz egyáltalán. Fizikai játékoknál más az árképzési stratégia, kevésbé jellemző az "év nagy részében magasan tartjuk az árat, majd akciókor dobunk rá jelentős kedvezményeket" módi. Természetesen van ilyen is, de olyan is aminél folyamatosan csökkentgetnek az árakon, mondjuk évről évre, de akciókba nem nagyon kerülnek bele ezek a termékek....digitális piacon ez eléggé ritka. Vajon egy ilyen összehasonlítás az adott játék megjelenésekor is azt mutatná, hogy olcsóbb a fizikai? Vagy akkor is, ha fizikai meg digitális helyen is éppen nagy akciók vannak?
És ne feltétlenül a magyar bolt árait hasonlítsd össze a steam-es árakkal. Steam tudjuk hogy eleve a legdrágább hely ha digitális beszerzésről van szó, magyar boltokban meg tradicionálisan olcsóbb volt egy új játék megjelenéskor, teljes áron dobozosan, mint mondjuk a digitális áruházban (sajnos ez már egyre kevésbé igaz mondjuk). Ha a külföldi dobozos árakat hasonlítod össze, ahol 60€ tényleg 60€ dobozosan is meg digitálisan is, már eleve nem állja meg a helyét a példád.
-
[Prolixus]
addikt
Há nemtom, az én steam fiókom 5 éves, akkor kezdtem el venni játékokat, és én sehol nem emlékszem 40 meg 50€-s árakra. De még ha volt is 50€ öt éve, ennyi idő alatt csak 3%-os inflációval számolva az már kapásból 57,96€.
Mindenesetre nem védeni akarom őket, szerintem is rablás amit sok stúdió csinál, meg túlárazottak a termékek, de ezt csak úgy mondom, hogy fingom nincs a tényleges pénzügyi háttérről, ha lenne, már lehet változna a véleményem. Márpedig így könnyű okoskodni. És ha a teljes igazságról akarunk beszélni, inflációról meg inflációval korrigált fejlesztési költségekről is beszélni kell, amiről viszont rendszeresen el szoktak felejtkezni a játékosok.
-
[Prolixus]
addikt
Ahha, de azt azért tedd hozzá, hogy időközben infláció is volt a piacon, a AAA játékok "alap" ára pedig semennyit nem inflálódott. És akkor még azzal nem is számoltam, hogy ha az inflációval korrigált fejlesztési költségek is ha elmozdultak valamerre, akkor inkább nőttek.
Nem mondom hogy indokolt az összesen 100 eurós alapjáték+season pass, méregdrága biszbasz DLC-k tömege, meg játékból kivágott DLC-k, na meg a pay to win mechanika egy alapból is fizetős játékban és hasonló üzleti modellek indokoltak, de azért a fentebbi tényt sokan elfelejtik amikor megy a hőbörgés.
Ha tegyük fel, évekkel ezelőtt a 60€-s játékokon nem volt pofátlanul nagy árrés, akkor reális lenne már a játékok drágulása, a kérdés itt csak az hogy mennyivel.
-
[Prolixus]
addikt
-
[Prolixus]
addikt
Ha van valakinek eladó Endless Legend, dobjon már rám egy privit.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #11374 üzenetére
Shadowrun Returns, Shoppe Keep és Eon Altar maradt már csak.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #11374 üzenetére
Bocsi, így leget már hirdetésnek minősül, link meg árak törölhetőek nyugodtan modi által.
-
[Prolixus]
addikt
Nálam még ezek elérhetőek:
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - $0.30
Shadowrun Returns - $0.30
Tropico 5 - $0.50
Shoppe Keep - $0.30
Eon Altar - $0.30 -
[Prolixus]
addikt
válasz
Mr.Csizmás #11177 üzenetére
Nem, mert bitang pusztulatosan fostos lett az új bundle.
-
[Prolixus]
addikt
Vaaagy, veszel pár bundlit, bontod, ami nem kell eladod, PP-ra kéred a pénzt, és lőn, te a bankod által váltott dollárral/euróval fizettél, nem terhel a rossz PP váltás és még fee-t sem kell fizetned ha később veszel a pénzből valamit. Nyilván ennek meg az a kockázata hogy pár játék rajtad marad, de veszélyesen kell élni.
-
[Prolixus]
addikt
Megvettem a bundlit ez említett játékokkal. Privi ment.
-
[Prolixus]
addikt
BTA-ból nem kőne valakinek a Beholder és/vagy a Goat Simulator? A Kentucky-ra lecsapnék, de 6,68 dollárt (ennyi volt amikor vettem a Tier-1et) nem ér nekem a dolog.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
default. #10790 üzenetére
Így van. Lehet nem egyértelmű volt a kérdésed vagy félreértették, nem hiszem, hogy szándékosan be akartak csapni. De van fee/díj, ha nem PayPal egyenlegről megy a pénz. Én is tegnap vettem egy 0,45 eurós játékot, de fee-vel együtt 0,87 euró lett a vége. Még így is jó árnak tartottam, de aki sokat használja, annak mindenképpen megéri pénzt tartani PayPal-on is, mivel sok kicsi sokra megy. Másrészt ha jól emlékszem a fee összege nagyjából fix, szóval ha 10 euróra fizet valaki 0,3-0,4 euró fee-t az nem vágja földhöz, de amikor fél eurós játékokat veszel és a fee majdnem annyi mint a játék, na azért az már szemet szúr (még ha maga az összeg amit levonnak ugyanakkora is
).
Bankszámláról utalj PayPal-ra, 1-2 nap alatt megjön rá a pénz és örülés van.
EDIT: na igen, amit Sirpi mond az el is felejtettem. Akkor ezért mondta neked a Support, hogy nincs költség se így, se úgy. Ilyen groupbuy-os vásárlásoknál fontos, hogy "send money to a friend" vagy valami hasonló opcióval küld a pénzt, mert ha szolgáltatásokért fizetsz ("pay for goods and services"), akkor aki kapja a pénzt neki kell fee-t fizetni. Ezt a költséget meg nyilván nem fogja benyelni az, aki bontja a bundle-t. A legtöbb bontásnál erre amúgy fel is hívja a bundle bontó valamilyen formában a figyelmet egyébként, mármint hogy a fee-t neked kell állni (ha van)/használj pénz küldése barátnak opciót stb.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Jinxb1rd #10712 üzenetére
Télen lehet nem, de nyáron? Meg manapság menő a szakított farmer. Plusz lehet 10 ft-ért nadrágként nem használod fel, de mégis értékes, mert az anyagát fel tudod használni valamire, amire amúgy ha más formában szereznéd be a szövetet, jóval drágább lenne.
Az analógiád azért sem jó, mert te a funkcionalitás oldaláról próbálod megközelíteni a dolgot. És lehet a negatív értékelésű játék funkcionálisan jól működik, tehát nem lyukas, alapvető rendeltetését ellátja, tehát nem játszhatatlan, félkész, bugos, működik ahogy kell, egyszerűen csak gyenge minőségű (mert rövid, unalmas, butuska stb, az általános megítélés szerint, nyilván ez is szubjektív). És ha te éppen egy selyemnadrágra utazol ami csilli-vill és olyan élmeny viselni, hogy ihaj, akkor persze, hogy csalódni fogsz, viszont 10ft-ért még egy rossz minőségű nadrág sem biztos hogy nem éri meg, kerti munkához például, vagy éppen kocsit szerelni és leolajozni.
-
-
[Prolixus]
addikt
válasz
default. #10692 üzenetére
És ezt miből gondolod? Le van írva a bundle adatlapján, hogy működik:
"ABOUT THE BUNDLE
Deal Of The Forever! Get your hands on TWENTY-SEVEN smashing Steam games for just $1 in the Dollar Forever Bundle! All individual Steam keys, experience everything from fiendish puzzles games where YOU are the monster to cats on diets in this must buy bundle!" -
[Prolixus]
addikt
válasz
gabee jr #10595 üzenetére
Monnyuk én ezekért a címekért egy forintot nem adtam volna. Szóval valamennyire az is mindig szubjektív, mi a jó bundli.
(#10596) default.
BTA= beat the average price. Javaslom előbb a humblinak nézz utána, mielőtt elkezded kérdezni, hogy ahhoz képest a többi hogy működik. Nekem olybá tűnik, hogy a Humbli rendszerét sem ismered.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
gabee jr #10592 üzenetére
Hát valóban én sem sok mindent vettem onnan mostanában. De nem mintha a Humbli szárnyalna például...hány értékelhetetlen bundlijuk volt az utóbbi évben? Out kolléga hányszor kérdezte meg, hogy a 3 vagy 4 betűs szóval jellemezze az új bundlijukat?
Igazából szerintem a régi bundlik voltak "abnormálisan" jók. Valahogy várható volt, hogy a piac telítődésével, meg az egész bundlizás népszerűbbé válásával nem lesznek már olyan jó bundlik, mint régen.
-
-
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Crytek #10421 üzenetére
Ha jól gondolom akkor a Total Wart megtartottad, tehát annak az árát le is írhatod szépen a veszteségedből. Plusz azt sem tudod még mi jön a Witness mellé, vagy hogy egyáltalán mi lesz a következő havi húzó címe+a többi cím. Szóval vagy én értem félre, vagy teljesen értelmetlenül dobálózol itt nonszensz kijelentésekkel.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
maddionmax #10290 üzenetére
Szvsz kritizálni lehet a rendszert, mert persze, nem tökéletes, megvannak a hátrányai. Viszont az kicsit nekem furcsa, hogy pont azzal kritizáltad (akik dolgoznak és nem tudnak erre figyelni, azok nem tudnak nyerni) a rendszert, ami ellen a másik gyakori megoldás, a first-come-first-served sokkal gyengébb. A licitálással azért van esélyed hogy nyerj, ha kellően magas ajánlatot teszel a termékre amennyit a többieknek már nem ér meg, nem kell feltétlenül a fórumot nézni non-stop. A másik módszernél viszont ha nem vagy itt éppen abban az időpillanatba amikor bontják a csomagot, akkor a húzócímeket tényleg lehetetlen elvinni. A másik probléma az árazás...láthatóan senki sem merte bevállalni, hogy önkényesen ő megszabja az árakat, és akkor mindenki kövesse ezt, mert csak. Érthető okokból, kb. garantált, hogy nekiesnének jópáran, hogy X cím túl olcsó, Y cím meg túl drága.
Szvsz ilyen nagy bundliknál, ahol ilyen nagy értékkülönbség van a játékok között, ez a legjobb módszer. Lényegében a közösség árazza be a játékot, nem egyvalaki önkényesen, plusz akkor is van esélyed nyerni, ha nem ülsz gép előtt 24/24. +1: Nem maradnak a bundlivásárló nyakán azok a játékok amik senkinek sem kellenek, mert 5-8 gazdát nem találó játékkal együtt is kijön a bundli teljes ára, ahogy kijött mindegyik csomag esetén (még túl is teljesítették a 30USD-s szintet) Abban talán igazad van, hogy a licitlépcsőn lehetne változtatni, akár úgy, hogy bizonyos összeg felett már csak nagyobb lépcsőkkel lehet licitálni (de itt persze megint probléma, hogy hol legyen ez a határ), vagy akár este a zárás közelében is csak nagyobb lépcsőkkel lehessen licitálni, hogy ne vihesse el a 24/24 gép előtt üllő emberke a te tisztességes ajánlatoddal szemben a cuccot egy utolsó pillanatban ajánlott + 0,1USD-s licittel.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TheProb #10170 üzenetére
A fix áras bontásnak meg mindig az a hátulütője, hogy a gyors mindent visz, így aki egész nap a gép előtt kuksol az nyer, aki meg ezt nem teheti meg mert mondjuk dolgozik (és tényleg, nem fórumozik a munkahelyén), annak bukó. Ez miért jobb így?
"Szerintem még mindig a megbeszélésen alapuló, tier alapú árazás lenne a legkorrektebb, mint ahogy azt nemrég kifejtettem. Bár nem foglalkozott vele senki."
De. Én is javasoltam egy nagyon kezdetleges metódust az árak kiszámítására, még pont te mondtad, hogy nem is rossz módszer, de utána bárki is vette a fáradtságot, hogy utánanézzen a konkrét dolgoknak, és akkor eldöntse (önkényesen, mert ezt máshogy nem lehet, valakinek tehát vállalnia kell a "felelősséget"), hogy minek mennyi lesz az ára? Nem. Eami számolgatott de elég sok hülyeség jött ki, úgyhogy dobta a módszerét. Utána lett ez a licites dolog. Szóval amíg senki nem vette a fáradtságot, hogy beírja a bundliban minek mennyi az ára (többek között te sem), szerintem kicsit jogtalan bárkinek is számon kérni, hogy miért nem a tier-es fix-áras módszert használják(juk).
-
[Prolixus]
addikt
válasz
gabee jr #10114 üzenetére
Amire te akarod használni a topic-ot, arra kaptál kiváló (sőt, a célra jobban megfelelő!) alternatívákat, károd nem származik. Láthatóan a többség, akik rendszeresen irkálnak ide, nem ért veled egyet. No offense, de ilyenkor szokták jogosan azt mondani, hogy ha nem tetszik, tudod hol van az ajtó.
Plusz én sem az alapkőletételnél nem látok olyan szabályzatot, ami deklarálja, hogy itt nem lehet vásárlást szervezni vagy bundlikról beszélgetni, csak linkeket bedobálni. Szóval...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cskamacska #10106 üzenetére
Mondjuk nem azt mondta, hogy fejezzétek be alles zusammen és ne legyen goupbuy, csak azt, hogy innen menjetek el. Azért valljuk be, nyitni ilyennek egy ideiglenes topicot nem lenne egy nagy erőfeszítés.
Ennek ellenére egyetértek veletek, engem nem zavar, másrészt ha igazán csak infóforrást keres valaki, az eleve itt rossz helyen keresgél (erre vannak jobb oldalak is, ahogy említve volt), plusz mivel kísérleti jellegű a dolog, hol máshol legyen ilyesmi kitárgyalva mint egy bundli topicban?
-
[Prolixus]
addikt
Mármint hogy többe. Ha valaki kiesik miatta a bundliból, az a többiek költségét növeli.
"(#9980) NyMRooD"
"miért ne ajánlhatná fel a maradékot árában"
Mert a hirdetés tiltott? Nem én hozom a szabályokat, de ez a szabály.
"Arról nem is beszélve, hogy nem ment sem az oda - tévesen - beírt ár alá, sem pedig felé, ugyan azon az áron adta volna"
Azt egy szóval nem említette senki eddig, hogy irreálisan sokat kér a játékokért és nyerészkedni akar. Korrekt áron hirdette őket, ez nem vitás. De itt nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy egyrészt szabályellenes dolgot csinált, másrészt ezzel ráadásul a bundle vásárlásának esélyeit csökkentette a többiek szempontjából, vagy az ő költségeiket növelte, ha végül a miatta kiesők helyére nem lesz új jelentkező. Szóval még ha a hirdetés jellegét nem is veszem figyelembe a dolognak, korrekt akkor lett volna a hozzáállása, ha megvárja, hogy lesz-e végül group buy, és ha nem (vagy maradtak olyan játékosok, akiknek már nem jutott az adott játék), csak akkor kínálja fel a cuccait itt eladásra.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
NyMRooD #9976 üzenetére
Több olyan játékot is árul, amire összesen egy jelentkező van a táblázatban. Olyanokat viszont nem árul, amire sok (4-5) jelentkező van a táblázatban. Szerinted mennyire volt ez a vásárlása előtt a közösség érdekében tett kockázatvállalás? És mennyire szól ez a hirdetési tevékenység a saját veszteségei csökkentéséről?
-
[Prolixus]
addikt
Nem értettél félre semmit szerintem. Olyan játékokat írt be ide, amik neki nem kellenek, vevő viszont a táblázat alapján lenne rá. Ergo hirdetett, de nem is akárhogy, nem csak úgy "vaktában", hanem célirányosan. A másik meg nyilván az, hogy ha esetleg valaki lecsap az ő játékára azzal a group buy esélyei csökkennek, vagy éppen ha lesz is goupbuy, a kieső vevők miatt a maradó vevők költsége nő. Szóval azon túl hogy szabályellenes volt, még "bomlasztó" is egy kicsit. Mondhatni, elég káros az ilyen tevékenység, hiszen leginkább csak ő jár jól vele, a közösség egésze viszont garantáltan rosszabbul.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Anonymusxx #9968 üzenetére
Amit csináltál az hirdetés. Hirdetni nem lehet a topicban, ennyi. Közös vásárlást ezzel szemben lehet szervezni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Anonymusxx #9964 üzenetére
Groupbuy szerveződik, nem már megvett csomag játékait értékesítenek.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TheProb #9951 üzenetére
Aki megveszi a bundle-t egy összegben, így kockáztat, hogy ha esetleg a többiek kiszállnának, akkor vesztesége támad. Valami rendszer arányosító rendszer mindenképpen kell szvsz. Pl. nézd meg adott játéknál mi volt a historical low, aztán kérd annak az 50%-át. Ha meg volt bundliban, akkor a bundlis részárát, pl a Stardew Walley 5$-tól nem ér többet, volt humblibundliban, ha jól emlékszem.
A végeredmény ha túl sok, akkor nyilván finomítani kell rajta. Persze akkor is, ha meg túl kevés.
-
[Prolixus]
addikt
Lol, találkozott már valaki ilyennel? Humble-ön szeretnék lekérni egy kulcsot cserére. Erre ez fogad:
Keys are temporarily exhausted for this product
Konkrétan egy tök értéktelen játék, plusz a bundli-nak amiben benne volt is asszem már hetekkel ezelőtt vége lett. Inconcievable.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #9880 üzenetére
Már nem aktuális, vitték őket.
-
[Prolixus]
addikt
ABZU + Ryse nálam elérhető ócsóér, ha kellene valakinek.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #9713 üzenetére
Már storno a dolog, kár, hogy nem tudok törölni.
-
[Prolixus]
addikt
Ha valaki vissza akarná váltani a Square Enix csomagot, én átvenném tőle teljes áron!
Vagy, elsősorban a Lightning returns meg a Hitman Go érdekelne a csomagból, ha valaki megválna ezektől (egyben venném).
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Agyzuzo #9590 üzenetére
Ja, teljesen egyetértek. Az a gondolat, hogy "akár még később más bundliba is lehet" eleve bizonytalanságon alapszik, lehet, hogy lesz monthly-s játék később, lehet, hogy nem. Lehet, hogy lesz, de csak sokkal később, amikor már máshol is be lehet húzni gombokért...ki tudja. Ezzel nem vágják a monthly alatt a fát szerintem sem. Akkor meg főleg, ha a játék még drágább is egy másik bundliba, mint pl. itt is.
A monthly-t akkor torpedóznák, ha a nem zsákbamacska bundlik jellemzően erősebbek lennének, mint az adott megjelenési idő körül kijött monthly-k és/vagy olcsóbban hozzá lehetne jutni az itt is, ott is megjelenő húzócímekhez.
-
[Prolixus]
addikt
Szóval ami monthly-ba már volt egyszer, soha nem kerülhet be másik bundliba? Ebben én nem látok sok logikát. Mellesleg nem mindenki tudta megvenni akkor. Most itt egy újabb lehetőség, ez sem rosszabb csomag, mint az akkori monthly volt.
Akkor lenne igazad (szerintem), ha tendenciaszerűen csinálnák ezt. Akkor persze, minek monthly-t venni, ha nemsokára lesz újabb bundle. Mondjuk ha a másik bundliba meg mindig drágább lenne, az pont a monthly malmára hajtaná a vizet.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Vertigo18 #9476 üzenetére
Csak nem bírsz leállni a témával mi? Ennyit arról, hogy befejezted...
Vegyük már lajstromba! Én linkeltem a bundlit, 2 olyan hozzászólást is írtam, amiben a témával kapcsolatban információ van számodra. Aztán kapsz egy teljesen jogos megjegyzést, és ahelyett, hogy némi önkritikát gyakorolnál, még neked állj feljebb. Röhej.
Tudod ja, a fórum arra is van, hogy kérdezzenek az emberek. De nem arra van, hogy másokkal gugliztass meg pötyögtess be olyan információt, aminek te magad is utánajárhatsz, legrosszabb esetben 5 perces munkával. De nem, inkább 20 hsz-en keresztül rágjátok a témát, aminek egy része ráadásul off is (persze nem rakod off-ba).
Persze, igazad van, sokkal meggyőzőbb a segítségnyújtás, mint a "guglizd ki barátom" mogorva szöveggel elküldeni az embereket. De azért nem menjünk már el odáig, hogy nem elég, ha az ember után hozzávágják a sült galambot, de még a száját is mással akarja kinyittatni, mert még arra sem képes magától...
UI: Nyugodtan törölhető, ez az egész hsz infantilis a részemről, tisztában vagyok vele. De az ilyen fajta mártírkodást nem bírom elviselni. Remélem addig megmarad, amíg elolvassa akinek szól.
-
[Prolixus]
addikt
Ne informáld már félre, ha már láthatóan a kisujját sem mozdítja, hogy maga nézzen utána a dolognak. BL2 GOTY mellé nem kell semmiféle season pass, GOTY kiadásban benne van a season pass tartalma.
Ezt már leírtam egyszer, de akkor újra: BL2 GOTY amit nem tartalmaz az kozmetikai DLC-k, tehát semmi tartalmat nem adnak, meg 5 ultrarövid HeadHunter pack DLC, enniy. Minden más benne van a GOTY kiadásban, gyakorlatilag minden ami számít, benne van a GOTY kiadásban.
szerk: Ja igen, UVMH2 nincs benne a GOTY kiadásban, itt hibáztam. De ez a Season pass-ban sincs benne ugyanúgy.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Vertigo18 #9456 üzenetére
Nem, de csak 1-2 helyen lehet BL2 Complete csomagot venni, és az nem "hivatalos" csomag, hanem a disztribútor állította össze. Nem nagyon éri meg amúgy emiatt várni vagy nem venni, ha akarod, mert a kimaradt DLC nagy része kozmetikai, szóval jelentéktelen, ami meg sztori, azok mind nagyon rövidek, az 5 HeadHunter pack összesen tesz ki vagy 3,5 óra játékidőt. Ez BL mércével mérve lópikula, BL2 alapjáték is több mint 30 óra kb.
-
[Prolixus]
addikt
Nem best buy (nincsenek benne a BL1 DLC-k, plusz a Tales from the Borderlands, cserébe BL2-ből GOTY-van gyakorlatilag), de ennyiért megfontolandó lehet annak, akinek kimaradt a sorozat.
-
[Prolixus]
addikt
Technobabylon must have a stílus kedvelőinek (meg azoknak, akik rajonganak mindenért, ami cyberpunk). Korábban 5 eurókért vesztegették legjobb esetben, régóta szemeztem vele, de mondom majd ha lemegy 3 euróra, bezsákolom. Erre bumm, egy dodóér' beszerezhető.
Szóval az alap csomag már csak ezért a játékért megéri.
A többi engem sem érdekel, de az értékeléseik elég jók.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Csapoati #9433 üzenetére
Az árával semmi, én a félrevezető marketing miatt látok szálkát a dologban. A "trilogy" kapcsán először csak vakartam a fejem, hogy már kijött volna a 3. rész és ilyen olcsó az egész, mi a rák van itten kérem? Persze elég megnézni a csomag tartalmát, és kiderül a turpisság, szó sincs igazi trilogy pack-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged