- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
-
[Prolixus]
addikt
Itt is volt pár ember, aki ilyen korábbi csomagokkal bepróbálkozott. Szerinted nem lehet mindig új arcokat "befogni" egy ilyenbe? Másrészt meg hülyék lennének kiírni, hogy mi lesz benne. Az ilyen zsákbamacska buliknak pont az a lényege, hogy a sz@rt is el lehet adni, amíg valaki kicsit is hisz benne, hogy mégsem sz@rt kap (vagy egyszerűen kíváncsi). Ha olyan csomagot raknának össze, ami valóban üt, semmi szükség nem lenne a zsákbamacskázásra, anélkül is vennék mint a cukrot.
-
törölt tag
Atom-ra, x86-ra nem Androidos táblát kell venni, hanem Win-est. És akkor megy natívan a Complete.
VCMI mellett ott van az ExaGear is, meg lehet próbálni azzal is. Ugyan az irányítási rendszerért fizetni kell, de a tesztidőszak alatt ingyenes az is, kiderül, hogy fut-e egyáltalán. Ráadásul VCMI-vel ellentétben a Campaign sem bugzik ész nélkül. Emellett a VCMI ha minden igaz nem működik Lollipop alatt.
A HD-nak csúfolt kiadást semmi sem menti meg attól, hogy az év egyik fail-je legyen.
-
Sirpi
senior tag
Megnéztem, nálam is ez van. A durva az, hogy tegnap vettem meg onnan egy bundle-t és ma már nem engedi aktiválni az egyetlen nekem előtte is meglévő játékot. Gondolom azért majd javítják, bár tényleg nem értem, miért volt jó ezt a plusz feature-t elvenni... Mármint hogy látszik, hogy melyik játékhoz tartozik és fel van-e használva.
-
eami
Topikgazda
-
warcat
veterán
Mondom az ÚJ humble weekly,direkt írtam.
1 dollárért:,külön kulcsok
Sanctum 2
Awesomenauts
Wanderlust: Rebirth6 dollár:
Megnézed,meglepi10 dodó:
Risk of Rain -
moonguru
őstag
-
szami777
addikt
máshogyan nem tudják elpasszolni.
Van "új" Bundlestars is, már mind volt valahol, de az ár miatt nem rossz. A disciples 3-t átvenném szívesen valakitől
-
-Solt-
veterán
Hogy én erre nem gondoltam, te egy zseni vagy...
Hidd el nekem, hogy, ha beszélnék angolul, akkor nem tettem volna fel ilyen kérdést, de mivel nem beszélek, ezért ezt az opciót hagynám utoljára...
Mivel más onlány vásárláskor is előfordul, hogy jóval később jön meg a kulcs, ezért bátorkodtam rákérdezni arra, hogy itt normális-e az ekkora csúszás, érdemes-e még kivárni, mik a tapasztalatok, stb... a lekezelő szemforgatás helyett inkább erre válaszoltál volna...
Mondjuk te legalább reagáltál valamit.
-
ayo
veterán
meger siman en a kartyait 1 euro felett adtam el mert anno alig volt ember akinek meg volt
en orulok hogy indie pakk jott pl focus engem tenyleg hidegen hagy, orultem volna a kalandjatekainak mondjuk de tudom hogy sokaknak meg igy is tetszik. szerintem nem art ha valtozatos valami es ok is ezt tudjak jol
itt az ajanlo, anodyne rol van kulon poszt is
http://jateknaplo.blog.hu/2013/10/15/humble_bundle_with_android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest