- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
így van, ennyiért zsákolhatod az összes játékot, amit ott látsz. a lemondást bármikor elvégezheted ezt követően a fiók beállításokban.
mondjuk értém én, persze ha ez a játék pont érdekel, akkor talán még meg is ér(het)i....csak hát ugye director's cut kiadás esetében €12.42 a historical low ár, tehát én annyira "az eddig legkirobbanóbb csomagnak" nem merném nevezni ezt a valamit.... (bár lehetséges, hogy a plusz játékok között is van valami értékelhető, így gyorsan átpörgetve őket engem egyetlen darab sem fogott meg belőle)
egy szó, mint száz: lesznek még 6 dolláros kuponok, mert szerintem muszáj lesz nekik
-
warcat
veterán
1 euró volt az egész decemberi Choice végül.
De viszont most néztem vissza, ez valami elfelejtett fiókom volt mert még nem fizettem vele elő choice-ra ezzel, szóval eléggé tárgytalan ha nincs hasonló náluk.Nem így emlékeztem, szóval ez így egy nagyon ritka helyzet.
Esetleg be lehet próbálkozni most egy új fiók létrehozásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Windows 11
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest