- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
AxBattler #20260 üzenetére
jól teszed, csak annak éri meg, aki az elmúlt
510 évben nem vett semmilyen bundlit, én tettem egy próbát a 20 dbossal, de a nagy része már megvolt...
btw:
nem maradt senkinek egy callisto protocol/midnight suns/ aragami2?
cserélném a fentebb említett duplikációkra -
TheNewDawn
addikt
válasz
AxBattler #20257 üzenetére
Jobban jársz ha elégeted a pénzt inkább. Olyan 75 ezer db játék ( most már lehet közel 100k is) van Steamen, ebből kapsz kvázi 16 random kulcsot. Lottóötösre van ugyanakkora sanszod kb ( na jó nem ahhoz 44 millió szelvény kell) Nagyjából annyi csak, mint hogy halálos villámcsapás érjen életedben.
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz
AxBattler #19235 üzenetére
Én meg egy "Them and Us"-re.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
AxBattler #16787 üzenetére
Rengeteg 1 eurós bundleba is volt már, ha nagyon kell, akkor ritkán szoktam ilyet mondani, de kb 50 szürkeoldalon elérhető 1 euró alatt
Szerintem szinte kizárt, hogy ebbe belevág valaki, Fanatical Platinumok általában nagyon jók vagy átlagosak szoktak lenni, de ez most tényleg nagyon kaki lett.
Amúgy holnapután jön a Bundlefest, 7 napon át minden nap új bundleval, abszolút nem kizárt (sőt) hogy megint bekerül valami 1 eurós bundleba. -
Vesa
veterán
-
reelc
veterán
válasz
AxBattler #15100 üzenetére
Eredeti játékok OFF topik - itt vagy másfél hétig téma volt.
Valamit írt az X-Box topikba, amivel kiverte a biztosítékot.
Korábban is voltak kitiltásai, ez végleges. -
Corleone33
senior tag
válasz
AxBattler #13623 üzenetére
Igazán nincs mit ^^
ILLETVE (bár mivel ez 4chan-en lett kiszivárogva, ezért kezeljétek ezt kellő mennyiségű szkepticizmussal), kikerült egy lista a lehetséges Decemberi Monthly maradék unlock-okról:
" The rest of December Monthly can be:
Rabi-Ribi
ISLANDERS
Mega Man Legacy Collection 2
Hand of Fate 2
The Occupation
The Stillness of the Wind"Sajnos linket ehhez nem tudok nyújtani mivel én is másodkézből értesültem erről az infóról steamgift-en és nincs bármiféle garancia hogy ezek a játékok bent lesznek unlock-ként vagy hogy egyáltalán bármelyik is szerepelni fog. (habár meglepően konkrét ez a kiszivárgott infó...)
-
warcat
veterán
válasz
AxBattler #11667 üzenetére
Az a most jött ki azért 2017. április 27 volt
A Wolfi II egy hónappal a megjelenés után már megkapta a -50%-ot Black Friday alatt, ahhoz képest ez semmi.
A játék eléggé bukta lett, rossz fogadtatásra talált, több termékkapcsolásban is részt vett már (Asus cuccok, MSI alaplapok talán, most nem keresem vissza),ezen a ponton komoly eladásokra nem számíthatnak, logikus fejlemény a bundliba kerülés,ezen opciók közül a "humble havi húzócím" a jobb választások egyike,mert nem kerül rá a bundlis stigma (2 dollár volt egyszer valamikor, ezért többet nem ér már soha).Ha csak azért aggódnál,hogy ez valami kamu, ne tedd, már rég aktiváltam mindhárom játékot, megkapod őket fizetés után, a többi majd január 5-én érkezik.
-
reelc
veterán
válasz
AxBattler #9722 üzenetére
Te tudod megéri-e neked?
Én nem hiszem, hogy a végére lennének a nagyobb címek. Majd megcáfol valaki, de ha jó sejtem az eddigi legnagyobb a Guild Wars 2.
3 játék elfogyott már, meg sem kapod, több pedig különböző online játékokhoz tartalom. Nem egy játék meg volt már bundliban. Ha eszerint nézzük, 31 címből buksz úgy 9-et (ami már nincs, ill. az online játékokhoz cuccok).Ha nagyon venni akarsz valamit, ott a Humble Monthly, lehet jobban jársz.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
AxBattler #7519 üzenetére
Nincs baj azzal, ha nem giftnek veszed, lehet akár több példányt is vásárolni magadnak ugyanabból a bundliból, azok szépen ott fognak sorakozni a Purchases oldalon. Ha mégsincs ott, akkor próbálkozz az Order Resender -rel. Ha úgyse sikerül, akkor pedig irány a support.
-
Piftuka
veterán
válasz
AxBattler #6907 üzenetére
Az a helyzet, hogy a HoMM III megvan papírdobozos Special Edition kiadásban, vastag kézikönyvvel, kihajthatós lénytérképpel, várostérképpel, stb. az "Armageddon's Blade" kiegészítővel egy csomagban. Megvan hozzá külön a "The Shadow of Death" kiegészítő lemez is.
A Steam-es HD kiadás így igazából azért jó, hogy meglegyen digitális formában is.
A GOG fiókomban a "Heroes Chronicles" összes része, a "Heroes of Might & Magic IV Complete, és a "Might & Magic I-VI" játékok vannak meg.
Így aztán ez a mostani "Might & Magic" bundle jó kiegészítése az eddigieknek, és bőven tartalmaz még olyan epizódot a sorozatból, ami eddig nem volt meg.
-
lm83
őstag
válasz
AxBattler #6907 üzenetére
Sajnos ezt én is olvastam játék tesztnél, hogy ez csak az alap ugye kiegek nélkül.
És jobban megéri a komplett 3, arra is vannak "szépítő pakkok".
Viszont a csomag részeként megéri, hogy meglegyen az összes Heroes
Én is bezsákoltam még amikor először volt bundle természetesen
Ha valami nem tiszta, érdemes vissza keresni, mint pl van ilyen kieg amit csak az alapjáték telepítése után, abban tudsz aktiválni. -
fpeter07
veterán
-
-
reelc
veterán
válasz
AxBattler #6010 üzenetére
Én most a BTA-t megveszem.
Afölött nekem nem éri meg.
Másfél hete az Eidos Anthology 32 Euróért volt, gondolom lesz még idén kb. ilyen akcióban. Na, ez komoly csomag volt ennyiért.
Nekem is megvan több cím belőle, többek között ezért nem vettem meg. -
Sirpi
senior tag
válasz
AxBattler #4513 üzenetére
Ha ilyet ír, akkor vársz, és feloldódik a tiltás (1 óra múlva próbálj meg 1 kulcsot, ha akkor nem megy, ne erőltesd még pár óráig).
Bundlis kulcsot pedig Indiegala és Humble bundle esetén nem tudsz átadni, viszont az aktiváló sor jobb oldalán van egy ajándékdoboz-ikon, arra kattintva giftlink készíthető, amit már el tudsz küldeni és ő be tud aktiválni.
-
eami
Topikgazda
-
DJGABI
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest