-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
-secret- #5003 üzenetére
A cím maga ( MAGICKA: WIZARD WARS FREE STEAM GIFT CODE GIVEAWAY ) eléggé megtévesztő lehet. Kértem kulcsot, kaptam is, de úgy hogy nekem már megvolt a Wizard Wars és beleolvastam a leírásba.
Szó szerint idézem: MMOBomb and Paradox Interactive have teamed up to giveaway a unique Insane Pyromanic Robe for the action PVP game Magicka: Wizard Wars!
Ez már sokkal egyértelműbb mint a cím, ebből kiderül, hogy csak a Pyromaniac Robe-ot fogod megkapni Az oldalon lentebb is szerepel a leírásban. :/ -
-
djculture
félisten
válasz
-secret- #801 üzenetére
Már akinek, a worms sorozat az armageddonig volt jó utána folyamatosan ugyanzt adják ki ötvenezerszer. Nekem már a 3d-s is jobban tetszett pedig az irányitása is szörnyű voilt mint ez a sima 2d-s oldalnézetű worms ötvenezredik része. Csoda hogy ez a team17 még nem lett szélnek eresztve.
-
maddionmax
senior tag
válasz
-secret- #739 üzenetére
Azért jó üzlet
De azért azt se felejtsük, hogy ez kis magyar valóság szerves része. Külföldön mérsékelten mernek már visszaélni ezzel.
eami: Ha valóságban is gyűjtőbe teszik a kulcsokat, tehát 1 aktivál mindent, akkor senkinek sem lehet egy szava sem. Igazából én nem is értem miért nem ezt a vonalat erősítették, bár erősen gyanítom, hogy Humble is tisztában van azzal, hogy portékát árul és ha egy kulcsban adja az egészet, akkor elveszíti a vevői zömét.
Ésszerűbb lenne korlátozni, hogy mindenki csak egyszer vásárolhasson. (1 bankkártya vagy 1 PayPal fiókhoz rendelve)
-
7
addikt
válasz
-secret- #698 üzenetére
Nekem tetszik a megoldás. Sosem voltam odáig a kulcsnepperekért, és így nehezebb dolguk lesz. Nekem pedig egyszeri felhasználóként gyorsabb aktiválni így a játékokat, mint egyenként átmásolni a kulcsokat Steambe, ellenőriztetni, jóváhagyni. Egyszerűen csak OAuth használatával belogolok a profilomba, végigkattintgatom az aktiválást, és kész.
Arról nem is beszélve, hogy itt is írták, hogy a kulcsok egy személynek szólnak.
-
djculture
félisten
válasz
-secret- #698 üzenetére
Mondjuk ezek a wormsok ilyen 10 perces játékok, 1 dollárt nagy duzzogva megérnek. A kulcs nepperkedés ellen meg nem csoda ha hoztak egy korlátozást. Mondjuk ezzel a normális vásárlót is szívatják. Hisz ha valakinek megvan valami a csomagból az elveszik nem tudja oda adni egy havernak pl.
-
eami
Topikgazda
válasz
-secret- #365 üzenetére
azért a mai napig akadnak még olyan játékok amiket kevesen vettek meg anno, olyankor nem ritka a 0,3-05 euro kártya ár.
amúgy csak arra akartam célozni hogy még ha bundle 1-2 játéka sallangnak is tűnhet, kitudja nem lesz e kártyás. Apránként aztán össze lehet szedni egy kis kreditet.
pl. Outlast 19€, de pre-purchaseben 15€ körül mozgott, amiből alig több mint 6€ kellett csak ténylegesen fizetnem, mert a nagyobb része kártyákból fedezve volt.
De sale alatt vettem így dishonored féláron, stb... igaz már rögtön a legelején beta tesztbe sikerült bekerülni ahol 1€ körüli áron mentek el sima kártyák és az embernek nem volt szíve 0,7€ért elpasszolni őket
haha
Szóval, lehet sallang (valakinek) egy game de hogy pusztán ezért nem kiadni $1 másik kettőért, azért már több mint gyanús
-
La Magra
tag
válasz
-secret- #265 üzenetére
Jah, Humble Mobile Bundle 2, "szupijó"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged